PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 τελικα τι λαμπες φορανε?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
stergis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 8V

Ένταξη: 28 Ιούλ 2007
Τόπος: Κρητη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 16:26:20    Θέμα δημοσίευσης: 206 - 206 τελικα τι λαμπες φορανε? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια μπερδευτηκα!μπορει να μ πει καποιος ποια μοντελα φορανε τι? βαση χρονολογιας η κατι?νομιζω πως το δικο μου εχει 2 λαμπες Η7 αμα δοσω φωτο απο φαναρια μπορουμε να καταλαβουμε?θελω να βαλω ΧΕΝΟΝ θα εχω προβλημα αμα βαλω 2 διαφορετικους μηχανησμους?δλδ 2 μπαλαστ για την μια σκαλα και αλλα 2 για την αλλη?βγαινουν ΒΙ Η7?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 17:30:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλα τα face lift μετά το 2003 που φοράνε το διάφανο φανάρι με τον διπλό καθρέφτη, έχουν 2 Η7 μέσα, τα παλιότερα με το θαμπό φανάρι είχαν Η4 !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
stergis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 8V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 17:33:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραια!εμενα εχει 2 λαμπες οποτε οκ!καμια γνωμη τωρα για τε XENON?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 17:34:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 τελικα τι λαμπες φορανε? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stergis έγραψε:
θα εχω προβλημα αμα βαλω 2 διαφορετικους μηχανησμους?δλδ 2 μπαλαστ για την μια σκαλα και αλλα 2 για την αλλη?

Όχι κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχεις αλλά είναι ανούσιο για την μεγάλη σκάλα !! άσε που θα πρέπει να βολέψεις και 2 παραπάνω ballast στο αυτοκίνητο . . .

Υ.Γ φτιάξε το προφίλ σου λιγάκι !
Επιστροφή στην κορυφή
stergis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 8V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 17:45:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 τελικα τι λαμπες φορανε? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
stergis έγραψε:
θα εχω προβλημα αμα βαλω 2 διαφορετικους μηχανησμους?δλδ 2 μπαλαστ για την μια σκαλα και αλλα 2 για την αλλη?

Όχι κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχεις αλλά είναι ανούσιο για την μεγάλη σκάλα !! άσε που θα πρέπει να βολέψεις και 2 παραπάνω ballast στο αυτοκίνητο . . .

Υ.Γ φτιάξε το προφίλ σου λιγάκι !

okz θα το φτιαξω!δεν ξερω δεν μαρεσει να κανω μισες δουλειες η ολα η τιποτα!!
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 17:52:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά το θέμα είναι να κάνεις το πιο σωστό !!
Από την μεγάλη την σκάλα τι θες ?? να κάνεις σινιάλο και να συμπληρώνει των φωτισμό σε σκοτεινούς δρόμους . . . για το πρώτο τα xenon είναι άχρηστα λόγο της καθυστέρησης που έχουν αλλά και η τεχνολογία τους δεν τους επιτρέπει πολύ σύντομο αναβόσβηνα, για το δεύτερο σίγουρα καλύτερα από του αλογόνου, αλλά μήπως το πρώτο είναι πιο σημαντικό ??
Επιστροφή στην κορυφή
stergis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 8V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 20:35:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα ειναι αληθεια πως το συνιαλο το κανω συχνα!αλλα θελω να βλεπω καθαρα στο δρομο!δλδ εκτος απο την καθυηστερηση θα εχω καποιο αλλο προβλημα?

σε περιπτωση που ειχα h4 και εβαζα Bi xenon θα ειχα παλι προβλημα με το συνιαλο?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούλ 2007, 22:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι οι ακίδες που δημιουργούν το φωτοβολταϊκό τόξο για να ανάψει η λάμπα, με πολλά και συχνά αναβοσβήσματα κονταίνουν και έτσι χαλάει η λάμπα . . ε μετά την ακούν τα ballast !

Στην Η4 δεν θα είχες τόσο μεγάλο πρόβλημα (σαν ταχύτητα παραμένει το πρόβλημα), μίας και ο μηχανισμός θα ανεβοκατέβαζε την λάμπα για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του σινιάλου σε αυτή την περίπτωση η λάμπα θα ήταν ήδη αναμμένη, αν δεν ήταν θα είχες και εκεί την καθυστέρηση !
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούλ 2007, 01:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H καλλητερη λυση ειναι H7 xenon και στην μεγαλη σκαλα δυο καλες λευκες απομιμηση χενον....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούλ 2007, 10:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω και εγω πως δεν αξιζει να βαλεις ξενον στη μεγαλη σκαλα γιατι πολυ απλα οταν βαλεις ξενον θα θελεις να κανεις μονο σινιαλο με τη μεγαλη σκαλα ειχα Η4 ξενονν στο παλιο μου αμαξι και πραγματικα εκανε διαφορα στο δρομο δεν θα χρειαζεσαι μεγαλη σκαλα τουλαχιστον μεσα στη πολη οποτε απομιμηση ξενον στη μεγαλη σκαλα Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
stergis 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 8V

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούλ 2007, 16:22:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια το αμαξι μου ειναι του 2001 και μπερδευτηκα!τελικα τι φοραω?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούλ 2007, 16:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Όλα τα face lift μετά το 2003 που φοράνε το διάφανο φανάρι με τον διπλό καθρέφτη, έχουν 2 Η7 μέσα, τα παλιότερα με το θαμπό φανάρι είχαν Η4 !

Δες στο προφίλ μου την φωτογραφία του φαναριού, αν ταιριάζει παίρνεις Η7 αν είναι το θαμπό παίρνει Η4, στο κάτω κάτω άνοιξε το φανάρι και δες . . . .
Επιστροφή στην κορυφή
ioanninaxaris (xaris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

δεν εχω peugeot

Ένταξη: 13 Οκτ 2011

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2011, 18:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
fynos έγραψε:

Δες στο προφίλ μου την φωτογραφία του φαναριού, αν ταιριάζει παίρνεις Η7 αν είναι το θαμπό παίρνει Η4, στο κάτω κάτω άνοιξε το φανάρι και δες . . . .

Γεια σας ειμαι καινουριο μελος και για να μη δημιουργησω καινουριο θεμα, θα μπορουσε καποιος σας παρακαλω αν γνωριζει να μ πει τι τυπο λαμπας παιρνει το peugeot που εχω ανεβάσει στην φωτο. Λογικα H4 δεν ειμαι? 2001

http://imageshack.us/photo/my-images/15/14964116310699039683410.jpg/
Επιστροφή στην κορυφή
reselie-206 (Αστραπόγιαννος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 522 whp

Ένταξη: 14 Ιαν 2011
Τόπος: Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Οκτ 2011, 19:46:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η4 είναι αλλα φίλε Χάρη συστήσου μας πρώτα! έτσι χύμα μπήκες έκανες την ερώτηση σου κτλπ ... Δεν έχω προβλημα μαζί σου απλα δεν ειναι σωστό!

Τοπικ Νέα μέλη ---> Λίγα λόγια για εμάς κτλπ

Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Οκτ 2011, 00:09:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποιος εχει απορια με το τι λαμπα μπορει να φοραει το αμαξι του μπορει να το δει ευκολα στην πανω βαση των φαναριων του! Ειναι χαραγμενο αναγλυφα Wink

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης