PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα σασμάν....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούλ 2007, 00:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο thread, καθώς δεν ξέρω τι έχει το αυτοκίνητό μου! Πριν από μία ώρα έμεινα για πρώτη φορά με το 206 μετά από 5+ χρόνια συνεχής κίνησης!

Καθώς κατέβαινα από Καρέα προς παραλία μεριά και εκεί που πήγα να βάλω μια τρίτη σε εντελώς χαλαρούς ρυθμούς, τσακ.... Δεν μπαίνει! Η ταχύτητα δεν έμπαινε με τίποτα! Η αίσθηση ήταν σαν να μην πατάω καθόλου συμπλέκτη! Πάω να βάλω άλλη ταχύτητα, τίποτα. Σταματάω με νεκρά στην άκρη... Τίποτα! Ακριβώς ίδια αίσθηση, σαν να μην πατάω συμπλέκτη. Σβήνω μηχανή. Οι ταχύτητες έμπαιναν κανονικά. Πάω να βάλω μπρος με ταχύτητα μέσα, δεν έπαιρνε μπρος, μύριζε δισκίλα και ίσως έβγαλε και λίγο καπνό (ήταν βράδυ, δεν έβλεπα καλά). Με τα πολλά, κάλεσα οδική και μου το παράτησε έξω από το συνεργείο που το κάνω service.

Πείτε σας παρακαλώ ότι είναι στην χειρότερη ένα δισκο-πλατώ μόνο.... Αν ξαναλλάξω σασμάν θα αυτοκτονήσω. Πάντως for the record δεν είχε δείξει καθόλου σημάδια ταλαιπωρημένου δίσκου, όπως πατιναρίσματα κλπ.

Και τα στατιστικά... Άλλαξα δισκο-πλατο-σασμαν στα 50.000χλμ. Τώρα έχει 115.000....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούλ 2007, 01:06:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμπλέκτης φαίνεται... Η ντίζα είναι οκ;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Ιούλ 2007, 08:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά έμεινε από δισκο.... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
dimmal (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 leader('04)

Ένταξη: 22 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 16:07:40    Θέμα δημοσίευσης: help// Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια εχω ενα 307 leader 1.6 με 17.000χλμ τα περισσοτερα απο τα οποια τα κανει η μανα μου πολυ ηρεμα. εγω το οδηγω μονο στις διακοπες. πασχα-καλοκαιρι κλπ.. εκανε ενα θορυβο τακ τακ τακ μονο με ταχυτητα στο κιβωτιο οταν παταγα γκαζι ισα ισα για να μην φρεναρει. το πηγα στη μινι μοκε και αρχικα μου ειπαν οτι ειναι το διαφορικο και πρεπει να αλλαχτει. μετα μου ειπαν οτι το διαφορικο ειναι μεσα στο σασμαν και οτι εχει πειραχτει και το σασμαν και οτι θελει ολο αλλαγμα!!!{εγω νομιζω πως απλα βαριουνται να ανοιξουν το σασμαν} επισης εχω λεει το ''ενισχυμενο'' σασμαν το οποιο κανει 2400€ περιπου ή ανακατασκευης (μαιμου?) 1650€.και τωρα ψαχνω σε μαντρες να βρω κανενα γυρω στα 400€. αλλα μου λενε οτι ειναι δυσκολο να βρω το ιδιο σασμαν επειδη υπαρχουν πολλα και διαφορα. τι λετε να κανω?? καμια μαντρα ξερεται?μηπως να την πουλησω τη μ@λ@κι@ και να παρω γκολφ? καλα ουτε στυλο peugeot δεν προκειτε να ξαναπαρω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 08:02:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ηρεμησε και αλλαξε συνεργειο!
κανενα ρουλεμαν θα κανει θορυβο και σου λενε οτι να ναι!
Και μην κανεις το λαθος να παρεις Golf!
Αυτο και αν θα το πεταξεις μετα απο λιγες δεκαδες χιλιαδες χλμ! Cool Cool
Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 17:10:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το μεσημέρι είμαι σταματημένος σε μποτιλιάρισμα.
Βάζω πρώτη, κάνω πέντε μέτρα και σταματάω. Πάω να βγάλω την ταχύτητα και δεν βγαίνει με τη συνηθισμένη δύναμη. Βάζω αρκετή περισσότερη δύναμη και ξεκουμπώνει η πρώτη. Πάω να αφήσω το συμπλέκτη και παραμένει πατημένος τέρμα στο πάτωμα Shocked . Τελικά σκύβω και τραβάω τον συμπλέκτη με το χέρι προς τα πάνω και επανέρχεται. Ο συμπλέκτης λειτουργεί κανονικά από εκείνη την ώρα, όπου εγραψα και 30 χλμ χωρίς πρόβλημα.
Τι μπορεί να είναι?

ΥΓ.Όλα αυτά έγιναν μεσημέρι στο κέντρο της Γλυφάδας, με απίστευτο κόσμο απο πίσω μου και με τόσα αυτοκίνητα που ούτε ποδήλατο δεν μπορούσες να παρκάρεις. Δεν θέλω να το σκέφτομαι τι θα γινόταν αν έμενα... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 20:01:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν βρήκε στο πατάκι το πετάλι μπορεί να έσπασε το ελατήριο επαναφοράς που έχει.
Το ότι λειτουργεί κανονικά αυτό οφείλεται στη ντίζα , καλό θα είναι να πας να το δεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 20:19:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πριν από κανένα 2ωρο, κι ενώ ήταν κομπλέ το 206, πατάω συμπλέκτη κι ακούγεται ένα κλακ. Αφήνω-πατάω, κλακ κλακ. Ωραία λέω...δοκιμάζω να βάλω ταχύτητα (1η φορά) δεν μπαίνει ή ήθελε πολύ ζόρι (δεν δοκίμασα γιατί το μοτέρ ήταν αναμένο, μη γ@μήσουμε και τα γρανάζια). Πανέμορφα λέω. Ξαναδοκιμάζω...ούτε κλακ ούτε τίποτα. Μπαίνει κανονικά. Ξαναδοκιμάζω κλακ και πάλι, αλλά αυτή τη φορά μπαίνει.
Μην τα πολυλογώ..μετά δεν έκανε τίποτα...κι αν έκανε έμπαιναν κανονικά οι ταχύτητες.

Η αίσθηση ήταν πως κάπου "έβρισκε" (τώρα έβρισκε, έβοσκε...τι να πω..).
Επαναφορά κανονικά. Το κλακ το έκανε/κάνει μόνο στο πάτημα. Στην επαναφορά αν δεν κάνω λάθος εκεί που μπαίνει η ντίζα κουνιόταν λες και ήθελε να γεννήσει η μοκέτα κανα alien (ξέρετε, που σκάει η κοιλιά προς τα έξω και βγαίνει..ντίζα! Laughing Laughing Laughing Laughing ).
Από περιγραφή δε νομίζω να έχετε παράπονο έτσι? Laughing Laughing Laughing

Αύριο με την αυγή πάει στο γιατρό, αλλά για προετοιμάστε με λίγο...

Ντίζα συμπλέκτη?
Και αν ναι, πόσο να πάει ρε παιδιά? Γιατί πραγματικά δεν παίζει σάλιο.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

(Γη καλεί Τουριστόπαιδο...HELP!!!! Κάνε μια τηλεδίαγνωση πάλι). Laughing Laughing Laughing Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 20:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο πατάκι σίγουρα δεν κόλησε.
Θα πάω να δω για το ελατήριο....

Αργύρη thanks
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 21:05:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο μου οταν ειναι ζεστο στο αποτομο αφημα συμπλεκτη ακοω ενα τακ...Τι μπορει να ειναι? το κανει παντα ειτε κινουμαι ειτε ειμαι σταματημενος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 06:03:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
(Γη καλεί Τουριστόπαιδο...HELP!!!! Κάνε μια τηλεδίαγνωση πάλι). Laughing Laughing Laughing Wink

Να δεις κι εσύ μήπως έσπασε το ελατήριο που έχει το πετάλι.
Επιστροφή στην κορυφή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 08:01:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ελατήριο δεν έσπασε αλλά όταν πατάω τον συμπλέκτη δεν το βλέπω να συμπιέζεται ή γενικά να αλλάζει κατάσταση.
Σημαίνει κάτι αυτό?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 11:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιό ελατήριο βλέπεις και λες πως δεν έσπασε... Question Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 12:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρασα πριν λίγο απ το συνεργείο να δω πως πάει το αυτοκίνητο... Πέρα απ τα γνωστά μπινελίκια του μηχανικού που πάντα έχει την απορία "τι του κάνεις του αμαξιού", μου έδειξε το δισκοπλατο... OMG! Είχαν σπάσει τα πάντα εκεί μέσα... Να φανταστείτε είχε φύγει το ένα από τα 4 ελατήρια που έχει εκεί πάνω και αυτό τα έκανε όλα πουτ@ν@... Μου έφαγε κ λίγο το βολάν και "δυστυχώς" πήγε για ελάφρωμα λίγο Razz

Μου πέρασε και την βάση powerflex... OK, η μηχανή από κάτω με το χέρι δεν κουνιόταν με τίποτα!!! Με την εργοστασιακή ένιωθε... Θα το δω και το απόγευμα το αυτοκίνητο εν κινήσει τι λέει... Θα γράψω τα απαραίτητα σχόλια στο αντίστοιχο θρεντ!

Τιμούλα δεν μου είπε και θα έχουμε εγκεφαλικά. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 13:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Εμένα πριν από κανένα 2ωρο, κι ενώ ήταν κομπλέ το 206, πατάω συμπλέκτη κι ακούγεται ένα κλακ. Αφήνω-πατάω, κλακ κλακ. Ωραία λέω...δοκιμάζω να βάλω ταχύτητα (1η φορά) δεν μπαίνει ή ήθελε πολύ ζόρι (δεν δοκίμασα γιατί το μοτέρ ήταν αναμένο, μη γ@μήσουμε και τα γρανάζια). Πανέμορφα λέω. Ξαναδοκιμάζω...ούτε κλακ ούτε τίποτα. Μπαίνει κανονικά. Ξαναδοκιμάζω κλακ και πάλι, αλλά αυτή τη φορά μπαίνει.
Μην τα πολυλογώ..μετά δεν έκανε τίποτα...κι αν έκανε έμπαιναν κανονικά οι ταχύτητες.

Η αίσθηση ήταν πως κάπου "έβρισκε" (τώρα έβρισκε, έβοσκε...τι να πω..).
Επαναφορά κανονικά. Το κλακ το έκανε/κάνει μόνο στο πάτημα. Στην επαναφορά αν δεν κάνω λάθος εκεί που μπαίνει η ντίζα κουνιόταν λες και ήθελε να γεννήσει η μοκέτα κανα alien (ξέρετε, που σκάει η κοιλιά προς τα έξω και βγαίνει..ντίζα! Laughing Laughing Laughing Laughing ).
Από περιγραφή δε νομίζω να έχετε παράπονο έτσι? Laughing Laughing Laughing

Αύριο με την αυγή πάει στο γιατρό, αλλά για προετοιμάστε με λίγο...

Ντίζα συμπλέκτη?
Και αν ναι, πόσο να πάει ρε παιδιά? Γιατί πραγματικά δεν παίζει σάλιο.. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Λεπόν, η ντίζα ήταν. Σε ένα σημείο που έχει ένα πλαστικό είχε γίνει κWλος! Laughing Laughing Laughing
Αλλάχθηκε όλο το ματζαφλάρι και τώρα είναι οκ, κιχ δεν κάνει. Very happy
Ελπίζω να ήταν μόνο αυτό.. Embarassed Embarassed Rolling eyes
Thanks πάντως! Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 15:25:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Ποιό ελατήριο βλέπεις και λες πως δεν έσπασε... Question Question Question

Αυτό που υπάρχει στο πεντάλ...... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 21:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ λέω αυτό που είναι στων κύκλο
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/.jpg.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 21:27:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Εγώ λέω αυτό που είναι στων κύκλο
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/.jpg.jpg

Εγώ κοίταξα το Νο 11. Θα κοιτάξω και αυτό που λές.

Thanks
Επιστροφή στην κορυφή
loco (Mairi)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 Quicksilver, 1.4

Ένταξη: 18 Ιούλ 2011
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Οκτ 2011, 23:42:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια!!!διαβαζα τωρα διαφορα τοπικ,κ προσεξα για καποιο παιδι που ελεγε οτι ακουγετε στο αμαξι ενας θορυβος σαν τραπουλοχαρτο σε ακτινα ποδηλατου.αυτο το ακουω κ γω στο δικο μου.αλλα με κλειστα παραθυρα δεν ακουω κατι.το χα παει στον μηχανικο κ μου ειπε πωσ δεν ακουει κατι που να μην ειναι φυσιολογικο στο αμαξι Confused !!επισης ο αλλος λογος που το πηγα ηταν επειδη καθως οδηγουσα δεν κουμπωνε η 3η!κανω ακρη με αλαρμ εμπαινε μονο 1η κ 2α.πηγα δουλεια με 2α... μετα οταν σχολασα εμπαιναν ολες εκτοσ απο οπισθεν κ 5η με αποτελεσμα να καθομαι ν παιζω με τν συμπλεκτη κανα 15λεπτο κ ξεκολλησε.μην πολυλογω αλλο το πηγα κ ηθελε ειπε γρασο mia μπιλια επειδη ειχε στεγνωση!αλλα αν τυχον το ξανακανει θα κοιταξει το σασμαν..!!!!τωρα επανερχομαι σην αρχικη μου απορια!γιατι ακουγετε αυτος ο θορυβος????

salalaaa

Επιστροφή στην κορυφή
loco (Mairi)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 Quicksilver, 1.4

Ένταξη: 18 Ιούλ 2011
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Οκτ 2011, 00:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστωωω που καποιος ειπε κατι!!!χαχαχα

salalaaa

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 5 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης