PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ασπρος καπνος...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 08:18:09    Θέμα δημοσίευσης: ασπρος καπνος... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εεεε...ψαχνω ψαχνω και παρομοιο θεμα δεν βρισκω!
Αντε συμμαζεψτε λιγο τα θεματα γιατι χανει το παιδι την μανα και η μανα το παιδι( Rolling eyes ) Cool Cool Cool Laughing

Λοιπον,στο Saxo χτες το βραδυ κατα το παρκαρισμα του επεσαν οι στροφες και εσβησε...Στην συνεχεια οταν ξαναβαλα μπροστα,ειχε αρυθμιες,δεν κραταγε ρελαντι και με το που παταγες γκαζι εβγαινε απο την εξατμιση ασπρος καπνος....Σημερα παλι που το εβαλα μπροστα ηταν σαν να μην συνεβη τιποτα.....

Και επειδη υποψιαζομαι τι συμβαινει,ερωτω:
Παιζει να προκληθει αυτο απο χαλια βενζινη?!

Οι απαντησεις σας θα εχουν μεγαλη βαρυτητα γιατι ειμαι ενα βημα πριν παω στην ομονοια και αγορασω χειροβομβηδες να του καψω το βενζιναδικο!
Ααα,εχω ηδη αρχισει να του κανω την ζωη δυσκολη του κερατα! Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 08:25:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shoot Shoot Shoot Shoot Shoot

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 10:06:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: ασπρος καπνος... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Εεεε...ψαχνω ψαχνω και παρομοιο θεμα δεν βρισκω!
Αντε συμμαζεψτε λιγο τα θεματα γιατι χανει το παιδι την μανα και η μανα το παιδι( Rolling eyes ) Cool Cool Cool Laughing

Λοιπον,στο Saxo χτες το βραδυ κατα το παρκαρισμα του επεσαν οι στροφες και εσβησε...Στην συνεχεια οταν ξαναβαλα μπροστα,ειχε αρυθμιες,δεν κραταγε ρελαντι και με το που παταγες γκαζι εβγαινε απο την εξατμιση ασπρος καπνος....Σημερα παλι που το εβαλα μπροστα ηταν σαν να μην συνεβη τιποτα.....

Οι απαντησεις σας θα εχουν μεγαλη βαρυτητα γιατι ειμαι ενα βημα πριν παω στην ομονοια και αγορασω χειροβομβηδες να του καψω το βενζιναδικο!
Ααα,εχω ηδη αρχισει να του κανω την ζωη δυσκολη του κερατα! Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Τηλ: 1520
Γενική Γραμματεία Καταναλωτών Υπουργείου Ανάπτυξης.....

Κάνε μια καταγγελία άμεσα για να πάνε να τον ελέγξουν για νοθεία.... Twisted evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 10:09:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταξε και τα λαδια σου για καλο και για κακο συνηθως συμβαινει οταν καινε λαδια βγαζει καπνο, αλλα για να εισαι και σιγουρος παρε μερικες και ριξε στον βενζινα με τη μ@λ@κι@ που πουλαει για βενζινη. Για να το σιγουρεψεις: οταν εισαι με πολλα χιλιομετρα κανει κομπιαζματα το αμαξι?

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 10:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα το βενζιναδικο ειναι γνωστο για την κακιστη ποιοτητα!
Απλα εβαλε η κοπελα μου εκει πριν 2 βραδια γιατι δεν υπαρχει αλλο βενζιναδικο σε απιστευτα μεγαλη αποσταση ανοιχτο μετα τις 23.30!
Εντω μεταξυ το συγκεκριμενο συνεργειο...λειτουργει χωρις φωτα ολο το 24ωρο παρανομα (ειναι ανοιχτες μονο οι αντλιες για να καταλαβαινει κανεις οτι καποιος υπαρχει) και οταν πας να βαλεις βενζινη,σου λενε να σβησεις γρηγορα τα φωτα γιατι κανονικα ειναι κλειστα αλλα το κανουν για την δικη μας εξυπηρετηση... Evil Evil Evil Evil
Ακου ρε τα καδρονια! Evil Evil Evil

Τεσπα,λαδι δεν ειχε πολυ η μηχανη αλλα δεν νομιζω να ειναι απο αυτο,θα εβγαζε μπλε καπνο αν ηταν...

Επισης..Χαρη,δεν νομιζω να γινει τιποτα,δεν θα το εχει κανει και κανενας αλλος πιο πριν?!Για να συνεχιζει ακομα με το ιδιο τροπαριο μαλλον δεν πιανει αυτος ο τροπος.....Θα ακολουθησω αλλον! Twisted evil Evil

Παντως αν ξερει να απαντησei καποιος στην ουσιαστικη ερωτηση που εχω κανει,θα βοηθησει πολυ:
Παιζει να γινει αυτο λογω της βενζινης?! Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 12:09:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι παιζει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 12:21:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: ασπρος καπνος... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
...Λοιπον,στο Saxo χτες το βραδυ κατα το παρκαρισμα του επεσαν οι στροφες και εσβησε...Στην συνεχεια οταν ξαναβαλα μπροστα,ειχε αρυθμιες,δεν κραταγε ρελαντι και με το που παταγες γκαζι εβγαινε απο την εξατμιση ασπρος καπνος....Σημερα παλι που το εβαλα μπροστα ηταν σαν να μην συνεβη τιποτα.....

Αν ειναι απο χαλια βενζινη θα το εκανε συνεχεια και οχι μονο για μια στιγμη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 14:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τωρα που ειπες ρελαντι μηπως εχει μπουκωσει η πεταλουδα (που νομιζω οτι και αυτο οφειλεται στην κακης ποιοτητας βενζινη) και γι' αυτο στα εκανε αυτα?

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 15:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη μην το ψαχνεις κ πολυ παρε ενα ουζι κ πηγαινε βραδυ Shoot

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 18:38:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω υπερ του Uzi ειμαι.
Μην το ψαχνεις και πολυ.
Φταιει δεν φταιει.

Laughing Laughing Laughing

Εγω παλι δεν καταλαβα αυτο με τα φωτα που ειπες.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Ιούλ 2007, 19:13:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα τα παιξανε οι αισθητηρες απο το χαλια καυσιμο και κατεβηκαν σε απεργια τοτε σιγουρα μπορει να ειναι και απο αυτο οποτε ενα ουζι δε σε φτανει με τιποτα φιλαρακι κοιτα κλεψε καμια διμοιρια να κανεις σωστα πραματα οχι μισοδουλειες Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 10:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλαρακο και εγω στην βενζίνη θα το εριχνα το φταιξιμο, οποτε αν αποφασισεις να κανεις ντου βαλε μια φωνη γιατι και εγω Γαλατσι ειμαι.
Μηπως σου ειναι ευκολο να μας πεις και πιο βενζιναδικο ειναι να μην την πατησω και εγω?Αν και κατι εχω υποψη μου!!
Αν δεν επιτρεπεται εδω στειλε pm.
thanks
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 10:43:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι στο Γαλατσι το βενζιναδικο!
Στην Αγ.Παρασκευη ειναι αν και καποιοι πιστευουν οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λεω...Παντως εγω εχω δει πολλα περιεργα να μου κανουν τα αυτοκινητα μετα απο βενζινη του συγκεκριμενου....Τεσπα...

Μολις πηγα συνεργειο....Αισθητηρας λ απεβιωσε.....
Εβγαλε στο διαγνωστικο και map sensor αλλα θα το ξαναπαω μηπως και εχει φτιαξει με τον λ και δεν χρειαζεται....Αυτα... Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούλ 2007, 08:05:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως εγω καποτε ακουγα τους αλλους που λεγανε μην βαζεις βενζινη οπου να 'ναι γιατι θα την πατησεις στο τελος,εγω εψαχνα να βρω την φθηνοτερη ωσπου την πατησα και πηγα για καθαρισμο μπεκ!!
Προσοχη στις βενζινες παιδια! Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούλ 2007, 10:17:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ειχα απογοητευτει σε καποια φαση.
Δεν ηθελα καθολου να το περνω το αμαξι γιατι θα αναγκαζομουν να το ξαναγεμισω βενζινη που μονο καλο δεν του εκανε.
Βεβαια το ακριβο και το φτηνο οπως εχει αποδειχθει πολλες φορες δεν εχει να κανει με την ποιοτητα.
Κατω στην Κρητη που ημουν την ειχα πατησει πολλεσ φορες βαζοντας 100αρα για καλυτερα.
Ολες οι μπουγαδες με αυτην γινοταν.
Οποτε ειχα συμπερανει οτι καλυτερα 95 παρα 100.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
silver turbo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pug 206 1.4(8V)Quicksilver

Ένταξη: 06 Ιούν 2006
Τόπος: Χανια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούλ 2007, 00:31:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλαρακι μου που ειναι στην Αθηνα εβαλε μολις 10 ευρω βενζινη απο βενζιναδικο που δεν ειχε ξαναβαλει μεχρι να παει στο συνηθισμενο πρατηριο του και με το που εφυγε του εκανε "διακοπες".Ο μ@λακας δεν πηγε κατευθειαν στην καρεντα να του το κοιταξουν.Αφου πηγε μετα απο 2 μερες ηταν αργα.Του εβγαλε ζημια 500 ευρω απο καμμενο αισθητηρα καυσιμων και καμμενο αισθητηρα καυσαεριων + κατι καλωδιωσεις,καθαρισμος μπεκ.
Ολα αυτα σε Golf FSI.

Χρηστος!!
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούλ 2007, 08:19:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα τα αμεσου ψεκασμου εχουν προβλαημα στα νοθευμενα καυσιμα

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Αύγ 2007, 21:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

old topic...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την billisdim στις Παρ 18 Απρ 2008, 18:19:30, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Αύγ 2007, 20:08:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Ακου ρε τα καδρονια! Evil Evil Evil

Μαδέρια.

kanelj έγραψε:
Τεσπα,λαδι δεν ειχε πολυ η μηχανη αλλα δεν νομιζω να ειναι απο αυτο,θα εβγαζε μπλε καπνο αν ηταν...

αν ήταν... να σου σπάσει ο κινητήρας Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης