PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

τα τζαμια τρελαθηκαν....

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 05:46:47    Θέμα δημοσίευσης: τα τζαμια τρελαθηκαν.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα σε ολους πρωτα απολα..πριν λιγο που γυρισα απο την βολτα μου παρατηρησα το εξης ''κουφο''..τα τζαμια του συνοδηγου ανεβοκατεβαιναν μονα τους. Rolling eyes αφου βαρεθηκανε κατεβηκαν μια και καλη κατω και απο τοτε δεν υπακουνε στο διακοπτη...τι να ειναι αραγε? Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 11:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανταρσία??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 12:29:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

7 παρα τεταρτο το πρωι?
Το καψαμε βλεπω ε?
Εκτος και αν εκανες βολτα ετσι απλα.Εμενα με πιανει μερικες φορες.
Οταν κατεβηκες και πατησες παρατεταμενα το κουμπι του κλειδωματος τι εκανε?
Ανεβηκε?
Εμενα το εχει παθει δυο φορες αυτο το πραγμα.
Μια καθως τα ανεβαζα βρηκα καλη λακουβα και κατεβηκε παλι.Επαθα λιγο πλακα εκεινη την ωρα.Και μια ακομα που κατα εναν περιεργο τροπο κατι εφερνε αντισταση στο τζαμι με σκοπο να δουλευει το συστημα που εχει για προστασια.
Βεβαια δεν εκανε μια φορα κατω και τερμα.Πηγαινε δυο τρεις.
Μετα απο αυτο καθησα λιγο να ψαξω τι ειναι και εκανα τεσταρισμα μονος απο τονο διακοπτη.Ε σε καποια φαση βαρεθηκε και αυτος και δεν εκανε τιποτα.
Τα πηρα κανονικα.
Η εξηγηση που μου εδωσε η Peugeot ηταν οτι ζεστενεται
Evil Evil Evil

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 12:34:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αυτο η πηρε υγρασια η πλακετα που τα ελενχει...Για δες το...Μηπως το ειχες παει για πλυσημο πιο πριν?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 13:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι μπορει να εχει παρει υγρασια η πλακετα..σε περιπτωση που εχει παρει θα διορθωθει μονο του?αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν υπακουει μονο ο διακοπτης για το παραθυρο του συνοδηγου..και επισης χτεσ εκανα μια δοκιμη κανοντας το cabrio..αφου κατεβηκαν τα αριστερα παραθυρα και ανεβαινε η οροφη,ακουγοτανε παρετατεμενα ενας ηχος(μπιπ μπιπ)υπενθυμιζοντας μου οτι υπαρχει προβλημα με το παραθυρο..πηγαινω να δω τωρα μηπως και καταφερω ''να τα σηκωσω''αλλιως αυριο θα το παω στο γιατρο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 13:21:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαλε τον πολο απο την μπαταρια και αστο κανα 10λεπτο....
Μηπως πηγε και ειδε τα Transformers το cc και την εχιε δει Autobot? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 13:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιθανών χαλασμένος διακόπτης μιας και της εντολές στων εγκέφαλο της κουκούλας για τα τζάμια της δίνει αυτός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 13:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού μίλησε ο ιδικός τέρμα, πάντως βρήκα και αυτό εδώ με χάλια μετάφραση ! http://www.club306c.gr/forum/viewtopic.php?t=140
Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Ιούλ 2007, 14:08:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ...τα τζαμια ξετρελαθηκαν....ελπιζω να μην μου ξανακανουνε κολπα.. Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης