PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Βελτίωση για Δίλιτρους & Τουρίσμους (206 2,0 GTI & GT)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούλ 2007, 22:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτα περι 180 αττιων, με ροικη, προγραμμα και φουλ εξατμιση μου ακουγονται καπως... Και τα 160 αισιοδοξα μου ακουγονται....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 08:47:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
αυτα περι 180 αττιων, με ροικη, προγραμμα και φουλ εξατμιση μου ακουγονται καπως... Και τα 160 αισιοδοξα μου ακουγονται....

+1... Rolling eyes
Εκτος και αν σου βαλει αρκετα αγριους εκκεντροφορους,τα 160 δεν ειναι και πολυ ευκολο νουμερο,ασε που μετα θα χασεις τα χαμηλα σου...
Παντως οτι και να το κανεις.RC δεν προκειται να γινει απο θεμα αποδοσης εκτος και αν πειραματιστεις με πεταλουδες. Confused

Γενικα θα συμφωνησω με τον Πανο οτι το κιτ της DP ειναι σαφως προτιμοτερη λυση. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
grandtourisme1805 (nikos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 24 Οκτ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 08:55:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στελιο περι dp ουτε λογος...αναμφιβολα ειναι δοκιμασμενο οτι κανουν..εγω απλα δεν ξερω ουτε το κοστος ουτε που μπορω να το προμηθευτω το κιτ τους.Λοιπον ειχα παρει τηλ στον κ.Στεργιου και επισης στον Λιολιο.ο οποιος δν μου εδωσε μια συγκεκριμενη απαντηση για τν βελτιωση που ζητησα Confused μου ειπε περνα απο εδω να σηζητησουμε.(εγω ειμαι απο Σερρες)δλδ ποσα λ7 βενζινη θελω?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 09:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό τον καιρό ετοιμάζεται (για μέλος του club) στον Σεβνταλή ένα 206gti 2,0 (look GT) με παρόμοια πράγματα (εκκεντροφόρους/ροικές/προγραμμα/εξάτμιση/ένα μικρό υπερκιβισμό και κάτι άλλα πραγματάκια)

Αν δεν βιάζεσαι, να δεις τι θα βγει από εκεί.
Υπολογίζουν γύρω στα 180+ άλογα.
Θα δείξει στο δυναμόμετρο.

Το μοτέρ έχει φτιαχτεί, δεθεί και ήδη στρώνεται και μένει να περαστεί το νέο πρόγραμμα και η εξάτμιση μόλις το παλικάρι μαζεψει τα χρήματα. Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 09:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μανθο σχετικα με τον υπερκυβισμο,εγω ειμαι παρα πολυ επιφυλακτικος,για να μην πω καθετος... Confused
Τα χιτωνια ειναι το μονο συμπαγες τμημα των αλουμινενιων μοτερ.Κοινως αυτα ειναι που αποτρεπουν τις στρεβλωσεις και τον εφελκυσμο μερικες φορες(ναι,ναι ειναι αληθεια...).
Οποτε αν μεγαλωσεις την διαμετρο των πιστονιων,φανταζεσαι τι μπορει να γινει σε πιθανη "στραβη".
Απο την αλλη αν τα κυβικα προελθουν απο διαδρομη,θα χαθει το οσο στροφαρισμα εχει απομεινει στο συγκεκριμενο μοτερ. Sad
Για αυτο λεω οτι δεν αξιζει...

Νικο κατα την γνωμη μου το καλυτερο value for money ειναι ΦΠΕ φαση,αντε και κανενα σετ light εκκεντροφορους,αν και αμφιβαλλω κατα ποσο καλα θα αποδωσουν.
Ετσι και αλλιως με φιλτρο-προγραμμα και μια κομπλε Supersprint με χταποδι,τα 150 τα εχεις πολυ ευκολα. Smile Απο εκει και πανω ειναι τα δυσκολα... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 09:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην παρεξηγηθώ δεν είπα ότι συνφωνώ ή ότι θα το εκανα στο δικό μου μοτερ.
Απλά το ανέφερα για να το έχουμε στα υπόψιν μας.
Ας περιμένουμε όμως να ετοιμαστεί πλήρως ας μετρηθεί σε δυναμόμετρο και δρόμο, ας βγει και το τελικό κοστολόγιο.

Δεν νομίζω ότι στα καλά καθούμενα θα έκανε κάποιος ρεκτιφιέ κλπ κλπ (με τους γνωστούς κινδύνους που αυτό έχει) έτσι απλά για να βελτιώσει το μοτερ του.
τουλάχιστον εγώ (μιας και την έχω πατήσει από κακό ρεκτιφιέ στο άλλο αυτοκίνητο που έχω) δεν θα το έκανα με την καμία σε "υγιές" μοτερ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 19 Ιούλ 2007, 12:14:25, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 09:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης τωρα που το λετε ο μαφια στο στεργιου δεν ειχε παει που του εκανε τα υπεροργια με το κουικ σιφτ?
+οτι το πηγαινε βολτα με c2 150αλογα που πηγαινε σα το δικο μου?? Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 09:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν τους αντέχω αυτούς τους "βελτιωτές"...

χιλιες φορές μαμά με την παπάτζα μου... Crying or Very sad Crying or Very sad Evil Twisted evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 09:57:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

toys ελληνες βελτιωτες Cool

και ειδικα οταν η ιδια η πεζο σου δινει μοτερ με 170++αλογα
το να πας να το παιξεις εξυπνος (ελληναρα μαστορι γαρ) και να την συναγωνιστεις ειναι για κλωτσιες...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 10:35:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν διαφωνώ πουθενα... Cool Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 11:16:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΤΣΙ γίνονται σωστές δουλειες...
(με το αντίστοιχο τιμημα...)
http://206gti.net/t16/
Twisted evil Twisted evil Twisted evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 15:42:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ΕΤΣΙ γίνονται σωστές δουλειες...
(με το αντίστοιχο τιμημα...)
http://206gti.net/t16/
Twisted evil Twisted evil Twisted evil

με το αντίστοιχο τίμημα δηλ. 8800 ευρώ θα πρέπει να είσαι θεότρελος να πας και να μετατρέψεις το αυτοκινητάκι σου........ Wink

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 18:07:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό το σκεπτίκό είναι που κάνει του φθηνούς Ελληνες (δήθεν) βελτιωτές να έχουν δουλειά...
και τα αμάξια να είναι κυριακή βόλτα ... δευτέρα συνεργείο σαν παλιά 2χρονα KTM...

όντως είναι πολλά τα λεφτά αλλά αν πρόσεξες (και αν διάβασα σωστά και δεν κάνω λάθος) σου δίνουν ολόκληρο καινούργιο μοτερ...
δεν βελτιώνουν το δικό σου... Wink Wink

anyway ολο αυτό τουρμπο-concept είναι και λίγο offtopic εδώ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 20:28:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα το 1ο τερας 2,0 Τ από την dp engineering (phase 1 --- phase 2 --- phase 3), το αντίστοιχο λιγο πιο "χαλαρο" 2,0 cc και το αλλο τερατάκι το 206 RC T που εχουμε ποσταρει εδω... εφτιαξαν κι ενα 4πετάλουδο 2λιτρο 206 Τ

http://www.youtube.com/watch?v=GdOCc3jqwrA
http://www.youtube.com/watch?v=tL52X_Ac4nU&NR=1
ΚΟΛΑΣΗ!!!!
ΤΕΛΟΣ!!!!

W00t W00t Worthy Worthy Clapping Clapping

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 20:53:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καμία βελτίωση για 2.2 έχει ??? Laughing Laughing Laughing

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Σεπ 2009, 21:10:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσυ να το αφησεις οπως ειναι...
μια χαρα δουλευει Laughing

και γω απλά τα θαυμάζω τα παραπάνω, αλλα η υλοποιηση κάτι τετοιου στην Ελλάδα μου φανταζει τουλάχιστον απίθανη...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
TIOS (www.myspace.com/ipatios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 GT

Ένταξη: 30 Αύγ 2005
Τόπος: PTOLEMAIDA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Νοέ 2009, 09:34:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μανθο ποσα χρηματα κοστιζει αυτη η δουλεια?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Νοέ 2009, 10:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξερω γω...
λεφτα να χεις να δίνεις... (αναφερομαι στα project)

στο site της DP εχει κάποιες ενδεικτικές τιμές των "ετοιμων" πακέτων που πουλάει:
πχ: http://www.dp-engineering.nl/EN/products/turbo_kits/component_package/ew_16v_compo.php
εγω πχ θα εβαζα την 28r και το ακριβό χταπόδι... 2700κάτι ευρω

και μετα προσθετεις:
ιντερκουλερ
σωληνωσεις
εξατμιση 65μμ
κλπ κλπ
βαλε αλλα 2000ε "ευκολα"

κοινώς εισαι κάπου στα 5000ε
και καλό θα ηταν να εχει βάλεις και κάνα φρενο της προκοπής (+1000ε το λιγότερο - ανάρτηση θεωρω οτι θα εχεις ηδη βάλει πριν μπεις σε σκέψεις τουρμπίσμματος)

επίσης αν το θες πιο στριφτερο - εγω θα ψυνόμουν πολυ περισσότερο για κομπρεσσορ αντί για τουρμπο...
με κοστος παραπλήσιο... αλλα δεν υπαρχει "ετοιμο" κιτ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
TIOS (www.myspace.com/ipatios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 GT

Ένταξη: 30 Αύγ 2005
Τόπος: PTOLEMAIDA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2009, 22:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ολα αυτα χωρις να ανοιξεις το μοτερ ετσι?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2009, 23:42:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε νομίζω οτι θα εμπιστευόμουν τα μαμα "εντόστια" για κάτι τέτοιο...
απ την άλλη... δεν ξέρω ποιον θα εμπιστευόμουν να ανοίξει μοτερ...

υ.γ. την εχω πατήσει με ρεκτιφιατζή κλπ κλπ και γι αυτό το λεω

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 11, 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 12 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης