PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΑΕΙ.. ΚΙ ΑΛΛΟ RADIO-CD..
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
panorios 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 25 Νοέ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 02:43:58    Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΕΙ.. ΚΙ ΑΛΛΟ RADIO-CD.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad καλησπέρα παιδιά.. αχ.. λιγη συμπόνια και σε εμενα μετα τον BYRON..!!
γυρνάω λοιπόν χθες βράδυ σπίτι, παρκαρω το Οχημα στο δρόμο, βαζω την προσοψη του RADIO-CD στο ντουλαπάκι για να μην χτυπάει στο μάτι κ πάω για ύπνο..
..που να'ξερα.. το πρωί βρήκα την πόρτα τσακισμένη -στο πάνω πλαισιο του παραθύρου- κ την κονσόλα.. ποια κονσόλα.. μέχρι κ τους εξαερισμους ξήλωσαν για να βγάλουν το ραδιάκι.. -ενα CLARION ηταν αλλα τα 150.000 τα είχα σκάσει τοτε- κλασικά το ντουλαπάκι χάλια κ η πρόσοψη τους κάνει παρεούλα..

Και αυτο το λιοντάρι ρε παιδιά στη μασκα αντι να σηκωθεί να τους Evil Evil τσακίσει καθόταν στη θέση του.. Shocked Shocked

Ποιό είναι το χειρότερο όμως.. 450E η νέα πόρτα μου Crying or Very sad (ετσι είπε ο μέγας συνεργειο-εμπειροτεχνίτης εξουσιοδοτημένης αντιπροσωπείας..) + 500 κανένα καινούριο μηχανηματάκι = κατάθλιψη ο μπαμπάς.. (μην γελάτε ρε! φοιτητής είμαι ο άνθρωπος!!)

-το συγκεκριμένο post ελπίζω πώς θα κάνει τον BYRON να αιαθάνεται λίγο πιο τυχερός!!-
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 09:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΑΕΙ.. ΚΙ ΑΛΛΟ RADIO-CD.. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Panorie, τα λόγια περριτεύουν σε τέτοιες καταστάσεις.......

Είναι σα να σου έχουν βιάσει τη γυναίκα σου........

Περαστικά........... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 12:02:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια τι να πω;;;;
βαλτοί ειστε τωρα που πηρα το νεο εργαλειο ;;;;
σε ποιες περιοχες εγιναν αυτα ;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) GTi (2003)

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα Βύρωνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 13:06:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε περαστικα ολα θα γινουν σιγα - σιγα.
Εμενα εγινε στο Βυρωνα εσενα που?

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 17:35:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά τι γίνεται τώρα τελευταία θα το βγάζο όλο μου φαίνετε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
panorios 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 00:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanx όλους για την συμπαράσταση Exclamation

Εγώ είμαι κέντρο Αθήνα παιδιά, σταθμό Λαρίσσης κοντά.
και τώρα φυσικά ψάχνω για κλειστό parking και σκάω όσα όσα για να μην ξαναπειράξουν το μωρό μου..

Φίλε Αdy όπως λες και εσύ όταν μπαίνουν μέσα στο αυτοκίνητο σου είναι σαν να "μπαίνουν μέσα" στην κοπέλα σου..

-την παρασκευή το παραλαμβάνω από το συνεργείο και φοβάμαι μην έχει γίνει καμμιά στραβή, εξηγώ: το quicksilver έχει στην κολόνα της πόρτας ένα σηματάκι και το κλασικό αυτοκόλητο στην πόρτα, αν δεν τα δώ όπως πρέπει η αν μου το κολλήσουν στραβά Evil Evil Evil
Θα τους το βάλω..... καλά μέσα στο μυαλό τους πως τα θέλω όπως ήταν πριν!!

quick + silver!
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 00:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσοχη Exclamation Exclamation
Το ντουλαπακι και ο χωρος κατω απο το καθισμα ειναι κλασσικες κρυψωνες και τα κλεφτρονια εκει ψαχνουν πρωτα -πρωτα
Πιστευω Πανωριε οτι πρωτα βρηκαν την προσοψη......ισως και να σε παρακολουθουσαν και να ηξεραν οτι δεν συνηθιζεις να παιρνεις την προσοψη μαζι σου
Περαστικα Sad

Επιστροφή στην κορυφή
panorios 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 01:31:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχεις δίκιο alex, το πιθανότερο ήταν πως με παρακολουθούσαν και είχαν σταμπάρει το αυτοκίνητο από καιρό..
τέλος πάντων.. περαστικά είναι, πάλι με χρόνια με καιρούς με το Peugeot θα τρέχω!!

quick + silver!
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 01:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ψυχραιμια.μην ξεφευγουμε.χωρις παρεξηγηση πανωριε και σου εκφραζω αν και αργα και την δικη μου συμπαρασταση και κατανοηση.απλα το λεω να μην ξεφυγουμε διοτι αλλιως μας βλεπω ολους ή να κοιμομαστε μεσα ή να καθομαστε με τις καραμπινες στα παραθυρα.θα μας γινει ψυχωση και θα χασουμε τον υπνο μας.βλεπε αλλα dimip που εχει δωσει τοσα λεφτα για το ραδιο-cd (ηχοσυστημα) και τον επιασε αγχος!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 04:13:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πανώριε, κουράγιο!

Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ, έχετε κάπως αυξημένη εγκληματικότητα εκεί χάμου στην Αθήνα; Rolling eyes

Φτου-φτου, μακρυά από μας... Αλλά δεν είναι και τόσο μακρυά... έρχεται...Crying or Very sad

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 15:35:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα στην περιοχη μου ,ενα παλικαρι εχει ενα 106 xsi και του εχουν

σπασει το αυτοκινητο 5 ΦΟΡΕΣ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Εννοειτε πως εκτος απο 5 παραθυρα,κλαιει και ισαριθμα ραδιο_cd Exclamation Exclamation

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 18:25:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
παιδια ψυχραιμια.μην ξεφευγουμε.χωρις παρεξηγηση πανωριε και σου εκφραζω αν και αργα και την δικη μου συμπαρασταση και κατανοηση.απλα το λεω να μην ξεφυγουμε διοτι αλλιως μας βλεπω ολους ή να κοιμομαστε μεσα ή να καθομαστε με τις καραμπινες στα παραθυρα.θα μας γινει ψυχωση και θα χασουμε τον υπνο μας.βλεπε αλλα dimip που εχει δωσει τοσα λεφτα για το ραδιο-cd (ηχοσυστημα) και τον επιασε αγχος!!

Πες το ψεμματα!!!
αγχος και κοψιμο.
κι εγω αφηνα στο αμαξι την προσοψη ΔΕ ΛΕΩ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ!!! αλλα τωρα με τοσα ευρω δεν λεει. ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 21:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panorios έγραψε:

-την παρασκευή το παραλαμβάνω από το συνεργείο και φοβάμαι μην έχει γίνει καμμιά στραβή

Eγω ή Πεμπτη ή Παρασκευη θα την παρω την μπεμπα μου απο την lion και βουρρρρ για το VDO και ισως αλλο συναγερμο.!!!!! Laughing Laughing
Διοτι στην πιττα πιττα θα πρεπει να ειναι ΕΤΟΙΜΗ Exclamation Exclamation Exclamation Cool

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 21:19:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byron206 έγραψε:
panorios έγραψε:

-την παρασκευή το παραλαμβάνω από το συνεργείο και φοβάμαι μην έχει γίνει καμμιά στραβή

Eγω ή Πεμπτη ή Παρασκευη θα την παρω την μπεμπα μου απο την lion και βουρρρρ για το VDO και ισως αλλο συναγερμο.!!!!! Laughing Laughing
Διοτι στην πιττα πιττα θα πρεπει να ειναι ΕΤΟΙΜΗ Exclamation Exclamation Exclamation Cool

EΛΑ ΡΕ αΡΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕς!!!
Ακου μπεμπα κοτζαμ πεζουλας, εχουμε τη lia και τις φιλες της να μας πηζουν στις μπεμπες κ.λ.π. τωρα κι εσυ;;;
σε λιγο θα του φορεσεις και ροζ κορδελες! Rolling eyes Rolling eyes Shocked

Ενταξει 1100 αλλα με προσωπικοτητα. ετσι ;;;
Laughing Laughing Laughing Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Byron206 (Αρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιαν 2003, 21:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Sorry αλλα λογο τρελης αγαπης και ερωτα ετσι το λεω!!!!!!

BYRON206
Επιστροφή στην κορυφή
panorios 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 01:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πάλι λέω να δεθώ με το καινούριο μου radio cd με αλυσιδα για να είμαι σίγουρος.. Exclamation Exclamation

Φίλε Miltella πάντως πιστεύω πως αρκετή εγγληματικότητα κατέβηκε από κάπου βόρεια -το πιάσατε έτσι?!-, απλά μας ήρθε κατευθείαν κάτω!
Α! έξω από το σπίτι είδα σήμερα ένα 206 που αντι για κασετόφωνο είχε.. καλωδιάκια οπότε μάλλον ήταν το προηγούμενο θύμα!

παιδιά από ποιότητα ήχου σκέφτομαι για Blaupunkt, ακούω προτάσεις!
-μέχρι 550Ε περίπου και μάρκα με ΟΝΟΜΑ

quick + silver!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 01:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panorios έγραψε:
εγώ πάλι λέω να δεθώ με το καινούριο μου radio cd με αλυσιδα για να είμαι σίγουρος.. Exclamation Exclamation

Φίλε Miltella πάντως πιστεύω πως αρκετή εγγληματικότητα κατέβηκε από κάπου βόρεια -το πιάσατε έτσι?!-, απλά μας ήρθε κατευθείαν κάτω!
Α! έξω από το σπίτι είδα σήμερα ένα 206 που αντι για κασετόφωνο είχε.. καλωδιάκια οπότε μάλλον ήταν το προηγούμενο θύμα!

παιδιά από ποιότητα ήχου σκέφτομαι για Blaupunkt, ακούω προτάσεις!
-μέχρι 550Ε περίπου και μάρκα με ΟΝΟΜΑ

Pioneer 7400mp με ονομα/μαρκα /και προπαντων ε ρ γ α λ ε ι ο !!!
τιμη 468 Ε μονο!!! αρα εισαι καλυμενος

μη βαρας ! εγω ειπα τη γνωμη μου γιατι εσυ ρωτησες ετσι ;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 03:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την καινούργια σειρά της Kenwood! Δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 16:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Πάντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την καινούργια σειρά της Kenwood! Δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις.

Σε εμφάνιση όμως δεν πιάνει μία μπρος στο 7400...

Kenwood έχω και είμαι ευχαριστημένος αλλά μετράει και η "μούρη" Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 17:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω ζήσει και Kenwood και Pioneer.

Ψηφίζω Pioneer με κλειστά μάτια! Cool

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης