PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προσοχη στις καγκουριες...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 01:26:22    Θέμα δημοσίευσης: Προσοχη στις καγκουριες... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την εκανα την καγκουρια ο θεος!!!εβαλα τα χερακια μου και εβγαλα τα ματακια μου!!!εκει που λετε καταφερα με τον μηχανικο να ζωντανεψουμε τον κινητηρα χαμηλα(με καθαρισμο της πεταλουδας-αναφορα σε αντιστοιχο topic) προλαβα να χαρω τρεις μερες.τωρα βεβαια δεν μου εφταιγε κανεις!!!πηγα που λετε στο βενζιναδικο να βαλω βενζινη!σουπερ αμολυβδη της BP οπως παντα 98 οκτανιων.του λεω να το γεμισει και ως θεια φωτιση μου ερχεται η τρελη ιδεα να βαλω ενισχυτικο οκτανιων της REDEX με αυτη τη βενζινη!!και κανω το ασυλληπτο::ταμ ταμ ριχνω ολο το ενισχυτικο στο ντεποζιτο και συμπληρωνω βενζινη μεχρι να γεμισει το ντεποζιτο.μες την καλη χαρα παω να φυγω και παθαινω ταρακουλο:ο ηχος του κινητηρα μουντος και βαρυς ,η εξατμιση να ακουγεται με ενα ηχο βουητου ακρως ενοχλητικο και χαμηλα το αυτοκινητο πιο νεκρο απο seicento!!!!(ναι σας λεω)!!!!ειπα μηπως ειναι η ιδεα μου και εκανα αρκετα χιλιομετρα μετα!!στα φαναρια που σταματαγα μου ερχοταν μυρωδια βενζινης εντονη!!ελα ντε ομως που τα χαλια παρεμεναν.παω στο μαστορα και αφου μου εδωσε συγχαρητηρια για την επινοηση μου ειπε οτι το πιθανοτερο ειναι να εχουν βουλωσει τα μπεκ.σημερα το απογευμα θα το βαλω μεσα για να το τσεκαρει και βλεπουμε!!!!φανταζομαι τι καπνα που θα εχει πιασει μεσα το μοτερ απο την ακαυστη βενζινη που περισσευε απο τις ατελεις καυσεις.κριμα τι ροικη που εκανα!!! Confused Mad

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 02:33:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ Ντανιελοκάγκουρα που ήθελες βενζίνη 150 οκτανίων και δεν έβρισκες... Laughing

Λίγο ενισχυτικό κράτησες και για μένα; Laughing

Προσοχή λοιπόν στις καγκουριές, όπως λέει και ο συν-οδηγός μας ο Ντανιέλος.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 10:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι την ήθελες τη ρημάδα τη βενζίνα... δεν άφηνες μόνο το ενισχυτικό μέσα! Shocked Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Α ρε Ντανιέλε τρελαμένε, λυπήσου το το ραλλάκι! Very happy Very happy Very happy

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 11:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εις ανωτερα!!! dan!!!
μην ανυσηχεις. το απογευμα θα βαλω κοτσαδορο και στην Παρνηθα θα σε ρυμουλκησω εγω !!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 12:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να δουμε τι θα δουμε σημερα που θα μεινει μεσα το ραλλακι για να ψαχτει.καλα θα βγαλει ο Παναγιωτης τα (ο μηχανικος μου) τα μπεκ και θα παθει πλακα.αυτα θα κατουρανε δεν θα ψεκαζουν !!!!και το προβλημα μου το κανει στις χαμηλες στροφες που δεν εχει ανοιξει ολοκληρη η πεταλουδα και ο ψεκασμος που ρυθμιζει το εγκεφαλι ειναι λιγος.λετε να παιζει τιποτα με την τρομπα βενζινης???επρεπε να δειτε φατσα μηχανικου οταν του ειπα οτι εριξα ολο το μπουκαλι!κου λεει το επομενο σταδιο ειναι η κυροζινη.δοκιμασε και θα σκασεις μεσα στο ραλλο!!!!!! Shocked Shocked Very happy Laughing Laughing Embarassed

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 13:20:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Danielo, έχω μείνει άφωνος με αυτό που έκανες.

Eλπίζω να μην έχεις πάθει χοντρή ζημιά.

Mήπως να δοκιμάσεις να γεμίσεις το ντεπόζιτο με nitro Question Question Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 13:54:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Danielo ελα να σου δωσω και μερικα λιτρα μεθανολη που χρησιμοποιω στα τηλεκατευθηνομενα αεροπλανα. Shocked Shocked Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 14:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει περιπτωση να εχεις καταστρεψει και τον καταλυτη?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 17:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ ρε φίλε μου βαρυ το πράγμα έπεσε στο ραλλο σου!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιαν 2003, 18:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατ αρχην ευχαριστω christhealer νιτρο δεν θα παρω γιατι ο ραλλος υποφερει απο στομαχικα αυτην την περιοδο και ο γιατρος του το απαγορευσε,νικολιο μεθανολη θα το σκεφτω για μελοντικο εγχειρημα (οχι τιποτα αλλο αλλα θα ειμαι υπο την αιγιδα της peugeot sport),alex 74 καταλυτη συμφωνα με τελευταιες πληροφοριες δεν καταστρεφα(αλλωστε λιγο απιθανο να γινει αυτο) και τελος τα καλα τα νεα θα τα εχουμε αυριο που θα παω να παρω το ραλλιον.τωρα απο το συνεργειο ερχομαι και ο μηχανικος μου ειπε αν εχω αλλαξει φιλτρο βενζινης και του ειπα στα 27500 χιλιομετρα που εχω κανει ΟΧΙ.ΔΕΥΤΕΡΗ σκοτοδινη του ηρθε.εστειλε και τα μπεκ για πληρη τσεκ-απ(ογκομετρικη,ροικοτητα κ.τ.λ)και βλεπουμε αυριο.στα ιδια χιλιομετρα ουτε τα μπεκ ειχα καθαρισει ποτε!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 05:38:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτησω κατι οσον αφορα τις καγκουριες... Ειπωθηκε απ'τον φιλο Rallye σε αλλο topic: (αλλα αυτο ειναι το σωστο μαλλον για τη συζητηση του)

"εγω πρωσωπικα αμα δω κανενα παρκαρισμενο με φουλ προφυλακτηρες σποιλερ ρυθμιζομενο και να ειναι 1400 και χωρις πισω δισκοπλακες το σχολιαζω, αφου ειναι αξιο σχολιου γιατι προφανως καποιος θελει να προκαλεσει να κανει κρα ειμαι γρηγορος και τετοια αλλα.... "

Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει καποιος το αμαξι επειδη ετσι ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και οχι επειδη δεν θελει να προκαλεσει? Εγω προσωπικα ειμαι χαμηλων τονων ατομο και δεν θα φοραγα ποτε κατι για να προκαλεσω. Αλλα ομολογω οτι μια WRC αεροτομη θα την εβαζα ευχαριστως (και ας εχω πισω ταμπουρα!!) Cool

Το αισθητικο αποτελεσμα ειναι που μετραει.. Φυσικα ενας γνωστης μπορει να γελαει βλεποντας ταμπουρα πισω αλλα τι να κανουμε? Ο κατοχος το κανει για τον εαυτο του, οχι για τους αλλους..!!

Φυσικα αυτο μονο ο κανονας δεν ειναι αλλα στο λεω οτι υπαρχουν και ατομα που μπορει να γουσταρουν να βλεπουν το αμαξι τους "προσεγμενο" - ασχετα απ'τα αλογα...
Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 09:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Να ρωτησω κατι οσον αφορα τις καγκουριες... Ειπωθηκε απ'τον φιλο Rallye σε αλλο topic: (αλλα αυτο ειναι το σωστο μαλλον για τη συζητηση του)

"εγω πρωσωπικα αμα δω κανενα παρκαρισμενο με φουλ προφυλακτηρες σποιλερ ρυθμιζομενο και να ειναι 1400 και χωρις πισω δισκοπλακες το σχολιαζω, αφου ειναι αξιο σχολιου γιατι προφανως καποιος θελει να προκαλεσει να κανει κρα ειμαι γρηγορος και τετοια αλλα.... "

Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να το κανει καποιος το αμαξι επειδη ετσι ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ και οχι επειδη δεν θελει να προκαλεσει? Εγω προσωπικα ειμαι χαμηλων τονων ατομο και δεν θα φοραγα ποτε κατι για να προκαλεσω. Αλλα ομολογω οτι μια WRC αεροτομη θα την εβαζα ευχαριστως (και ας εχω πισω ταμπουρα!!) Cool

Το αισθητικο αποτελεσμα ειναι που μετραει.. Φυσικα ενας γνωστης μπορει να γελαει βλεποντας ταμπουρα πισω αλλα τι να κανουμε? Ο κατοχος το κανει για τον εαυτο του, οχι για τους αλλους..!!

Φυσικα αυτο μονο ο κανονας δεν ειναι αλλα στο λεω οτι υπαρχουν και ατομα που μπορει να γουσταρουν να βλεπουν το αμαξι τους "προσεγμενο" - ασχετα απ'τα αλογα...

φυσικα και μπορει φιλε αλεχ, ουτως η αλλιως επειδη του αρεσει θα το κανει, αμα δεις ομως ενα 206 στην γειτονια μου με απιστευτα φουσκωματα, προφυλακτηρες αεροτομες και κλπ θα παθεις πλακα, ειναι too much gia 1100 και φυσικα τα αυτοκολλητα τα γνωστα που προκαλουν, εξατμισεις και τα λοιπα!!!δεν μπορεις να μην το σχολιασεις αλλα αν μη τι αλλο σεβομαι τον καθενα που ασχολειται με το αμαξι του.

αν θες να συνεχισω για καγκουριες παντως.......αυτα τα απαραδεκτα μπλε φωτακια που τοποθετουνται πανω στο καπο στα πιτσιλιστηρια!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:03:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:

Για μισό λεπτό...
Εντελώς άστοχο το σχόλιο...
Π.Χ. η αφεντιά μου...
Ναι, είμαι 1400άρης...
Ναι, έχω ταμπούρα πίσω...
Γιατί να βάλω όμως; Για να συγκρατήσω τα πολλά άλογα;
Όχι, δεν θέλω να το "παίξω" γρήγορος..., ούτε τίποτα "τετοια αλλα..." Απλώς οι άσχετοι "τσιμπάνε", δεν φταίω εγώ...
Οπότε εδώ δεν μιλάμε για καγκουριά
Δεν κρύβω οτι και εγώ παρατηρώ την ύπαρξη ή μη των δίσκων στους πίσω τροχούς, αλλά δεν θα "γιουχάρω" κάποιον που δεν έχει βάλει αλλά έχει κάνει το υπόλοιπο αυτοκίνητο look gti...
Απλώς θα εγκρίνω ή θα κατακρίνω τις υπαρκτές βελτιώσεις

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:11:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
φυσικα και μπορει φιλε αλεχ, ουτως η αλλιως επειδη του αρεσει θα το κανει, αμα δεις ομως ενα 206 στην γειτονια μου με απιστευτα φουσκωματα, προφυλακτηρες αεροτομες και κλπ θα παθεις πλακα, ειναι too much gia 1100 και φυσικα τα αυτοκολλητα τα γνωστα που προκαλουν, εξατμισεις και τα λοιπα!!!δεν μπορεις να μην το σχολιασεις αλλα αν μη τι αλλο σεβομαι τον καθενα που ασχολειται με το αμαξι του.

αν θες να συνεχισω για καγκουριες παντως.......αυτα τα απαραδεκτα μπλε φωτακια που τοποθετουνται πανω στο καπο στα πιτσιλιστηρια!!!

Δεν πιστεύω να μιλάς για αυτο το 206..............!!!!!!!!!!

Evil Evil Evil Bad talk Bad talk
Θέλεις να πεις οτι είμαι κάγκουρος;;;;;;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:22:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Rally έγραψε:

Δεν πιστεύω να μιλάς για αυτο το 206..............!!!!!!!!!!

Evil Evil Evil Bad talk Bad talk
Θέλεις να πεις οτι είμαι κάγκουρος;;;;;;;;

εχεις μπλε πιτσιλιστηρια? Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:

ΟΧΙ, και να μου κοπεί το χέρι αν βάλω ποτέ...!!!
Είναι οτι χειρότερο που έχει βγεί σαν αξεσουάρ αυτοκινήτου, μετά τα "φωτάκια" τύπου "ΚΙΤ - Ιππότης της Ασφάλτου"

Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
fpug έγραψε:

ΟΧΙ, και να μου κοπεί το χέρι αν βάλω ποτέ...!!!
Είναι οτι χειρότερο που έχει βγεί σαν αξεσουάρ αυτοκινήτου, μετά τα "φωτάκια" τύπου "ΚΙΤ - Ιππότης της Ασφάλτου"

και καλα τα μπλε
χτες ειδα στο Ελληνικο ενα αυτοκινητο που ειχε ροζ.
Για ονομα του θεου ντροπη
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα φωτακια που βαζουν σαν φωτα θεσεως και εχουν διαφορους χρωματισμους απο πρασινο,κοκκινο,μπλε και οτι αλλο μπορει κανεις να φανταστει?Πως σας φαινονται αυτα?

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:40:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Για τα φωτακια που βαζουν σαν φωτα θεσεως και εχουν διαφορους χρωματισμους απο πρασινο,κοκκινο,μπλε και οτι αλλο μπορει κανεις να φανταστει?Πως σας φαινονται αυτα?

απαραδεκτο
για γελια Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Ιαν 2003, 10:45:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
alxdr74 έγραψε:

απαραδεκτο
για γελια Laughing Laughing Laughing Laughing

και για κλάμματα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης