PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Προσοχή Αχινοί !
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 20:47:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξυπολυτος δεν παιζει να μπορεις να οδηγησεις.
Εγω δεν μπορω να το κανω αυτο.
Οσο για την σακουλα ειναι καλη ιδεα αλλα λιγο too much.
Ειπαμε να ριξουμε μια βουτια.
Βατραχοπεδηλα καλυτερα θα ειναι.
Παντως για την αλεργια το πιστευω και εγω γιατι το ανεφερα στην μανα μου τελειως εγκυκλοπαιδικα και μου ειπε οτι υπαρχουν ατομα που μπορουν να την παθουν απο τον αχινο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 20:53:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάνθο, χωρίς να ξέρω τί παπούτσια φοράς, η δική μου εμπειρία από αχινό ήταν με σερφοπάπουτσα και πόνεσε κανονικά.

Αν τον πατήσεις από πάνω, είναι πολύ πιθανόν αν δεν έχουν σκληρή σόλα τα παπούτσια να διαπεράσουν τα αγκάθια του τη σόλα.
Ωστόσο εγώ ήμουν αρκετά άτυχος/τυχερός ώστε να τον χτυπήσω πλαγίως, οπότε το νεοπρένιο δεν είχε καμία ελπίδα να μου προστατέψει τα δάκτυλα.

Δακτυλέρο πονεμένο, ίσα που κατάφερα να μαζέψω αετούς και λοιπά τζάρτζαλα κι οδήγησα χειμωνιάτικα από την Ανάβυσσο σπίτι με τη στολή και τα παπούτσια του surf μέσα στο αυτοκίνητο...

Ε.Τ.Ε. το κόλπο με τις βελόνες και το τσιμπιδάκι φρυδιών + οινόπνευμα λειτουργεί μόνο όσο τα αγκάθια βρίσκονται κοντά στην επιφάνεια του δέρματος. Διαφορετικά καλύτερα να το δει και να το βγάλει γιατρός.

Περαστικά στους παθόντες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 20:53:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι ακομα ενας στην λιστα κακοποιημενον απο αχινο..........

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 21:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο αναφε΄ρομαι σε βραδινά μπάνια που ούτως η άλλως δεν πάς για να κάνεις κανονικό κολύμπι αλλά πλτσούρισμα στα ρηχά...

εγω χρησιμοποιώ παλιά αθλητικά, τα οποία όμως εμποδζουν το κολύμπι.

επίσης όποτε πάω για βουτιές από βράχια και οσο ειμαστε στο μπες βγες και βουτα από δω και από εκεί τα χρησιμοποιώ βολέυουν πολύ στα βράχια και οταν θες να πάς για "απλωτές" τα πετάς στα βράχια και τα μαζευεις μετά... Razz Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 21:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελατε ρε παιδια...Τι ναπω και γω που εκει που εχω εξοχικο εχει χιλιαδες αχινους...Πιστευω οτι θα επρεπε να χαιρομαστε(και να προσεχουμε) οταν βλεπουμε αχινους γιατι αυτο σημαινει οτι τα νερα ειναι καθαρα..Ο αχινος με την παραμικρη μολυνση στο νερο κοβει λασπη!

Πρωσωπικα οσες φορες πατησα αχινο δεν εκανα τπτ...Απλα το αφησα και απεβαλε το ποδι μου τα αγκαθια μονο του....Εννοειται οτι δεν με σουβλησαν τα αγκαθια ετσι..
Επισης αμα πατησεις αχινο πρεπει να πεσει ολο το βαρος σου πανω του για να καρφωθεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 21:41:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με τα καθαρα νερα το ξερω και εγω.
Χριαζετε προσοχη ομως.
Ασε που αν πιασεις κανεναν μεγαλο κανεις πολυ καλο διακοσμιτικο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 21:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oυ και επειδη συνηθως αχινους εχει σε θαλλασες με πετρες στο βυθο αμα ψαχτεις λιγο παιζει να βγαλεις και κανα χταποδακι Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 21:58:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:
ειμαι ακομα ενας στην λιστα κακοποιημενον απο αχινο..........

Περαστικα σου...... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 22:34:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

Ξυπόλυτος παίζει να οδηγήσεις και μάλιστα μπορείς να οδηγήσεις πολυ καλύτερα, ακθώς έχεις πολύ καλύτερη αίσθηση του πενταλ. Αρκέι να έχεις δυνατά δάκτυλα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 23:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια φορα το εκανα γιατι επρεπε να βγαλω το αμαξι για να φυγει ο πατερας μου και δεν καταφερα και πολλα.
Ενταξει δεν σκοτωθικα κιολας αλλα μου φαινοταν καπως.
Παντως προτιμω παπουτσια που εχουν πολυ λεπτη σολα.Οποτε εχω μια αμεσοτητα.
Παντως εχω πολυ καιρο να παω σε παραλια με αχινους.
Ολο αμμουδιες εχει εδω και ετσι δεν τους βρησκεις ευκολα.

Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 11:39:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ελατε ρε παιδια...Τι ναπω και γω που εκει που εχω εξοχικο εχει χιλιαδες αχινους...Πιστευω οτι θα επρεπε να χαιρομαστε(και να προσεχουμε) οταν βλεπουμε αχινους γιατι αυτο σημαινει οτι τα νερα ειναι καθαρα..Ο αχινος με την παραμικρη μολυνση στο νερο κοβει λασπη!

Μπα... Αυτό ίσχυε παλιά (μιλάω για γύρω στα 15+ χρόνια πίσω), μέχρι που είδα αχινούς σε γνωστή για τις βρομίτσες και τα κολοβακτηρίδιά της παραλία της περιοχής, οπότε άλλαξα γνώμη. Προφανώς οι καημένοι μεταλλάχτηκαν, για να επιβιώσουν! Laughing

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 12:04:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
brz20 έγραψε:

Ξυπόλυτος παίζει να οδηγήσεις και μάλιστα μπορείς να οδηγήσεις πολυ καλύτερα, ακθώς έχεις πολύ καλύτερη αίσθηση του πενταλ. Αρκέι να έχεις δυνατά δάκτυλα.

Σωστοοοός Νίκο. Συμφωνώ απόλυτα! Cool

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 13:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+πλυμμένα πόδια
+ανοιχτά παράθυρα αλλιώς μπορεί να πάς από ασφυξία...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
cipher (Αλέξανδρος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 XS, 1.4, 75 γαϊδούρια (+1 ο οδηγός)

Ένταξη: 16 Μάρ 2003
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 14:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+κομμένα νύχια, για να μη σπάσεις κανένα σε απότομο φρενάρισμα Rotfl

Χάκεψον γαρ τοις πάσοι...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 14:12:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
brz20 έγραψε:

εσυ που εχεις δυνατα δαχτυλα αγορι ξερεις να κανεις και αλλα κολπα??
ου να μου χαθεις...κοτετσι που σου χρειαζεται...

οταν εχουν μπει βαθια και πας γιατρο πως τα βγαζει?
με καυτηριασμο?
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 15:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 20:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε μια φιλη μου που της ειχανε μπει πολυ βαθεια και της εκαναν και μολυνση (γυναικεια ποδαρακια Wink Wink ) της τα αφαιρεσε με ψιλο επεμβασουλα με τοπικη ναρκωση.Αλλα το ξαναλεω ειχε μολυνθει και πρηστει το μεγαλο της δαχτυλο....
Εγω παντως οταν μπει σε κανα γνωστο η καμια γνωστη (κατα προτιμηση) λαδακι και καρφιτσα,και αμα ειναι του πονου πολυ τους ποτιζεις και λιγο ουζακι και γινονται ντιρλα!!
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούλ 2007, 09:18:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλύτερα με ουζάκι και λαδάκι, γιατί αν χρειαστεί να πας σε γιατρό θα σου κάνει το ποδαράκι σκακιέρα για να καταφέρει να βγάλει τα αγκάθια.
Ξέρετε, μερικοί είναι χασάπηδες χωρίς κανένα απολύτως οίκτο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούλ 2007, 10:59:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ara καταληξαμε οτι η μονη λυση ειναι καρμπον παπουτσακια θαλασσης...
ενα γκρουπ μπαι παρακαλω...
βαμενα και ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!!!!

στελιο περα απο ουζακι λαδακι πρεπει να εχεις και κανα φιλο-φιλη με σταθερο χερι....εγω παντως αποφευγω να μπαινω σε θαλλασες με αχινους !
τωρα εκει στη περιπτωση μας επρεπε να εχουν ενημερωθει τα παιδια απο τους παλιους οτι εχει αχινους...εγω προσωπικα δε θα εμπαινα καν αν μου το ελεγαν αυτο
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούλ 2007, 11:12:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρώτο πράγμα που κανουν όλοι άμα πατήσουνε αχινό, είναι να τραβήξουν με δυναμη το πόδι τους και να αρχίξουν το τρέξιμο.
Αυτό είναι κ το λάθος.
Πρώτον γιατί τραβώντας το πόδι απότομα παίρνεις όσο το δυνατόν περισσότερες τσίτες μαζί σου, και μέχρι να τι καταλάβεις, αρχίζεις το τρέξιμο με απότελεσμα να τις χώνεις πιο βαθειά.

Αμα θες να τη βγάλεις ανώδυνα, μόλις καταλάβεις ότι τονε πάτησες, τραβας αργά το πόδι, και τον κρατας καρφωμένο στην πατούσα και αργα αργά βγαίνεις έξω...

Από και και πέρα ο καθένας επιλέγει τον τρόπο...

Πάντως τόση ώρα διαβάζω τα πόστ, και μόνο τα κακά λέτε...

κανείς δεν ανέφερε τι καλό μεζέ που κάνει... Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης