PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Διακοπές στην Κρήτη ...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2007, 09:26:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελατε.Εγω 5 Ιουλιου φευγω απο εδω.
Την εφαγα με το κουταλι 4,5 χρονια.
Καιρος ηταν.
Οσο για διακοπες ειμαι αναμεσα σε Κρουαζιερα στην Μεσογειο,Τυνησια ή Ντουμπαι.
Το καλοκαιρι ειναι μια φτηνη περιοδος στο Ντουμπαι.
Αν τα 160 ευρω ανα βραδια μπορουν να χαρακτηριστουν ετσι.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιούν 2007, 20:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.4crete.gr/index.asp

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 17:00:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο περιοδικό ICONS που κυκλοφορεί , υπάρχει ένα ειδικό ένθετο αφιέρωμα με το τίτλο CRETE magazine,
το οποίο σε ένα τόμο 511 σελίδων , γράφει τα πάντα και για τους τέσσερεις νομούς.

Απαραίτητος οδηγός για κάθε επισκέπτη...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 17:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pocket size ετσι.
Βολευει και για την παραλια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 20:41:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω κατεβαινω Ρεθυμνο την πεμπτη το πρωι με κεντερη για εναν γα** και γυρναο παλι με κεντερη την κυριακη.
Εχω ξαναπαει Κρητη αλλη μια φορα στα Χανια για διακοπεs!!Tωρα λογω γαμου σκεφτομαι.....να παρω κανα κρανοs,αλεξισφαιρο.... Laughing Laughing Laughing
Πιστευω πωs θα περασω καλα,το ξαδερφακι μου μου ειπε θα εισαι ντιρλα απο την πεμπτη το μεσημερι που θα παμε κατω και πολυ γουσταρω που θα δω απο κοντα παραδοσιακο Κρητικο γα** σε χωριο!!!
Κρητη σου ρχομαι......................... Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 20:43:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλή φάση... Τετάρτη βράδυ κατεβαίνω και εγώ Ρέθυμνο για 5-6 μέρες... Για βόλτα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 22:12:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρέθυμνο τη νύχτα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούλ 2007, 00:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Φορτετσα ειναι στο βαθος.
Και η φωτο ειναι απο τα οραιοτατα ταβερνακια διπλα στο κυμα.
Ρεθυμναρα for ever.
Πραγματικα απο ολη την Κρητη το Ρεθυμνο μου εχει μεινει.

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούλ 2007, 00:52:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όσοι πάτε Ρέθυμνο να περάσετε μία βόλτα για καφέ στην χόβολη απο το Βουστάσιο....
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούλ 2007, 16:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα Ρεθυμνο και εχασα την μπαλα,ειδα και τον κρητικο γα** ηπια και τιs "κουπεs" μου και εγινα goal!!!!Τρελο μεροs το Δαμνονι,Πλακιαs!!Εμεινα στα Παλαιολουτρα!!Φοβερα bar και πολλεs,πολλεs,πολλεs,πολλεs γυναικεs!!!Συναντηθηκαμε και εμ τον Ζηση σε ενα bar εντελωs τυχαια!!!!Περασα απο τα καλυτερα 4ημερα!!!![/img]

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούλ 2007, 01:56:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γονάκη,Σάββατο πρωί θα είμαι Ηράκλειο..... Wink
....κανόνισε μήπως βρεθούμε πρός το βραδάκι κάπου ενδιάμεσα....π.χ. Ρέθυμνο..... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούλ 2007, 09:49:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ.....Ρέθυμνο......

Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούλ 2007, 18:12:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
....κανόνισε μήπως βρεθούμε πρός το βραδάκι κάπου ενδιάμεσα....π.χ. Ρέθυμνο..... Wink

Eλα ρε Μάνο... μέρα που βρήκες .. κι έχω γάμο 1ου ξαδέρφου...

θα μιλήσουμε να δούμε πως θα τ'οργανώσουμε

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούλ 2007, 17:59:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φέτος τον Αύγουστο θα επισκεφθώ και γω την Κρήτη
θα είμαι για 1 βδομάδα Ιεράπετρα από 11-18/08

any good tips?

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούλ 2007, 20:08:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gonakinen έγραψε:
vinman έγραψε:

Eλα ρε Μάνο... μέρα που βρήκες .. κι έχω γάμο 1ου ξαδέρφου...

θα μιλήσουμε να δούμε πως θα τ'οργανώσουμε

Θα κατέβω Ηράκλειο και αυτό το Σαββατοκύριακο Γιώργο αλλά δεν θα έχω αυτοκίνητο....αν έχεις όρεξη κάνε μια εκδρομή προς τα μένα να σε δώ.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Ιούλ 2007, 23:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά είναι χαρά μου να έρθω να σας βρώ, αλλά λόγω της δουλειάς μου σε καράβι στη Σούδα είμαι stand-by 24 ώρες στα Χανιά, οπότε δύσκολο να την κάνω πιό μακρυά.

Γι'αυτό έχω χάσει και το τελευταίο σπρίντ και την προχθεσινή δεξιοτεχνία...

Σίγουρα όμως θα βρίσκομαι 3-4 Αυγούστου στη Νεάπολη Λασιθίου για αγώνα αμα τύχει κανείς εκει καλώς, αλλιώς όσοι πιστοί προσέλθετε... Χανιά.

Μάνο σε στεναχωρώ , το ξέρω...

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούλ 2007, 16:00:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gonakinen έγραψε:
Παιδιά είναι χαρά μου να έρθω να σας βρώ, αλλά λόγω της δουλειάς μου σε καράβι στη Σούδα είμαι stand-by 24 ώρες στα Χανιά, οπότε δύσκολο να την κάνω πιό μακρυά.
......Μάνο σε στεναχωρώ , το ξέρω...

Δεν πειράζει Γιώργη....Η δουλειά πάνω απο όλα....
Θα έχουμε ευκαιρίες και στο μέλλον να βρεθούμε κάτω..... Wink
Όπως βλέπεις είμαι αρκετά ''παλαβός''και κατεβαίνω για δεύτερο συνεχόμενο Σ/Κ στο Ηράκλειο...γιατί να μην κατέβω και ένα τρίτο στα Χανιά?? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιούλ 2007, 23:20:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γονάκη,ξανακανόνισε...............
Μάλλον 17 με 19 Αυγούστουν θα ξαναβρίσκομαι Κρήτη.....για τρίτη φορά φέτος........
Άμα δεν σε πετύχω....... Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης