PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Εχασα δευτερο κλειδί αλλά και ...κωδικό!
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tyronaga 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 space pack 2.0

Ένταξη: 01 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 10:29:22    Θέμα δημοσίευσης: Εχασα δευτερο κλειδί αλλά και ...κωδικό! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα,
παιδιά δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή κατηγορία,αλλά μπορεί να μετακινηθεί.
Επειδή ετοιμάζομαι για ταξίδι ψάχνω το δευτερο κλειδί και είναι 1000 σίγουρο οτι έχει χαθεί...μαζί είχα και την κάρτα με τον κωδικό.
Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;;;
Μπορεί να βγεί σε πρώτη φάση αντικλείδι έτσι απλά;(δεν φαντάζομαι).
Ποιές είναι οι διαδικασίες για κωδικό και αν είναι απλά τα πράγματα μήπως ζητήσω αντι για δευτερο κλειδί το πρώτο (αν γίνεται και αυτό!!)
Ευχαριστώ !

edit εχω ΠΕΖΩ 307 SPACE PACK 2.0
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 13:04:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να παραγγείλεις κλειδί και κάρτα από την αντιπροσωπεία με την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου.
Την κάρτα με των κωδικό την παίρνεις την επόμενη μέρα το κλειδί μπορείς η να το πάρεις και να το κόψεις σε κάποιο κλειδαρά και μετά να το πας για προγραμματισμό ή το παραγγέλνεις και έρχεται έτοιμο από Γαλλία.
Επίσης μπορείς να έχεις 2 κλειδιά με κοντρόλ και 3 απλά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tyronaga 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 13:43:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb Left
Ωραία ευχαριστώ.
Οταν λές αντιπροσωπεία δεν σημαίνει απαραίτητα την Γενική αντιπροσωπεία δηλαδή LION ΕΛΛΑΣ...
Σε οποιονδήποτε εξουσιοδοτημένο της περιοχής σου έτσι;;;

Και κάτι άλλο,μπορώ με το κλειδί που έχω τωρα και που είναι με το control να βγάλω αντικλείδι και να πάω να το προγραμματίσουν ...αν κατάλαβα καλά...(ή θα μου δώσουν ετσι και αλλιώς άλλο κωδικό;;; )
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 17:16:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή κ εγώ το'χω χασει..

για πες και τη λυπητερη Αργύρη

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 17:59:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο πατερας μου το ειχε χασει και κυκλοφορουσε με το κλειδι του συνεργιου που λενε στην Peugeot.Οταν ειπε να παει να παραγγειλει καινουργιου του εριξαν μια καμπανα 50 ευρωπουλακιων.
Ενταξει πιστευω οτι τρωγετε η τιμη του.Δεν ειναι κατι το xtreme.
Τι να πει και η μανα μου που για κλειδι απο smart πληρωσε 130 ευρω.
Με δυο κλειδια επερνε και ενα smart δωρο δηλαδη τοσο ακριβο που ηταν.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 19:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kλειδί με τηλεχειρισμό για το 307 εμένα μου είχαν πει γύρω στα 90 ευρώ. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί μου το έδωσαν δώρο.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Kama_Supra (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 2008 1.2 (100) - Allure (2024)

Ένταξη: 11 Φεβ 2005
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 20:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το κλειδι ειναι αυτο που ανοιγει σαν σουγιας ειναι λιγο πιο ακριβο!!!
δεν θυμαμαι ακριβως τωρα αλλα νομιζω κανα 90 ευρω και 10 η καρτουλα και 20 ο προγραμματισμος!!!
Αν ειναι το "κλασσικο" οπως του 206 μιλαμε για 70 ευρω συν καρτα και προγραμματισμος!!
μπορεις να πας στον αντιπροσωπο της περιοχης σου με την αδεια κυκλοφοριας την ταυτοτητα σου και την ταυτοτητα του κατοχου και να το παραγγειλεις.
Αν ειναι αυτο που ανοιγει σαν σουγιας τοτε θα γινει παραγγελια στν Γαλλια και θα το χεις σε 10 περιπου μερουλες.
Αν ειναι σαν του 206 νομιζω πως το κοβουν εδω οποτε το παιρνεις πολυ πιο γρηγορα!!
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 21:12:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια μοντελα εχουν κλειδι-σουγια?
Θα με βολευε να το εχω ετσι.
Γινετε να παραγγειλω και εγω ενα τετοιο?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 21:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Θα με βολευε να το εχω ετσι.
Γινετε να παραγγειλω και εγω ενα τετοιο?

Είχα ρωτήσει τον Αργύρη και μου είπε πως εφόσον η παραγγελία γίνεται με αριθμό πλαισίου, δεν μπορούμε να πάρουμε νέου τύπου. Sad

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 22:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:

407 και 207...
Επιστροφή στην κορυφή
Kama_Supra (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 22:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν κανω λαθος και τα τελευταια 307 εχουν κλειδι σουγια δηλαδη τα Τ6!!!
Τωρα αν εχει το "κλασσικο" δεν μπορεις να το κανεις σουγια!!!
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούλ 2007, 23:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kama_Supra έγραψε:

Nαι, ισχύει αυτό. Το ερώτημα είναι το εξής: εγώ έχω βρει μερικά κλειδιά-σουγιάδες. Άραγε γίνεται να κόψουμε την λεπίδα εκ νέου και να το προγραμματίσουμε εδώ;

Επιστροφή στην κορυφή
htanso21 (Θάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) Sport (2007)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2007
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 00:34:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Kama_Supra έγραψε:

Nαι, ισχύει αυτό. Το ερώτημα είναι το εξής: εγώ έχω βρει μερικά κλειδιά-σουγιάδες. Άραγε γίνεται να κόψουμε την λεπίδα εκ νέου και να το προγραμματίσουμε εδώ;

Κωνσταντίνε, που τα βρήκες ρε συ και πόσο;

Θέλουν κάποιοι δικοί μου που έχουν απλά κλειδιά να βάλουν τέτοια... για πες.

Επιστροφή στην κορυφή
tyronaga 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 07:32:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kama_Supra έγραψε:

Αν ειναι το "κλασσικο" οπως του 206 μιλαμε για 70 ευρω συν καρτα και προγραμματισμος!!
μπορεις να πας στον αντιπροσωπο της περιοχης σου με την αδεια κυκλοφοριας την ταυτοτητα σου και την ταυτοτητα του κατοχου και να το παραγγειλεις.
Αν ειναι σαν του 206 νομιζω πως το κοβουν εδω οποτε το παιρνεις πολυ πιο γρηγορα!!

Ευχαριστώ,αυτό είναι..(το αυτοκίνητό μου είναι αγορασμένο το 2004).
Αρα μιλάμε για καινούργιο αναγκαστικά μια και δεν έχω πλέον τον κωδικό,έτσι;;
Επιστροφή στην κορυφή
Kama_Supra (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 09:10:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα μπορεις να παρεις την μητρα και να πας να σου την κοψει ενας κλειδαρας και μετα στον αντιπροσωπο να γινει προγραμματισμος αφου σου βγαλουν νεα καρτουλα.
Το θεμα ειναι να καταφερει να σου κοψει το κλειδι καποιος!!!
Αλλιως παει απο Γαλλια και κανει 10 μερες.
Το να στο κοψει εδω η αντιπροσωπεια γινεται στα 206 πριν το facelift!!!
Το αλλο κλειδι που εχεις δεν παει χαμενο απλα ξαναπρογραμματιζεται και δουλευει κανονικοτατα!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Kama_Supra (Ανδρέας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 09:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Kama_Supra έγραψε:

Σε αυτα που ειναι σουγιας ερχονται απο Γαλλια οποτε και τα χειριστηρια ειναι προγραμματισμενα για εναν συγκεκριμενο κωδικο συχνοτητας οποτε δεν γινεται να παιξει σε κανενα αλλο αμαξι!
Και δεν νομιζω να μπορει να αλλαχθει στην Ελλαδα η συχνοτητα...Αρα μαλλον αυτο που λες δεν γινεται χωρις να μαι και απολυτα σιγουρος!!
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 10:16:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε όλα τα 206 παλιά και νέα μπορείς να κόψεις το κλειδί και στην αντιπροσωπία /πω εάν έχει το κατάλληλο μηχάνημα.
Κανένα κλειδί δεν έρχεται έτοιμο προγραμματισμένο. Ο προγραμματισμός και η εγγραφή του κωδικού γίνεται εδώ μαζί με όλα τα κλειδιά.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούλ 2007, 10:29:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Σε όλα τα 206 παλιά και νέα μπορείς να κόψεις το κλειδί και στην αντιπροσωπία /πω εάν έχει το κατάλληλο μηχάνημα.
Κανένα κλειδί δεν έρχεται έτοιμο προγραμματισμένο. Ο προγραμματισμός και η εγγραφή του κωδικού γίνεται εδώ μαζί με όλα τα κλειδιά.

Aλλά παρόλαυτα δεν γίνεται να προγραμματίσω ένα κλειδί-σουγιά για το δικό μου που έχει παλαιού τύπου; Confused

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούλ 2007, 21:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργύρη αν έχουμε ένα κλειδί με καινούρια λεπίδα, ξέρεις μήπως πόσο κοστίζει περίπου η κοπή και ο προγραμματισμός του; Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούλ 2007, 06:49:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα μάθω και θα σου πω.
Για το κόψιμο πάντως εξαρτάτε και από το μαγαζί (τον κλειδαρά δηλαδή)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης