PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόβλημα με Superchips σε 206 1,6 16ν.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 15:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 - Πρόβλημα με Superchips σε 206 1,6 16ν. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TONY PAP έγραψε:
Λοιπόν ανοίγω αυτό το Topic για να ψαχτούμε λίγο σε σχέση με τα προβλήματα των προγραμμάτων...

Ως ευχαριστημένος πελάτης της superchips απο άλλο αυτοκίνητο προχώρησα πέρσυ τον Μάιο σε σειριακό προγραμματισμό του 206 μου στην
Superchips (dealer στην Αργυρούπολη).

Με των εν λόγο κύριο έχει διακόψει την συνεργασία του εδώ και 4 χρόνια τουλάχιστον.
Ο δε κ. Νίκος έχει της χειρότερες εντυπώσεις από κάποια άτομα του forum μας . . . δεν ξέρω γιατί, αλλά σίγουρα κάποια άτομα δεν βοηθάνε στην εικόνα μας !!
Κρίμα Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 15:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ομως γιαννη δε ξερω τι γνωμη εχει αυτος για εμας....και απο ποιους....
αλλα εγω για αυτη την εταιρεια (δεν εχω ιδεα ουτε που ειναι) και τις κονσερβες που εμπορευεται στη χωρα μας ΕΧΩ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 15:36:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να σου πω, εκτός από των 206xs δεν έχω ακούσει κάποιων άλλων για το τι δουλεία κάνει . . .
Σχετικά με την κονσέρβα δε, λέει ότι μόνο Αγγλία παίζει κάτι τέτοιο σε αντίθεση με εδώ που είναι διαφορετικά τα πράγματα. Το γιατί δεν το ξερό . .
Εσύ τι ξέρεις ??
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 15:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο κοντα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 15:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ΕΧΩ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

Τα χειρότερα για Peugeot ??
Γιατί, BMW, IBIZA, Audi, πίνουν νερό στο όνομα του !
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 15:38:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
απο κοντα Wink

ok θα τα πούμε !
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιούν 2007, 15:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα ειδικα στον 1.8τ .....τεκιλες πινουν Laughing

ρωτα σαλεξ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Αύγ 2007, 20:38:53    Θέμα δημοσίευσης: αξιοπιστο προγραμμα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά ρε παιδιά υπάρχει εκεί έξω κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα? Η να το θέσω καλύτερα αξιόπιστος βελτιωτής(μιλάμε για πρόγραμμα), ή θα αρχίσουμε να ψαχνόμαστε για άλλο αυτοκίνητο?
Να σας κάνω την άλλη ερώτηση πώς να βελτιώσω το αυτοκίνητο όταν το γαμημ..ο 307 μου έχει πρόβλημα με σασμαν(σημειωτέον ότι έχω αλλάξει και δισκοπλατο στα 15.000χλμ και το πρόβλημα παραμένει να σκαλώνει στις ταχύτητες και κάθε φορά που αλλάζω ταχύτητες λέω θα μείνει τώρα το αυτοκίνητο και ρε γα**το να έχω ένα Ford του 1984 και οι ταχύτητες του είναι βούτυρο) άντε να πας να βελτιώσεις το αυτοκίνητο που εγώ πιστεύω και 10 άλογα παραπάνω δεν θα αντέξει το σασμαν

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Αύγ 2007, 20:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν τα ζυγίσεις και δεις ότι σε παίρνει πούλα το . . . και μην κάθεσαι να σκας και να παρακαλάς κανέναν !
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Ιαν 2011, 08:59:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πεζάκι μου πουλήθηκε χθες αλλά μέχρι τώρα δεν είχε βγάλει κανένα πρόβλημα από το πρόγραμμα ή ότι άλλο. Πάντως η βενζίνη παίζει μεγάλο ρόλο και θυμάμαι τότε ο Σπέης μου είχε πει ότι τα προγράμματα γενικώς μειώνουν τις ανοχές στη κακή βενζίνη οπότε πρέπει να προσέχεις από που βάζεις.

Πωλείται μέγκλα 206 cc Rolland Garros 2004, 56.000km, quaiffe slip diff, superchips, σωληνάκια φρένων, κοτσαδόρος,σχάρα,συναγερμός,esp,abs, 4 a/b, πληρωμένα τέλη 2010. Μπορείτε να το δείτε στη Lion Hellas στο Περιστέρι (στα μεταχειρισμένα).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης