PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αποριες 207!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manos207 (manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 Sport Pack

Ένταξη: 02 Ιούν 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούν 2007, 13:17:47    Θέμα δημοσίευσης: αποριες 207!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήθελα κάποιος με Peugeot 207 1.6 (110 hp) να μου λύσει κάποιες αποριες.
όταν ανοιγω τον κλιματισμο ακούγεται από μπροστα στον κινητήρα θόρυβος σαν απογειωση αεροπλανου....
επισης έχω την εντύπωση ότι οταν λειτουργεί ο κλιματισμος μυριζει ο καταλυτης.
ισχυουν και σε άλλους αυτα ή υπάρχει προβλημα????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Ιούν 2007, 18:16:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το θορυβο που ακους ξεκινα το κλιματιστικο, φυσιολογικο σε ολα τα αυτοκινητα αυτος ο θορυβος, τωρα για τον καταλυτη μαλλον σου φαινεται.

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
htanso21 (Θάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) Sport (2007)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2007
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούν 2007, 02:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω παρόμοιο 207.

Όταν ανοίγω τον κλιματισμό μόνο το ΤΑΚ ακούω… δεν αλλάζει ο θόρυβος του μοτέρ ούτε τίποτα άλλο… για να πω την αλήθεια σαν να ακούω λίγο περισσότερο το μοτέρ αλλά μέχρι εκεί.

Που και που μου μυρίζει κάτι σαν να είναι από τον καταλύτη αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι το ανησυχητικό πάντως.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούν 2007, 09:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσα χιλιόμετρα έχετε κάνει ??
Στα πρώτα χιλιόμετρα μυρίζει λίγο όλο το σύστημα της εξάτμισης, και μετά σταματάει !
Επιστροφή στην κορυφή
manos207 (manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούν 2007, 11:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω κανει 3.500 χιλ. περιπου. οταν λεω οτι κανει θορυβο ο κινητηρας εννοω οτι λες και μπαινουν σε λειτουργια 5 ανεμιστηρες στην σειρα!!!! το ΤΑΚ που λες το κανει και εμενα ετσι και αλλιως οταν θετω σε λειτουργια το κλιμα.
Επιστροφή στην κορυφή
htanso21 (Θάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Ιούν 2007, 12:04:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι γνώσεις μου δεν είναι αρκετές πάνω στο A/C για να μπορέσω να βοηθήσω παραπέρα. Εγώ μόνο το ΤΑΚ έχω πάρει χαμπάρι, αλλά σήμερα μιας και το αναφέρεις θα το κοιτάξω μπας και δεν είχα ακούσει κάτι άλλο.

Επιστροφή στην κορυφή
htanso21 (Θάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2007, 21:05:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά κάνει και εμένα αυτό τον θόρυβο.

Συγκεκριμένα όταν τον ξεκινάω δεν κάνει τίποτα, αλλά μετά από λίγο αρχίζει να το κάνει. Είναι σαν να παίρνει μπρος το βεντιλατέρ.

Ίσως, λέω ίσως να παίρνει μπρος αυτό το σύστημα σαν βοηθητικό σε περιπτώσεις που είτε έχει πολύ ζέστη είτε ο αέρας που εισέρχεται στο ψυγείο να μην είναι αρκετός. Και με αυτό τον τρόπο να ¨συμπληρώνει¨ αέρα.

Περισσότερα δεν ξέρω.

Επιστροφή στην κορυφή
manos207 (manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Ιούν 2007, 23:06:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok...οποτε ολα καλα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης