PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποιον τυπο εξατμησης θεωρειτε καλητερο??
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2007, 21:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Ποιον τυπο εξατμησης θεωρειτε καλητερο?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ρωτω γιατι απλα δεν βρηκα κατι σχετικο στην αναζητηση....
Πιο ειδηκα...Τι προτιματε/χρησιμοποιητε σε τελικο καποιο ετοιμο η χειροποιητο?
Εγω εχω χειροποιητο και το μονο που εχω σαν απορια ειναι αμα ειναι λογικο μετα απο 10000 χλμ σχεδων να εχει τον διπλασιο θορυβο απο οτι εκανε πριν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

Ένταξη: 01 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2007, 21:32:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ποιον τυπο εξατμησης θεωρειτε καλητερο?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Και ρωτω γιατι απλα δεν βρηκα κατι σχετικο στην αναζητηση....
Πιο ειδηκα...Τι προτιματε/χρησιμοποιητε σε τελικο καποιο ετοιμο η χειροποιητο?
Εγω εχω χειροποιητο και το μονο που εχω σαν απορια ειναι αμα ειναι λογικο μετα απο 10000 χλμ σχεδων να εχει τον διπλασιο θορυβο απο οτι εκανε πριν...

απολυτα λογικο ειναι ,διοτι δουλεψε και καηκε..τωρα τι υλικο καηκε θα σε γελασω...μαλλον ο υαλοβαμβακας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Faster (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) XT (2005)

Ένταξη: 25 Σεπ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2007, 21:36:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι λογικο,αυτο εγινε γιατι εφυγε το υλικο που εχει μεσα η εξατμιση λογω κακηs κατασκευηs.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2007, 22:07:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα απο τοσο νωρις?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 00:02:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι γιατί ο υαλοβάμβακας που σου είχε βάλει μέσα ήταν Γ.Τ.Π. ...

δεν είναι όλα τα χειροποίητα ίδια...
τα δε επώνυμα είναι σαφώς πιο αντοχής και σαφώς πιο ύσηχα, το θέμα είναι αν έχεις τα λεφτά να τα αγοράσεις.
για εμένα αξίζουν πάντως.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 02:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ναι γιατί ο υαλοβάμβακας που σου είχε βάλει μέσα ήταν Γ.Τ.Π. ...

δεν είναι όλα τα χειροποίητα ίδια...
τα δε επώνυμα είναι σαφώς πιο αντοχής και σαφώς πιο ύσηχα, το θέμα είναι αν έχεις τα λεφτά να τα αγοράσεις.
για εμένα αξίζουν πάντως.

+1!
Επιστροφή στην κορυφή
silver turbo 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Pug 206 1.4(8V)Quicksilver

Ένταξη: 06 Ιούν 2006
Τόπος: Χανια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 05:00:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επωνυμο.Στην περιπτωση μου εχω μια Remus ελευθερας και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.Εχει τον ιδιο ηχο εδω και 2 χρονια που την εχω.Ισως να αυξηθηκε ελαχιστα.Τα χειροποιητα ειναι σαν να λεμε "αμφιβολου κατασκευης".Δεν ξερεις πως θα σου βγει.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 07:06:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε ενταξη δεν ειναι και out of market ειναι Festus(Τρουπης...) και δεν ηταν και το πιο φτηνο της αγορας
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 07:30:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω Devil το πλήρωσα ακριβά μεν αλλά πάει 3 χρόνια τώρα και ίσως να ακούγεται τώρα λίγο (πολύ λίγο) με ανοιχτό παράθυρο και ησυχία γύρω γύρω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 08:55:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χωρίς να έχω ιδία εμπειρία τα σχόλια που έχω για τα festus δεν είναι τα καλήτερα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 13:35:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

beda groupA και αποδοση και αρκετος μπασος ηχος στα 2,5 χρονια που το φοραω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
alexPS (Αλέξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 20 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 20:04:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω festus φοραω και στο θεμα θορυβος δεν εχω παραπονο. Εδω και 2 σχεδον χρονια ειναι το ιδιο ησυχη. Τωρα στα υπολοιπα....

slogan τις festus : βαλε festus και ολους χεσ΄τους!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Ιούν 2007, 20:25:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην ξεχνας οτι η Antzela του εκανε κακο.....Θελει ο αμοιρος να δει το γιοκα του στην πιστα να τραγουδαει...Δεν πρεπει να βοηθησουμε???
Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούν 2007, 18:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oταν κάνει παραπάνω θόρυβο, γίνεται όχι λόγω ποιότητας του υαλοβάμβακα, αλλά του υλικού που τον συγκρατει.
Είναι ενα πλέγμα σαν σήτα, με πυκνή διαφυγή όπου βρίσκεται περιμέτρικα της σωλήνας και όταν αυτό δεν είναι καλό, δεν προστατεύει τον υαλοβάμβακα και καίγεται.

Οσο για τις χειροποιήτες είναι αδικο να τις βάζουμε όλες στο ίδιο καζάνι.
Εγώ έχω και κόλληση και εργαλεία να φτιάξω ένα καζανάκι.
Αν είχα και ένα συνεργείο θα έφτιαχνα 10 κομμάτια θα τύπωνα πάνω ένα GONAKISPEED sport exchaust , θα τις έβαζα σ'ένα στάντ έξω από το μαγαζί και να η νέες σούπερ βελτιωτικές εξατμίσεις με 100 Ε και δώρο η τοποθέτηση...

Συγκρίνεται αυτό με τις εξατμίσεις του Παπαδόπουλου πχ?
Και στις δυό περιπτώσεις μιλάμε για χειροποίητες εξατμίσεις αλλά τελείως διαφορετικές σε ποιότητα και μελέτη.

Οπότε μάλλον αδικη η σύγκριση χειροποίητες ή από εργοστάσιο.

Μάλλον οι επιλογές είναι η εξής:
-Εξάτμιση επώνυμου εργοστασίου?
-Εξάτμιση χειροποίητη καταξιωμένου μάστορα (με έγκριση αν θέλετε..) ?
-Η' εξάτμιση χειροποίητη με 80 Ε από τον καθένα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
grpap (Γρηγορης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Αύγ 2007, 06:13:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω sedring ελευθερας αλλα μαλλον δεν ειναι η καλυτερη επιλογη.Επειδη εχω δοκιμασει διαφορα στην εξατμιση να τα πω με τη σειρα:πρωτα εβαλα το sebring(universal) και σε συνδυασμο με φιλτρο k&n ειδα διαφορα στην ευστροφια αρκετα μεγαλη.Αργοτερα αλλαξα και το μεσαιο με ελευθερας αλλα εκει αμεσως καταλαβα οτι κατι χαθηκε.Η ροπη!Ενω στροφαρε πιο ευκολα το τραβηγμα ειχε μειωθει.Οποτε μπηκε παλι εργοστασιακο μεσαιο(παει πακετο με ολο το σωληνα) και τα πραγματα επανηλθαν.Αλλα εχω την αισθηση οτι κατι λειπει.Η επομενη τοποθετηση θα ειναι τελικο supersprint το οποιο δεν ειναι τελειως ελευθερο και μαλλον θα δωσει αυτο το κατι που λειπει ακομα σε ροπη διατηρωντας παραλληλα την ευστροφια.Να πω επισης οτι δε με ενδιαφερει καθολου ο ηχος(προτιμω αν γινεται,που δε γινεται,μια μουγγη εξατμιση) η η εμφανιση αλλα μονο η αποδοση.
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 14:41:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερωτηση... Υπαρχει περιπτωση αν μπει εξατμιση απο μπροστα (με την προυποθεση οτι θα αλλαχτουν καταλυτες,καζανακια και ολα τα λοιπα) να υπαρξει καποιο προβλημα στο αυτοκινιτο???
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 17:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονο καταναλωση κι ισως λιγο ζορι στην κρυα εκκινηση το χειμωνα αλλα αυτα μονο αμα δεν εχεις προγραμα και σκουπα αλλα λογικα για να συζητεας τετοια αλλαγη εχεις... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Pug_306 (Ευάγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)

Ένταξη: 18 Ιαν 2005
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Σεπ 2007, 19:44:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια μη ξεχναμε κιολας οτι εξαρταται με το αυτκινητο, τι ρυπους βγαζει αν εχει καταλυτη και μεσαιο (που πιθανον να κρατουσε καποια πραγμματα παραπανω). Αν για τον α-β λογο πεταει ακαφτες ΚΑΝΕΝΑ καζανι δεν θα αντεξει για πολυ καιρο.Τα φιλτρα που εχει μεσα ειναι λογικο σιγα σιγα να "μαζευουν". Φοραω χειροποιητο που ειχε φτιαχτει αρχικα για Yaris αλλα ταιριαξε και σαν διατομη και σαν σχεδιο. Εδω και 1,5 χρονο δεν εχω κανενα προβλημα. Για κανα μηνα στην αρχη δλδ ακουγοταν λιγοτερο , αλλα επειτα εστρωσε και απο τοτε εχει τον ιδιο θορυβο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Σεπ 2007, 01:00:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικα εμενα εχει ανοιξει σχετικα και τωρα μολις ζεσταθει με 2α και ρολλαρισμα ακουω σκασηματακια τα οποια ομως επειδη το καζανι μου ειναι king size ακουγονται σαν μπουρμπουληθρες!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 17 Σεπ 2007, 02:25:09    Θέμα δημοσίευσης: απαντηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν μπουρπουληθρες????αχαχαχαχα θα ηθελα να το ακουσω...... μονο μια σκουπα και ενα στροβιλιστη εχω...δεν θελω να επεμβω στα ηλεκτρικα του αυτοκινιτου καθαρα και μονο το θορυβο θελω χωρις ομως να ταλαιπωρω το λιονταρακι μου και απλα ηθελα μια γνωμη αν αξιζει μια τετοια μετατροπη....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης