PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δρομος χειροτερος και απο τους Ελληνικους!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2006, 13:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οριστε ο Brz20 ειχε την απαντηση..
Καντιλια ευχες και τετοια...
Παντως ο μονος δρομος χωρις λακουβες (ακομα) ειναι η
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ..
Ενα μπραβο σε αυτους που την φτιαξανε.
<<<<Νομιζω>>>>

Laughing Laughing Laughing Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2006, 14:06:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε εμάς που την πληρώσαμε και την πληρώνουμε και θα την πληρώνουμε ασχέτως αν έχει αρχίσει και πήζει γιατί δεν είχαν κάνει σωστή πρόβλεψη Twisted evil

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Νοέ 2006, 14:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως να παρουμε αγροτικο και να παμε επαρχια..
Σαν πολυ να γιναμε στην Αθήνα..
Σημερα το πρωι κατα τις 10.30 Που δεν εχει κινηση.
Βριλησσια Μελισσια 30ΛΕΠΤΑ..
Ημαρτον>> Αποσταση 2 λεπτων..

Υ.Γ Να μην δινουν διπλωμα σε κυρατσες.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Νοέ 2006, 02:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pygolabida έγραψε:
Arrow Χάος
Arrow και πάλι Χάος

Εθνική Οδός Καλαμάτας-Μεγαλόπολης χθές το μεσημέρι....Στο βάθος εκεί που φαίνονται τα αυτοκίνητα, διακρίνεται στα δεξιά ένας χείμαρρος που πετάγεται τελείως οριζόντια από το οδόστρωμα...Το ρέμα παρέσυρε δυο μέτρα το αμαξάκι μου και το έφερα τσουλόντας με τα χίλια ζόρια στην άκρη...Η κυκλοφορία κόπηκε μόλις μπήκαμε στις στροφές, και μετά απο καμιά ώρα που ελαττώθηκε το ρέμα καταφέραμε και περάσαμε πάνω από τον δρόμο που σε πολλά σημεία είχε ανοίξει στη μέση έχοντας πάρει την κατιούσα προς την πλαγιά και σε περισσότερα οι χείμαρροι είχαν αδειάσει λόφους από λάσπη και πέτρες...Αυτά είναι τα χάλια της παλιάς Εθνικής, η καινούργια που παρέκαμπτε τα Παραδείσια έχει ήδη καταρρεύσει μερικά χρόνια νωρίτερα και ποτέ δεν ξανάνοιξε...
Ελλάδα ολέ Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Γιαννα ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ????????????
Αυτος ειναι ο δρομος (ποταμι) στα παραδεισια????

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Νοέ 2006, 03:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr@lly έγραψε:
Μηπως να παρουμε αγροτικο και να παμε επαρχια..
Σαν πολυ να γιναμε στην Αθήνα..
Σημερα το πρωι κατα τις 10.30 Που δεν εχει κινηση.
Βριλησσια Μελισσια 30ΛΕΠΤΑ..
Ημαρτον>> Αποσταση 2 λεπτων..

Υ.Γ Να μην δινουν διπλωμα σε κυρατσες.....

Αυτο το μπολνταρισμενο ειναι το καλυτερο πραγμα που εχω ακουσει μεχρι τωρα.Μπραβο και παλι μπραβο.Πολλα εχουμε υποφερει απο τις γυναικες δεν χρειαζετε να τις υποφερουμε καθημερινα και στον δρομο.
Οχι αλλες γιαγιαδες με πατομπουκαλα για γυαλια.Προχθες μου βγαινει μια απο Stop και μου λεει "που πας νεαρε,δεν βλεπεις οτι ερχομαι απο δεξια?"
Η απαντηση μου ηταν η εξης "Το Στοπ δεν το βλεπεις γ.... το υπουργειο σου.Μαθαμε τωρα.Αντε στο μαγειριο σου να πλυνεις κανενα πιατο."Βεβαια με ολα αυτα κατεβηκαν και τα καταλληλα πνευματα.
Ειναι να μην σου κατσει περιπτωση.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Νοέ 2006, 06:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr@lly έγραψε:
Οριστε ο Brz20 ειχε την απαντηση..
Καντιλια ευχες και τετοια...
Παντως ο μονος δρομος χωρις λακουβες (ακομα) ειναι η
ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ..
Ενα μπραβο σε αυτους που την φτιαξανε.
<<<<Νομιζω>>>>

Laughing Laughing Laughing Wink

.....και που πληρώνεις τη διελευσή της χρυσή.... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Νοέ 2006, 09:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

Γιαννα ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΣ????????????
Αυτος ειναι ο δρομος (ποταμι) στα παραδεισια????

Κι όμως αγαπητέ μου τα έλεγε παιδί από την Καλαμάτα όταν είμασταν φαντάροι και έριχνε καντίλια Twisted evil

Ειδικά το νέο κομμάτι καταστράφηκε την ίδια χρονιά που παραδόθηκε ολοσχερώς Shocked

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Νοέ 2006, 12:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα περισσοτερα εργα ειναι τελειως επιφανιακα.
Ειδικα αυτα που γινονται μεσα στην πολη.Σε εναν γειτονικο δρομο εδω στο Ηρακλειο που μενω εχουν απιστευτα λαθοι.Ειναι ο δρομος που με τρακαρανε.Αν σας πω οτι σιγουρα θελει 5 καθρεφτες γιατι εχει τυφλες γωνιες θα με πιστεψετε?
Εχει 2 λακουβες πιγαδια τελειως.Και σε ολα αυτα προσθεστε τους ηλιθιους που την περνανε καθημερινα με τερμα γκαζι λες και ειναι πιστα.Μιλαμε για δρομο που δεν χορανε 2 αυτοκινητα.Πρεπει να ερθεις σε συνενοηση με τον απεναντι για να περασετε μαζι.Λιγο δεξια ο ενας και λιγο ο αλλος.Αλλα αν πας με 1000 δεν τα προλαβαινεις αυτα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Ιούν 2007, 23:38:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και ο δρομος ειναι καλυτερος απο τους Ελληνικους, και οχι χειροτερος οπως ειναι ο τιτλος του τοπικ....
http://www.aircraftresourcecenter.com/TPC/Funny_Pictures/1001-2000/1701-1800/11.shtm
(Προτινω εκει να γινει το επομενο τουρινγκ! Shocked Wink )
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2007, 00:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως θα κατσω στην ψησταρια που ειναι απεναντι και θα σας κοιταω πως θα περνετε τις στροφες σας με τα μπριζολακια στα χερια.

Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2007, 00:52:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εγω παντως θα κατσω στην ψησταρια που ειναι απεναντι και θα σας κοιταω πως θα περνετε τις στροφες σας με τα μπριζολακια στα χερια.

Την ωρα που θα "την μπαινω" ετσι και δεις κανεναν μ@λ@&@ και κανει να κινηθει στον δρομο απο την αντιθετη κατευθυνση, πες του να περιμενει μη γινουμε τροπετο... Shocked Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2007, 02:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ πως θα του πω να περιμενει.
Εδω σου λεω θα ειμαι με το μπριζολακι στο στομα.
Και οταν τρωω δεν προσεχω πουθενα αλλου.
Πιστεψε με.

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούν 2007, 12:15:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάμε να στρίψουμε......
Παπάκι φύγαμε??????
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούν 2007, 12:21:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκει κολομετραει να πας με ποδηλατο η μηχανη motard...και φυσικα να κλεισεις τον δρομο για παρτη σου...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούν 2007, 12:36:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr@lly έγραψε:
Πάμε να στρίψουμε......

...γιατί??
...στρίβεις κιόλας??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούν 2007, 12:51:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...όταν δεν έχει σπασμένο σασμάν... Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2007, 11:57:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα ψιλό-παρόμοιο δρόμο έχουμε και εμείς πηγαίνοντας από Τρίπολη προς Σπάρτη, λίγο πριν την Τρύπη. Στροφές και σκαμένα τέτοια τουνελ... Πανέμορφη διαδρομή!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2007, 14:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Gr@lly έγραψε:
Πάμε να στρίψουμε......

...γιατί??
...στρίβεις κιόλας??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Οχι εγώ δεν στρίβω δεν έχω ESP για να με κρατάει....
Επιστροφή στην κορυφή
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2007, 19:43:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Ενα ψιλό-παρόμοιο δρόμο έχουμε και εμείς πηγαίνοντας από Τρίπολη προς Σπάρτη, λίγο πριν την Τρύπη. Στροφές και σκαμένα τέτοια τουνελ... Πανέμορφη διαδρομή!

Οντως! Wink
Αφου 2 φωτο ειναι (σχεδον) ΟΛΟ-ΙΔΙΕΣ!! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης