PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ένα πολύ απλό ΓΙΑΤΙ ?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Ιούν 2007, 20:44:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς το ξεχείλωμα που έκανε η λαμαρίνα μόνο με στόκο μπορεί πλέων να μαζευτεί !!
Είχα και μπογιά σπίτι και έτσι κάλυψα αρκετά πραγματάκια !!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούν 2007, 10:23:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω παλι τι να πω?
Μιας εβδομαδας αμαξι ειχα τοτε το 2003, και ετυχε το κωλοκαρναβαλι της Πατρας Evil
Το αποτελεσμα:
τριπλη γρατζουνια εως τη λαμαρινα απο το μπροστα φτερο εως το πισω φτερο+ μικρογρατζουνια στο πορτ μπαγκαζ!
Πηγα να τρελαθω.
Τελικα εβαψα μονο το εμπρος φτερο και το υπολοιπο το εκανα στο χερι μονος μου.
Κραταει εως τωρα, αλλα το βερνικι αρχισε να ξεθωριαζει εκει που το ειχα βαψει, οποτε πλεον καποια στιγμη θα θελει βαψιμο η πορτα και το πισω φτερο που πιανει εως μπροστα και πανω απο την πορτα.

Τους προφυλακτηρες δε, μου τους εχουν χιλιογρατζουνισει.
Μια μερα ειχα παρκαρει καθετα στο παρκινγκ του θεατρακι για οποιον ξερει.
Παρκαρει διπλα μου καθετα ενας κουλος και μου παιρνει πισω δεξια γωνια τον προφυλακτηρα απο κατω εως πανω στο μαυρο προστατευτικο.
Το βλεπω και παθαινω εγκεφαλικο!
Εντωμεταξυ χαλασε κι αυτος τον προφυλακτηρα του,φαινοταν δλδ οτι το εκανε ο διπλανος μου, αλλα δεν του εκοψε να το παρει απο εκει!
Γιατι ετσι απεκτησε μια ωραιοταη χαρακια απο εμενα στις 2 πορτες του, να μαθει να ειναι πιο προσεκτικος
Evil

Πριν 2 μηνες κατω απο το σπιτι μου, καποιος αποφασισε να μου επανασχεδιασει το δεξι φτερο στο παρκαρισμα παλι.

Γενικα για να το σουλουπωσω πλεον το αμαξι θελει ολικη βαφη, και ολα αυτα απο αλλους, εγω δεν το εχω ακουμπησει πουθενα.
Και μετα οταν το βαψω, παλι τα διδα θα εχουμε.
Φαυλος κυκλος Confused

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούν 2007, 11:02:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε καλα κλασικα ειναι αυτα...Και μενα εξω απο το σπιτι μου το εχουν κοποανησειθ σε ξεπαρκαρισματα και στις 4 γωνιες.Ελεγα να βαψω τα αβαφτα πλαστικα στους προφυλακτηρες αλλα θα μου τα κανουν ριγε σε χρονο dt και θα βαρει πιο πολυ ενω αμα τα φησω μαυρα δεν θα πολυ δειχνουν χτυπημενα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lion80 (Δημοσθένης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2003
Τόπος: Αθήνα,Νότεια προάστεια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούν 2007, 16:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Fynos (John) μην στεναχωριέσαι..Υπάρχουν πολλοί ασυνείδητοι σ'αυτό το κόσμο..και πολλοί κομπλεξικοί!!Το αμάξι σου ήδη το σουλούπωσες..Smile Αυτός που στο έκανε όμως πάντα μα@@κας και κομπλεξικός θα είναι!!
Μόλις είχα αγοράσει κι εγώ το τουτού μου πάνω στον μήνα είχα παρκάρει κάπου το 206 μου και γυρνώντας να το πάρω να φύγω, παρατηρώ ένα βαθούλωμα από κοτσαδόρο στο καπό..τι να πείς..αυτά συμβαίνουν..έσυ να είσαι καλά και να χαίρεσαι που δεν σκέφτεσαι σαν αυτούς!!Ο μα@@κας πάντα μα@@κας θα είναι και πάντα στο περιθώριο της συνείδησης υγιώς σκεπτόμενων ανθρώπων..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούν 2007, 21:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη υπαρχει πολυ κακια και ζηλια σε τουτο τον κοσμο!!!!!!Εγω θα κρεμασω μια αρμαθα σκορδα μεσα στο αμαξι.....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιούν 2007, 22:35:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παιδια ο πισω προφυλακτηρας εχει παρει μερικα μικρα.
Δεν φαινονται καθολου βεβαια αλλα υπαρχουν.
Το τελευταιο το απεκτησα την τεταρτη μετα τον αγωνα της εθνικης.
Πηγα να παρω την κοπελια μου που ηταν στο γηπεδο υπηρεσια και εφτασα μονο μεχρι ενα μαρκετ με ενα μικρο παρκιγκ που βρησκετε 500 μετρα μακρια απο το σπιτι μου.
Καθομαι και εγω με μουρη προς τον δρομο στο παρκιγκ για να βλεπω ποτε να φυγω και πισω που ηταν ενα Opel.Καθως ελενχα να βγω και εκανα ελαφρα μπροστα πατουσα και δειλα το φρενο.Ε σε καποια φαση ακουσα ενα κρακ.Το πισω Opel με ειχε ριξει ενα φιλακι.
Τιποτα το σπουδαιο.Ειχα πολυ σκονη οπως και αυτος.Με εσωσε η βρωμα.
Απλα κατεβηκα κατω και μου ειπε οτι νομιζε οτι θα εφευγα.
Του ειπα ενα οκ δεν εγινε τιποτα και αυτο ηταν.
Τετοια γινονται.Απλα το δικο σου ηταν πολυ υπουλο.
Αυτοι απλα δεν παλευουν να πιασουν καποιον καλυτερο αλλα να τον υποβαθμισουν ωστε να ειναι στο ιδιο επιπεδο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2007, 08:19:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να σας θημισω οτι εδω ο χωρος προκειτε για Βλαβες - Επισκευες.
Ας μην συνεχιστει πολυ ενα ασχετο topic.
Αν θελετε να μιλησετε για φανοποιηα, συνεργεια κτλ. υπαρχουν τα σχετικα θεματα.
Αν θελετε να συνεχισετε για το ποσο ανηθικο ειναι να καταστρεφει καποιος τη περιουσια του αλλου, δυστηχος δεν ειναι εδω ο χωρος.

STELIOS
Mod. Team

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Ιούν 2007, 08:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:

Αν θελετε να συνεχισετε για το ποσο ανηθικο ειναι να καταστρεφει καποιος τη περιουσια του αλλου, δυστηχος δεν ειναι εδω ο χωρος.

STELIOS
Mod. Team

Ας μεταφέρει κάποιος το θέμα . . εκεί που πρέπει !!
Ευχαριστώ !
Επιστροφή στην κορυφή
htanso21 (Θάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) Sport (2007)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2007
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Ιούν 2007, 07:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρσι τέτοια εποχή, εργαζόμουν σε ένα μίνι μάρκετ στο Πάτημα Χαλανδρίου (και τώρα στην ίδια περιοχή δουλεύω αλλά σε άλλο κατάστημα χαχαχα)
Τότε είχα ακόμα ένα Citroen AX και πάω ένα ωραίο βραδάκι να φύγω από την δουλειά και τυχαία πέφτει το μάτι μου πάνω σε ένα χτύπημα στην δεξιά κολώνα του παρμπρίζ.

Πάω κοντά και βλέπω ότι έχει φάει κάθετο χτύπημα (ως προς την κολόνα) αρκετά βαθύ μέχρι και το μίνιο. Επίσης έχει κόψει και το λάστιχο του παρμπρίζ.
Τρελάθηκα! Ευτυχώς ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου γιατί το χτύπημα είχε σταματήσει… ούτε ένα χιλιοστό πριν την αρχή του παρμπρίζ… λίγο ακόμα και θα έπρεπε να το αλλάξω.

Μετά από σκέψη, κατάλαβα ποιοι το είχαν κάνει… οι υπάλληλοι της φορτωτικής που φέρνει τα πράγματα στο μίνι μάρκετ… έτσι όπως είχαν ανοίξει την πίσω πόρτα του φορτηγού, θα τους έφυγε από τα χέρια και θα χτύπησε στο αμάξι.

Δεν είπαν φυσικά τίποτα, αλλά και εγώ δεν μπορούσα να πω γιατί δεν είχα αποδείξεις…

Αν χτύπα ξύλο, πάθει κάτι παρόμοιο το τωρινό μου αμάξι… θα με βρείτε είτε σε κανένα Δαφνί είτε σε καμιά φυλακή.
Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης