PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

pisteuw oti exw mia kalh apantisi gia to bythisma tou reladi

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ria_1925 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 21:23:46    Θέμα δημοσίευσης: pisteuw oti exw mia kalh apantisi gia to bythisma tou reladi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad den thelw na apogoitepsw kanenan ,alla kai gw mw to diko mou simera eixa teties bithiseis .anebaze kai katebaze san trelo.to diko mou einai to 1400 to color line.to piga amesws ston giatro tou ,me apotelesma na mou erthei tablas. Exclamation Exclamation Exclamation akouste.arxise xalara.mou leei min stenaxwriese alla kapia apo ta peugeot bgainoun me meionektima ston pollaplasiasti ,sthn balbida pollaplis eisagwgis kai sto ruthmisti meigmatos.aaa ksexasa na pw oti ekane kai ena paliothorybo san gratsounisma kathe fora me to gkazi.loipon.an den allaza ta sugkekrimena eksartimata tha eixa problima sobaro me egkefalo.etsi kai ta allaksa me apotelesma to pezaki mou na petaei kai gia prwti fora apo tote pou to pira eniwsa oti exei kalo gkazi......olh auti i allagi mou stoixise gia mena pou einai filaraki 420euro.
kalo einai an uparxoun tetia buthismata na peite ton mastora na to balei ston egkefalo mono etsi tha deiksei.auta apo mena sorry an sas kourasa kai elpizw na min trexei kati tetoio me sas...... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 08:46:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρία καλημέρα.

Το color Line είναι καινούργια σειρά 206, δεν είσαι στην εγγύηση;;

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 10:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή και εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα (και το έχω αναλύσει στο αντίστοιχο topic), θα σου πω οτι το έβαλα στον εγκέφαλο και δεν έδειξε τίποτα.
Το πρόβλημα λύθηκε με την αλλαγή του μοτέρ του ρελαντί (116 ευρώπουλα)
Άρα, μπορώ να υποθέσω οτι η αιτία δεν είναι η ίδια για όλα τα αυτοκίνητα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 10:57:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

8α συμφωνήσω με τον pezomania εγγύηση ?......

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 11:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Επειδή και εγώ αντιμετώπισα το πρόβλημα (και το έχω αναλύσει στο αντίστοιχο topic), θα σου πω οτι το έβαλα στον εγκέφαλο και δεν έδειξε τίποτα.

Οταν το πηγα στην αντιπροσωπια με τα ιδια συμπτωματα και το βαλαμε στον εγγεφαλο μας εβγαλε αμεσως τη βλαβη που ηταν το μοτερακι ρελαντι!
Φυσικα ηταν στην εγγυηση..

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 12:48:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρία γεία σου!Τρέχα να προλάβεις εγγύση!Για πατόμοιο πρόβλημα(βλέπε το τοπιψ για το ρελαντι)θα πλήρωνα 2500 ευρω αλλά τα γλύτωσα!θέλει φοβέρα και ο άγιος βλέπεις!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STEFANOS 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

307 cc 16

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2003, 16:02:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Οταν το πηγα στην αντιπροσωπια με τα ιδια συμπτωματα και το βαλαμε στον εγγεφαλο μας εβγαλε αμεσως τη βλαβη που ηταν το μοτερακι ρελαντι!

File moy to moteraki relanti xalah logo skoypas h filtrou..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Απρ 2003, 16:40:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι απαραίτηο αυτό.Στο saxo 1.1 της αδερφής μου που είναι απολύτως μαμα έχουμε αλλαξει ήδη 2 στην εγγύηση

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Απρ 2003, 03:29:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STEFANOS έγραψε:
alxdr74 έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

File moy to moteraki relanti xalah logo skoypas h filtrou..

το μοτερακι του ρελαντι χαλαει λογο σκουπας η φιλτρου????
δεν το ειχα ακουσει ξανα αυτο αλλα μου φενεται πολυ σαν απαντηση εξουσιοδοτημενου συνεργειου.καλα το φιλτρο και η σκουπα βοηθουν την καλυτερη εισροη αερα,πως χαλανε το μοτερακι του ρελαντι?επσης δεν εχω καταλαβει την ορολογια μοτερακι ρελαντι.υπαρχει ηλεκτρικο μοτερακι που κραταει το ρελαντι?εμενα ποιο απλο μου φενεται να υπαρχει σενσορας στην πεταλουδα που να ρυθμιζει αυτη την λειτουργια.μηπως δεν ειναι τελικα μοτερακι?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Απρ 2003, 07:25:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι step motor

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Απρ 2003, 08:40:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Είναι step motor

Καλά μας φώτισες τώρα...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Απρ 2003, 09:10:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι βηματικό μοτεράκι και περνει εντολες απο τον εγκέφαλο μεσω φίσας.

Τώρα σας φώτισα?

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
mcdmate 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2003, 08:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερώτηση σε όσους άλλαξαν βηματικό, το ρελαντί μετά δουλεύει σωστά ή παρουσιάζει πάλι κάποιες ανωμαλίες, που απλά αντισταθμίζει το μοτεράκι, όπως γρήγορες μικρές βυθίσεις ή κολλήματα για ελάχιστο χρόνο και μετά επαναφορά στις 8200, δηλαδή ρε παιδιά είναι το ίδιο που ήταν και πρίν;
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2003, 08:41:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mcdmate έγραψε:
Μια ερώτηση σε όσους άλλαξαν βηματικό, το ρελαντί μετά δουλεύει σωστά ή παρουσιάζει πάλι κάποιες ανωμαλίες, που απλά αντισταθμίζει το μοτεράκι, όπως γρήγορες μικρές βυθίσεις ή κολλήματα για ελάχιστο χρόνο και μετά επαναφορά στις 8200, δηλαδή ρε παιδιά είναι το ίδιο που ήταν και πρίν;

Εγώ, που άλλαξα το μοτεράκι, παρατηρώ καμιά φορά κάποιες μικροβυθίσεις, αλλά πιστεύω οτι είναι φυσιολογικές, γιατί πριν το φαινόμενο ήταν καθημερινό και έντονο...
Πλέον, δεν μου έχει σβήσει καμία φορά, λόγω μοτέρ ρελαντί, αλλά μου έχει σβήσει αλλιώς, που θα το αναλύσω σε νέο topic...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης