PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Για Ενα Λευκό "Διάφανο" Αύριο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (X - Stazi)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

PEUGEOT 206 XS

Ένταξη: 11 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 16:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
ΑΡΚΕΤΑ Evil

Μπορείτε να το συνεχίσετε αν θέλετε εδώ
http://junior.imo.gr/junior_club/index.php

Στου κουφού την πόρτα παρτην και φύγε !!! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 16:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με βλέπω να τους κοπανάω την πόρτα στο κεφάλι.... Evil

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 17:34:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry αλλα εδω τι ενοχλουμε ???
οκ στις αγγελιες ειναι λαθος και καποιες φορες απαραδεκτο αυτο που γινεται χαλωντας αγγελιες αλλων αλλα εδω ειναι ενα τοπικ για να λεμε τις μπουρδες μας?

δεν ειναι εκκλησια.φορουμ ειναι.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 17:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
οκ στις αγγελιες ειναι λαθος και καποιες φορες απαραδεκτο αυτο που γινεται χαλωντας αγγελιες αλλων αλλα εδω ειναι ενα τοπικ για να λεμε τις μπουρδες μας?

Ξαναδιάβασέ το...
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=6849

Το τελευταίο δεν το κατάλαβα; Στο δωμάτιό σου πετάς σκουπίδια επειδή είναι το δωμάτιό σου και όχι εκκλησία (ή σαλόνι;)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 18:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε πάλι τα ίδια Μάνθο μου......

Γλυκό μου αγόρι επειδή έχω πλέον εμπειρία από το πως <<πάει>> το αυτοκίνητό σου και στο έχω πεί πολλές φορές αλλα εσύ κολλάς!!

Άκου τα πάλι λοιπόν

Μπορεί να είναι μιά χαρά σαν όχημα σε γενικές γραμμές(πλέον το βρίσκω ΠΟΛΥ Ασχημο με αυτή τη καγκουρό βλακεία που του έβαλες) αλλά
με αυτό το μοτέρ
ότι και να βάλεις όσα καθήσματα και να ξηλώσεις είσαι τουλάχιστον 2 αμάξια πίσω από το όχημα του Γκουρού!
Τελεία και πάυλα!
Θες να πώ και το πώς το συμπεραίνω αυτό??
ΑΚΟΥ τα πάλι για να δεχτείς το γεγονός και να μήν αιθεροπατάς!!
Ανοίξαμε από 1ες σε άφησα να πατήσεις και αφού έφηγες 1μιση αμάξι μετά πάτησα. στα 170 δέν έβλεπα κάν τους προβολείς σου!!!
Με το Παναγιώτη ανοίξαμε από 2ες ταυτόχρονα και στα 170 πάλι περίπου ήταν αισθητά πιό κοντά μου απότι το δικό σου!

Εντάξει?? Αποδέξου το!
Α! δεν πιστεύω να βάλεις αυτά τα Angel eyes.... θα τα βάλεις??
Προβλημά σου βέβαια αλλά.....
Αντε και στο εμπόριο θα σου έχει μονίμως κερασμένο τσαγάκι ο γκουρου.

Α! και όσο αφορά τις κόντρες πιστεύω κατανοείς ότι σε πάω με μισο γκάζι σε στριφτερή διαδρομή που ξέρουμε το ίδιο χωρίς βέβαια να μου αξίζει εμένα καλό αμάξι γιατι δεν έχω ικανότητες!

Αντε δεξου το όχημα όπως είναι ή πουλα το και πάρε άλλο γιατι το 1.6 όπως είναι του βολβού ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ!

Και εννοείται πως ΔΕΝ περνάς RX-8 Cosmo(παρότι είναι τάφος) ακόμα και με φόρα να έρχεσαι!!!

Αντε φιλάκια!!

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 18:11:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
volvos έγραψε:

Ξαναδιάβασέ το...

Το τελευταίο δεν το κατάλαβα; Στο δωμάτιό σου πετάς σκουπίδια επειδή είναι το δωμάτιό σου και όχι εκκλησία (ή σαλόνι;)

αν σε ενοχλει μια παρεα που κανει πλακα μεταξυ της και μπορει ανα πασα στιγμη να σβησει ΜΟΝΗ της αυτα τα ποστ (ειτε απο μανθο ειτε εμεις οι ιδιοι) τοτε ουτε για εκκλησιες ουτε για δωματια εχει νοημα να μιλαμε...μαλλον δεν εχει νοημα να το συζηταμε καθολου...
δοξα το θεω αν θελουμε μπορουμε να κανουμε πλακα και αλλου μονοι μας χωρις να ενοχλουμε κανεναν...
απο αυτη δε τη πλακα οσο χοντρη ή χαζη και να ειναι πιστεψε εχουν κολλησει πολλα παιδια βλεποντας ενα Α χαβαλε και οτι μπορουν να εχουν μια οικειοτητα με καποιους αγνωστους...

στο χωριο μου δε λενε μια ωραια παροιμια...
της στραβης ψωλης οι τριχες της φταινε.
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (X - Stazi)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

PEUGEOT 206 XS

Ένταξη: 11 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούν 2007, 09:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
volvos έγραψε:

Ξαναδιάβασέ το...

Αν κατάλαβες Τάσο μου, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ κάνουν ότι θέλουν γράφουν, σβήνουν, ανοίγουν τοπικ .... ... ....
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούν 2007, 22:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα καλά, γιατί το λες αυτό? Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Ιούν 2007, 23:54:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
απο αυτη δε τη πλακα οσο χοντρη ή χαζη και να ειναι πιστεψε εχουν κολλησει πολλα παιδια βλεποντας ενα Α χαβαλε και οτι μπορουν να εχουν μια οικειοτητα με καποιους αγνωστους...

Ξέχνα τι σου έγραψε ο Πρόεδρας.

Εγώ πιστεύω ότι αυτά που λες είναι αλήθεια.

Βγάλε μας τώρα και τα usernames.
Γιατί λες ότι κάποιοι κόλλησαν.
Ποιοι είναι αυτοί?
Τους έχεις?

Τα usernames.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούν 2007, 02:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
volvos έγραψε:

Ξέχνα τι σου έγραψε ο Πρόεδρας.

Εγώ πιστεύω ότι αυτά που λες είναι αλήθεια.

Βγάλε μας τώρα και τα usernames.
Γιατί λες ότι κάποιοι κόλλησαν.
Ποιοι είναι αυτοί?
Τους έχεις?

Τα usernames.

που ξεκόλλησαν πάντως μπορώ να σου πω Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούν 2007, 06:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτή η οικειότητα έφαγε τα φόρουμ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Σελίδα 9 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης