Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 15:24:15 Θέμα δημοσίευσης: Πέμπτη είναι, λιμανάκια θα πάμε ??? |
|
|
Λοιπόν παιδιά για να διευκρινίσω καταρχήν..... ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 206CLUB
Λιμανάκια σκάω που και που όμως....
Δεν έχω καμία σχέση με τους κάκγουρες που δεν υπολογίζουν κανέναν και προκειμένο να ικανοποιήσουν τα οδηγηκά τους άγρια ενστικτα τρέχουν και μπαίνουν ανεξέλεκτα μηδενίζοντας τις αρχές ασφαλείας προκειμένου να κάνουν επείδειξη και μαγκιά... βάζοντας σε κίνδυνο έτσι τους υπόλοιπους πολίτες που απλά τυνχάνει να πρέπει να περάσουν από αυτό το δρόμο εκείνη την ώρα....
Απλά παίρνω καλή παρέα και κατηφορίζω προς τα εκεί γιατί μ αρέσει ο τζερτζελές που γίνετε και αν υπάρξουν οι κατάλληλες προυποθέσεις .....γίνετε και κανα άνοιγμα με κανα άλλο παιδί έτσι για να δούμε τι ψάρια πιάνουμε....Όμως ως εκεί!!!
Λοιπόν για να μην πολυλογώ την προηγούμενη Πέμπτη είχα κατέβει κατα τις 12 το βράδυ που μαζεύοντα όλοι και ήταν αρκετά όμορφα ....
Εβλεπες μια Παραλιακή να πηγαίνουν κομβόη σε χαλαρούς ρυθμους πασης φύσεως φτιαγμένα αυτοκίνητα και να ακούγετε ένα όμορφο βουητό στο δρόμο....Ολοι σαν μια παρέα παρ ολο που ο ένας δεν ηξερε τον άλλον...Σε κανα φαναράκι κανα παιχνιδάκι....Κανα ανοιγματάκι εν κινησει για να τεστάρουμε τα ρεπριζ αλλά πάντα ελενχόμενα και σε χαλαρούς ρυθμούς....
θα ήταν ωραία που να σκάγαμε παρεακι ,έτσι για βραδυνή βολτούλα αλλά και για να κοζάρουμε...
Συζητήσεις πάνω σε αυτοκίνητα δίνουν και παίρνουν και γενικά ωραίο κλίμα αν εξαιρέσεις τις εμφανίσεις των smurfs...
Για να τελειώσω .....
Απευθήνω προσκληση σε όποιο από τα παιδιά ,θέλει να έρθει παρεάκι το βράδυ να βολτάρουμε προς λιμανάκια μεριά....Να δηλώσει συμμετοχή και αν είναι να το κανονίσουμε....
Ξέρω ότι πολλοι μπορεί να με κράξετε εδώ μέσα αλλά πιστέψτε με δεν θα κατεβούμε με άγριες διαθέσεις ...Απλά για βόλτα....
Θα ήθελα πολύ π.χ. να συμμετείχε ο Nikel με το καινούριο του turbaki , ο tomcat που ναι και γειτονας αλλά και όσα παιδια το επιθυμουν απλά ας κάνουν post....
Αν δεν καταφέρουμε να μαζευτούμε για σήμερα επειδή το θυμήθηκα και κάπως αργά ...κανονίζουμε βόλτα για την άλλη Πέμπτη....που μάλλον για τότε μας βλέπω...
ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 206CLUB

Έχει επεξεργασθεί από τον/την p206Mike στις Πεμ 25 Μάρ 2004, 12:55:35, 4 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:31:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν ήμουν Αθήνα δεν θα είχα αντίρησση αλλα Είμαι λίγο μακρυά!!!Θεσ-νίκη! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 16:37:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε εγω για σημερα ειμαι μεσα!!!!!!!
Μπορει να ερθει και ο nasoss μαζι.Στειλε post για σημειο συναντησης.Απλα αν ειναι να το δω στειλτο μεχρι τις 20.30 γιατι αλλιως θα το δω αυριο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PSClub-admin (PSClub) Site Admin

Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 30
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 17:33:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To 206club δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες, οπότε καλό είναι να μην χρησιμοποιείται σαν μέσο προσέλκυσης. Αν θέλετε να συναντηθείτε κάπου (ακόμα και στα Λιμανάκια), μπορείτε να το κανονίζετε σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να εμπλέκετε το club.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
"PSClub - Hellas" Administrators
Respect the forum !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ) Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!
Ένταξη: 09 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 2111 Τόπος: Were the Eagles fly higher
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 21:01:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Site admin.....αγωνες ταχυτητας ή αναβασεις υποστιριζει το Club
Επισημους ετσι,οχι αυτοσχεδιους.Δηλαδη αν δωσουμε κανενα ραντεβουδακι για καμια αναβαση Πορταριας ή Ριτσωνας
Παντως συμφωνο μαζι σου και εγω για τετοιου ειδους ενεργεις,αλλα τα παιδια το ξεκαθαρισαν απο την αρχη πιστευω 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιαν 2003, 23:27:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
2λιτρε μου εσύ οκ 137 εγώ με τι, την ρυμούλκα πάλι??? Αν και δεν μπορώ να πώ ότι τρελαίνομαι , εχώ πάει 2-3 φορές κυριώς λόγω τρελαμμένων φίλων! Αν πας να περάσεις καλά , και με προσοχή!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 00:26:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΝΙΚΟΣ έγραψε: | Site admin.....αγωνες ταχυτητας ή αναβασεις υποστιριζει το Club |
Mέχρι εκεί που δεν πέρνει.
Αλλά μην το λες δυνατά, εάν δεν θέλεις το service σου να είναι πιο πολυπληθές και από Wrc. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 01:25:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206club-admin έγραψε: | To 206club δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες, οπότε καλό είναι να μην χρησιμοποιείται σαν μέσο προσέλκυσης. Αν θέλετε να συναντηθείτε κάπου (ακόμα και στα Λιμανάκια), μπορείτε να το κανονίζετε σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να εμπλέκετε το club.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. |
Για να καταλαβω δηλ. "τετοιες ενεργειες" δηλ. να παμε βολτα στα λιμανακια ειναι παρανομες και δεν τις υποστηριζει το club ;;;;
γιατι ο φιλος p206mike δεν ειδα πουθενα να γραφει οτι θα παμε λιμανακια να αρχισουμε τις κοντρες , μιλησε για ενα ομορφο (κατα τη γνωμη του) σκηνικο ενα βραδυ οπου καποια αλλοι οδηγοι πιθανα τεσταριζαν και τα ρεπριζ τους.. που ειναι το επιλλειψημο οσον αφορα εμας;;
Και στο κατω κατω δεν ζητησε κανεις να υποστηριξει το club τετοιες ενεργειες αλλα και στο τελος τελος τι σοι υποστηριξη θα μπορουσε να δωσει;;;
Μια συναντηση ειναι για να πανε οσοι θελουν και να "χαζεψουν" αλλους οδηγους και αλλα αμαξια.
Μηπως ειναι περισσοτερο παρανομο οταν συζηταμε μεσα στο forum για μετατροπες σε μηχανες για τροπετα και πειραγματα και δεν ξερω κιεγω τι αλλο ;;;;; λεω μηπως;;;;
Επισης εγω ηδη εμπεδωσα αυτο που ο φιλος p206mike το τονισε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕς οτι δηλ. το topic αυτο δεν εχει σχεση με το club και αποτελει ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Δεν τα βαζω με κανενα απλα εκφραζω μια αντιθετη αποψη.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 01:57:10 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ??? |
|
|
p206mike έγραψε: | Για να τελειώσω .....
Απευθήνω προσκληση σε όποιο από τα παιδιά θέλει να έρθει παρεάκι το βράδυ να βολτάρουμε προς λιμανάκια μεριά....Να δηλώσει συμμετοχή και αν είναι να το κανονίσουμε....
Ξέρω ότι πολλοι μπορεί να με κράξετε εδώ μέσα αλλά πιστέψτε με δεν θα κατεβούμε με άγριες διαθέσεις ...Απλά για βόλτα....
Θα ήθελα πολύ π.χ. να συμμετείχε ο Nikel με το καινούριο του turbaki , ο tomcat που ναι και γειτονας αλλά και όσα παιδάκια το επιθυμουν απλά ας κάνουν post....
Αν δεν καταφέρουμε να μαζευτούμε για σήμερα επειδή το θυμήθηκα και κάπως αργά ...κανονίζουμε βόλτα για την άλλη Πέμπτη....που μάλλον για τότε μας βλέπω...
.....ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ 206CLUB
[/b] |
Αυτα ρε Mike τα λενε λιγο νωριτερα Και ψηνομουνα σημερα ειδικα που δεν ειχα και τιποτα το σοβαρο να κανω....
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 01:58:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | 206club-admin έγραψε: | To 206club δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες, οπότε καλό είναι να μην χρησιμοποιείται σαν μέσο προσέλκυσης. Αν θέλετε να συναντηθείτε κάπου (ακόμα και στα Λιμανάκια), μπορείτε να το κανονίζετε σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να εμπλέκετε το club.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας. |
Για να καταλαβω δηλ. "τετοιες ενεργειες" δηλ. να παμε βολτα στα λιμανακια ειναι παρανομες και δεν τις υποστηριζει το club ;;;;
γιατι ο φιλος p206mike δεν ειδα πουθενα να γραφει οτι θα παμε λιμανακια να αρχισουμε τις κοντρες , μιλησε για ενα ομορφο (κατα τη γνωμη του) σκηνικο ενα βραδυ οπου καποια αλλοι οδηγοι πιθανα τεσταριζαν και τα ρεπριζ τους.. που ειναι το επιλλειψημο οσον αφορα εμας;;
Και στο κατω κατω δεν ζητησε κανεις να υποστηριξει το club τετοιες ενεργειες αλλα και στο τελος τελος τι σοι υποστηριξη θα μπορουσε να δωσει;;;
Μια συναντηση ειναι για να πανε οσοι θελουν και να "χαζεψουν" αλλους οδηγους και αλλα αμαξια.
Μηπως ειναι περισσοτερο παρανομο οταν συζηταμε μεσα στο forum για μετατροπες σε μηχανες για τροπετα και πειραγματα και δεν ξερω κιεγω τι αλλο ;;;;; λεω μηπως;;;;
Επισης εγω ηδη εμπεδωσα αυτο που ο φιλος p206mike το τονισε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕς οτι δηλ. το topic αυτο δεν εχει σχεση με το club και αποτελει ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Δεν τα βαζω με κανενα απλα εκφραζω μια αντιθετη αποψη. |
Εγω αφεντικο ΜΑΖΙ ΣΟΥ
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 02:38:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι ρε παιδια, το σωστο να λεγεται.. Ο Site-admin και ο Mike το ιδιο πραμα λενε στην τελικη - κανεις δεν υποστηριζει τετοιες ενεργεις.. . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 09:59:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Για να καταλαβω δηλ. "τετοιες ενεργειες" δηλ. να παμε βολτα στα λιμανακια ειναι παρανομες και δεν τις υποστηριζει το club ;;;;
γιατι ο φιλος p206mike δεν ειδα πουθενα να γραφει οτι θα παμε λιμανακια να αρχισουμε τις κοντρες , μιλησε για ενα ομορφο (κατα τη γνωμη του) σκηνικο ενα βραδυ οπου καποια αλλοι οδηγοι πιθανα τεσταριζαν και τα ρεπριζ τους.. που ειναι το επιλλειψημο οσον αφορα εμας;; |
DimiP και τι "τεστάρισμα" των ρεπρίζ θεωρείται από τις αρχές "αυτοσχέδιοι αγώνες". Αρα είναι παράνομο.
Σε προσωπικό επίπεδο μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε! Σε συλλογικό όμως επίπεδο (βλέπε 206 Club) δεν μπορείτε. Το 206 Club δηλώνει αντίθετο από τέτοιου είδους εκδηλώσεις (που αφορούν παράνομες δραστηριότητες) και απαγορεύει να χρησιμοποιείται το όνομά του για αυτές.
DimiP έγραψε: | Και στο κατω κατω δεν ζητησε κανεις να υποστηριξει το club τετοιες ενεργειες αλλα και στο τελος τελος τι σοι υποστηριξη θα μπορουσε να δωσει;;;
Μια συναντηση ειναι για να πανε οσοι θελουν και να "χαζεψουν" αλλους οδηγους και αλλα αμαξια. |
Οπως σου έγραψα πιο πάνω το θέμα είναι καθαρά ΝΟΜΙΚΟ. Προσωπικά όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να εμπλακεί το όνομα του Club σε αυτές.
DimiP έγραψε: | Μηπως ειναι περισσοτερο παρανομο οταν συζηταμε μεσα στο forum για μετατροπες σε μηχανες για τροπετα και πειραγματα και δεν ξερω κιεγω τι αλλο ;;;;; λεω μηπως;;;; |
Η συζήτηση είναι σε αυτό το επίπεδο προσωπική. Οπως αναφέρονται και στους κανόνες λειτουργείας το 206 Club ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ των μηνυμάτων των μελών του.
DimiP έγραψε: | Επισης εγω ηδη εμπεδωσα αυτο που ο φιλος p206mike το τονισε με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΦΟΡΕς οτι δηλ. το topic αυτο δεν εχει σχεση με το club και αποτελει ιδιωτικη πρωτοβουλια. |
O φίλος p206mike συμορφώθηκε με τους κανόνες λειτουργίας του Forum και τόνισε ότι η κίνηση αυτή είναι σε προσωπικό επίπεδο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που επιτράπηκε από τους Διαχειριστές η δημοσίευση του εν λόγω μηνύματος.
DimiP έγραψε: | Δεν τα βαζω με κανενα απλα εκφραζω μια αντιθετη αποψη. |
Ελεύθερα! Η απόψεις είναι πάντα ευπρόσδεκτες 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 10:16:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οσον αφορά την υπόδειξη του site admin ,
έχει δίκιο παιδιά γιατί το post στην αρχική του μορφή δεν περιλάμβανε τις προειδοποιείσεις με τα μπλε γράμματα αλλά έκανα αναφορά και σε δυο τρια σημεία για το Club..
Oπότε και ειδοποιήθηκα να γίνει διόρθωση για να μην υπάρξει καμία παρερμηνία ότι είναι event του 206club και έτσι και έπραξα...
Λοιπόν τελικά δεν τα καταφέραμε εχθές Πέμπτη να κανονίσουμε την βολτίτσα(φίλε judger)....αλλά να είμαστε καλά και Πέμπτες έχουμε πολλές μπροστά μας για να γίνει...
Χάρηκα ιδιαίτερα που ψήνεται και ο φίλος Nikel για βολτίτσα αλλά και γενικά για την ανταπόκριση...
Αγαπητέ γείτονα Tomcat ...δεν θελω δικαιολογίες για άλογα και τέτοια....είπαμε βολτίτσα θα πάμε ...και στην τελική σε παίρνω και εγώ ή ο Nikel αν θες να νιωσεις λίγο τα G να επηρεάζουν το σώμα σου....
Οπότε μέχρι την επόμενη Πέμπτη έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας να τα κανονίσουμε όλα...
Βλέπω να κατεβαίνουμε καλό παρεάκι κάτω......ΜΑΚΑΡΙ!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 11:30:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
p206mike έγραψε: | Οσον αφορά την υπόδειξη του site admin ,
έχει δίκιο παιδιά γιατί το post στην αρχική του μορφή δεν περιλάμβανε τις προειδοποιείσεις με τα μπλε γράμματα αλλά έκανα αναφορά και σε δυο τρια σημεία για το Club..
Oπότε και ειδοποιήθηκα να γίνει διόρθωση για να μην υπάρξει καμία παρερμηνία ότι είναι event του 206club και έτσι και έπραξα...
|
Ο φίλος Μιχάλης το ξεκαθάρισε όπως έπρεπε... 
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 11:41:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τάσο...μεταξύ μας τωρα (δεν μας βλέπει κανείς, δεν μας ακούει κανείς.....)
Εισαι μέσα??? Θα έρθεις...???? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 12:03:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είμαι μέσα για κάποια Πέμπτη-ίσως και την επόμενη.Θα ενημερώσω σχετικά mike...
Κανείς άλλος από Ν.Προάστεια?
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 12:24:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδια,μεσα και εγω!!!
Στειλτε pm αν κανονιστει τιποτα,γιατι ο υπολογιστης μου τα εχει παιξει και δεν μπορω να μπαινω Net!
Το post παντως με την μορφη που ειχε,τονιζε το οτι ηταν καθαρα προσωπικη προσκληση....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 13:19:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Σε προσωπικό επίπεδο μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε! Σε συλλογικό όμως επίπεδο (βλέπε 206 Club) δεν μπορείτε. Το 206 Club δηλώνει αντίθετο από τέτοιου είδους εκδηλώσεις (που αφορούν παράνομες δραστηριότητες) και απαγορεύει να χρησιμοποιείται το όνομά του για αυτές. |
Aπολυτα δεκτο ΟΜΩΣ....δεν χρησιμοποιείται το όνομά του για αυτές τις δραστηριοτητες του ΑΛΛΑ ο χωρος του που πανω απ'ολα ειναι χωρος ελευθερης εκφρασης φυσικα κατω απο καποιους κανονες τους οποιους δεν νομιζω τα παραπανω Posts να πατησαν απο την στιγμη που οι παραπανω προτασεις αποστασοιοπηθηκαν απο το ονομα του κλαμπ...
Sidobre έγραψε: | Οπως σου έγραψα πιο πάνω το θέμα είναι καθαρά ΝΟΜΙΚΟ. Προσωπικά όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να εμπλακεί το όνομα του Club σε αυτές.. |
Γιαυτο και ο φιλος Mike εγραψε τα μεγαλα μπλε γραμματακια (εστω και μετα απο προτροπη των admin's που πολυ σωστα εκαναν)
Sidobre έγραψε: | O φίλος p206mike συμορφώθηκε με τους κανόνες λειτουργίας του Forum και τόνισε ότι η κίνηση αυτή είναι σε προσωπικό επίπεδο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που επιτράπηκε από τους Διαχειριστές η δημοσίευση του εν λόγω μηνύματος. |
Και πολυ σωστα επιτραπηκε.....
206-Admin's έγραψε: | To 206club δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες, οπότε καλό είναι να μην χρησιμοποιείται σαν μέσο προσέλκυσης. Αν θέλετε να συναντηθείτε κάπου (ακόμα και στα Λιμανάκια), μπορείτε να το κανονίζετε σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να εμπλέκετε το club. |
Το οτι το κλαμπ δεν υποστηρίζει τέτοιες ενέργειες δεν σημαινει πως μπορει να φιμωνει τις αποψεις-προτασεις των μελων του......Αν και πιστευω πως ο Sidobre το εξηγε καλυτερα οποτε οκ.....
Και πως να το κανονισω σε προσωπικο επειδεδο??? Να στειλω PM σε ολους??? Θα χρειαστω 3 μερες και παλι δεν θα ξερω ποιοι θελουν και ποιοι οχι....
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 13:59:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nikel έγραψε: | Sidobre έγραψε: | Σε προσωπικό επίπεδο μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε! Σε συλλογικό όμως επίπεδο (βλέπε 206 Club) δεν μπορείτε. Το 206 Club δηλώνει αντίθετο από τέτοιου είδους εκδηλώσεις (που αφορούν παράνομες δραστηριότητες) και απαγορεύει να χρησιμοποιείται το όνομά του για αυτές. |
Aπολυτα δεκτο ΟΜΩΣ....δεν χρησιμοποιείται το όνομά του για αυτές τις δραστηριοτητες του ΑΛΛΑ ο χωρος του που πανω απ'ολα ειναι χωρος ελευθερης εκφρασης φυσικα κατω απο καποιους κανονες τους οποιους δεν νομιζω τα παραπανω Posts να πατησαν απο την στιγμη που οι παραπανω προτασεις αποστασοιοπηθηκαν απο το ονομα του κλαμπ...
Sidobre έγραψε: | Οπως σου έγραψα πιο πάνω το θέμα είναι καθαρά ΝΟΜΙΚΟ. Προσωπικά όλοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να εμπλακεί το όνομα του Club σε αυτές.. |
Γιαυτο και ο φιλος Mike εγραψε τα μεγαλα μπλε γραμματακια (εστω και μετα απο προτροπη των admin's που πολυ σωστα εκαναν) |
1. Το μήνυμα από τους διαχειριστές γράφτηκε πρωτού διορθωθεί η δημοσίευση. Αρα ούτε μπλε γραμματάκια υπήρχαν ούτε το περιεχόμενο ήταν αποδεκτό.
2. Το μήνυμα των διαχειριστών υπενθύμισε ότι ο Σύλλογος ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ παράνομες δραστηριότητες.
3. Τα μέλη του συλλόγου αντιπροσωπεύουν καθημερινά έμμεσα και άμμεσα το ποιόν του συλλόγου. Αν λοιπόν κάποιος με τα διακρητικά του Συλλόγου εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες τότε εμμέσως κατηγοριοποείται και ο σύλλογος. Αυτό όλοι μας γνωρίζουμε πως δουλεύει...
Τέλος πάντων, όλοι είναι ελεύθεροι να εκφράζουν την άποψή τους και είναι απόλυτα δεκτή. Απλά προσπαθούμε όλοι μας να μήν εμπλέκουμε τον σύλλογο με θέματα που τον θίγουν και μάλιστα ανεπανόρθωτα...
...Γιατί κάλλιο να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιαν 2003, 14:38:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παντος ρε παιδια εγω εχω να πω κατι αλλο.Βλεπω συνεχεια να
αναφερονται μερη οπως Βαρναβας-Παρνηθα-Λιμανακια αντε και κανενας
Διονυσος που και που.Αληθεια εχει παει κανενας προς Σουνιο μερια?
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι κορυφαια διαδρομη(αποψη μου βεβαια) και
απο πλευρας στροφων,και απο ασφαλτο(καταμαυρη) και εχει καλη ορατοτητα και δεν εχει πολυ κινηση και...και...και...και....και...Αν δεν εχετε παει προς τα εκει αξιζει τον κοπο.Αφηστε που ειναι κομμενη και ραμενη για το 206 (εκεινο το διλιτρο sunny να με θυματε αραγε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|