PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Γενική κουβέντα για την βελτιωση του 207 ΤΗΡ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 44, 45, 46  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούν 2007, 13:16:23    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Γενική κουβέντα για την βελτιωση του 207 ΤΗΡ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα μου ήρθε ο εγκέφαλος βελτιωμένος από την Γαλλία.
Τον έβαλα στο GT και οι πρώτες εντυπώσεις είναι φοβερές.
Αν και έιχα περίπου μία εβδομάδα να το οδηγήσω βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον το κρέμασμα μετά τις 5000 στροφές.Μέχρι τον κόφτη το αυτοκίνητο
ανεβάζει με πολύ έντονο ρυθμό. Την πρώτη φορά μάλιστα άναψε και το ESP στην εκκίνηση με 3Η. Για τελικές τα 220 πλέον είναι γεγονός. 210 και 215 με πολύ ευκολία.
Μένει να μπεί το αυτοκίνητο ξανά στο δυναμόμετρο την δευτέρα και θα σας πώ και τα αποτελέσματα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούν 2007, 14:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ καλα τα πρωτα νεα.Μπραβο σου.
Αντε περιμενουμε να δουμε στοιχεια απο την δυναμομετριση.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούν 2007, 23:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios206 έγραψε:
Σήμερα μου ήρθε ο εγκέφαλος βελτιωμένος από την Γαλλία.
Τον έβαλα στο GT και οι πρώτες εντυπώσεις είναι φοβερές.
Αν και έιχα περίπου μία εβδομάδα να το οδηγήσω βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον το κρέμασμα μετά τις 5000 στροφές.Μέχρι τον κόφτη το αυτοκίνητο
ανεβάζει με πολύ έντονο ρυθμό. Την πρώτη φορά μάλιστα άναψε και το ESP στην εκκίνηση με 3Η. Για τελικές τα 220 πλέον είναι γεγονός. 210 και 215 με πολύ ευκολία.
Μένει να μπεί το αυτοκίνητο ξανά στο δυναμόμετρο την δευτέρα και θα σας πώ και τα αποτελέσματα!

Και για πιο λογο τον ειχες στειλει αληθεια γιατι εχω χασει επεισοδια λιγακι και τι εννοεις βελτιωμενος???
Ξανα στο δυναμομετρο?ποσα σου εδειξε στην πρωτη??πες γιατι καιγομαστε Laughing Laughing Laughing Laughing

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007, 00:50:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενταξει εκανα ενα rewind και τα βρηκα ολα.Πες εντυπωσεις απο δυναμομετρηση οταν πας... Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
htanso21 (Θάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) Sport (2007)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2007
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007, 01:57:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΧ αυτά είναι… τι να πούμε και εμείς με το ταπεινό (πλην τίμιο) 1600ράκι απλό.
(όχι ότι με χαλάει, αλλά… πάντα θα υπάρχει ένα αλλά)
Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007, 22:57:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψηθηκα ηδη για GT αλλα γιατι τα κανουν τοσο περιπλοκα τα πργματα με τους εγκεφαλους κλπ κλπ....Απλη δυναμη δεν γινετε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007, 23:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παντως επειδη γουσταρω πολυ το gt θα κανω μερικες μετατροπες απο rc μερια (οργανα ,αξονα πισω κλπ) γιατι προτιμω να μην το αλλαξω και γιατι δεν μπορω κιολας(μαμω την τραπεζα Laughing )ασε που δεν θα εχω ssp και αλλες μπουρδες ενω με το esp δεν μπορει κατι θα βρουν.Εδω που τα λεμε και να το αλλαζα μια η αλλη θα ηταν γιατι βαλε αυτα που θα χασω σαν μτχ + διαφορα για το αλλο κλπ οποτε.... Very happy Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 08:58:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Εγω παντως επειδη γουσταρω πολυ το gt θα κανω μερικες μετατροπες απο rc μερια (οργανα ,αξονα πισω κλπ) γιατι προτιμω να μην το αλλαξω και γιατι δεν μπορω κιολας(μαμω την τραπεζα Laughing )ασε που δεν θα εχω ssp και αλλες μπουρδες ενω με το esp δεν μπορει κατι θα βρουν.Εδω που τα λεμε και να το αλλαζα μια η αλλη θα ηταν γιατι βαλε αυτα που θα χασω σαν μτχ + διαφορα για το αλλο κλπ οποτε.... Very happy Thumb Left

Aν θα είναι η μία η άλλη τότε καλύτερα να το άλλαζες... ότι και να κάνεις το αποτέλεσμα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο. Αν και εγώ νομίζω ότι δεν θα είναι η μία η άλλη. Μάλλον θα χασεις πολύ περισσότερα λεφτά από όσα υπολογίζεις σε περίπτωση που το πουλήσεις τώρα.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 09:31:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίδες...δεν χρειάζονται και πολλά κατ εμέ.

έχω κάνει ένα χαμηλοματάκι με HR στους 3.5 πόντους και το αυτοκίνητο
πάει αέρα όπου και να το χώσεις.
Φοβερό στησιματάκι με 280 ευρουλάκια.
Τώρα και με τον τρόπο που τραβάει το αυτοκίνητο με το πρόγραμμα πραγματικά έχω πάθει. Χθές όλη μέρα δεν βγήκα από το GT και έψαχνα ανηφορικές διαδρομές. Όπου και αν πήγαινα η κ**λα ήταν μεγαλύτερη.
Υπομονή για σήμερα το απόγευμα που πάω δυναμόμετρο.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 09:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα ακριβως αυτο.Οριακα και υποθετικα ειναι μια η αλλη γιατι πιος θα το παρει στην τιμη που θελω τη στιγμη που πλεον με 18.000€ παιρνεις τουλαχιστον την εκδοση rallye η οποια δεν υπολειπεται και πολυ σε αξοπλισμο απο το gt αρα πες πως το δινω τουλαχιστον 17.000€ Shocked και πολλα ειπα μετα μεχρι τα 23.000€ και κατι μαζι με τα χαρτια του παμε στα 6.000€ και κατι ψιλα.Και δεν τα χωνω στο δικο μου να γουσταρω κιολας??
Η περιπτωση του rc ειναι για αυτους που ακομα δεν εχουν παρει κατι απο τα δυο και καλουνται να διαλεξουν και φυσικα δεν συμφερει πλεον το gt εκτος και αν σε νοιαζει η διαφορα των 2.000€ αλλα και παλι αν φτασεις εκει πανω θα σε νοιαζει το δυχιλιαρο λες? Wink
Μπερδεγουεη οπως λενε και μερικοι..

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 09:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν εχεις τα 6 μη το συζητας...
καντο...

δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα....
ο χρονος και η φρικη που θα φας για να το κανεις rc στο τελος δεν εξαργυρωνεται με τα 6... θα με θυμηθεις...δεν ειναι ετσι τοσο απλο...

δεν ειναι μονο ενας αξονας ή ενα σαλονι ή τα φρενα ή το μοτερ....
ειναι και η μεταπωλητικη αξια που θα εχει το φτιαγμενο δικο σου με το μαμα rc θα ειναι πολλα....παρα πολλα που θα σου προκυψουν...

17+ το δινεις νυχτα το δικο σου πιστευω! και αν το σκεφτεσαι καντο ΤΩΡΑ πριν ερθει το ραλλυ...κανεις δεν εχει παρει χαμπαρι οτι θα ερθει τετοια εκδοση!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 09:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνώ με τον volvo,

και 6 να ρίξεις στο δικό σου δεν θα έχεις rc xώρια που μόλις θα θες να το δόσεις θα κλαις και τα έξι παραπάνω που έδωσες.

Λοιπόν, κράτα τα έξι, κράτα και το εργαλείο σου και ευχαριστήσου το όσο μπορείς... κάνε καμιά ψιλομετατροπή όπως ο φίλος που το χαμήλωσε, βάλε και κανένα οργανάκι μέσα αλά subaru sti, βάλε και μια ποιό ελεύθερη εξάτμιση (με διακριτικό ήχο) και είσε οκ...

Αν βρεις και ένα σαλονάκι από rc ή τουλάχιστον τα μπροστινά καθίσματα είσαι οκ.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 12:36:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα εγω ΔΕΝ θελω να το κανω RC απλα μου αρεσουν τα οργανα και κατι ψιλολεπτομερειες απο το RC.Αφου και πριν το παρω το γωριζα οτι θα βγει αλλα εν οψει μπεμπη που ερχεται δεν ηθελα τα καθισματα γιατι εχουν μεγαλο ογκο.Τωρα για τα 6000 σιγα μην τα δωσω για 175 αλογα.Θα τα δωσω αλλα για καμια 220-230 που δεν θελουν τοσα αλλα λεμε τωρα μια τιμη.Σχετικα με τον αξονα ειναι θεμα αντιστρεπτικης μιας και στο 207 δεν αλλαζει οπως στο ραλυ αλλα πετας ολον τον αξονα και παλι ομως τον πουλας σε καποιον που θελει παχυτερη με πιο απλο 207... Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 19:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αποτελέσματα 2ης δυναμομέτρησης.
Crying or Very sad

Αν και η αίσθηση στο δρόμο είναι πλέον φανταστική , τα νούμερα δεν με ενθουσίασαν και πολύ.
Βέβαια με πάρα πολύ υγρασία όπως υγρασία είχε και την πρώτη φορά.
Περίπου 70%.
Στα νούμερα.
Πρίν μας έδειξε 159PS στις 4900 και 27 κιλάκια στις 3400
Τώρα με τον εγκέφαλο αναβαθμισμένο από την Κ-tech έδειξε 173PS στις 5108 και 28,76 κιλάκια στις 3380.
Επίσης μία διαφορά είναι ότι ανέβηκε ο κόφτης στις 6753 από 6492 στροφές που μας χτύπησε την προηγούμενη φορα.
140 άλογα στον τροχό την πρώτη φορά και 155 καθαρά σε αυτή.
Ο Γάλλος υπόσχετε 180 άλογα και 30 κιλά ροπή.
Μπορεί να είναι θέμα βενζίνης ή και θέμα υγρασίας.
Πάντως έχουμε κλείσει και ένα ακόμα ανοιχτό ραντεβού όταν οι συνθήκες θα είναι καλύτερες. Εν αναμονή και τις 3ης δυναμομέτρησης με ιδανικές πλέον συνθήκες.
Υ.Γ. στο δρόμο πάντος το νιώθω ότι πετάει το GT.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 19:14:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

που ακριβως εστειλες τον εγκεφαλο?
κοστος?
εγγυηση?
θα ειναι χρησιμα πραματα για οσους τολμησουν στο μελλον κατι αναλογο...

παντως τα νουμερα που πηρε απο ενα προγρμμα μονο ειναι πολυ καλα...
μη περιμενεις και εσυ απο τη μυγα ξυγγι...
ο γαλλος μπορει να λεει οτι θελει...σκεψου οτι αυτος εταζε 30αλογα πανω απο το μαμα...αν δε το ειχες μετρησει μαμα??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 19:23:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα νούμερα είναι εδώ

http://www.digitalchip.ch/en/type.php?modele=4035&marque=32&type=4445

και η πρώτη μέτρηση ήταν μαμά με 8.000 χιλ και τώρα με 11.800 χιλ.
κόστος 499 ευρώ και 160 ευρώ έξοδα απόστολής εγκεφάλου γαλλία και πίσω με DHL.
Εγγύση από αυτούς εφ όρου ζωής για τον προγραμματισμό και στο διαγνωστικό της PEUGEOT καμία βλάβη και κανένα πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 19:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios206 έγραψε:
............Ο Γάλλος υπόσχετε 180 άλογα και 30 κιλά ροπή......

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Ποιός είναι ο Γάλλος που υπόσχεται 180 άλογα για το gt?

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 19:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios206 έγραψε:
τα νούμερα είναι εδώ

http://www.digitalchip.ch/en/type.php?modele=4035&marque=32&type=4445

και η πρώτη μέτρηση ήταν μαμά με 8.000 χιλ και τώρα με 11.800 χιλ.
κόστος 499 ευρώ και 160 ευρώ έξοδα απόστολής εγκεφάλου γαλλία και πίσω με DHL.
Εγγύση από αυτούς εφ όρου ζωής για τον προγραμματισμό και στο διαγνωστικό της PEUGEOT καμία βλάβη και κανένα πρόβλημα.

Ωραίος, συνολικά πόσες μέρες έμεινες άνευ εγκεφάλου ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
marios206 (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207GT rouge ADEN

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 20:12:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έκανα χαζομάρα γιατί από λάθος συνεννόηση έστειλα τον εγκέφαλο μέσω interratica και της γαλλικής chronopost international και έκαναν 5 μέρες να τον παραδώσουν εκεί. Αλλά η επιστροφή έγινε με DHL σε 2 μέρες.

Υπολόγισε ότι έμεινα χωρίς εγκέφαλο μαζί με σαββατοκύριακο γύρο στις 8 μέρες.
Αν ήταν με DHL από την αρχή πιστεύω γύρο στις 5 μέρες.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Ιούν 2007, 21:01:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marios206 έγραψε:
Αποτελέσματα 2ης δυναμομέτρησης.
Crying or Very sad

Αν και η αίσθηση στο δρόμο είναι πλέον φανταστική , τα νούμερα δεν με ενθουσίασαν και πολύ.
Βέβαια με πάρα πολύ υγρασία όπως υγρασία είχε και την πρώτη φορά.
Περίπου 70%.
Στα νούμερα.
Πρίν μας έδειξε 159PS στις 4900 και 27 κιλάκια στις 3400
Τώρα με τον εγκέφαλο αναβαθμισμένο από την Κ-tech έδειξε 173PS στις 5108 και 28,76 κιλάκια στις 3380.
Επίσης μία διαφορά είναι ότι ανέβηκε ο κόφτης στις 6753 από 6492 στροφές που μας χτύπησε την προηγούμενη φορα.
140 άλογα στον τροχό την πρώτη φορά και 155 καθαρά σε αυτή.
Ο Γάλλος υπόσχετε 180 άλογα και 30 κιλά ροπή.
Μπορεί να είναι θέμα βενζίνης ή και θέμα υγρασίας.
Πάντως έχουμε κλείσει και ένα ακόμα ανοιχτό ραντεβού όταν οι συνθήκες θα είναι καλύτερες. Εν αναμονή και τις 3ης δυναμομέτρησης με ιδανικές πλέον συνθήκες.
Υ.Γ. στο δρόμο πάντος το νιώθω ότι πετάει το GT.

Μαριε τι βενζινες χρησιμοποιεις αν επιτρεπεται??

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 44, 45, 46  Επόμενη
Σελίδα 1 από 46

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης