PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207RC ή CORSA OPC ή CLIO 3 RS
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 29, 30, 31  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 10:41:44    Θέμα δημοσίευσης: 207RC ή CORSA OPC ή CLIO 3 RS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και κατά την γνώμη μου, τέτοια σύγκριση μπορεί να γίνει μόνο βάση της τιμής των 2 ...

Δεν ξέρω αλλά το corsa μου κάνει αυτοκίνητο για μικρότερες ηλικίες...(πιτσιρικοάμαξο) - (και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ) όχι δεν είμαι παππούς. Cool
Τώρα το θέμα εδώ είναι κατά πόσο έχουν το μυαλό να κουμαντάρουν με σεβασμό τη δύναμή του, χωρίς να είναι επικίνδυνοι για όλους μας.

Γενικά το όλο concept δεν μου κολλάει καλά.Δεν μου γεμίζει το μάτι σαν αυτοκίνητο με τέτοια δύναμη και ροπή, θα λεγα πως μάλλον με φοβίζει.
Μου θυμίζει άλλες εποχές όπως με τα δίχρονα 250αρια μηχανάκια RGV, NSR και kawasaki, με τη λογική δώστε δύναμη στο λαό και συγκεκριμένα στη νεολαία με λίγα λεφτά και να φάει τα μούτρα του δεν μας νοιάζει εμείς θα έχουμε πουλήσει...

Από την άλλη είχε γίνει ολόκληρος ντόρος αν θυμάστε από τα πρώτα κι όλας rallye τα 1.3, ότι είναι σκοτώστρες ότι είναι πολλά άλογα για λίγα κιλά ότι είναι νευρικά κτλ. και πολύ περισσότερο για τα 1.6 αλλά και για τα puntakia turbo.Και όντως όταν έπεφταν σε λάθος χέρια είχαμε κλάματα...
Τώρα για το corsa τι να πούμε δλδ???
Ανεβάζουμε άλογα δύναμη ροπή,τα ελαφρώνουμε, τα κάνουμε προσιτά, και τα δίνουμε στην ελληνική νεολαία, με την μηδενική εκπαίδευση και κυκλοφοριακή αγωγή που βράζει το αίμα της, να κινηθούν με τις επιταχύνσεις υπεραυτοκινήτων για πριν από 15 χρόνια, στους ίδιους και χειρότερους δρόμους όμως από τότε.Ναι είναι δοκιμασμένο και εξελιγμένο,
πού? στις γερμανικές πίστες? ή στους γερμανικούς δρόμους και την στιγμή που οδηγείται από έμπειρους δοκιμαστές οδηγούς.?

Από την άλλη το 207 rc μου κάνει πιο μελετημένο αυτοκίνητο πιο σοβαρό και στιβαρό. Με καλύτερους εσωτερικούς χώρους μεγαλύτερο που δίνει την εντύπωση ότι τα 170 άλογα του είναι λογικά για το μέγεθος και το καλούπι του.Δεν σε τρομάζει ρε παιδί μου σου γεμίζει το μάτι ότι μπορεί να τα κουμαντάρει με ασφάλεια. Δεν είναι ένα καρυδότσουφλο με επιταχύνσεις.
Επιπλέον κουβαλάει την πείρα της peugeot στο στήσιμο μικρών αυτοκινήτων και την ειδική σημασία που δίνει τα τελευταία χρόνια στην ενεργητική και παθητική ασφάλεια. Αυτοκίνητο που συνδυάζει ένα σύνολο αποδόσεων στον οδηγό που θα το επιλέξει και δεν θα το βαρεθεί μόλις βαρεθεί τα γκάζια του γιατί θα παίρνει ικανοποίηση σε κάθε στριφτερή διαδρομή που θα τον κρατάει στην τσίτα…

Βέβαια σε παρέες και συζητήσεις εκτός Psclub όλοι γνωρίζουν και περιμένουν με ενθουσιασμό το opc που έχει γίνει σημείο αναφοράς. Για το rc δεν θα σου μιλήσει κανείς με τον ίδιο ενθουσιασμό….Βέβαια είναι γαλλικό και τα 170 λίγα....

Και για να ευθυμήσουμε φανταστείτε ένα τριαντάρη, μέσα σε ένα rc και μέσα σε ένα corsa opc. Πέιτε μου τι σας φαίνεται πιο λογικό? Προσωπικά θα γέλαγα με τον 30αρη που θα επέλεγε corsa opc.
Φανταστείτε ας πουμε τον Δούκα, σε opc μέσα που είναι κλασσικός τουρίστας...Δεν θα ναι σα να πήρε το αυτοκίνητο playmobile και να βγήκε στο δρόμο να παίξει, ειδικά σε κανα μπλε electric χρωματάκι.

Υ.Γ.Είναι και αυτά τα ρημάδια τα κουκλάκια της διαφήμισης που μου σπάνε τα νεύρα εντελώς... Laughing
Ακούω γνώμες….

Έχει επεξεργασθεί από τον/την p206Mike στις Πεμ 31 Μάϊ 2007, 11:06:51, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 10:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GOLF Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 10:51:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eισαι φοβερος ρε!

Εβγαλε δυνατο corsaκι η opel και για να...δικαιολογηθουμε λεμε πως δεν κουμανταρετε ευκολα κτλ! Laughing
Μια χαρα αυτοκινητο ειναι!
Βασικα και τα 2 ειναι μια χαρα αυτοκινητα!Και πολυ ομορφα και γρηγορα....!
Βασικα ειναι καθαρα θεμα τιμης πιστευω για καποιον αγοραστη αλλα και προς ποια κατευθυνση (γαλλικου-γερμανικου) γερνει....!

Παντως μην νομιζετε οτι ξερουν πολλοι τι εστι 207rc με αριθμους..... Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 11:30:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To Cosra σιγουρα εχει πολλα αλογα.
Σκεφτητε.192 αλογα.Παρα 8 200 που εχει το Golf GTI.
Ειναι πολλα τα αλογα παιδια.
Και τα 175 ειναι πολλα.
Τι λεμε τωρα.
Εχουμε μαθει πλεον να ακουμε αλογα και να τα περναμε λιγο στο ντουκου.
Δεν ειναι ετσι.
Τωρα για το αν το Corsa μπορει να σε σκοτωσει δεν συμφωνω.
Θα σε σκοτωσει οπως ακριβως θα σε σκοτωσει ενα RC,ενα απο 207,ενα Rallye ή ενα Lacetti.
Αν δεν το εχεις στο αιμα σου να προσεχεις και να ξερεις του πρεπει να το πατησεις αυτο το ρημαδι το δεξι πεταλ δεν σου φταιει το αμαξι.
Το οτι δεν εχουμε δρομους ειναι αποδεκτο απο ολους αλλα δεν φταινε τα αλογα του Corsa.Φταιει το μυαλο του οδηγου.
Στην εμφανιση για μενα κανει κατι το διαφορετικο χωρις να βγαινει απο τα ορια του μικρου.Ειναι προσεγμενο.Το RC ειναι λιγο πιο flat χωρις αυτο να με πειραζει και παρα πολυ.
Εγω θα επερνα RC γιατι με τα Opel δεν τα παω και παρα πολυ καλα.Εξαλλου ειμαι και φαν της Peugeot.
Οσο για τα C'MON ειναι πολυ γαμτα.Αυτα τα κουκλακια ειναι το σημα κατατεθεν
Laughing Laughing Laughing

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 11:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως κάποιοι έλεγαν κάποτε οτι τα 137 ήταν ''λίγα'' (και μετά κατάπιναν τη γλώσσα τους...)

Golf λέει ο volvos??Μιχαλάρα να σε δώ μέσα σε golf και σου κάνω δώρο πλύσιμο και φονικά πατάκια φίλε...

207 RC αγορίνα μου...Είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον...ΤΕΛΟΣ

Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 11:38:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aααααα! Εγω νομιζα οτι ρωταγες ετσι απλα για να εχουμε να λεμε κατι!
Δεν ηξερα οτι ενδιαφερεσαι εσυ! Razz
Καλα καλα αστο! Παρε το 207 και αστα τα υπολοιπα.....!

Οσο για το golf..................καλο αλλα οχι για την Ελλαδα!
Οποιος το παρει και του βαζει απο το ΔΠ βενζιναδικο βενζινη ειναι για κλαματα και αυτος και το αμαξι!
Και ξερω κανα δυο που το κανουν αυτο.....!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 11:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ronin έγραψε:

207 RC αγορίνα μου...Είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον...ΤΕΛΟΣ

Cool

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω... Cool

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 11:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χω ανάγκη πολύ.........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 11:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κρατησουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ και θα δεις... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 12:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από πλευράς διαστάσεων τα δύο αμάξια είναι παραπλήσια.
απλά το corsa κρύβει λίγο το μέγεθός του με το σχήμα του.

το θέμα για εμένα είναι στο στήσιμο και στην αίσθηση.

λίγη υπομονή και σε λίγο καιρό θα έχουμε και τα πρώτα συγκριτικά.
αν και κρινοντας από τις υπόλοιπες δημιουργίες των δύο εταιριών η Peugeot έχει σαφώς πιο στριφτάδικο προσανατολισμό γενικώς...

τα άλογα παραπλήσια είναι άλλωστε όπως και οι επιδόσεις (τουλάχιστον βάση ανακοινώνιμων χαρακτηριστικών)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 12:44:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσο κ καλα να στριβει το corsa ..αλλο Peugeot κ αλλο opel ! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 12:50:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ομως...
στο εξωτερικο το κορσα το υμνουν για το πατημα και την αισθηση του
και το 207 το ψιλοθαβουν....
θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσει...παει χαλασε ο κοσμος! Crying or Very sad

παντως μιχαλη ποιος ο λογος να αλλαξεις το πεζο για να ξαναπας σε ενα αμαξι της κατηγοριας του?
δε θες να πας σε πισω κινηση...τουλαχιστον ανεβα κατηγορια Cool

δε νομιζω οτι εχουν να σου προσφερουν απολυτως τιποτα αυτα τα δυο αμαξι σε σχεση με το 206 σου
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 13:52:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι ολοφάνερο ότι η Opel έχει αναβαθμιστεί πολύ σε όλους τους τομείς. Το Corsa OPC δεν μπορεί παρά να είναι κ**λα. Το ότι ο Γάλλος δεν έχει τόσους ίππους δεν είναι πρωτόγνωρο. Πάντα είχε λιγότερους κι όμως κρατιόταν στον ανταγωνισμό. Αυτό που με λυπεί είναι ότι δεν ξέρω πότε θα δούμε ξανά ένα Rallye... Εδώ και χρόνια δεν βλέπω τέτοια διάθεση από την Peugeot. Βλέπω μόνο να έρχονται βαρύτερα αυτοκίνητα με μεγάλα μεταξόνια και ακριβότερη συντήρηση (φρένα, τούρμπο κλπ).

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 14:49:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
και ομως...
στο εξωτερικο το κορσα το υμνουν για το πατημα και την αισθηση του
και το 207 το ψιλοθαβουν....
θα πεσει ο ουρανος να μας πλακωσει...παει χαλασε ο κοσμος! Crying or Very sad

παντως μιχαλη ποιος ο λογος να αλλαξεις το πεζο για να ξαναπας σε ενα αμαξι της κατηγοριας του?
δε θες να πας σε πισω κινηση...τουλαχιστον ανεβα κατηγορια Cool

δε νομιζω οτι εχουν να σου προσφερουν απολυτως τιποτα αυτα τα δυο αμαξι σε σχεση με το 206 σου

Ε λιγα παραπανω σε επιδοσεις νομιζω να εχουν!
Και αρκετο ρολο νομιζω παιζει και η εμφανιση! Wink
Κατα τα αλλα.....και εγω ψηφιζω πισωκινηση.... Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 17:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναλογα σε ποιο εξωτερικο εισαι.
Αυτο που ειπε ο PHSYBORG ειναι αυτο που εχει ολο το ζουμι.
Αλλο η Peugeot αλλο η Opel.
Οσο για το Golf GT επειδη ετυχε να το οδηγησω πριν καποιους μηνες δεν μου αφησε κατι τοσο εντονο να θυμαμαι πλην το κολλημα στο καθισμα οταν πατας τερμα το γκαζι.
Βεβαια τα 24 κιλα του RC θα εχουν ακριβως το ιδιο αποτελεσμα αρα παλι σε Peugeot καταληγουμε.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούν 2007, 15:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πω κ εγω την γνωμη μου μια κ το πηρα....
Πρωτον...το βαζουμε αλογα κ το ελφρωνουμε κ το δινουμε να σκοτωθουν δεν ισχυει.
Ειναι 1300 κιλα βοδι...δλδ το 206rc που ειχε 180 κ ηταν πιο ελαφρυ ειναι ακομα πιο θανατος?
Δευτερον....διαβαστε καμια κριτικη που απλα το εχουν κανει θεο το αμαξι (αυτο δεν ειναι κ απαραιτητα καλο βεβαια) για το πως στριβει κ το πως παταει...μεσα σε 2 μολις γυρους εκανε 56 χαμηλο στο καρτοδρομιο με την καινουργια χαραξη χωρις να το ξερουν ουτε το αμαξι ουτε την πιστα.
Τριτον...εγω προς το παρον δεν εχω εντυπωσιαστει μαζι του...ειναι κουκλα εχει γκαζι αλλα μεχρι να αρχισω να το στριβω να δω τι κανει δεν μπορω να εχω γνωμη....ελπιζω μονο να μην μου λειψει σε βαθμο αηδιας ο παιχνιδιαρικος κωλος απο το πεζακι μου.
Παρολα αυτα μπορειτε να δειτε το τουτου μου στο αλλο τοπικ που θα ανοιξω τωρα κ θα βαλω φωτο.