PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θερμοκρασία
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 00:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε πατριδα βαλε και καμια τελεια να ξεχωριζει λιγο.
Laughing Laughing Laughing Laughing
Πεντε φορες το διαβασα για να καταλαβω.
Αν δεν κανω λαθος το αντιψυκτικο πρεπει να ειναι αναμεσα απο min και απο max.
Εσενα μηπως ειναι λιγο πεσμενη η σταθμη?
Ποσο καιρο το εχεις το αμαξι?Μηπως εισαι και εσυ με βαλβιδα θερμοστατη?
Παντως κατι ασχετο με το θεμα.Αφου εισαι απο Τρικαλα αντε να κανονισουμε να τα πουμε καμια φορα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 01:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(Κωνσταντίνε χρόνια πολλά Laughing )

Αν είναι κάτω από το min, να συμπληρώσεις με κρύο μοτέρ με ΙΔΙΟΥ τύπου αντιψυκτικό μέχρι το max και μετά να δεις αν αλλάζει κάτι στην συμπεριφορά που περιγράφεις. Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 02:07:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο πρεπει να κανει κατα πρωτη φαση.Αν δεν διορθωθει τοτε παιζει να ειναι βαλβιδα και να διαβαζει λαθος τα πραγματα.
Ευχαριστω πολυ.Επισης χρονια πολλα και οτι επιθυμεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 10:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως μπορούμε να καθαρίσουμε τα ψυγεία εξωτερικά από τις βρωμιές που πιάνουν? Πίεση με αέρα θα κάνει δουλειά ή θα πρέπει να βγουν? Τα έχει καθαρίσει κανείς? Το ότι βλέπω διαφορά στην θερμοκρασία, με όταν ήταν καινούριο το αυτοκίνητο, γύρω 3-5 βαθμούς περισσότερο έχει να κάνει με το ψυγείο νερού ή είναι κάτι άλλο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
panoramix_206 (tony)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 {8v}

Ένταξη: 28 Μάϊ 2006
Τόπος: trikala

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 14:00:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(καταρχήν χρονια πολλά κωνσταντίνε) το αυτοκίνητο έχει 210000 χιλιόμετρα,σε έναν ηλεκτολόγο που το πήγα μου είπε ότι μπορεί να βούλωσε οι εξάτμιση οι το ψυγείο,κατά τα αλλα δεν μου ανέφερε κάτι για βαλβίδα,μήπως έχει βουλώσει το ψυγείο και δεν γίνετε σωστή ροέι του νερού από της κυψέλες λέω εγώ τώρα,οι να αλλάξω τις βαλβίδες πρώτα? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 16:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο ψυγειο αλλαξε....ΟΙ βαλβιδες δεν νομιζω να εχουν κατι....Τωρα αμα θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο αλλαχτα ολα

Υ.Γ. Χρονια πολλα Κωσταντινε Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 00:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η βαλβιδα θερμοστατη εχει αλλαξει ποτε?
Ισως δεν διαβαζει σωστα τα δεδομενα και...
Εμενα μου πηγαινε μεχρι τους 130 βαθμους και μετα απο λιγο ξαναπεφτε.
Γι'αυτο και το ειπα.
Τι σχεση εχει η εξατμηση με το ψυγειο?

Επιστροφή στην κορυφή
panoramix_206 (tony)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 {8v}

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 14:10:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι δεν την έχω αλλάξει καμια φορα,εμενα μένει σταθερή στους 100c για όσο τρέχω μόλις κόψω τότε πέφτει.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 17:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα και εμενα οταν πηγαινα πανω απο 130km/h τα εδειχνε ολα κανονικα.
Στις μικρες ταχυτητες και οταν πηγαινα πανω απο 4000 στροφες μου ανεβαζε.
Γι'αυτο σου λεω πηγαινε το και ποτε δεν ξερεις.

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 20:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panoramix_206 έγραψε:
όχι δεν την έχω αλλάξει καμια φορα,εμενα μένει σταθερή στους 100c για όσο τρέχω μόλις κόψω τότε πέφτει.

τι μοντέλο ειναι το 206 σου? Είναι ηλεκτρόγκαζο?
Επιστροφή στην κορυφή
panoramix_206 (tony)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 {8v}

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 21:01:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μοντελο του 99
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 21:15:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panoramix_206 έγραψε:
μοντελο του 99

άκυρο τοτε αυτό που σκέφτηκα. Crying or Very sad

Πάντως αν ειναι βαλβίδα να το κοιτάξεις γιατι σε κάποιους μπορεί απλά να μην λειτουργεί σωστά η βελόνα σε μένα πάντως άναψε το στοπ και "έμεινα". Δεν έπερνε μπρος το αυτοκ ασχετα ηταν και κρύο και το νερό κυκλοφορούσε.
Επιστροφή στην κορυφή
panoramix_206 (tony)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 {8v}

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάϊ 2007, 20:06:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά ο θερμοστάτης ήτανε ευτυχώς
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάϊ 2007, 22:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα λεω εγω πατριδα.Ηταν το πιο πιθανο σεναριο.
Δενχομαι τα συγχαριτηρια σας παιδια.Τα αυτογραφα απο αυριο.
Φαντασου και εχει και παρα πολλα χιλιομετρα.Εμενα το εκανε στα 30000.
Δεν μπορεις να πεις τιποτα.
Αμαξι ειναι και πρεπει να το φτιαξεις.

Επιστροφή στην κορυφή
mven (Maria)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (2000)

Ένταξη: 29 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 19:34:48    Θέμα δημοσίευσης: ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kalispera,

Edw kai 1 -2 xronia peripou to autokinito mou (206 του 2000) enw deixnei fisiologiki thermokrasia ksafnika -kai enw to vedilater douleuei kai malista gia poly wra- i thermokrasia pigainei sta kokkina kai to idio ksafnika ksanapeftei kai mporei na epanalifthei se deuterolepta. Exw paei sto sinergeio 2 fores, mou allaxan mia valvida pou fainotan oti kolage kai thermostati, mou to ksanakane, ti deuteri fora mou allaxan mia alli valvida (kati sxetiko me endeixi thermokrasias) kai to ekane pali. Simiwnw oti to kanei xwris emfani logo, px mporei na min to kanei se kinisi. Episis to kanei se atakta xronika diastimata kai oxi aparaitita me zesti, to teleutaio diastima pio sixna.
Exete kamia idea ti mporei na ftaiei?

Y.γ 1 = Σε παρακαλώ να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες , είναι ποιο ευαναγνωστοι
Υ.γ 2 = Το τόπικ σου , μεταφέρθηκε στην σωστή θεματική ενότητα

Έκ της Mod- Team
Ευχαριστώ
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 23:07:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θεμα το συζηταμε εδω.
Ριξε μια ματια και σιγουρα θα βρεις την λυση.

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάϊ 2007, 11:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελέγξτε την φύσα που κουμπώνει πάνω στον αισθητήρα θερμοκρασίας. Για κάποιον λόγο, κουνιέται και δεν δείχνει σωστά.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούν 2007, 23:42:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που είναι ο αισθητήρας και που η φύσα στα 1.6;

Τις τελευταίες μέρες μου πετάει μήνυμα "coolant temp. too high", ο δείκτης πάει τέρμα κόκκινα και παίρνουν μπροστά και τα δύο βεντιλατέρ, αμέσως μετά από κρύα εκκίνηση και για μισό λεπτό περίπου. Προφανώς το υγρό είναι όσο πιο κρύο γίνεται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 02:06:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλαγη βαλβιδα θερμοστατη και εσυ.
Αυτην ειναι καπου κοντα στα υγρα των φρενων αν θυμαμαι καλα.
Δεν ξερω πως ειναι το 206 παντως το 307 εκει κοντα την εχει.

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούν 2007, 06:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπάρχει βαλβίδα θερμοστάτη.
Βαλβίδα θερμοκρασίας νερού θέλει και βρίσκεται στην βάση του θερμοστάτη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Επόμενη
Σελίδα 9 από 21

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης