PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πιθανά προβλήματα για 206 CC
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Ιούν 2002, 13:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Πιθανά προβλήματα για 206 CC Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Kollima orofis: Sinethes provlima mias kai megali partida mikrodiakopton pou einai aparetitoi gia tin litourgia tis orofi einai elatomatikoi. Linete eukola pala allazoun mikrodiakoptes.
2. Steganotita autokinitou: Episis sinethes mias kai oi tsimouxes tis orofis exoun lathos sxediasi. Ksanasxediasan tis tsimouxes omos OXI me megali epitixia me apotelesma to autokinito na perni nera akoma kai an allaksis tsimouxes (min fantastite limni den pavi omos na einai aparadekto). Apoliti lisi den iparxi giauto kai oi maimoudes tis Peugeot rithmizoun ta ilektrika parathira tsita epano me apotelesma na min klinoun oi portes eukola kai se polles periptosi aptin dinami pou vazis gia na klisis tis portes na petagete to tzami tou parathirou ekso.
3. Trigmoi parathiron: Spastiko omos den ksero pos mpori na lithi
apo tin stigmi pou sta exoun ritmisi etsi gia na min pernoun nera.
4. Trigmoi aleksilion: Linete...apla peste tous na sas alaksoun alleksilia
5. Sasman:Mpeni diskola i 1 taxitita...Sinithes me ola ta 206. Lisi den iparxi...apla allakste tis valvolines me kapia marka kaliteri px. Motul. Isos iparksi mia mikri diafora pros to kalitero
6. Sfirigma frenon: Koino provlima me ola ta 206. Lisi den gnorizo omos kapou exei protathi gia kapio spray.

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
p206cc 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2002, 13:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα,

Εδώ μια cc fan. Το κόλλημα της οροφής μου έχει συμβεί δύο φορές σε ένα χρόνο, είναι ιδιαίτερα εξευτελιστικό γιατί μένεις με μισάνοιχτο σα κοχύλι αυτοκίνητο και σε κοιτάνε όλοι σαν UFO.
Μου το φτιάξανε τώρα αλλά αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν χαλάσει σε ένα μήνα που βγαίνει από την εγγύηση. Θα πληρώνω κερατιάτικα?

Αυτό που είναι ιδιαίτερα προβληματικό και το θεωρώ το χειρότερο όμως είναι η αστάθεια του αυτοκινήτου, που κατά τη γνώμη μου οφείλεται στην ποιότητα των ελαστικών.

Θα ήθελα τη γνώμη σου, αν έχεις χρόνο.

Φιλιά,
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2002, 13:53:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206cc έγραψε:
Αυτό που είναι ιδιαίτερα προβληματικό και το θεωρώ το χειρότερο όμως είναι η αστάθεια του αυτοκινήτου, που κατά τη γνώμη μου οφείλεται στην ποιότητα των ελαστικών.

Γενικά ούτε και εγώ είμουν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την ποιότητα των ελαστικών. Παρότι έχω το 206 XS 1,6 με τα cc τα 1,6 φοράμε τα ίδια λάστιχα (Continental PremiumContact).

Μετά από λίγο καιρό χάσανε εντελώς το πέλμα τους (έγιναν λεία) και αναγκάστηκα να τα αλλάξω.

Εβαλα τα Michelin Pilot Exalto και μπορώ να πώ ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι (π.χ. ο Miltellas) που θεωρούν τα λάστιχα αυτά καλά.

Οταν λές "αστάθεια" σε τι συμπτώματα αναφέρεσαι;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206cc 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2002, 14:11:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το cc έχει την τάση να "μουρώνει". Ποτέ δεν νιώθεις απόλυτα ασφαλής όταν στρίβεις με μεγάλη ταχύτητα. Σαν να μην "ακούει".. Οδηγώ πολύ συχνά ένα miata 1,6 και η διαφορά αίσθησης είναι τεράστια. Θα μου πείς, διαφορά τιμής και ποιότητας. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στις στροφές, αλλά και στο φρενάρισμα. Υποτίθεται ότι διαθέτει πολύ γερά φρένα, τα οποία εμένα προσωπικά με έχουν "πάει βόλτα" πολλές φορές!!
Μια λύση φαντάζομαι ότι είναι το χαμήλωμα, αλλά δεν το έχω ψάξει.
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2002, 14:23:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206cc έγραψε:
Το cc έχει την τάση να "μουρώνει". Ποτέ δεν νιώθεις απόλυτα ασφαλής όταν στρίβεις με μεγάλη ταχύτητα. Σαν να μην "ακούει".. Οδηγώ πολύ συχνά ένα miata 1,6 και η διαφορά αίσθησης είναι τεράστια. Θα μου πείς, διαφορά τιμής και ποιότητας. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στις στροφές, αλλά και στο φρενάρισμα. Υποτίθεται ότι διαθέτει πολύ γερά φρένα, τα οποία εμένα προσωπικά με έχουν "πάει βόλτα" πολλές φορές!!
Μια λύση φαντάζομαι ότι είναι το χαμήλωμα, αλλά δεν το έχω ψάξει.

Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω οδηγήσει κανένα 206 cc για να καταλάβω ακριβώς τα όριά του.

Πάντως, σε πρώτη φάση έλεγξε τις πιέσεις των ελαστικών σου να είναι ακριβώς όσο λέει στην πόρτα του οδηγού.

Αν λέει στο ταμπελάκι π.χ. 2,4 bar μπρος-πίσω τότε σημαίνει να βάλεις 34 psi. Eίναι σημαντικό διότι πολλές φορές τα λάστιχα έχουν λιγότερο αέρα μέσα με αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο να μην συμπεριφέρεται σωστά και συνήθως να υποστρέφει αφού το ελαστικό πλατειάζει.

Αν και τότε δεν γίνει τίποτα, πρώτα άλλαξε τα ελαστικά σου όταν αυτά θα έχουν φθαρεί, με κάποια καλύτερα. Αν επίσης δεν γίνει τίποτα τότε μάλλον θα χρειαστεί να ψάξεις για χαμήλωμα και σκλήρυνση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
p206cc 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2002, 14:29:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2002, 14:43:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206cc έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω!

Παρακαλώ!

Πάντως αν έχεις λίγο χρόνο, διάβασε το θέμα "ελαστικά και πιέσεις" στην κατηγορία "Βελτιώσεις αναρτήσεων, ελαστικών, φρένων".

Εχουμε αναφερθεί στο θέμα και μπορεί να βρείς κάτι ενδιαφέρον.

Αν έχεις πρόβλημα με τις πιέσεις που αναφέρονται σε bar στο ταμπελάκι και μερικές "τρόμπες" σε βενζινάδικά μόνο σε psi έχουμε φτιάξει ένα μετατροπέα Μονάδων μέτησης και θα τον βρείς στο κάτω μέρος των σελίδων.

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούλ 2002, 15:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kατ ' αρχήν

WELCOME p206cc to the club

Nα προσθέσω στον Sidobre ό,τι όταν τα ContactPremium δεν έχουν τον σωστό αέρα όταν στρίβεις έχουν την τάση να "πλέουν" προσ το εξωτερικό της στροφής παράλληλα με την καμπύλη.( Eίναι κατανοητό τώρα, αυτό που έγραψα;). Mε τον σωστό αέρα το πρόβλημα λύνεται.

Για την υποστροφή τώρα, όσον αφορά το θέμα της ανάρτησης, στο μέτρο που το 206cc έχει την ίδια ανάρτηση με το 1.6 XS λογικό είναι να έχει περισσότερες υποστροφικές τάσεις το 206cc λόγω μεγαλύτερου βάρους άρα μεγαλύτερης αδράνειας. Λογικά το πρόβλημα λύνεται με σκληρότερα ελατήρια. (topic "ελατήρια", "αναρτήσεις")

Eπίσης να μην ξεχνάμε ότι για την υποστροφή, συνήθως ρόλο παίζει ο οδηγός και ο τρόπος που οδηγά. (topic "Oδηγικές αναζητήσεις")

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2002, 01:07:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Telika p206cc den mas eipes to diko sou CC pernei nera :mad: Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούλ 2002, 13:08:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Geia se olous.

Ws neos xrhsths exw anoixei ena topic sta genika themata kai systinomai.

Kai to diko mou CC (10 hmerwn) pairnei liga nera apo ta parathyra otan to plenw.

Filika
Stavros (OverGr)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 01:28:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

overgr έγραψε:
Kai to diko mou CC (10 hmerwn) pairnei liga nera apo ta parathyra otan to plenw.

Na ipotheso stavro pos den klinoun kai toso eukola oi portes sou? Kai pos an kamia fora valis ligo perissoteri dinami gia na tis klisis petagete to tzami ekso? Gia pes... Twisted evil Mr. Green Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 03:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλώς θα προσθέσω.

Το πιθανότερο συν-οδηγέ P206cc είναι ότι έχεις πολύ χαμηλές πιέσεις στα λάστιχα. Εγώ βάζω για το καλοκαίρι επί μονίμου βάσεως 36psi εμπρός και πίσω (υπ'όψιν ότι τρέχω ελαφρώς Rolling eyes ). Για το CC που είναι και βαρύτερο θα είναι ότι πρέπει.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούλ 2002, 18:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια που μιλάμε για τα CC όταν πήγα στο εξουσιοδοτημένο για την μίζα μου έτυχε να είναι εκεί και ένα παληκάρι με ένα 206CC....

Προσπαθούσε να τους πείσει και να τους αποδείξει ότι έπαιρνε νερά στο τελείωμα του τζαμιού στην πλευρά του συνοδηγού στην επαφή με το λάστιχο....

Μάλιστα έφερνε σαν περίπτωση την μεγάλη βροχή που είχε ρίξει μόλις πρόσφατα οπότε το πρόβλημα ήταν εμφανές....

Φυσικά οι κύριοι του συνεργείου.....ΣΤΟ ΠΕΡΑ ΚΑΜΠΟ ΒΡΕΧΕΙ!!!!

Κοιτούσαν σαν τους ροφούς το κλειστό τζάμι και έλεγαν:
ο 1ος: ΜΠΑ! ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΦΑΠΤΕΙ ΚΑΛΑ!
ο 2ος: ΚΑΙ ΕΓΩ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ!
ο 3ος: ΜΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ....

Και μετά ΞΑΦΝΙΚΑ όπως μιλούσαν την έκαναν με χαλαρά πηδηματάκια και έμεινε να κοιτά το τζάμι σαν τον Μ@Λ@ΚΑ το παληκάρι....

Ωσπου βαρέθηκε .... και έφυγε ....
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 01:45:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Re Vini ti na leme tora Lion einai auti (simperilamvanomenon kai ton parakladion tis). Epidi mou thimises palies kales mnimes tha diigitho kati... Mia mera san oles tis alles exo klisi rantevou me tin Lion gia 7-8 fora na pao na koitaksoun tin steganotita tou CC. Pao ti autokinito 8 to proi. Giro stis 11:00 ntrinnn ntrinnn....

Nikel: Nai...legete parakalo

Lion (kai pio sigkekrimena o Nasseri gia osous ton gnorizoun): Ela to autokintito einai etoimo

N:To ftiaksata ola OK?

L:Ti na ftiaksoume to autokinito sou einai to pio stegano pou exoume dei.

N: Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Erxomai na sas dikso pos prepei na katanete tin douleia sas

L:Akra tou tafou siopi...(kai klino to tilephono)

Ftano loipon stin Lion kai me perilamvanoun oi ipefthinoi....

N:Pame na to doume?

L:Pame....

Vazoun to lastixo tou nerou stin orofi kai rixnoun averta nero apo tin orofi pros ta kato...Ego apla parakoloutho kai gelao...Klinoun to nero kai ontos den exei parei stagona....

N:Orea mporoume tora na riksoume nero sta tzamia katefthian???

L:Aaaa kserete to test tis steganotitas tis Peugeot gia to CC einai apo tin orofi pros ta kato kai oxi katefthian sta tzamia...kai outos i allos otan vrexi, vrexi apo pano pros ta kato...

N: Laughing Laughing Laughing Sovarologite vrexei mono katheta aaa den to iksera....diladi o aeras den paizei kanena rolo etsi...

Me ta polla kai afou tous katestreps ola ta ilithia epixirima gia ta test tis Peugeot kai p@pa@ries rixnoun nero sta tzamia. Apotelesma....

N: Eeee signomi auta edo pou stazoun kai trexoun mesa apo ta tzamia nero den einai Question Question Question

L: Re vagellli, mitso, taki kanate oles tis ritmiseis bla bla bla.............

N: Milame ekana trela gelia....Re na eisastan apo mia plevra na tous vlepate...........

Teliko apotelesma to autokinito to kratisan gia 7 ergasimes (me kouvalisan vevea kano dio fores mpas kai me pisoun oti to eftiaksan alla den...) periorisan kata poli to provlima alla den diorthothike 100%. A re LION ta seminaria sta mpoumpoukia sou se maranane :fist:

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 17:09:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως το προβλημα στεγανοτητας ειναι γενικο στα 206; γιατι κιεγω ειχα προβλημα στο πισω τζαμι και μου αλλαξαν τα λαστιχα (φουσκες) στις πορτες για να λυθει το προβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
Predator 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούλ 2002, 18:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διάβασα σ'ένα περιοδικό ότι η Peugeot διέκοψε πλέον τη συνεργασία με την εταιρεία(γαλλική) που έφτιαχνε κ ήταν υπεύθυνη για την οροφή του 206cc λόγο των πολλών προβλημάτων που είχαν παρουσιάσει!! Έτσι υπέγραψε συμφωνία με την ίδια εταιρία που κατασκευάζει την οροφή στην SKL!!

Τώρα πότε θ'αρχίσουν να έρχονται στη Ελλάδα τα 206 cc με την καινούρια οροφή άγνωστο!!Πάντως ο κύριως λόγος που προέβει σ'αυτή τη κίνηση ήταν ο φόβος μην υπάρξουν τα ίδια προβλήματα στο 307 cabrio που θέλει να βγάλει!!

Αυτά...... :D
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 02:59:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Predator έγραψε:
Διάβασα σ'ένα περιοδικό ότι η Peugeot διέκοψε πλέον τη συνεργασία με την εταιρεία(γαλλική) που έφτιαχνε κ ήταν υπεύθυνη για την οροφή του 206cc λόγο των πολλών προβλημάτων που είχαν παρουσιάσει!! Έτσι υπέγραψε συμφωνία με την ίδια εταιρία που κατασκευάζει την οροφή στην SKL!!

Τώρα πότε θ'αρχίσουν να έρχονται στη Ελλάδα τα 206 cc με την καινούρια οροφή άγνωστο!!Πάντως ο κύριως λόγος που προέβει σ'αυτή τη κίνηση ήταν ο φόβος μην υπάρξουν τα ίδια προβλήματα στο 307 cabrio που θέλει να βγάλει!!
Αυτά...... :D

File Predator tin orofi tou CC tin evgaze, tin vgazi kai tha sinexisei na tin vgazei i idia eteria pou vgazei tin orofi gia tin SLK. OMOS tin orofi tou 307 CC tha tin vgazei i Porsce gia logariasmo tis Peugeot. Porsche einai auti elpizo na min exi ta idia provlimata opos auti tou 206CC Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 07:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι όμως στα πρώτα cc ΔΕΝ την έβγαζε η ίδια εταιρεία που έβγαζε την οροφή της slk! Το γράφανε ΟΛΑ τα περιοδικά! Αυτό γινότανε για θέμα κόστους! Όταν όμως είδανε τα παρατράγουδα, πήγανε και κλείσανε συμφωνία με την εταιρεία που κατασκευάζει οροφές και για την slk!

Μάλιστα ο ξάδερφος μου, όταν πήγε να κλείσει το cc πρίν δύο μήνες, το ρώτησε αυτό στη Lion και του είπανε, ότι από εκείνη την στιγμή θα ερχίζαν να έρχονται παρτίδες cc με την "καινούργια" οροφή (γι' αυτό είχανε και μεγάλο!
Ίσως αυτό να δικαιολογεί το γεγονός, ότι (ακόμα) δεν του έχει παρουσιάσει προβλήματα στεγανότητας!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 13:17:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Κι όμως στα πρώτα cc ΔΕΝ την έβγαζε η ίδια εταιρεία που έβγαζε την οροφή της slk! Το γράφανε ΟΛΑ τα περιοδικά! Αυτό γινότανε για θέμα κόστους! Όταν όμως είδανε τα παρατράγουδα, πήγανε και κλείσανε συμφωνία με την εταιρεία που κατασκευάζει οροφές και για την slk!

Μάλιστα ο ξάδερφος μου, όταν πήγε να κλείσει το cc πρίν δύο μήνες, το ρώτησε αυτό στη Lion και του είπανε, ότι από εκείνη την στιγμή θα ερχίζαν να έρχονται παρτίδες cc με την "καινούργια" οροφή (γι' αυτό είχανε και μεγάλο!
Ίσως αυτό να δικαιολογεί το γεγονός, ότι (ακόμα) δεν του έχει παρουσιάσει προβλήματα στεγανότητας!

Pezomania isos na exeis dikio...isos oxi Mr. Green Ego gnorizo pos to ergostasio pou kataskevaze tin orofi tis SLK tha kataskevaze apo 2001 kai tou CC Exclamation Na sou po...to oti eftiaxne tin SLK to theoreis kalo? Entaksei den leo Mercedes einai auti alla ksereis ti provlimata eixe i orofi tous stis protes partides? Episis to CC pairnei nera dioti oi tsimouxes exoun lathos sxediasi kai oxi lathos orofi. To mono thetiko einai pos sta kanourgia CC den kolaei i orofi kai fisika forane tis anasxediasmenes tsimouxes...auto den exei na kanei omos me tin kataskevi tis orofis alla tous mikrodiakoptes pou xrisimopoiei i orofis kai pou toulaxiston oi 2-3 protes partides CC foragan tous ellatomatikous microdiakoptes.

Kai stin teliki file Pezomania xilies fores pou exo to palio kai oxi to neo pou einai kai multiplex giati tote tha fovomastan na patisoume ligo to gkazi mipos kai mas svisei i mixani Confused enno tora tsita to gkazi pantou Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 13:24:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

An ipothesoume loipon oti ontos i kataskevastria tis orofis exei allaksi tote giauto ta kainourgia den mpazoun nera. LATHOS

Filos pou to pire sta xeria tou prin 1 evdomada sto proto plisimi diapistose oti tou vazi nera...Axxxxx auti i Peugeot

PS. Min me pareksigeis gia o ifos mou alla exo perasei polla idika me to thema steganotita Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης