PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μετά το 2ο στάδιο???
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 12:23:09    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Μετά το 2ο στάδιο??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ξερω οτι φαινεται αρκετα τρελο αλλα ψαχνομαι να ανεβασω ροπες ψηλα.θελω κατι παραπανω.ηδη το αυτοκινητο μου φαινεται αρκετα προβλεψιμο.ρε νικο κοζανιτη μιας που εχεις και εσυ ραλλακι mini group A εχεις καμια ιδεα να παρω ψηλα??ξερεις ηδη τις μετατροπες που εχω κανει!μηπως αν παιξω με χταποδι καποιας εταιριας?δεν μιλαω βεβαια να παω σε αλλαγη μεσα στον κινητηρα!δεν ξανανοιγω κινητηρα!περιφερειακα οτι μπορεσω να κανω!!ασχετο το μπλοκε λες να βοηθησει στο στησιμο του αυτοκινητου?το οτι αναφερομαι μονο στον νικο το κανω επειδη εχει ηδη ασχοληθει με το θεμα του ραλλυ.αν καποιος μπορει να βοηθησει με τις γνωσεις του θα ηθελα πολυ να τον ακουσω!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 14:42:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Danielo.....υπαρχει λυση και για τα ψηλα.

Τετραπεταλουη εισαγωγη και αλλοι εκεντροφοροι με ποιο αγριο δουλεμα,και προγραμμα. Wink

Μετα θα βλεπεις 9400 κοφτη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 15:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Danielo.....υπαρχει λυση και για τα ψηλα.

Τετραπεταλουη εισαγωγη και αλλοι εκεντροφοροι με ποιο αγριο δουλεμα,και προγραμμα. Wink

Μετα θα βλεπεις 9400 κοφτη.

Τι του λες του παιδιου...ετσι ευκολα πετανε τους ΚΕΝΤ Twisted evil Twisted evil

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 16:29:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμ αφου θελει γκαζια τι να του πω Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 16:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Εμ αφου θελει γκαζια τι να του πω Laughing

Laughing Laughing Laughing

Ρε Ντανιελ μια χαρα εισαι απ'οτι εχω μαθει Wink Τι ζητας παραπανω??? Βαλε ενα τετραπεταλουδο να δεις χαρα Twisted evil Γιατι οχι και ενα νιτρο κιτ Twisted evil Η πηπως ενα light turbo Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 16:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε NIKEL τι TURBO και NITRO του λες του παιδιου.Τα RALLYE δεν ειναι για τετοια φτιαξηματα γιατι αλλαζει η φιλοσοφια του στριβει. Wink Απο εκει και περα Danielo ασχετα απο το μπλοκε αν θες ψηλα,η μονη λυση ειναι να βαλεις κορονα-πηνιο 13/59.Και καλους πυροβολησμους Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 19:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Η πηπως ενα light turbo Twisted evil Twisted evil Twisted evil
nikel ψηνομουνα για turbo αλλα τωρα το θεμα εχει παρει αλλη τροπη.δεν μπορω με τοση υψηλη συμπιεση στον κινητηρα να τοποθετησω turbo.θα σκασω σαν βαρελοτο.νιτρο δεν το πλησιαζω με τιποτα γιατι δεν ειμαι διατεθειμενος να γινει πυγολαμπιδα,ασχετα που λενε οτι υπαρχουν μηχανικοι που γνωριζουν αριστα την εγκατασταση του(πολυ fast and the furious βλεπουμε).αρα καταλαβες γιατι ψαχνομαι σε περιφερειακες ψιλολογικες βελτιωσεις.ουτε τετραπεταλουδο παιζει διοτι θελει σφυρηλατα πιστονια και πολυ πραγμα ακομα.στο ασχετο σκεφτομαι και το μπλοκε διοτι δεν μπορω να ξεκινησω απο το σπινιαρισμα(κριμα ειναι ντε!!!).παιζουν δυο λυσεις και σε ποιοτητα αλλα και σε τιμη!η μια ειναι boubis και φτηνα σχετικα και η αλλη ειναι quaife και πανααααακριβη!!τι να κανω?

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 20:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
Nikel έγραψε:
Η πηπως ενα light turbo Twisted evil Twisted evil Twisted evil

nikel ψηνομουνα για turbo αλλα τωρα το θεμα εχει παρει αλλη τροπη.δεν μπορω με τοση υψηλη συμπιεση στον κινητηρα να τοποθετησω turbo.θα σκασω σαν βαρελοτο.νιτρο δεν το πλησιαζω με τιποτα γιατι δεν ειμαι διατεθειμενος να γινει πυγολαμπιδα,ασχετα που λενε οτι υπαρχουν μηχανικοι που γνωριζουν αριστα την εγκατασταση του(πολυ fast and the furious βλεπουμε).αρα καταλαβες γιατι ψαχνομαι σε περιφερειακες ψιλολογικες βελτιωσεις.ουτε τετραπεταλουδο παιζει διοτι θελει σφυρηλατα πιστονια και πολυ πραγμα ακομα.στο ασχετο σκεφτομαι και το μπλοκε διοτι δεν μπορω να ξεκινησω απο το σπινιαρισμα(κριμα ειναι ντε!!!).παιζουν δυο λυσεις και σε ποιοτητα αλλα και σε τιμη!η μια ειναι boubis και φτηνα σχετικα και η αλλη ειναι quaife και πανααααακριβη!!τι να κανω?

Kαι γιατι υπαρχουν οι φλατζες Wink Wink Wink Turbo Power Here I Come Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιαν 2003, 20:18:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτος που δεν ευχαριστιεται με τα λιγα δεν ευχαριστιεται και με τα πολλα!
ετσι λεει μια σοφη παροιμια.

ρε συ daniello αχορταγος μου ακουγεσαι....
Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 00:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Danielo δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις ακριβα ενα μπλοκε σαν το queife.

Αν θες μπλοκε παρε τον Ντινο να σου φερει της Peugeotsport.Υπαρχει ολοκληρο το σασμαν το οποιο θελει και ιμιαξονια και τα μουαγιε (πολυ καλο αλλα αστο)και δινει και σκετο μπλοκε για τα στανταρ ιμιαξονια.Απο τιμες δεν θυμαμε αλλα αν το παρεις αποφαση πιστευω ειναι η καλυτερη λυση.Αν θες extreame καταστασεις Twisted evil παρε ολο το σασμαν.Θα παθεις..... Evil Evil

Για πες μου....τι σε κανει να πιστευεις οτι ενα τετραπεταλουδο θελει και σφυριλατα εμβολα Question

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 02:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Ρε NIKEL τι TURBO και NITRO του λες του παιδιου.Τα RALLYE δεν ειναι για τετοια φτιαξηματα γιατι αλλαζει η φιλοσοφια του στριβει. Wink

Επαναλαμβάνω, γιατί μάλλον δεν εννοήσατε τα λεγόμενα του Νίκου.
Μην παιδεύετε αδίκως τον Ντανιέλο μιλώντας του για τούρμπα, φυσικά ή χημικά... Εάν γουστάριζε τούρμπο δεν θα αγόραζε Rallye. Χώρια που η οδηγική του φιλοσοφία είναι ατμοσφαιρική. Wink

Ντανιέλο, συμφωνώ και πάλι με το Νίκο που σου λέει για κοντύτερο κορωνοπήνιο και μπλοκέ για το υπάρχον σασμάν. Η αγορά άλλου εξειδικευμένου σασμάν θα είναι σίγουρα πολύ μεγάλου κόστους. Από την άλλη οι κοντύτερες σχέσεις, θα σου ανεβάζουν πιο εύκολα τις σαλ (άρα και επιταχύνσεις), αλλά στο ταξίδι θα δουλεύεις με πολύ υψηλές σαλ ακόμη καιμε 150-160χαω. Αν σου την πέφτει κανένας ψιλογρήγορος στο ταξίδι θα δουλεύεις στις 7500-8500σαλ για να τον ακολουθείς...!! Γενικά όταν θα αποφασίζεις να πιέσεις πραγματικά το μοτέρ θα παίρνεις περισσότερα σε απόδοση αλλά θα αυξάνεις και την καταπόνηση (σε ένα μοτέρ που ήδη πιέζεται αρκετά). Σε τελική ανάλυση όλα εξαρτώνται από την οικονομική σου δυνατότητα να ανταπεξέρχεσαι στα κοστολόγια των εσώψυχων επιθυμιών σου.
Από κει και πέρα, το μπλοκέ που ανέφερες θα σου επιφέρει δύο αλλαγές. Από ότι βλέπω την μία την αποζητάς εναγωνίως: Αυξημένη Ελκτική Πρόσφυση. Η δεύτερη όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η οδική συμπεριφορά στο Λιοντάρι σου, θα τροποποιηθεί με δεδομένο πλέον την αισθητά αυξημένη δυνατότητά του να βρίσκει πρόσφυση. Το αν αυτό είναι πρόβλημα ή όχι εξαρτάται από το εάν εσύ θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Πχ η Υποστροφή θα καραδοκεί με άγριες διαθέσεις, αλλά και η Υπερστροφή θα έρχεται κατά βούληση εφόσον κατέχεις το άθλημα και ξέρεις τί κάνεις. Τουτέστιν, το Ραλάκι σου θα γίνει πολύ πιο ελεγχόμενο στο όριο ή και πάνω από αυτό, αλλά μόνο εφόσον εσύ ως οδηγός θα είσαι σε θέση να τιθασεύεις (με τα χέρια και το μυαλό) τις όποιες τάσεις υποστροφής-υπερστροφής και να τις εκμεταλλεύεσαι υπέρ, τόσο της οδηγικής σου ευχαρίστησης, όσο και της οδικής σου ασφάλειας! Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 09:19:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πες τα Μιλτο.......Πες τα Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 11:08:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

σωστη και δικαια η παροιμια dimip.ακουγομαι αχορταγος γιατι δυστυχως ειμαι...!το θεμα ταχυτητα -αδρεναλινη ειναι ενα πολυπλοκο ζητημα.εχω 160 αλογα και ανοιγω με ενα s2000(240ps)ή ενα impreza wrx(218ps) ή ενα TTcoupe (225ps) και μενω δυο καροτσες π.χ πισω και με πιανουν τα διαολια μου λες και αυτα ειναι αυτοκινητα που δεν πανε μια!!!!πηγαινω με civic type-r μαζι!!! και το θεωρω νορμαλ.αν μου τα ελεγες αυτα πριν κανα τριμηνο που ημουν 'μαμα ' θα γελαγα.αλλα τωρα δεν μου φτανουν.και δεν το λεω μονο απο την πλευρα της κοντρας.αλλα και εγω ο ιδιος θα ηθελα για παρτι μου περισσοτερη ταχυτητα.εκει που νομιζα οτι η τριτη σκοτωνει στους κοφτες τωρα την εχω συνηθισει.μην μου συστησετε κανενα γιατρο γιατι το ξερω οτι μπορει να φαινονται περιεργα αυτα σε πολλους αλλα ειναι η αληθεια και δεν ειμαι μονο εγω ετσι!!!!!πιστεψε με!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 11:15:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Από κει και πέρα, το μπλοκέ που ανέφερες θα σου επιφέρει δύο αλλαγές. Από ότι βλέπω την μία την αποζητάς εναγωνίως: Αυξημένη Ελκτική Πρόσφυση. Η δεύτερη όμως έχει να κάνει με το γεγονός ότι η οδική συμπεριφορά στο Λιοντάρι σου, θα τροποποιηθεί με δεδομένο πλέον την αισθητά αυξημένη δυνατότητά του να βρίσκει πρόσφυση. Το αν αυτό είναι πρόβλημα ή όχι εξαρτάται από το εάν εσύ θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα.

τι μπλοκε θα συνεστηνες ρε μιλτ??θελω κατι φθηνο και καλο οσο γινεται.δεν περιμενω βεβαια για να μην εχουμε και αυταπατες το ακριβο να ειναι το ιδιο καλο με το φθηνο αλλα δεν παιζει και πολυ μαρουλακι για περαιτερω μετατροπες αμμεσα.ο μηχανικος που μου 'προσεχει' το ραλλο μου συνεστησε ανεπιφυλακτα μπλοκε 25%(το πολυ) απο τον μπουμπη με κοστος 500ευρω και 150 ευρω τοποθετηση!συνολο 650 ευρω.μου ειπε οτι ειναι μια δοκιμασμενη και αξιοπιστη λυση και κυριως φθηνη!!!ξερει κανεις κατι πανω στο θεμα???νικο μ ακους??????????

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την danielos στις Τρι 21 Ιαν 2003, 11:31:16, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 11:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Danielo το μπλοκε του μπουμπη ομως θα αντεξει την δυναμη του αυτοκινητου σου Question Question Question

Κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να βαλεις παραπανω απο 25%.Και τα περισοτερα MINI GROUP A τοσο περιπου εχουν.

Αγορι μου Laughing Αν δεν σου φτανουν τα γκαζια σου υπαρχει λυση....... Laughing Laughing

Πουλα το και παρε το 106 MAXI Evil Evil Evil Evil

Βρε κοιτα εκει να το μαθεις να το πας και να αρχιζεις να εξαντλεις τα ορια σου πανω στο αμαξι...(του αυτοκινητου ειναι πολλη παραπανω απο τον καθε οδηγο) και ασε τα παραπωνα για την δυναμη.

Μαγκια δεν ειναι οτι σε περναει το S2000.Σιγα τα αυγα.Το θεμα ειναι να τον ξεφτιλισεις στης στροφες Wink

Μιλτο καλα τα λεω Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 11:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Danielo το μπλοκε του μπουμπη ομως θα αντεξει την δυναμη του αυτοκινητου σου Question Question Question

Κανεις δεν ειπε οτι πρεπει να βαλεις παραπανω απο 25%.Και τα περισοτερα MINI GROUP A τοσο περιπου εχουν.

Αγορι μου Laughing Αν δεν σου φτανουν τα γκαζια σου υπαρχει λυση....... Laughing Laughing

Πουλα το και παρε το 106 MAXI Evil Evil Evil Evil

Βρε κοιτα εκει να το μαθεις να το πας και να αρχιζεις να εξαντλεις τα ορια σου πανω στο αμαξι...(του αυτοκινητου ειναι πολλη παραπανω απο τον καθε οδηγο) και ασε τα παραπωνα για την δυναμη.

Μαγκια δεν ειναι οτι σε περναει το S2000.Σιγα τα αυγα.Το θεμα ειναι να τον ξεφτιλισεις στης στροφες Wink

καλα τα λες ρε νικο αλλα η αρρωστεια βλεπεις...
και για να εχουμε το ερωτημα ποσο παει το maxi??
με το μπλοκε λες να βελτιωθει το πραγμα??θα μπορω να ξεκιναω χωρις να λιωνουν τα λαστιχα και κυριως να τσουλαω??

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 11:49:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Aχ, δεν χρειάζεται Μίλτος για αυτό....
Στροφές! στροφές! Θέλω στροφέεεεες (Ούγκ!)

Αυτό είναι αδρεναλίνη, αίσθηση, είναι τα πάντα! Να στίβεις, να πατάς, να μαζεύεις, να κλείνεις, να ανοίγεις, τεζααααααααα

Νίκο πως θα ήθελα μια φορά να είμουν στην θέση σου.... (εύγε αγόρι μου!)
Αυτά τα γ@μημνα τα λεφτάαααααα Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 12:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε danielo πραγματικα,αδυνατω να σε καταλαβω!
Τελος παντων,το maxi κοστιζει πανω απο 20 εκατομ.

Για μπλοκε μπουμπη εχω καποιες επιφυλαξεις.
Ενας γνωστος μου το φοραγε σε 106 158 ps και μετα απο ενα χρονο παρεδωσε το πνευμα.

Οποτε σκεψου το καλα πριν αγορασεις.

Και εγω προτεινω P.S.
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 12:49:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Φιλε danielo πραγματικα,αδυνατω να σε καταλαβω!

Για μπλοκε μπουμπη εχω καποιες επιφυλαξεις.
Ενας γνωστος μου το φοραγε σε 106 158 ps και μετα απο ενα χρονο παρεδωσε το πνευμα.

Και εγω προτεινω P.S.

τι ακριβως δεν μπορεις να καταλαβεις sps γιατι δεν σε επιασα?κανε ενα explain.και το P.S τι ειναι ?(peugeot sport).αυτο που εγραψες για τοδιαφορικο του μπουμπη με βαζει σε ανησυχια.τετοια θελω να αποφυγω!τιμη για το διαφορικο ???

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιαν 2003, 13:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
DimiP έγραψε:

σωστη και δικαια η παροιμια dimip.ακουγομαι αχορταγος γιατι δυστυχως ειμαι...!το θεμα ταχυτητα -αδρεναλινη ειναι ενα πολυπλοκο ζητημα.εχω 160 αλογα και ανοιγω με ενα s2000(240ps)ή ενα impreza wrx(218ps) ή ενα TTcoupe (225ps) και μενω δυο καροτσες π.χ πισω και με πιανουν τα διαολια μου λες και αυτα ειναι αυτοκινητα που δεν πανε μια!!!!πηγαινω με civic type-r μαζι!!! και το θεωρω νορμαλ.αν μου τα ελεγες αυτα πριν κανα τριμηνο που ημουν 'μαμα ' θα γελαγα.αλλα τωρα δεν μου φτανουν.και δεν το λεω μονο απο την πλευρα της κοντρας.αλλα και εγω ο ιδιος θα ηθελα για παρτι μου περισσοτερη ταχυτητα.εκει που νομιζα οτι η τριτη σκοτωνει στους κοφτες τωρα την εχω συνηθισει.μην μου συστησετε κανενα γιατρο γιατι το ξερω οτι μπορει να φαινονται περιεργα αυτα σε πολλους αλλα ειναι η αληθεια και δεν ειμαι μονο εγω ετσι!!!!!πιστεψε με!!!

Εγω τουλαχιστον σε πιστευω αγορινα μου Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης