PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Μάϊ 2007, 11:49:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια αυτα ξερει κανεις κατι?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάϊ 2007, 23:19:24    Θέμα δημοσίευσης: -> 307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

YOKOHAMA ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?????

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2007, 01:15:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτο που λεει η σελιδα my friend.
Λεγετε AVS dB V550.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2007, 09:13:53    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

v 550 δεν βγενη σε 205 55 16εχουν το v 500 sta 490 euro k h δικτη ταχυτητας

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2007, 11:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες καλυτερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2007, 18:33:19    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πειρα τηλ σημερα κ δεν παιζει θα το ψαξω απο εξω κοιτα πολυ καλο κ φθηνο ειναι το zz3 απλα θελει πιεση 36 για να δουλεψη....

Επιστροφή στην κορυφή
bob sponge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάϊ 2007, 00:32:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιιδιά γνωρίζει κανείς κάτι για τα λαστιχα τησ ΝΕΧΕΝ και συγκεκριμένα για το Ν2000?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάϊ 2007, 02:34:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτη φορα ακουω αυτην την μαρκα.
Ποια ειναι η χωρα προελευσης του?

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάϊ 2007, 08:22:43    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nexen δεν τα ξερω

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mikerrgp στις Τρι 08 Μάϊ 2007, 16:18:06, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάϊ 2007, 08:26:00    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bob sponge έγραψε:
παιιδιά γνωρίζει κανείς κάτι για τα λαστιχα τησ ΝΕΧΕΝ και συγκεκριμένα για το Ν2000?
πες μας τιμη διασταση κ την χρηση που κανεις? προσωπικα ειμαι λαστιχας δεν τα γνωριζω!!!

Επιστροφή στην κορυφή
bob sponge 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάϊ 2007, 16:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

195/55 R15 διάσταση.τιμή δεν ξέρω ακριβώς αλλά σχετικά φθηνα φαίνονται στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.χρήση πιο πολυ ταξίδια αλλά σε αρκετά γρηγορουσ ρυθμούς.από κορεά είναι και αυτο μου φαίνεται κάπως.....
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάϊ 2007, 21:49:37    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΑ 195 55 15 ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ
ΑΠΟ 260 ΜΕΧΡΙ 470 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ SUPER MARKET ΟΤΙ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΗΜΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟ ΧΡΕΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΑΞΙΩΠΙΣΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ............................

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάϊ 2007, 04:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307 - Τέστ Ελαστικών/Προτάσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:
ΤΑ 195 55 15 ΓΕΝΙΚΑ ΣΑΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ
ΑΠΟ 260 ΜΕΧΡΙ 470 ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ SUPER MARKET ΟΤΙ Κ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΑΤΗΜΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΥΠΑΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΟ ΤΟ ΧΡΕΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗ ΑΞΙΩΠΙΣΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ............................

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες

Vinman/Υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάϊ 2007, 18:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λεω την αλλη βδομαδα να βαλω GOODYEAR Excellence 195/65/15
Λενε τπτ?Τ φοραει καποιος αλλος??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Οκτ 2007, 12:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σκεφτομαι να βαλω μια τετραδα AVON 205/45/16 στο 206 μου και δεν ξερω αν ειναι καλα μου τα δινει γνωστος 350 ευρω τοποθετημενα και λεει οτι ειναι πολυ καλα ελαστικα made in England αυστηρα και μονο.Εχει κανεις γνωμη για αυτα?με ενδιαφερει να ζεστενονται γρηγορα γιατι κανω χιλιομετρα μεσα στη πολη .Τα ΥΟΚΟΗΑΜΑ S-DRIVE ειναι καλυτερα απο αυτα που λεω και σε τιμη ειναι περιπου????????????
Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 307 1.4 (8v) (2001)

Ένταξη: 06 Αύγ 2009
Τόπος: Peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 14:05:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα
Ανασύρω αυτό το θέμα αφού καλύπτει την ερώτηση που θέλω να κάνω.

Έχω ένα peugeot 307 1400cc 2001 75hp και χρειάζομαι να αλλάξω ελαστικά.Μου πρότειναν τα παρακάτω,και ο καθένας λέει τα δικά του.Πιστεύω ότι σε φόρουμ για Peugeot θα βγάλω κάποια άκρη!

Μου πρότειναν λοιπόν τα εξής:
195/65/15R

1)Goodyear efficientgrip
2)Dunlop fastresponce
3)Continental Eco 3
4)Dunlop SP4 all season
5)Michelin Energy

Υπάρχει κάποια πρόταση από αυτά ή ακόμα και από άλλο ελαστικό.Μόνο που δε θέλω να ξεφύγω από τα 350€ (για το SP4 all season δεν ξέρω τιμή).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 15:35:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω προτεινω 5

για τα dunlop....μακρυα και αγαπημενοι (για μενα τουλαχιστον)

Επιστροφή στην κορυφή
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 16:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τόσο άσχημα είναι τα dunlop;Η αλήθεια είναι ότι είχα στο μυαλό μου τα SP4 all season διότι θέλω ένα ελαστικό παντός καιρού,αλλά έχω μπερδευτεί πολύ.Και δε μιλάμε για 100-150€ που θα μπορουσα να τα αλλάξω πιο εύκολα,αλλά 330€ που κοστίζουν είναι πολλά χρήματα σε μια δύσκολη περίοδο.

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 17:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δοκιμασα τα goodyear και ηταν πολυ ωραιο all over λαστιχο...με καλη αποσβεση και αρκετα καλη προσφυση.....και σε καλη τιμη σχετικα.....
Michelin παλι οχι....δεν ειναι για το βαρους του αυτοκινητου...θα καουν σε χρονο Dt....και το βασικο θα εχεις μονιμος την αισθηση οτι εχεις καθησμενο λαστιχο γιατι θα τα φτυσουν τα πλαινα....στην διασταση αυτη οχι αυτο το λαστιχο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
imaginas 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 17:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα goodyear η καλύτερη τιμή που τα βρήκα ειναι 320€ κομπλέ και φουσκωμένα με άζωτο!Όχι ότι εγώ κόπτομαι για το άζωτο βεβαίως!

My photogallery!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης