PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πίσω άξονας
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάϊ 2007, 22:32:51    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πίσω άξονας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΩΝΑ? ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΕΤΑΞΕ ΚΟΛΟ ΜΕ 60 ΧΙΛ ΣΕ ΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΧΑΒΑΛΕ ΜΠΕΝΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΑΝΩ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΤΡΕΛΑ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΙΞΩ Κ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΕΝΑ ΤΕΡΜΑ Κ ΗΤΑΝ ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΟΔΕΙΓΙΕΤΑΙ .

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάϊ 2007, 23:53:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα ρουλεμαν του αξονα σου να κοιταξεις φιλε μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2007, 00:18:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πίεση στα λάστιχα δες πρώτα.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2007, 08:52:52    Θέμα δημοσίευσης: ΠΙΣΩ ΑΞΩΝΑΣ 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα το προβλημα ειναι οντως το ρουλεμαν κ πιθανο κ αξωνας το θεμα ειναι γιατι δεν προηδοποιησε οσο για την πιεση ειναι οκ λαστιχας ειμαι τον εχω αφθονω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2007, 09:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μας λες και ποσα χλμ εχει το αμαξι ?
Παντως ειναι στανταρ προβλημα τα ρουλεμαν του πισω αξωνα στα 206 (με πολλα χλμ στη πλατη τους).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2007, 14:05:48    Θέμα δημοσίευσης: ΠΙΣΩ ΑΞΩΝΑΣ 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

90000 xil

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Μάϊ 2007, 14:18:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΠΙΣΩ ΑΞΩΝΑΣ 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:
90000 xil

Αναμενωμενο...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Μάϊ 2007, 01:11:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα 90000χλμ αν το πλακώνεις στις στροφές, τα ρουλεμάν "την έχουν ακούσει " 100%. Αλλά πιθανότατα να προλαβαίνεις να σώσεις τον άξονα. Πήγαινε το συντομότερο για αλλαγή ρουλεμάν πίσω ψαλιδιών-άξονα (δεξί και αριστερό σετ). Έτσι θα δεις και την ακριβή κατάσταση του άξονα.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Μάϊ 2007, 15:17:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάνε το γρήγορα μάλιστα!!Με τα ρουλεμάν δεν έχεις και την ταλαιπωρία να ψάχνεις για άξονα!!!Δεν υπάρχουν μεταχειρισμένοι ούτε για δείγμα!!!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving
Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάϊ 2007, 07:09:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει κάποιος τρόπος να καταλάβουμε ότι τα ρουλεμάν είναι στα τελευταία τους? Αν χαλάσουν αυτό γίνεται προοδευτικά ή ξαφνικά? Στα service που κάνω κάθε φορά το ελέγχουν (με μια μεταλική ράβδο κουνάνε τον τροχό) και κάθε φορά μου λένε "είναι οκ, την επόμενη φορά θα το ξαναδούμε". Έχω 151000 km.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάϊ 2007, 08:01:36    Θέμα δημοσίευσης: ΠΙΣΩ ΑΞΩΝΑΣ 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δικο μου δεν με προηδοποιησε αλλα συνηθος τριζη κ κοπαναει πισω τωρα αν εχεις 150000 χιλ αλλαξετα να γλυτωσεις τον αξονα

Επιστροφή στην κορυφή
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάϊ 2007, 08:08:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πόσο σου κόστισε αυτή η αλλαγή (ανταλακτικά, εργασία)?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Μάϊ 2007, 15:31:48    Θέμα δημοσίευσης: ΠΙΣΩ ΑΞΩΝΑΣ 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

650 ευρο στην νικαια action sport πολυ καλη δουλεια κ καλα παιδια

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2007, 09:29:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια καλη λυση για να γλιτωσουμε τον αξονα μας απο πιθανο στραβωμα, ειναι να ραψουμε στο μηχανουργειο 2 τριγωνικα κομματια οπως φαινεται στην παρακατω φωτο:

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Σεπ 2007, 14:17:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπύρο στο σημείο που είναι αυτές οι ενισχύσεις δεν στραβώνει ο άξονας.
Το ποιο ευάλωτο σημείο είναι στη εδράσει του ψαλιδιού και σε εκείνο το σημείο δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
Από την άλλη εάν φτάσει σε σημείο να στραβώσει ο άξονας εκεί τότε το υπόλοιπο αμάξι τη θα έχει πάθει???
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 04 Νοέ 2007, 23:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν βρηκα αναλογο τοπικ και ειπα να το κολλησω εδω...
Ξερει κανεις πως κουρδιζεται ο πίσω άξονας?
Ξέρω ότι ξεβιδώνουμε τις 2 τορξοβιδες που κρατανε καθε ραβδο στρεψης.
Βγάλουμε απο μέσα την ασυμμετρη ροδελα.
Ξεβιδώνουμε το καπακι της αντιστρεπτικής....
Και μετα???
προφανως βγαζουμε την ατιστρεπτική και τις ραβδους...
Αφηνουμε ελευθερο το ακρο και ξανατοποθετουμε την ραβδο στρεψης στο επιθυμητί ύψος??
Σωστά?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Νοέ 2007, 12:01:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανεις δεν ξερει?
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Νοέ 2007, 12:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AN an αν θυμαμαι
βαζεις το τριποδο και κραταει κοντρα στο μαμα υψος.
ξεκουμπωνεις τη ραβδο.
μετα πρεσαρεις το τριποδο να ανεβει οσο θες το ακρο αρα να χαμηλωσει το αμαξι και μετα ξανακουμπωνεις τη ραβδο σε οποιο δοντακι ταιριαξει.
δηλαδη το φερνεις στο υψος που θες και ψαχνεις πιο δοντι κουμπωνει τη ραβδο.συνηθως ειναι μερικα πριν ή μετα απο αυτο που ησουν
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Νοέ 2007, 01:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να το ψηλώσω ήθελα Τακη...
Τελικά ψήλωσε και με μια πατεντα, προφόρτισα ελάχιστα την ραβδο και εγινε 1 τακ πιο σκληρό , το οποιο θα ειναι καλο πιστευω στο χωμα, σε συνδιασμο με 1 τακ πιο σκληρα αμορτισερ απο τα μαμισια πεζοσπορισια, μιας και θα εχουμε πολλες ανομαλιες και με τις 18ρες στρεψης περσυ, το αμαξι σε πολλα σημεια "καθοταν"

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Road_Runner στις Τρι 06 Νοέ 2007, 02:45:27, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Νοέ 2007, 01:33:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και μεσα στην βδομαδα θα μπει στην βαση γνωσεων τοπικ για το κουρδισα του αξονα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης