PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ρυθμιστης υποπιεσης!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
zogris (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) XS 2001

Ένταξη: 07 Απρ 2007
Τόπος: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2007, 16:04:49    Θέμα δημοσίευσης: ρυθμιστης υποπιεσης!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας πεζάκιδες !!!έχω αλλαξει 5 ρυθμιστες υποπίεσης και αυτοί χαλάνε συνεχώς μετά απο λίγο διάστημα ξέρςει κανεις κατι γι'αυτους?Τι τους επηρεάζει? Evil

zogris
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2007, 17:30:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την φύσα του αισθητήρα την έχεις αλλάξει ?
Αυτό που τους επηρεάζει είναι το λάδι (από τις αναθυμίασης) και η βρόμα που
πιάνουν.
Καλό είναι να κάνετε εάν έλεγχο στα καλώδια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2007, 18:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ εδώ και 3 χρόνια αλλά έκτοτε όταν μαζεύει λάδι και βρώμα τον βγάζω και με λίγο διαλυτικό τον καθαρίζω και είναι πάλι σαν καινούριος. Αισθητήρας είναι δε νομίζω ότι χαλάει, απλά αυτό που επικάθεται πάνω του δεν του αφήνει να μεταδώσει σωστές πληροφορίες. Όταν μου τον άλλαξαν μου έδωσαν τον παλιό τον οποίο καθάρισα και τον ξαναέβαλα, κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα έχω και τον καινούριο να κάθεται για ώρα ανάγκης. Φταίνε όλα τα ελευθέρας φίλτρα, φιλτροχοάνες και το λαδάκι που τους βάζουμε ... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zogris (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2007, 18:45:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την φύσα του αισθητηρα δεν την έχω αλλάξει αλλά δεν πιστεύω να είναι απο αυτήν το πρόβλημα όσο για το καθάρισμα δεν το είχα προσπαθήσει στις 4 τελευταίες μόνο την πρώτη φορά το δοκίμασα και δεν είχε βελτιωθεί.θα ξαναδοκιμάσω καθαρισμό και θα σας πώ! Exclamation

zogris
Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2007, 14:55:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν χαλάει πως το καταλαβαίνεις?? Πόσο πρέπει να δουλεύει κανονικά. Σε εμένα από όσο θυμάμαι δουλεύει γύρω -0,44 κάπου εκεί στο ρελαντί.
Ειναι νορμάλ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zogris (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάϊ 2007, 15:07:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω το καταλαβένω απο τις συνεχείς διακοπές και αρυθμίες το πόσο δουλεύει δεν ξέρω!

zogris
Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάϊ 2007, 18:08:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίτα.. κ σε μένα τις πιο πολλές φορές παίζει το ρελαντί (όχι ο δίκτης, απλά το νιώθω να κάπως τρέμει το αυτοκίνητο), αλλά η υποπίεση μένει σταθερή (έχω οργανάκι). Λέτε το τρέμουλο να είναι από αυτό?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zogris (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Μάϊ 2007, 22:37:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοίτα για να σου δώσω να καταλάβείς το τι μου κάνει θα στο εξηγήσω!
Π.Χ. όταν πηγαίνω στο δρόμο και έχω περίπου 3000 rpm στο στροφόμετρο ξαφνικά κάνει σα να πατάω και αφήνω το γκάζι συνέχεια!Αυτό και όχι απλές αρρυθμίες αλλα δεν πάβει να σου δημιουργόυνται και απο αυτό εσένα όλα απο κάπου ξεκινάνε!

zogris
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 16:28:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετα απο αρκετες μερες καταφερα να το παω στη πεζο σημερα...
και μενα εκανε τρελλα μπουκωματα και κοψιμα παντου...
το αμαξι κοινως σερνοταν...

πορισμα? κομμενη φυσσα αισθητηρα υποπιεσης...στο μεταξυ για ενα ανεξηγητο λογο δε το εδειχνει στο διαγνωστικο....

ευτυχως που ειναι ασχετος ο μηχανικος μου και το βρηκε αμεσως...
αχρηστος τελειως λεμε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
antonios16V (antonios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen Xsara 1.6 Vts (2002)

Ένταξη: 31 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 21:21:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιωτη τις αναθυμιασεις τις εχεις πεταξει εξω?
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 22:10:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Μετα απο αρκετες μερες καταφερα να το παω στη πεζο σημερα...
και μενα εκανε τρελλα μπουκωματα και κοψιμα παντου...
το αμαξι κοινως σερνοταν...

πορισμα? κομμενη φυσσα αισθητηρα υποπιεσης...στο μεταξυ για ενα ανεξηγητο λογο δε το εδειχνει στο διαγνωστικο....

ευτυχως που ειναι ασχετος ο μηχανικος μου και το βρηκε αμεσως...
αχρηστος τελειως λεμε Laughing

Πάλι καλά...
Στο δικό μου παρά την διάγνωση, παρά και την προληπτική αλλαγή του Map, παρά το ίδιο σφάλμα, πάλι καλώδια δεν αλλάζουμε... Είδες αν ο μηχανικός θέλει.... Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Μάϊ 2007, 22:11:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

antonios16V έγραψε:

Εγώ πάντως επειδή οι αναθυμιάσεις πάνε σύνεφο, έβαλα δοχείο αναθυμιάσεων (είμαι και οικολόγος, τί να κάνω...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 09:25:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
antonios16V έγραψε:

Εγώ πάντως επειδή οι αναθυμιάσεις πάνε σύνεφο, έβαλα δοχείο αναθυμιάσεων (είμαι και οικολόγος, τί να κάνω...)

τελικα πιστευω ειναι η καλυτερη λυση αυτο

σε ποιο σημειο το βιδωσες εσυ?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 10:43:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω αναθυμιασεις τις ριχνω κανονικα...ειμαι πιο οικολογος απο ολους...

φιλιπ αυτο που δειχνεις θα εχει ενα σκασμο λεφτα...
του τασου ηταν τσιγγινο ποτηρακι με καπακι Laughing
επισης ο τασος δεν εχει μπαταρια εμπρος οποτε....εχει χωρο
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 10:46:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το βρηκα με 60ε!
χωρις μπαταρια ναι εχει χωρο καργα Wink
αλλα καπου θα στριμωχνεται κ σε μας !

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Μάϊ 2007, 13:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Πάλι καλά...
Στο δικό μου παρά την διάγνωση, παρά και την προληπτική αλλαγή του Map, παρά το ίδιο σφάλμα, πάλι καλώδια δεν αλλάζουμε... Είδες αν ο μηχανικός θέλει.... Laughing Laughing

μια ειναι η λυση... λουσε τον με βενζινη και καψτον ζωντανο...
αχρηστος το παιζει και μηχανικος...αει σιχτιρ με τα λαμογια...

αν θες να σου στειλω με πμ τα στοιχεια του δικου μου μηχανικου που ειναι καλος και αξιοπιστος...βεβαια γινεται πατερας και μας τα εχει κανει λιγο τσουρεκια...που να αρχισει και τα γερμανικα Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάϊ 2007, 09:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μια ειναι η λυση... λουσε τον με βενζινη και καψτον ζωντανο...
αχρηστος το παιζει και μηχανικος...αει σιχτιρ με τα λαμογια...

αν θες να σου στειλω με πμ τα στοιχεια του δικου μου μηχανικου που ειναι καλος και αξιοπιστος...βεβαια γινεται πατερας και μας τα εχει κανει λιγο τσουρεκια...που να αρχισει και τα γερμανικα Cool

Και ο δικός μου πατέρας θα γίνει.... Evil Laughing Laughing Laughing Laughing

Φίλλιπε το Δοχείο που έβαλα, είναι αυτό που συμβουλεύει η Peugeot Sport (με κωδικό από 309 ή J5 αν θυμάμαι καλά) παγουράκι νερού το οποίο έχει 2 σωστές τρύπες όπως αυτό που δείχνεις. Το στερέωσα εκεί που έπιανε το φιλτροκούτι κάποτε. Χωράει και με την μπαταρία (στην ουσία αν έχεις σκούπα, κάτω από αυτήν). Πάνω από αυτό θα μπει το φιλτροκούτι που έχω σχεδιάσει.

A, τιμή γύρω στα 15-20 ευρώ.

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάϊ 2007, 10:13:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια χαρα...παω να ενοχλησω το Σαββατο τον ''γνωστο'' μας ! Wink

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Ιούν 2007, 12:23:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορειτε να μου πειτε που ακριβως ειναι ο αισθητηρας αυτος? και πως βγαινει θα χρειαστει ξεβιδωμα? Αν μπορει καποιος να βαλει φωτογραφια θα μουν ευγνομων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης