Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
Ένταξη: 16 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 94
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 19:39:41 Θέμα δημοσίευσης: Παραξενος θορυβος με πατημενο συμπλεχτη |
|
|
Τον θορυβο που θα σας περιγραψω τον ακουω οταν εχω πατημενο τον συμπλεχτη και ειναι μικρης εντασης γι'αυτο τον ακουω μονο οταν ειμαι σταματημενος.
Ο θορυβος που σας λεω θα τον παρομοιασω (μην γελασετε) με τον θορυβο που κανει το μοτορακι που γυρναει το πασχα την σουβλα .
Σαν κατι που γυρναει πολυ αργα και βουιζει. Τι μπορει να ειναι? Τα φωτα σας...
Υ.Γ. Περα απο τον ακουστικο θορυβο( που δεν ειναι και τοσο ενοχλητικος γιατι ειναι χαμηλης εντασης) δεν εχω παρατηρησει καμια αλλη παρενεργεια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 20:06:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προφανώς είναι το ρουλεμάν του συμπλέκτη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 21:01:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και μενα εκει πηγε το μυαλο μου. Θελει αμεσα αντικατασταση ή δεν θα εχω προβλημα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 21:24:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ποτέ δεν ξέρεις πόσο θα αντέξει όταν αρχίσει να κάνει θόρυβο το ρουλεμάν μπορεί 50χλμ μπορεί και 1000χλμ.
Αν δεν έχεις αλλάξει ποτέ σετ συμπλέκτη ε ήρθε ο καιρός του. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
max Νέος χρήστης

206 1.1 XT
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 08:45:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ε ναι, μαλλον ηρθε η ωρα. Εχω και 75.000χλμ απο τα οποια τα περισσοτερα μεσα στην πολη.
Μπορει να με ενημερωσει κανεις για κοστος σετ συμπλεχτη? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimitris2003 (Dimitris) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 36
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2007, 15:09:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
(κόστος 400€, ουκ ολίγα).
Μετά την αλλαγή αμορτισέρ με μαμά Peugeot, τακάκια μπροστά πίσω και δίσκους μπροστά με μαμά Peugeot, μου ανέφεραν ότι θα χρειαστεί και αλλαγή συμπλέκτη. (206cc, 1.6, 5 ετών, 87.000 χιλ. με κανονική χρήση και οδήγημα).
Ο λόγος της αλλαγής είναι ο εξής. Όταν είναι κρύο, σταματημένο και χωρίς να πατάω τον συμπλέκτη, ακούγετε ένας μεταλικός θόρυβος. (ο οποίος ακούγεται εδώ και έναν χρόνο). Μου ανέφεραν ότι είναι πολύ κοντά στο να σπάσει το ρουλεμάν του συμπλέκτη, καθώς από αυτό προέρχεται ο μεταλικός ήχος. Κατά τα άλλα το πλατώ και ο δίσκος δεν έχουν πρόβλημα.
Να αναφέρω ότι όταν πατάω τον συμπλέκτη ο ήχος σταματά. Μόλις τον αφήσω ξαναακούγετε.
Είναι επιτακτική η άμεση αλλαγή του συμπλέκτη?
Ευχαριστώ.
peugeot,206cc, 1.6, 2002 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάϊ 2007, 21:34:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα κανει ενα γκουπ οταν τον αφηνω και ειδηκα ζεστο και οταν το ακνω αποτομα...τι ειναι? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάϊ 2007, 22:30:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimitris2003 έγραψε: | Να αναφέρω ότι όταν πατάω τον συμπλέκτη ο ήχος σταματά. Μόλις τον αφήσω ξαναακούγετε.
Ευχαριστώ. |
Εγώ είπα και πιο πανω ότι το αμάξι μου κάνει ετσι ενα χρόνο++ και δεν ειχα ποτε πρόβλημα
Και έχω κάνει από τότε πολλοόυουους αγώνες... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάϊ 2007, 22:50:30 Θέμα δημοσίευσης: Re: Παραξενος θορυβος με πατημενο συμπλεχτη |
|
|
Παράθεση: | Ο λόγος της αλλαγής είναι ο εξής. Όταν είναι κρύο, σταματημένο και χωρίς να πατάω τον συμπλέκτη, ακούγετε ένας μεταλικός θόρυβος. (ο οποίος ακούγεται εδώ και έναν χρόνο). Μου ανέφεραν ότι είναι πολύ κοντά στο να σπάσει το ρουλεμάν του συμπλέκτη, καθώς από αυτό προέρχεται ο μεταλικός ήχος. Κατά τα άλλα το πλατώ και ο δίσκος δεν έχουν πρόβλημα.
Να αναφέρω ότι όταν πατάω τον συμπλέκτη ο ήχος σταματά. Μόλις τον αφήσω ξαναακούγετε.
|
Και μενα κατι τετοιο ακουγετε οταν δεν παταω συμπλεκτη και οταν το παταω ακουγετε πιο λιγο.
Επισης σε κινηση με δευτερα και με μικρη ταχυτητα ακουω ενα ψιλογριλισμα οπως το μοτερακι που λες αλλα στις στροφες του κινητηρα απο αποψη ταχυτητας.Οταν γκαζωνω και γεμιζω την δευτερα το ακοω σταδιακα.Παντως το ακουω.
Ειναι ρουλεμαν?Πρεπει να αλλαχθει?
Εχω σχεδον 40000 χιλιομετρα και απο τα 12000 ειναι στο Ηρακλειο οπου το παω πολυ πρωτη-δευτερα λογο τις κινησης στην πολη.Πολυ συμπλεκτη παιδια.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|