PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Τοποθέτηση 2.0lt (από GTI ή RC) σε 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 18:46:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιας και ανδρεα θελεις να επιλεξεις μεταξυ 138 και 177 ιππων θα ηθελα να πω την αποψη μου.
Εχοντας οδηγησεις μαμα 206 1.6 (Σταυρου) 206 1.6 μονο με αναρτηση (παπι) 206 1.6 με αναρτηση μπλοκε 14/60 κλπ (βολβος) 206 2.0 μαμα και με αναρτηση (Μανθου) και μαμα ρου σου (Αρης), τελος μην ξεχνατε οτι ειχα 206, εστω ψψ και εγω και αγωνιστικο 106 οποτε καταλαβαινετε αν ειμαι σκληρος κρητης ή οχι.
Λοιπον, ολα τα παραπανω δε μου θυμησαν ουτε στο ελαχιστο το σπιρτοζικο γκαζιαρικο παιχνιδιαρικο 106 μου ΕΚΤΟΣ του rc!
Οταν εκανα βολτα του Αρη επαθα πλακα!Πραγματικα μηχανιμα βουνου και μαλιστα τελειως μαμα!Νευρικο απο μοτερ και αναρτηση,απιστευτα παιχνδιαρικο,δεν ειχαν να μου πουν τιποτε απο τη ζωη τους οι μικροτερες εκδοσεις οσο φτιαγμενες και να ηταν,εκτος ισως απο την πολυ ψαγμενη περιπτωση του Παναγιωτη.Το ρουσου ηταν το μονο 206 που μου θυμησε το μωρακι μου και αν καποια στιγμη χρειαστει να σταματησω τους αγωνες και παρω κατι να μου το θυμηζει, ή ρουσου ή ταπερ θα επαιρνα τιποτε αλλο.
Οσο για το θεμα 2.0 -1.6 προσωπικα μιας και ειμαι εραστης της αισθησης,διλιτρο δεν θα επαιρνα ποτε, μου τη σπαει που κρεμαει ψηλα, μου τη δινει που ειναι μπροστοβαρο και καθολου νευρικο σε σχεση με το 1.6 και τελος μου τη δινει να δινω 400 ευρω τελη και παραπανω ασφαλεια για να εχω μονο 138 αλογα τη στιγμη που ο ανταγωνισμος προσφερει περισσοτερα,για τα 177 του ρουσου,οκ αλλα οχι και για τα 138 του διλιτρου και τη ροπη ντιζελ που ψηλα χανεται.
Στο ρουσου απλα δεν ακουμπας βιδα,ουτε εξατμισεις ουτε εκκεντροφορια ουτε μπλοκε ουτε κατουρα ουτε σκ**α, ειναι διαμαντακι που ΜΟΝΟ το χαζευεις!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 19:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγγνωμη που παρεμβαινω και παρακαλω να μην θεωρηθει οτι το παιζω δικηγορος κανενος.

Λευτερη καταρχην σε ευχαριστω πολυ για τα σχολια σου πριν που αφορα
και τον προβληματισμο μου.

Αναγκαστικα θα πω , για να ειμαι απολυτα ειλικρινης οτι συμπαθησα ιδιαιτερα τον Μανθο για το ποσο helpful ειναι και χρησιμος εδω μεσα.
Και ειναι και ο κυριως λογος που ηρθα στην Λεσχη .

Οταν ηρθα στην λεσχη συμπαθησα και σενα Λευτερη για μια
καλοσυνη που βγαζεις στην συμπεριφορα σου η οποια δεν ειναι επιτιδευμενη.

Τα λεω αναγκαστικα αυτα για να καταλαβετε οτι δεν κρινω εχοντας ευνοια
σε καποιον.

Πολλα πραγματα που ειπωθηκαν οτι ειπε ο Μανθος , θα δειτε οτι δεν τα ειπε.Καποια σχηματα λογου δεν μπορουν να θεωρηθουν απολυτα προσβλητικα διοτι εναν ανθρωπο τον κρινουμε επι της ουσιας.
Και η ουσια ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος απο το λιγο που τον εχω γνωρισει
αλλα και καλη προθεση , τον θεωρω πολυ καλο χαρακτηρα με τα οποια ελατωματα που μπορει να εχει.(Και ποιος δεν εχει ?)

Δεν ειχα σκοπο να πω τα παραπανω ,
και πριν προσπαθησα να το ριξω στον χαβαλε για να μην στεναχωρηθει κανενας και να τελειωνει το θεμα εκει.

Ομως εκφρασεις οπως ντροπη σου και οτι θελουμε να σε κανουμε να τα περνεις για να γελαμε μαζι σου , δεν νομιζω οτι τα αξιζει.

Ας θεωρησουμε οτι ολοι εχουμε κακες στιγμες και δεν ειναι κακο να ζηταμε συγνωμη αλλα καλο και πολυ αντρικιο.(και σπανιο δυστηχως επισης).

Συγχωρεστε με αν καποιος νομισει το οτιδηποτε για μενα
αλλα δεν θελω να κατηγορισω κανεναν.

Αυτα τα λεω ιδιαιτερα στεναχωρημενος γι αυτα που διαβασα.

Να στε καλα

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 19:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανδρεα μου μην αγχωνεσαι, με τον Μανθο μας συνδεει μια φιλια 2+ ετων και εχει καταλαβει το υφος του λογου μου.
Μπορει εδω μεσα να διαβαζονται "καπως" αλλα το υφος μου το καταλαβαινει. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 19:50:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν αγχωνομαι απλα στεναχωριεμαι.

Η καλη προθεση ειναι ολα τα λεφτα.
Ας την διαθετουμε λοιπον εκει που αξιζει.

Οσο για τα σχολια σου , δεν ξερω,
Καλος οδηγος για ενα RC δεν ειμαι
Ενω αν φτιαξω το δικο μου με ενα GTI 2λιτρο θα δω και μεγαλη διαφορα με το δικο μου και δεν θα ειναι τοσο αποτομο οσο το Rc.

Αυτα δεν τα ξερω , τα εχω αποκομισει απο οσα εχω διαβασει εδω και απο
οσο εχω μιλησει τηλεφωνικα με 2-3 απο εδω.

Ευχαριστω

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 19:58:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το υστερογραφο μου αναφερονταν σε αυτα που εχουν γραφτει εδω:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9173&postdays=0&postorder=asc&start=60

Ανεξαρτητα απο την τελικη σου επιλογη,γιατι λες οτι δεν μπορεις να οδηγησεις
ρουσου?
Καταλαβαινεις οτι το να 300αριζεις με μια 1000αρα μηχανη ειναι πιο δυσκολο απο το να οδηγεις αυτοκινητο,εστω και γρηγορο! Wink
Παντως θα ειναι πολυ ωραιο προτζεκτ ενα 4πορτο 206 με μοτερ και παρελκομενα 2λιτρου! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 20:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να 300ρισω μια μηχανη ειναι ευκολο και το εχω αμετρητρες φορες.

Στα αυτοκινητα ομως ειμαι ασχετος.
ΚΑι οταν μου λενε πολλοι, μεσα σε αυτους και ο Αρης με το Rc, οτι θελει
προσοχη για αν αφησεις λιγο το γκαζι στην στροφη μπορεις να παιζεις
το γυρω γυρω ολοι , ε τοτε λεω ωπ δεν ειμαστε για τετοια.

Μην ξεχνας οτι εχω διπλωμα 13 χρονια και εχω οδηγησει μονο 1 1/2.

Ετσι λοιπον αυτο , σε συνδιασμο οτι θελω περισσοτερα χρηματα κανω τουμπεκι και παω σε gti

Να πω και κατι για να γελασεις
σε εμφανιση το δικο μου , μου αρεσει περισοτερο απο οσα ρουσου εχω δει,
εκτος απο ενα μαυρο με 2 διπλες εξατμισεις απο γερμανια.

Αρα με το δικο μου και εναν καλο γρηγορο κινητηρα με οτι παρελκομενα
θα με κανουν ευτηχη

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 21:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Εμένα πάλι θα μου άρεσε πάρα πολύ ένα 206 με μοτέρ από R1..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Ναι, μετά θα έχει χώρο στο engine bay Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 22:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Εμένα πάλι θα μου άρεσε πάρα πολύ ένα 206 με μοτέρ από R1..... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Ναι, μετά θα έχει χώρο στο engine bay Wink

και καποιον απο πισω να σπρωχνει για να ξεκινησει

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Blue Shark (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2005)

Ένταξη: 06 Μάρ 2006
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2007, 17:19:21    Θέμα δημοσίευσης: ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΕΧΩ ΕΝΑ 206 1.6 ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛ.ΓΚΑΖΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 2.0 ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΡΟΠΕΤΟ 2.0GTI ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΜΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Very happy

Χρήστο καλώς ήρθες.
Θα σε παρακαλέσω
1ον να γράφεις μόνο με ελληνικά και όχι με κεφαλαία και
2ον πριν ανοίξεις ένα νέο θέμα να χρησιμποιήεις την "Αναζήτηση" για να δεις αν υπάρχει ήδη κάτι σχετικό.

Το τόπικ "ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ" ενσωματώθηκε στο παρόν.

Εκ της MOD Team
MEMsound
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

Black 206 1.4 (8v) (2000)

Ένταξη: 05 Ιούλ 2006
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 00:48:24    Θέμα δημοσίευσης: 206 - 2000cc διλιτρος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο διλιτρος ειναι μονο gti + rc η υπαρχει και απλο 2.0?
138-180 αντιστοιχα ειναι τα αλογα τους;
τι τιμες παιζουν περιπου;

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Msn/Mail: karmagos@hotmail.com
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 07:10:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχει το 2λιτρο με τα 138 =GTi
Και ο 2λιτρος με τα 180 = RC
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 10:16:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

α μαλιστα,οποτε διλιτρο απλο μοτερ δεν υπαρχει..εγινε ευχαριστω..

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 10:32:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

karmagos έγραψε:
Touristas έγραψε:

α μαλιστα,οποτε διλιτρο απλο μοτερ δεν υπαρχει..εγινε ευχαριστω..

Tι εννοείς δίλιτρο απλό μοτέρ??
Αυτό με τους 138 απλό είναι...
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 10:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλο εννοω με λιγοτερα αλογα χωρις χαρακτηρισμο gt - rc που ειναι σαν sport εκδοση..

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 10:43:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το gti στο 206 το δίλιτρο είναι ένας χαρακτηρισμός του μοντέλου και όχι του κινητήρα.....
Τον ίδιο κινητήρα φοράει και το 307 το δίλιτρο και το 407,αλλά δεν χαρακτηρίζονται κάπως...
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 10:55:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι απλα εγω τον χαρακτηρισμο gt (punto ας πουμε) τον ειχα σαν εξελιγμενο με πολλα αλογα..
Τεσπα..ξερετε περιπου τιμες για μηχανες gt-rc?

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 10:59:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τροπέτο θες ολόκληρο μιας και χρειάζεσαι και πλεξούδες/σασμάν/εγκεφάλους/ημιαξόνια κλπ κλπ ....

υπολόγισε 2~3000 το gti
και 4~5000 το rc για κομπλέ μετατροπή...

οτιδήποτε άλλες τιμές ακούσεις είναι απλά "μισες" και θα σου βγάλουν κι άλλα έξοδα στην πορεία...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 11:10:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
τροπέτο θες ολόκληρο μιας και χρειάζεσαι και πλεξούδες/σασμάν/εγκεφάλους/ημιαξόνια κλπ κλπ ....

υπολόγισε 2~3000 το gti

οτιδήποτε άλλες τιμές ακούσεις είναι απλά "μισες" και θα σου βγάλουν κι άλλα έξοδα στην πορεία...

δεν το ειχα ψαξει μεχρι προσφατα που ετυχε και μου ειπε ενα μαγαζι για διλιτρο κινητηρα δεν χαρακτηρισε gt - rc με 2500ε, αλλα ειναι γνωστος και με εγγυηση μεταχειρισμενο..μονο μηχανη θα ελεγε;

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 11:19:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

karmagos έγραψε:
MEMsound έγραψε:

υπολόγισε 2~3000 το gti

δεν το ειχα ψαξει μεχρι προσφατα που ετυχε και μου ειπε ενα μαγαζι για διλιτρο κινητηρα δεν χαρακτηρισε gt - rc με 2500ε, αλλα ειναι γνωστος και με εγγυηση μεταχειρισμενο..μονο μηχανη θα ελεγε;

Καλό θα ήταν να το ρωτήσεις να σου εξηγήσει ο ίδιος τι ακριβώς περιλαμβάνει...
Εμείς που να ξέρουμε?? Cool
Επιστροφή στην κορυφή
karmagos (Φίλιππος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 11:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
karmagos έγραψε:
MEMsound έγραψε:

υπολόγισε 2~3000 το gti

Καλό θα ήταν να το ρωτήσεις να σου εξηγήσει ο ίδιος τι ακριβώς περιλαμβάνει...
Εμείς που να ξέρουμε?? Cool

οχι ρε συ δεν ειπα να μου πειτε τιποτα,απλα το ανεφερα.
Εννοειται οτι αν ειναι να βαλω μηχανη θα ρωτησω τι καιπως..
Με 2λιτρο τι περισσοτερο πληρωνεις σε ασφαλειες κτλπ?

- Διεκπεραιώσεις ΚΤΕΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 3 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης