PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

yokohama s.drive
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sotiris13 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 (16V) GTi

Ένταξη: 11 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 14:11:08    Θέμα δημοσίευσης: yokohama s.drive Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως κανείς εχει δοκιμασει τα Υοkohama S Drive???????????????
Περιμένω εντυπώσεις..........
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 15:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα έβαλα εγώ πέρσι τον Μάρτιο σε διάσταση 195/55/15, στα 400€ από Φωκά.
Επειδή δεν είμαι motorsport τύπος δεν μπορώ να πώ πολλά πράγματα για το όριο και πως αντιδρούν σε σύγκριση με άλλα λάστιχα.
Σε γενικές γραμμές το λάστιχο είναι αθόρυβο, μαλακό και κρατάει αρκετά καλά σε βρεγμένο και σε στεγνό δρόμο.Κάποιες φορές που έχω κινηθεί και πιο γρήγορα τα λάστιχα φαίνεται ότι έχουν μεγάλα περιθώρια πρόσφυσης.Σε σχέση με τα μαμά ελαστικά που αντικατέστησαν, ουδεμία σχέση.Τα θεωρώ καλή επιλογή και θα τα ξαναέβαζα άνετα.
Αυτά τα λίγα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 19:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν διαθετεις λιγα παραπανω λεφτα, βαλε τα yokohama parada, Αθορυβο λαστιχο, εκπληκτικο, μονο που για να αποδωσει θελει τη σωστη πιεση. Α και στη βροχη θελουν λιγη προσοχη. Θα παθεις πλακα πως κραταει ομως αν το βαλεις τελικα, αυτα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 20:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα εχω στο μουλαρι αυτα τα λαστιχα . . . απλα μακρια! Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 20:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
τα εχω στο μουλαρι αυτα τα λαστιχα . . . απλα μακρια! Confused

φαντάζομαι εννοείς τα s οχι τα parada ε?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 21:47:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περήφανος κάτοχος S-Drive (AS01) se 195/50/15 από 2 Αυγούστου 2006 και με 10000 χλμ σχεδόν (αν θυμάμαι καλά).

Τα μαμά Continental σε 195/55/15 ο λαστιχάς τα κατάλαβε τι μάρκα είναι (μάντεψε δηλαδή) από το πέλμα... Rolling eyes Τα γράμματα στο προφίλ είχαν κάνει φτερά, και στα 4 λάστιχα, ενώ χάρη σε αυτά χρωστάω και ένα μικρό γδάρσιμο στο χείλος της μιας ζάντας από τερματισμό του προφίλ.

Με την αλλαγή σε S-Drive (κατέληξα εκεί αφού δοκίμασα σε θέμα σκληρότητας πλαϊνών τα Michelen Pilot Exalto, Toyo T1R, Goodyear F1, AVS Sport και ADVAN 320R(?)) μπορώ να πώ πως επιτέλους είδα το φως του ήλιου. Αν και 10000 χλμ και αρκετό λιώσιμο στις στροφές, ακόμα το προφίλ παραμένει ανέπαφο, το λάστιχο είναι εντελώς αθόρυβο στην κύλιση και στο ζόρισμα, ενώ από πλευράς "κοπανήματος" προσωπικά, δεν υπάρχει.

Ότι ισχύει στο στεγνό, ισχύει και στο βρεγμένο οδόστρωμα επί 2 Shocked Very happy

Εξαιρετικό value for money (290 ευρώ η τετράς) και μια χαρά απότι φαίνεται μέχρι τώρα... ακόμα και με πιέσεις 36ε-38π που τα έχω Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 05:08:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν περιμένω από την Yokohama να βγάλει καινούριο ελαστικό στην UHP κατηγορία και να μην είναι -το λιγότερο σχεδόν- άριστο.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
bruno21 (sasas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 08:04:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gia to diko mou me ta 75 alogakia kanoyn ta s-drive tha zestenontai?
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 13:32:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω για τα S-Drive (χρειάζεται προσωπική εμπειρία) αλλά τελικά (για όλους το λέω) το θεμα περισσότερο έγκειται στο αν εσύ θα τα ζεσταίνεις.
Τα C-Drive είναι ιδανικότερα για τον χαρακτήρα-δυνατότητες του αυτοκινήτου σου και δοκιμασμένα. Επίσης και τα AVON ZV3. Μιλάμε για πολύ καλές τιμές αγοράς και με κορυφαία απόδοση στην κατηγορία τους.

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 17:48:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Δεν ξερω για τα S-Drive (χρειάζεται προσωπική εμπειρία) αλλά τελικά (για όλους το λέω) το θεμα περισσότερο έγκειται στο αν εσύ θα τα ζεσταίνεις.

Ω ναι!

Miltellas έγραψε:
Τα C-Drive είναι ιδανικότερα για τον χαρακτήρα-δυνατότητες του αυτοκινήτου σου και δοκιμασμένα.

Εεε... νταξ... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bruno21 (sasas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 15 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 22:25:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λεω να παω να βαλω τα s-drive ξερει κανεις ποθ να παω για καλη τιμη?
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 22:46:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bruno21 έγραψε:

Σε περίπτωση που δεν σου απαντήσουν, εγω δεν ξέρω να σου πω συγκεκριμένο αλλά...

1.το κλαμπ για τα επίσημα μέλη εχει συνεργάτη με έκτπωση...
http://www.psclub.gr/eshop/index.php

2. αν θες να εχεις την δική σου γνώμη ρώτα κάποια βουλκανιζατέρ της γειτονιάς σου για να εχεις προσωπική άποψη.
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 02:14:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

Miltellas έγραψε:
Τα C-Drive είναι ιδανικότερα για τον χαρακτήρα-δυνατότητες του αυτοκινήτου σου και δοκιμασμένα.

Εεε... νταξ... Rolling eyes

...που σημαίνει ότι αν ο οδηγός επιμένει και έχει άλλες απαιτήσεις ή δυνατότητες υπάρχουν ευτυχώς ελαστικά για όλα τα γούστα...

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 08:42:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bruno21 έγραψε:

195/50/15 270 ευρώ η τετράδα στην Λάρισα Cool

Miltellas έγραψε:
...που σημαίνει ότι αν ο οδηγός επιμένει και έχει άλλες απαιτήσεις ή δυνατότητες υπάρχουν ευτυχώς ελαστικά για όλα τα γούστα...

Νταξ Cool

Επιστροφή στην κορυφή
wint3r (Πάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 Rallye 1.3 (16v)

Ένταξη: 17 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 14:37:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι πολύ καλά λάστιχα! εγώ τα φοράω στο ραλάκι μου με διάσταση 195/55/14 περίπου ένα μήνα κ με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο! Είναι το λάστιχο "παντός καιρού".! Wink

Δεν είναι αυτό που φαίνεται... Salonika
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 14:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bruno21 έγραψε:
gia to diko mou me ta 75 alogakia kanoyn ta s-drive tha zestenontai?

Miltellas έγραψε:
Τα C-Drive είναι ιδανικότερα για τον χαρακτήρα-δυνατότητες του αυτοκινήτου σου και δοκιμασμένα. Επίσης και τα AVON ZV3. Μιλάμε για πολύ καλές τιμές αγοράς και με κορυφαία απόδοση στην κατηγορία τους.

bruno21 έγραψε:

Ακριβως λογο 75 αλογων κ'εγω θα συμφωνησω με τον Miltellas (c-drive). Ημουν στο τσακ να τα βαλω κ'εγω αλλα τελικα προτιμησα τα Exalto II (τα ειχα και πριν και ειχα μεινει πολυ ευχαρηστιμενος). Τιμη στο Φωκα, ~ 250 η τετραδα (c-drive) για 185/60/14 και 195/50/15.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 16:16:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 40 ευρώ παραπάνω έπαιρνες λάστιχο που κατέβηκε από άλλο υπερδιαγαλαξιακό σύστημα Smile

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 17:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο ολους ακουω οτι ειναι ωραιο λαστιχο.
Δεν κανει θορυβο.
Καλο αυτο.Ειδα και στο σχετικο Site τον πινακα οτι εχει σπορ χαρακτηρα και απο ανεση τα πανε πολυ καλα.
Πιστευω οτι ειναι η χρυση τομη για μενα.
Ρε συ Steve εχω μια απορια.Κοιταξα στις διαστασεις για να δω αν τα βγαζει για την δικη μου διασταση και τα S Drive AS01 δεν τα βγαζει.Αλλα η απορια ειναι και αλλου.Εσυ πως τα βρηκες?Ουτε και εσενα τα εχει.
Μονο σε 205/45/R16 τα εχει τα S.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 19:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι δεν τα έχει το site δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν Smile

Όταν με το καλό έρθεις εδώ Λάρισα, θα σου βάλουμε και μια 4άδα παπουτσάκια Smile

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 23:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε μπραβο.
Θελω επιγοντως να την κανω αυτην την αλλαγη γιατι αυτα που εχω δοκιμαζουν καθε μερα τα νευρα μου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης