PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Peugeot Sport για 1.4 16V

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 16:55:48    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Peugeot Sport για 1.4 16V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας με λενε Παναγιωτη και μολις αγορασα ενα 207 1,4 16 V.

Θελω να ξερω αν υπαρχη κατι απο Peugeot Sport δεν εχω ορεξη να παιξω ουτε να ρισκαρω οποτε ροταω αν εχει βγει κατι επισημω σαν το chalenge στα Nissan

Μιλαμε για κατι που να παει στα 100 PS Χωρις να χασω εγγυηση .

Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 17:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιωτη καλησπερα ειμαι κατοχος 206 1.4 16v και απο οσο ξερω η Peugeot Sport το μονο που εχει βγαλει για αυτο το μοτερ ειναι μπουζι,μπουζοκαλωδια,σκουπα,καταλυτη και τελικο με κερδος σε ps απο 0 εως 1 ps τα φοραω ολα στο δικο μου και η μονη διαφορα ειναι ενα μικρο αρπαγμα στα χαμηλα απο 2.500-3.500στροφες.
Συμπερασμα-χρειαζομαι κατεπιγοντος μοτερ απο rallye 1.6 16v για μεγαλυτερες συγκινισεις

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 19:51:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 groupA έγραψε:
Παναγιωτη καλησπερα ειμαι κατοχος 206 1.4 16v και απο οσο ξερω η Peugeot Sport το μονο που εχει βγαλει για αυτο το μοτερ ειναι μπουζι,μπουζοκαλωδια,σκουπα,καταλυτη και τελικο με κερδος σε ps απο 0 εως 1 ps τα φοραω ολα στο δικο μου και η μονη διαφορα ειναι ενα μικρο αρπαγμα στα χαμηλα απο 2.500-3.500στροφες.
Συμπερασμα-χρειαζομαι κατεπιγοντος μοτερ απο rallye 1.6 16v για μεγαλυτερες συγκινισεις

φιλε, αν πηρες το ολοκαινουριο 207 σε εκδοση 1.4 για να πας να του βαλεις μοτερ απο rallye 1.6 τοτε καποια λαθος επιλογη εκανες.
αν σου φαινεται λιγο (και ειναι) πριν κανεις τετοια κινηση σκεψου μηπως το δωσεις τωρα που ειναι καινουριο και το αλλαξεις με καποιο 207 1.6. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 20:21:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρώτησα να δω τι υπάρχει και ποσό κάνει και τι υποτίθεται οτι δίνει ώστε να ξέρω οταν θα εχω εχτρα φραγκα ή απλα το βαρεθω τι μπορω να κανω .Προιγουμενο αμαξη ενα Citren ax 1.1 και το 207 αν και πολυ βαρη παει καλλιτερα οποτε ειμαι Happy

Αν ειναι να αλαξω κινητήρα το πουλαω περνω το GT και μου μενουν τα extra και εχω και GT .

Ειμαι της αποψεις αν ειναι να δοσεις πανω απο 3K για να φτιάξεις κινητήρα αλαξε αμάξι ωστε να μπορεις να το πουλισεις ρε αδελφε μετα
Cool
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 21:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 groupA έγραψε:
Παναγιωτη καλησπερα ειμαι κατοχος 206 1.4 16v και απο οσο ξερω η Peugeot Sport το μονο που εχει βγαλει για αυτο το μοτερ ειναι μπουζι,μπουζοκαλωδια,σκουπα,καταλυτη και τελικο

Είναι σίγουρα ολα αυτά peugeot sport?? Μπορείς να ποστάρεις μια φώτο απο την σκούπα να την δω? Απο που προμηθεύτηκες τα προιοντα? Μπορείς να πεις κάποια παραπάνω πράγματα...? Ρωτάω επειδή εχουμε το ίδιο μοτερ κι απ' όσο γνωρίζω η peugeot sport δεν έχει βγάλει για το μοτερ μας κατι.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 01:44:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
206 groupA έγραψε:

φιλε, αν πηρες το ολοκαινουριο 207 σε εκδοση 1.4 για να πας να του βαλεις μοτερ απο rallye 1.6 τοτε καποια λαθος επιλογη εκανες.
αν σου φαινεται λιγο (και ειναι) πριν κανεις τετοια κινηση σκεψου μηπως το δωσεις τωρα που ειναι καινουριο και το αλλαξεις με καποιο 207 1.6. Wink

διευκρινήσεις...

ο "206 groupA" εχει 206 1,4 16v

207 1,4 16ν έχει ο "mrkaza"

επίσης
plaketokofths έγραψε:
206 groupA έγραψε:
Παναγιωτη καλησπερα ειμαι κατοχος 206 1.4 16v και απο οσο ξερω η Peugeot Sport το μονο που εχει βγαλει για αυτο το μοτερ ειναι μπουζι,μπουζοκαλωδια,σκουπα,καταλυτη και τελικο

Είναι σίγουρα ολα αυτά peugeot sport?? Μπορείς να ποστάρεις μια φώτο απο την σκούπα να την δω? Απο που προμηθεύτηκες τα προιοντα? Μπορείς να πεις κάποια παραπάνω πράγματα...? Ρωτάω επειδή εχουμε το ίδιο μοτερ κι απ' όσο γνωρίζω η peugeot sport δεν έχει βγάλει για το μοτερ μας κατι.

καλητερα να συνεχίσετε την συζήτηση για το 206 στο σχετικό τόπικ.
Arrow http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=9308
μπορεί και το 206 και το 207 να έχεον θεωρητικά τον ίδιο κινητήρα όμως μιλάμε για διαφορετικά αυτοκίνητα, με διαφορετική χωροταξία κάτω από το καπό, διαφορετικό βάρος και πολύ πιθανό διαφορετική ηλεκτρονική διαχείρηση οπότε δεν χρειάζεται να τα μπλέκουμε.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 14:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα οσα σας εγραψα τα προμυθευτικα απο Γαλλια απο τα κεντρικα της Peugeot,παω αρκετα συχνα Γαλλια λογο δουλειας (οδηγος σε νταλικα) και οποτε πηγαινα ολο και κατι θα επερνα.Δεν γνωριζω αν ολα αυτα (αναρτησεις κ.τ.λ.) τα εισαγουν και στην Ελλαδα.
Οσο για το μοτερ που ανεφερα ειναι γιατι απο οσο εχω ψαξει δεν υπαρχουν και πολλες μηχανικες μετατροπες που να μου δωσουν περισσοτερα ps γι'αυτο καποια στιγμη θα προχωρισω σε αλλαγη μοτερ με αυτο του rallye 1,6 16v.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 15:23:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dizzy2

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 05:18:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
DimiP έγραψε:
206 groupA έγραψε:

διευκρινήσεις...

ο "206 groupA" εχει 206 1,4 16v

207 1,4 16ν έχει ο "mrkaza"
...
.....

my mistake Confused

Επιστροφή στην κορυφή
htanso21 (Θάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16V) Sport (2007)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2007
Τόπος: Γέρακας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάϊ 2007, 00:45:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το 1.6 παίζει τίποτα;

Περί γενικών γνώσεων.

Κανένα φίλτρο… πρόγραμμα κτλ… όχι τίποτα ¨βαρύ¨.

Υ.Γ.: μην μου πείτε να το πουλήσω και να πάρω το GT / RC γιατί δεν παίζει τέτοιο σενάριο για τα επόμενα 3 τουλάχιστον χρόνια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Μάϊ 2007, 08:56:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(ρεεεε Steve... χαλάρωσε...)

Θάνο το συγκεκριμένο τόπικ αφορά τα 207 1,4.

Για το 1,6 μπορείς να ανοίξεις ένα σχετικό τόπικ, εξάλλου σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούν από αυτά και θα υπάρχει το σχετικό ενδιαφέρον.

Παρόλα αυτά επειδή το 207 1,6 με το "απλό" μοτέρ (και όχι με το νέο 120ps) ουσιαστικά φοράει το 1,6 μοτερ των 206/307, (όπως έγραψε ο Steve) μπορείς να βρεις αρκετά στοιχεία εδώ:

Steve έγραψε:

...θα είχες βρει για φίλτρο, λάδια, εξάτμιση, και γενικότερα ότι άλλο χρειαστείς.

αυτά... τα περιττά σχόλια πήραν δρόμο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης