PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ασπρο ή Μαυρο? (ερωτευτηκα PART II !)
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 15:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Ασπρο ή Μαυρο? (ερωτευτηκα PART II !) Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα ειναι μια μερα που θα τη θυμαμαι οσο και το 106 μου!
Πριν απο λιγες ωρες περασε στα χερια μου ενα ΔΕΥΤΕΡΟ 106ακι!
Ενα καταμαυρο 106 xsi 1.4 ατρακαριστο και ΚΑΡΑΜΑΜΑ απο μεσηλικα ιδιοκτητη που το ειχε απο πρωτο χερι περασε στα χερια μου!!!
Το αυτοκινητακι ειναι λουλουδι και μονο που χρειαζεται ειναι ενα καλο πλυσιμο το οποιο ηδη εγινε και αλοιφουλα που θα περαστει σε λιγη ωρα!
Οι βλεψεις ειναι το αυτοκινητακι να παραμεινει σε πληρως εργοστασιακη κατασταση γιατι ολα τα αδερφακια του ειναι μα'ι'μουδεμένα και γιατι μετα απο μια συντομη στριψοβολτα δεν χρειαζεται κατι αλλο, θα μας συντροφευει στις μετακινησεις και στις δοκιμες για τους αγωνες.
Ανοιξα λοιπον αυτο το τοπικ για να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας!

Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Τελος μετα απο εντονο πολυωρο συλλογισμο κατεληξα πως μετα το 106 . . . ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ 106!!!
Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 15:52:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε 10 φεύγω από γραφείο και έρχομαι να το δω...
Πολύ καλή αγορά, αλλά το θεωρώ δύσκολο να μείνει detuned...
Επίσης μαλλον θα αρχισουν να σου ζητανε τα πρωτα ανοιγματα!
Πανω απο ολα καλοτάξιδο!

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 16:02:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλές βόλτες (και αναγνωριστηκές... Wink Λευτέρη!
Πραγματικά είναι πολύ καλό αμάξι αυτό, σβέλτο στριφτερό και με καλό εξοπλισμό νομίζω έβγαινε με στανταρ ηλιοροφή, προβολάκια, ζαντες αλουμινίου, A/C ε?

Καλορίζικο με απροβλημάτιστα χλμ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 16:03:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απο σενταν μπακετωμενο τετρακινητο τουρμπο
σε 106 1.4......

οποια ξεφτιλα Laughing

καλοριζικο...
και συντομα με κοτσαδωρο! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 16:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XSi

Έρωτας.......

Love Love Love Love Love Love

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 16:08:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Καλές βόλτες (και αναγνωριστηκές... Wink Λευτέρη!
Πραγματικά είναι πολύ καλό αμάξι αυτό, σβέλτο στριφτερό και με καλό εξοπλισμό νομίζω έβγαινε με στανταρ ηλιοροφή, προβολάκια, ζαντες αλουμινίου, A/C ε?

Καλορίζικο με απροβλημάτιστα χλμ...

Εχει στανταρ παραθυρα κλειδαριες καθρεπτες και οροφη, δεν εχει υδραυλικο τιμονι (την Παρασκευη θα εχει) και αρκουδα.(ψαχνομαστε για να βαλουμε ομως. Wink
Βασικα για ραλλακι πηγαινα αλλα με σταματησαν 2 πραγματα
1. Οτι ειδα ηταν το λιγοτερο σκισμενο ή τροπετιασμενο.
2. Τα ραλλυ εχουν πολυ μεγαλα ποσοστα κλοπων. Confused
Σε ευχαριστω για τις ευχες Γιαννη!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 16:09:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
απο σενταν μπακετωμενο τετρακινητο τουρμπο
σε 106 1.4......

οποια ξεφτιλα Laughing

καλοριζικο...
και συντομα με κοτσαδωρο! Cool

πιστευες ποτε οτι θα επαιρνα λαδιαρα γιαπωνεζουρα ΚΑΙ ΔΗ ΣΕΝΤΑΝ!!!
Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 16:11:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως ειχε πει και ο μαρινος στο κωστοπουλο για το θεμα του σεξ....

αν δε το δοκιμασεις να μην εχεις αποψη αγορι μου Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 16:15:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Εχει στανταρ παραθυρα κλειδαριες καθρεπτες και οροφη, δεν εχει υδραυλικο τιμονι (την Παρασκευη θα εχει) και αρκουδα.(ψαχνομαστε για να βαλουμε ομως. Wink

Εγώ πάντως δεν θα έβαζα... δεν ειναι δα και τόσο σκληρό!
Μόνο στο παρκάρισμα αν σε δυσκολέψει! Ανταυτού θα εχεις ανταμοιβή την πολύ καλή αίσθηση των τροχών στα χέρια σου! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 17:06:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...επειδή πρόλαβα και το είδα μιας και έμεινε για λίγες ώρες έξω από το μαγαζί μου μέχρι να ετοιμαστούν κάποοιες λεπτομέρειες...
...το αμαξάκι είναι απλά...
ΚΟΥΚΛΙ...

Το μόνο που χρειάζεται είναι μια αλοιφή για το χρώμα μιας και έχει κάμποσες γρατζουνιές στο βερνίκι του και ένα καλό πλύσιμο μέσα έξω...

και τίποτε άλλο...

μεγειά σου Lef

και καλές βόλτες. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 17:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο ρε φίλε....και καλοτάξιδο να είναι μέσα απο την καρδιά μου... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 21:56:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lefo καλοριζικο και καλοταξιδο!!!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 22:04:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλοτάξιδ0ρ!

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 23:48:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τις ευχες σας!
Το αυτοκινητακι πλυθηκε μεσα εξω, περαστικε αλοιφη και ειναι πλεον αγνωριστο, αυριο θα γινει ενα "λαδια βαλβολινες φιλτρα παραφλου" για να κοιμομαστε ησυχοι και τιποτε αλλο!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 23:49:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Lef205 έγραψε:

Μόνο στο παρκάρισμα αν σε δυσκολέψει! Ανταυτού θα εχεις ανταμοιβή την πολύ καλή αίσθηση των τροχών στα χέρια σου! Wink

πες τα αυτα και στο ετερον ημισυ! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 00:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
Lef205 έγραψε:

καλά καλά, κατάλαβα... να το πεις εσυ αμα θες Λευτέρη αυτά για εμένα ειναι επικίνδυνες αποστολές! Twisted evil Twisted evil
Οταν μπαίνουν στη μέση γυναικα και αυτοκίνητο γινεται πάντα χαμος και στο τελος επικρατεί η γυναίκα! Γι αυτο...Υδραυλικό θέλει η γυναικα? Υδραυλικοοοοοοοο ναι, οτι πει η γυναίκα.

ΥΓ: "τυχερε" εσύ εχεις κι ενα πλήρως αντρικό αμάξι - όπλο αρα εισαι οκ!
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 06:51:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλοι παντόφλα τρώμε.....άσχετα αν μερικοί δεν θέλουν να το παραδεχτούν... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 08:43:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Όλοι παντόφλα τρώμε.....άσχετα αν μερικοί δεν θέλουν να το παραδεχτούν... Laughing Laughing Laughing Laughing

Τρώτε τρώτε Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 09:05:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
vinman έγραψε:

Τρώτε τρώτε Laughing

+1

Καλορίζικο Λεφ, αν και τα είπαμε και από κοντα....
Άραγε ο "υποφαινόμενος" δεν θα γράψει??? Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 09:21:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Lef205 έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
Lef205 έγραψε:

καλά καλά, κατάλαβα... να το πεις εσυ αμα θες Λευτέρη αυτά για εμένα ειναι επικίνδυνες αποστολές! Twisted evil Twisted evil
Οταν μπαίνουν στη μέση γυναικα και αυτοκίνητο γινεται πάντα χαμος και στο τελος επικρατεί η γυναίκα! Γι αυτο...Υδραυλικό θέλει η γυναικα? Υδραυλικοοοοοοοο ναι, οτι πει η γυναίκα.

ΥΓ: "τυχερε" εσύ εχεις κι ενα πλήρως αντρικό αμάξι - όπλο αρα εισαι οκ!

Οχι ρε'συ καμια σχεση, το ατομο ειναι ο bob μαστορας ερχεται με φορμα μηχανικου κστους αγωνες και δεν εχει χασει κανεναν! Laughing

Βεβαια η αληθεια ειναι πως οταν το ειδε χτες της ηρθε καπως! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης