PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΤΟ ΠΕΖΑΚΙ ΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 16:45:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα προβλημα με το ταιριασμα του χρωματος,υπαρχει στα παλια αυτοκινητα (15ετιας +) αφου με τον καιρο (ηλιο κτλ) ξεθωριαζει-θαμπωνει το χρωμα και μετα αν χρειαστει να βαψεις καποιο σημειο του αυτοκινητου,τοτε φαινεται οτι η μπογια ειναι πιο εντονη σε εκεινο το σημειο!
Τωρα αν καποιος σε καινουργιο αμαξι δεν ταιριαξει απολυτα το χρωμα...ή ειναι πολυ βλακας ή πηγε να κανει καμια πατεντα γιατι καταλαβε οτι υπηρχε το παραπανω προβλημα!

Που να δειτε του '75 τα αυτοκινητα που ψαχνω εγω,ποσα εχουν αυτο το προβλημα.... Rolling eyes
Ολικη βαφη for ever! Cool

Παντως συμφωνω οτι δεν ειναι μονο στην αντιπροσωπια η τελεια δουλεια!
Υπαρχουν και αλλα συνεργεια που κανουν το ιδιο καλη δουλεια και δεν χρειαζεται να τα πληρωσεις χρυσαφι!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 18:54:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Επίσης οπ Αντρέας έχει να καλό φανοποιό

Ο andreas ειναι το παιδι που σου ειπα πωs ο φιλοs μου του εχει κανει μια καλη δουλεια!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Απρ 2007, 22:10:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην peugeot (το φαναρτζίδικο που συνεργάζεται για την ακρίβεια) μου είπε 500€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατί έχει πάρει και μέσα, και έχει στραβώσει και η μούρη...κι επειδή ξέρω και πόσο #$^%&#$ είναι, μετά σου ρίχνει και το καλό όταν πας να το πάρεις...ε...η τιμή που σου είπα ήταν χωρίς ΦΠΑ. Το λέω γιατί το έχω δει να γίνεται μπροστά μου. Για τον συγκεκριμένο πάντα.
Γι'αυτό Σταύρακα όχι στην αντιπροσωπεία. Wink
Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη..για να μην πω και για τη δουλειά που κάνουν... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

85€ καινούριο το φουσκωτό.
Βάψιμο και τοποθέτηση 120€.

Αλλά αν φτιάχνεται δε χρειάζεται καινούριο, απλά επισκευή. Κι αν βρεις μεταχειρισμένο φτερό ακόμα καλύτερα. Wink
Αν θες λεπτομέρεις για το που και τι, στείλε ένα pm να σου πω. Razz

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
BADGIRL (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 XS (2003)

Ένταξη: 15 Φεβ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2007, 00:42:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πηγα σε εναν φανοποιο γνωστο γνωστου του γνωστου ω γνωστε και μου ειπε 220,00€ για επισκευη οχι αντικατασταση γιατι δεν ειναι μονο το φτερο τελικα ειναι και η φασα????(ετσι λεγεται??? Rolling eyes ) το πλαστικο που ειναι ακριβως κατω απο το σηματακι χτυπημενη και θα τη σουλουπωσει και θα τη βαψει και θελει βαψιμο και η μασκα απο κατω και μου ειπε οτι θα προσπαθησει (δεν καταλαβα και πολλα Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ) να μην το στειλει ολοκληρο για βαψιμο αλλα μονο το κομματι που ειναι χτυπημενο.επισης ειναι και λιγο το φαναρι αλλα ευτυχως δεν εσπασε απλα το πεταξε λιγο πανω και εχει σπασει λιγο στις ακρες και μου ειπε οτι και αυτο συμμαζευεται και δεν χρειαζεται να το αλλαξω!!! Very happy Very happy . αυτα απο τον συγκεκριμενο αλλα θα ρωτησω και αλλου αλλα μαλλον εκει θα το παω γιατι μου φαινεται λογικη η τιμη.εσας????????? Rolling eyes Rolling eyes .

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΖΑΚΙ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Απρ 2007, 02:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kovac έγραψε:
Στην peugeot (το φαναρτζίδικο που συνεργάζεται για την ακρίβεια) μου είπε 500€!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατί έχει πάρει και μέσα, και έχει στραβώσει και η μούρη...κι επειδή ξέρω και πόσο #$^%&#$ είναι, μετά σου ρίχνει και το καλό όταν πας να το πάρεις...ε...η τιμή που σου είπα ήταν χωρίς ΦΠΑ. Το λέω γιατί το έχω δει να γίνεται μπροστά μου. Για τον συγκεκριμένο πάντα.
Γι'αυτό Σταύρακα όχι στην αντιπροσωπεία. Wink
Τουλάχιστον στη συγκεκριμένη..για να μην πω και για τη δουλειά που κάνουν... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Στο μπ****έλο σας που λέγεται Αθήνα (και περιέργως, μου αρέσει Smile ), είχα την τιμή να το διαπιστώσω αυτό με το ΦΠΑ, σε συνεργείο όμως και όχι σε αντιπροσωπεία (για να κοπεί απόδειξη, ήθελε να του πληρώσω και το ΦΠΑ, του είπα όχι, δεν έκοψε απόδειξη, μαύρα λοιπόν όλα τα λεφτά και στην τσέπη του, έτσι γιατί είναι μάγκας Wink )

Στο χωριό μας την Λάρισα, δεν έχει τέτοιες εξυπνάδες, ειδικά στην Peugeot μας. Εκτός από την τέλεια δουλειά που έχει γίνει σε ότι έχω ζητήσει μέχρι τώρα, οι τιμές που λένε, είναι είτε σταθερές, είτε προς τα κάτω. Παραπάνω από αυτό που σου λένε, δεν πρόκειται να βγει, εκτός κι αν προκύψει κάτι που δεν φαίνεται εξωτερικά, αλλά μόνο με το λύσιμο. Και πάντα θα σου πούνε τιμή ΜΕ ΦΠΑ.

Εν συγκρίσει με τις άλλες αντιπροσωπείες που έχει τύχει να πάω με φίλους για τα αυτοκίνητα τους, τα service τους είναι εντελώς για τον... ξέρεις. Να φανταστείς πως ο ηλεκτρολόγος άλλαζε λάδια π.χ... Rolling eyes

Οπότε Χρηστάρα, αντιπροσωπεία για εμένα και πάλι αντιπροσωπεία Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Απρ 2007, 13:26:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά οι φαναρτζίδες ειναι μεγάλα λαμόγια αν δεν εχεις δικό σου που να τον ξέρεις αντιπροσωπεία και τιποτα αλλο

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 11:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BadSpud! έγραψε:
Γενικά οι φαναρτζίδες ειναι μεγάλα λαμόγια αν δεν εχεις δικό σου που να τον ξέρεις αντιπροσωπεία και τιποτα αλλο

Aυτη η διαπιστωση δυστυχως δεν ισχυει μονο για τους φανοποιους αλλα για ολο το συνολο των ειδικοτητων των συνεργειατζηδων Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 13:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον εγω που ρωτησα στην lion μου ειπαν250 περασμενο πανω στο αυτοκινητο ! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 15:15:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
λοιπον εγω που ρωτησα στην lion μου ειπαν250 περασμενο πανω στο αυτοκινητο ! Wink

Εδώ στην Λάρισα, έχουμε μια Peugeot, οπότε καταλαβαίνουμε για ποια μιλάμε.

Εκεί στην Θεσσαλονίκη νομίζω έχετε παραπάνω από μια, οπότε καλό θα είναι να γράφεις για ποια Lion αναφέρεσαι... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 19:09:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:

εχουν ανεβει οι τιμες κατα 100 ευρω σε σχεση με πριν απο 2 χρονια για την ιδια δουλεια! Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 23:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
nOkpos έγραψε:

Εδώ στην Λάρισα, έχουμε μια Peugeot, οπότε καταλαβαίνουμε για ποια μιλάμε.

Εκεί στην Θεσσαλονίκη νομίζω έχετε παραπάνω από μια, οπότε καλό θα είναι να γράφεις για ποια Lion αναφέρεσαι... Wink

στον δρομο προς χαλκιδικη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 23:56:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη πατε στη Lion στην Μουδανιων (προς Χαλκιδικη) θα το μετανιωσεται (ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 00:23:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν βγαίνουμε να κατηγορήσουμε κάτι εδώ, ειδικότερα κάτι μεγάλο όπως μια αντιπροσωπεία, καλό θα είναι να υπάρχει και μια αιτιολογία ή κάποιο παράδειγμα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 16:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον πηγα προχθες στη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια (Τριτη 17/04) ειχα προβλημα με το "ANTIPOLUTTION FAULT" και το προβλημα τελικα ηταν μια σπαζμενη φυσσα στον δευτερο "λ" στην Lion μου ειπαν οτι χρειαζεται αλλαγη πλεξουδας,αλλαγη και των 2 "λ" και τηλεφορτωση με κοστος 600+ euro πηγα σε αλλο συνεργειο και με 0 κοστος μου καθαρισε τις φυσσες τις μονωσε εκανε διαγραφη σφαλματος και απο τοτε ολα οκ.
Καταλαβες γιατι λεω "φαρμακειο"

Επιστροφή στην κορυφή
marduk (mihalis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 XS 1.4 8v

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: korydallos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 15:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω προσφατα εφτιαξα το αριστερο φτερο στο φαναρτζιδικο που συνεργαζεται με την peugeot στη γρηγοριου λαμπρακη , στο κερατσινι . 250 φτιαξιμο και βαψιμο το ιδιο φτερο ,χωρις αλλαγη . Και βεβαια θα τα πληρωσει ασφαλιστικη .

-με τα όσα-
Επιστροφή στην κορυφή
BADGIRL (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 22:40:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

marduk έγραψε:
Εγω προσφατα εφτιαξα το αριστερο φτερο στο φαναρτζιδικο που συνεργαζεται με την peugeot στη γρηγοριου λαμπρακη , στο κερατσινι . 250 φτιαξιμο και βαψιμο το ιδιο φτερο ,χωρις αλλαγη . Και βεβαια θα τα πληρωσει ασφαλιστικη .

εμενα μου ειπαν τελικα 150,00€ με αλλαγη το φτερο και ψιλοσουλουπωμα τα γυρω γυρω.οχι αυθεντικο το φτερο ιμιτατιον αλλα δεν με πολυνοιαζει γιατι ειμαι καινουργια οδηγος και στανταρ κατι θα ξανακανω.και εννοειται οχι στην αντιπροσωπεια ουτε καν πηγα να ρωτησω.ελπιζω απλα να μην πολυφαινεται.

Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Απρ 2007, 14:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντε και πιο προσεκτικη απο εδω και περα.

Επιστροφή στην κορυφή
BADGIRL (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 01:18:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το πεζακι μου ειναι και παλι καλα!!!ειναι τελειο και παλι Very happy Very happy Very happy .ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας ελπιζω να μην την ξαναχρειαστω για κατι τετοιο Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 01:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά σου Smile

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Απρ 2007, 08:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...με προσοχή απο εδώ και πέρα... Wink
Καλές διαδρομές... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης