PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Κρύωμα κινητήρα σε 207 GT?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Απρ 2007, 10:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θα συμφωνήσω 100% με τον Στέλιο...
Στο κάτω κάτω την όποια φθορά εγώ ο ίδιος θα την πληρώσω όποτε μου συμβεί και όχι οποιαδήποτε εταιρία (μιλάμε για εκτός περιόδου εγγύησης) οπότε και καλό είναι οι φθορές να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες...
προσέχουμε για να έχουμε...

στο κάτω κάτω 2~3 λεπτά κρυώματος δεν είναι και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 15:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετω ολους του Γαλλοφιλους.
Εχω στην κατοχη μου εδω και 1.1/2 μηνα ενα 207gt και μιας και εχετε την συζητηση για το timer η αποψη μου ειναι οτι ουτε λογος να μην το βαλετε παιδες.Οποιοι το εχουν στην κατοχη τους ας ανοιξουν το καπο βραδυ μετα απο σχετικα γρηγορη βολτα.Απορω πως δεν λιωνει το μεταλο απο την ερυθροπυρωση.
Εγω το εβαλα κι ας λεει ο καθε αντιπροσωπος οτι θελει.
Οποιος θελει οδηγιες μιας και ειμαι ηχοσυστηματας σας λεω.
Το βαζετε και μονοι σας τοσο ευκολο ειναι.
Τελικα το ESP βγαινει το ρημαδι?
Το προγραμμα του RC μπαινει η ειναι φημες?
Να στε καλα ολοι να χαιρεστε τα γκαζια σας... Very happy Very happy

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 16:36:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδιά.
Σε ένα μηνά παραλαμβάνω και γω το gt και σκεφτόμουνα για turbo timer. Μήπως μπορείτε να βάλετε εικόνες. Γίνετε μήπως να μπει κάτω από τη θέση του radio cd που είναι κενή. Αλήθεια ποσό κάνει.Δε νομίζω να έχουμε προβλήματα με την εγγύηση του αυτοκινήτου?
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 16:47:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:

Τελικα το ESP βγαινει το ρημαδι?
Το προγραμμα του RC μπαινει η ειναι φημες?

Φίλε μου για την πρώτη απορία που έχεις , θα το έχεις δεί και ο ίδιος ότι απενεργοποιείται μερικώς και μόνο....άρα....για την ώρα...
Για την δεύτερη απορία.....μέχρι να έρθουν τα πρώτα RC στην Ελλάδα.....καθώς και τα παρελκόμενα τους ......θεωρώ ότι μένουμε στην πληροφόρηση που έχουμε ξαναπεί...

Άαααα επίσης καλοτάξιδο.....
Και καλώς ήρθες...... Wink Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 17:01:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οι επισημες φημες λενε οτι θα μπαινει το προγραμμα του ρουσου...
το ποτε ειναι ενα θεμα... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 20:22:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

power έγραψε:
Γεια σας παιδιά.
Σε ένα μηνά παραλαμβάνω και γω το gt και σκεφτόμουνα για turbo timer. Μήπως μπορείτε να βάλετε εικόνες. Γίνετε μήπως να μπει κάτω από τη θέση του radio cd που είναι κενή. Αλήθεια ποσό κάνει.Δε νομίζω να έχουμε προβλήματα με την εγγύηση του αυτοκινήτου?

Δεν χρειαζεται να παρεις τοσο ογκωδες γιατι δεν ειναι και κασσετοφωνο δα Laughing Laughing
Εγω εβαλα της apexi κοινως και ως στυλο και ειναι θαυμασιο η τοποθετηση του πανευκολη και το μονο μειονεκτημα ειναι οτι οταν μετρα για να σβησει μπορεις να το κλειδωσεις μονο χειροκινητα και οχι απο το τηλεκοντρολ γιατι δεν δουλευει ο δεκτης οσο υπαρχουν τα ρευματα και δεν κλεινουν οι καθρεφτες αυτοματα αλλα μολις μετρησει ολα οκ.
Επισης δεν βγαζει κανενα σφαλμα στην ecu(εχω καλες σχεσεις με το τοπικο συνεργειο και το τσεκαρω συνεχεια) Thumb Left Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 20:34:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Και ο Ρουσος τι εστι??? Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 12:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
volvos έγραψε:

Και ο Ρουσος τι εστι??? Shocked

RC....... Wink Wink Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 21:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΑΑ ετσι.... Beer W00t

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 21:44:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Εγώ πάντως επιμένω πως σε νορμάλ συνθήκες οδήγησις δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα.
Από εκεί και πέρα όπως λες κι εσύ ο καθένας ας κάνει ότι θέλει.

Α και κάτι ακόμα....τα δημοσιογραφικά 207GT έχετε την εντύπωση πως τα παραχαϊδεύουν και α μην το σβήσει είναι ζεστό η άστο να ζεσταθεί και μετά φύγε.... μπα δεν νομίζω.
Κι όλα αυτά τα αυτοκίνητα κυκλοφορούν και κάνουν πολλά χιλιόμετρα και θα συνεχίσουν να κάνουν και μετά το τέλος των τεστ και είμαι σίγουρος πως δεν θα κάνουν κιχ. Wink

τα δημοσιογραφικά σίγουρα τα σκίζουν αλλά Αργύρη να πεις και ότι μετά από κάθε σκίσιμο μπαίνουν στην αντιπροσωπεία για γενικό έλεγχο, σφίξιμο αλλαγή φθαρμένων μερών κ.τ.λ.

Από την άλλη σίγουρα το τούρμπο θέλει πριν το σβήσεις να το αφήσεις να δολέψει λίγο ή απλά 3-4 λεπτά πριν φτάσεις σπ΄τι σου μην το πιέσεις ώστε να μην περιστραφεί η τουρμπίνα με πολλές στροφές.
Η φτερωτή λένε ότι περιστρέφεται με περίπου 60000 στροφές το λεπτό σε πλήρη λειτουργεία και τηέλει κάποιο χρόνο να σταματήσει εντελώς την περιστροφή.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 22:44:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν εχεις να κανεις με υψηλες θερμοκρασιες στο λαδι και στην πολλαπλη καλο ειναι να γινετε και σωστο ζεσταμα(να μην λεμε μονο για το κρυωμα)αλλα και καλο κρυωμα.
Καλο ζεσταμα γιατι το λαδι δεν ειναι τοσο λεπτο ωστε να ερχετε στο φασμα καλης λειτουργιας με την μια αλλα και καλο κρυωμα γιατι τα κινουμενα μερη παθαινουν τρελη πλακα απο αποτομες μεταβολες.
Βεβαια η εταιρια πιστευω να εχει υπολογισει καποια σεναρια απο αυτα γιατι οταν βγαζεις ενα αμαξι με 150 αλογα και μαλιστα της σειρας 2 με τιποτα δεν περιοριζεις το Target Group σε ηλικιωμενους και γιαγιαδες οπου θα χρησιμοποιησουν το αμαξι για μια βολτα μεχρι το μαρκετ με χαλαρους ρυθμους.Σε σημειο να μην ανοιγει ποτε το τουρμο.
Σιγουρα εχουν παρει υπ'οψην τους νεους και γενικα ολους τους φιλους του δεξιου πεταλ οι οποιοι θα θελουν να το σκιζουν και λιγο.
Οποτε για καλο και για κακο ας μπει ενα Turbo Timer γιατι δεν ξερεις μεχρι που εφτασε το δικος τους μυαλο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 07:17:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Turbo timer?Μια αποριουλα...Με τι κριτηρια βγαζει χρονο και μετραει?η παντα το ιδιο ειναι?Αλλα και χωρις timer το να περημενεις να κρυωσει/ζεστεθει το μοτερ δεν ειναι κατι κακο....Πντως το δικο μου οσες φορες το πηρα και εφυγα για δουλεια το πρωι χωρις ζεσταμα ειχα την αισθηση οτι θα ξηλωσω κανα λεβιε απο την δυναμη που εβαζα να μπει,ειδηκα,η πρωτη....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 08:27:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:

Η φτερωτή λένε ότι περιστρέφεται με περίπου 60000 στροφές το λεπτό σε πλήρη λειτουργεία και τηέλει κάποιο χρόνο να σταματήσει εντελώς την περιστροφή.

220.000rpm στο συγκεκριμενο αυτοκινητο... Shocked

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sotos 207Gt στις Τετ 18 Απρ 2007, 08:28:43, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 08:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις περισσοτερες περιπτωσεις ο χρονος του turbo timer ειναι προκαθορισμενος(απο τον ιδιοκτητη) και σβηνει μολις τελειωσει.

Στην ουσια ειναι σαν να εχεις εναν πυκνωτη που δινει ρευμα μεχρι να αδειασει...
Μολις αδειασει κοβει και την τροφοδοσια.

Πολυ σπανια θα βρεις εξωτερικο turbo timer που θα εχει και ελεγχο θερμοκρασιας μοτερ/λαδιου. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 08:31:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβως και συγκεκριμενα παιρνει απο καλωδιο με σταθερη ταση πχ μπαταρια

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 09:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα 3λεπτο με 5λεπτο απο οσο ξερω ειναι αρκετο.
Απλα το τοποθετεις γιατι μπορεις να φυγεις χωρις να το περιμενεις σωνει και καλα εκει.
Πολλες φορες μπορει να μην εχεις αυτα τα 5 λεπτα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 11:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπερ ρκετο θα ελεγα.Εγω το εχω βαλει στα δυο λεπτα και μεσα σε αυτο το χρονο σβηνει ακομα και ο ανεμιστηρας του intercooler..

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 15:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
σβηνει ακομα και ο ανεμιστηρας του intercooler..

Ο ποιός? Rolling eyes

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 15:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαί...ναί...
Και όμως έχει..... Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 15:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μισό λίγο γιατί κάτι δεν πάει καλά.

Εδώ είναι ο EP6DT.

Πίσω από το φανάρι του συνοδηγού, είναι οι 2 μεγάλοι πλαστικοί μαύροι σωλήνες, εκ των οποίων ο ένας πάει στο intercooler (το οποίο είναι τοποθετημένο κάθετα στον άξονα του δρόμου) και ο άλλος φεύγει.

Για πείτε μου, ο ανεμιστήρας που είναι? Από μπροστά πάντως, 1 βδομάδα πριν που κοιτούσα με τον -=N4X=- στην αντιπροσωπεία τον προφυλακτήρα, δεν είχε τίποτα από μπροστά του το intercooler...

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης