PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ANTIPOLLUTION FAULT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 09:18:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:

Το αυτοκίνητο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΦΟΒΑ...

Αυτά για να μην αγχωθείτε οι των 207...

Αυτά...

Εσύ fynos έχεις 206 όπως λέει και το avatar, άρα μη περιμένεις γράμμα Wink

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 09:22:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Silly Ναι αλλά το avatar δεν λέει ότι τα 206 είναι 2 και 1 το 207 Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DaSoP (ΧΡΗΣΤΟΣ)
Μέλος
Μέλος

206 GTi '03

Ένταξη: 22 Αύγ 2003
Τόπος: IΩΑΝΝΙΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 10:30:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
Τελικά το πήγα στη peugeot (στο παράρτημα της LION στη Συγγρού) και μου είπαν ότι ήθελε update ο εγκέφαλος. Επίσης, μου είπαν ότι αν το ξανακάνει θέλει αλλαγή η πεταλούδα του γκαζιού, με κόστος περίπου στα 200-250 euros.
Εμένα τώρα γιατί μου φαίνεται ότι με πιάσαν κώτσο?!Λοιπόν 28 ευρώ κόστισε η διάγνωση και αναζήτηση βλάβης, 22 η τηλεφόρτωση εγκεφάλου.Σύνολο 50 ευρώ για κάτι το οποίο μπορεί και να ήταν παροδική βλάβη.Κι όσο σκέφτομαι ότι στη peugeot στα Γιάννενα όποτε μπαίνει στο διαγνωστικό δε μου πίρνουν τίποτα..
Α τους είπα να μου ρυθμίσουν και τα φώτα γιατί μου φα΄νοταν ότι φώτιζαν το Θεό.Κόστος για ρύθμιση προβολέων...16,7 ευρώ!!Μη τα πολυλογούμε επειδή άλλαξα και μία λάμπα που είχε καεί τελικά έδωσα 74,5ευρώ από το πουθενά!
Δε πάμε καλά...

Οταν καποια μερα βρεθηκα στην Peugeot Ιωαννινων (δεν θυμαμαι ακριβως τι πηγα να κανω αλλα ηθελα τον ηλεκτρολογο) τον ρωτησα μηπως υπαρχει νεο update στο προγραμμα του αυτοκινητου μου! Το εβαλε στον εγκεφαλο και οντως υπηρχε νεο προγραμμα! Το εβαλε και δεν μου πηρε μια!!!
Οσο για το Antipolution error εμενα μου το εδειξε στους πρωτους 6 μηνες που ειχα το αμαξι! Τι εφταιγε? Η μπαταρια!!!
Ναι ειχε γινει ασπρος ο ενας πολος και βραχυκυκλωσε τον λ(!?!?!?!?!?!?) αλλαξα μπαταρια στην εγγυηση εσβυσε το λαθος και απο τοτε ολα κομπλε! Να σημειωθει οτι φοραω χειροποιητη εξατμιση απο καταλυτη και πισω χωρις μεσαιο καζανακι και φιλτρο ΚΝ!

LET'S GET FASTERRRRRRRRRR!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 quiksilver 1.4 (16v)

Ένταξη: 25 Δεκ 2006
Τόπος: ΕΥΡΩΠΟΣ-ΚΙΛΚΙΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 19:03:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια αυριο το πρωι με περιμενουν στην Lion στη Θεσ/νικη
για να μου βρουν λυση στο προβλημα μου.
Ηθελα να ρωτησω μηπως εχει ακουσει κανεις τιποτα σχετικο με ανακοινωσεις μεσα απο την Peugeot σχετικα με το συγκεκριμενο μοντελο(το δικο μου ειναι Quiksilver 206 1.4 16v 90ps 09/2004)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 22:13:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα υστερόγραφο σχετικά...
Μετά απο αρκετές ώρες οδήγησης (~200χλμ) με εικονικό Depollution system faulty kai Max temperature δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.. (όπως μου είχαν πέι άλλωστε....)
ΟΜΩΣ:
Σήμερα όταν πήγα να βάλω μπρός, το αυτοκίνητο μουλάρωσε...
Έπαιρνε μπροστά αλλα αδυνατούσε να κρατήσει ρελαντί και έσβηνε...
Τελικά μετά απο καμια 5-6 βγάλε βάλε το κλειδί (για να επανεκκινείται ο εγκέφαλος) και πολύ άγχος έστρωσε και έκανα αλλα 100κμ απο Χαλκιδική(ευτυχώς)..

Αυτή ήταν και μια άλλη παράμετρος της συζήτησης που δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία...

"-Μπορεί βέβαια να μην παίρνει μπροστά σε κάποια φάση... Άστο λίγο και θα στρώσει...
-Δηλαδή μπορεί να μου μείνει στα χέρια;
-ΟΧΙ! Θα δοκιμάσεις να βάλεις μπρός σε 2 λεπτάκια και θα είναι ΟΚ..."

Νέες τεχνολογίες σου λέει μετά...
Αν τώρα αύριο καταφέρω να το πάω αντιπροσωπεία είναι άλλου παπά ευαγγέλιο!
Είδωμεν!

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Απρ 2007, 14:25:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο, πόσα χιλιόμετρα έχει κάνεις συνολικά το 207 σου ?
Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Απρ 2007, 14:52:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον παιδια πηγα χθες στο προκαθορισμενο ραντεβου μου με την Lion στη Θεσ/νικη και ηστερα απο πολυ ψαξιμο το συμπερασμα ηταν το εξης-
1)προβλημα με την πλεξουδα
2)προβλημα και με τους 2 "λ"
3)προβλημα με τα καυσαερια απο τον καταλυτη
με αποτεολεσμα να μου πουν μια εξωφρενικη τιμη και εγω μες τα νευρα πηρα το αυτοκινητο και εφυγα.
Απο εκει φευγοντας περασα απο 5 διαφορετικα συνεργεια για να παρω και μια ακομη γνωμη.
Σε ολα μου ειπαν το ιδιο με την μονη διαφορα οτι δεν χρειαζεται να αλλαξω ουτε τους "λ" ουτε και την πλεξουδα αλλα μονο τον καταλυτη.
Τελευταια αργα το απογευμα πηγα σε 1 συνεργειο στην Κ.Καραμαλη στο οποιο ο μαστορας εκει μου εβγαλε ολες τις φυσες τις καθαρισε και τις ξανακουμπωσε επειτα εκανε διαγραφη σφαλματος και απο τοτε μου δειχνει οτι το μονο προβλημα που υπαρχει ειναι με τον καταλυτη.
Σημερα πηγα σε αυτον τον φιλο μου τον μηχανικο να το βαλουμε και στο δικο του διαγνωστικο και μου εδειξε παλι το ιδιο.
(σημειωτεων οτι απο χθες εχει σταματηση να ρεταρη το αυτοκινητο και δεν εχει ξαναναψει το λαμπακι CHECK ENGINE)
Μηπως τελικα θελαν να μου πιασουν τον κ....ο στην Lion?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
klain (giorgos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.4 (16V) SpPk (2006)

Ένταξη: 08 Ιούν 2003
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2007, 12:36:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 groupA έγραψε:

Έλα τώρα!
Γιατί το΄λές αυτό?!
Twisted evil

Όσον αφορά το δικό μου (ίδιο φαινομενικά πρόβλημα στο 207)...
Σε 20 λεπτάκια το πήρα και έχουν σταματήσει βλακοενδείξεις και τα προβλήματα στο ξεκίνημα...
Το μόνο περίεργο που παρατήρησα...είναι οτι πλέον το βεντιλατέρ συνεχίζει να λειτουργεί και αφότου σβήσω τη μηχανή, βγάλω κλειδί κτλ...
Κάτι που 99% δεν το έκανε πρίν το "σέρβις"...
Να αρχίσω να ανησυχώ; Δεν το κάνει πάντα... κάποιες φορές μονο...
(και χωρίς να το έχω ζορίσει ιδιαίτερα..εώς καθόλου..)

Για δες καιρό που διάλεξε.. ο χάρος να το πάρει...
Farewell 206 Xs (8V) 1,4 (2003)
Silly
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2007, 12:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

klain έγραψε:
206 groupA έγραψε:

Σε 20 λεπτάκια το πήρα και έχουν σταματήσει βλακοενδείξεις και τα προβλήματα στο ξεκίνημα...
Το μόνο περίεργο που παρατήρησα...είναι οτι πλέον το βεντιλατέρ συνεχίζει να λειτουργεί και αφότου σβήσω τη μηχανή, βγάλω κλειδί κτλ...

Αυτό το 99% καλύτερα να το ξανασκεφτείς μιας και δεν έχει καμία απολύτως σχέσει με το σέρβις.
Αυτή τη λειτουργία την έχουν ΟΛΑ σχεδόν τα μοντέλα.
Επιστροφή στην κορυφή
206 groupA (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Μάϊ 2007, 14:01:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιωργο για το βεντιλατερ να μην ανυσηχεις καθολου αφου σταματησε να σου κανει ολα τα υπολοιπα χαζα.

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 18 Μάϊ 2007, 23:10:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το βράδυ και ενώ το αυτοκίνητο (207) ήταν κρύο, μετά από 5 λεπτά λειτουργίας του ξαφνικά ο δείκτης λαδιού εκτινάχτηκε στα ύψη Shocked Φυσικά υπήρχαν και οι σχετικές ειδοποιήσεις του STOP το κόκκινο λαμπάκι στο θερμόμετρο λαδιού και η εμφάνιση του μηνύματος για Engine Temperature too high και το ventilater να δουλεύει σαν τρελό !
Ξέρει κανείς κάτι ?? είναι του ίδιου περιστατικού με του . klain. . ?
Το αυτοκίνητο 1400cc 16v παραγγέλθηκε Ιούνιο και παραδόθηκε Ιούλιο . . . !
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 06:25:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο δείκτης λαδιού…………….αααχχχχ!!!!!!!
Ο δείκτης νερού ήταν , αφού σου έγραψε και στην οθόνη τη πρόβλημα έχει.
Βαλβίδα θερμοκρασίας θέλει και είναι οκ.
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Μάϊ 2007, 08:28:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι πολύ σωστά ΝΕΡΟΥ !!!
Ευχαριστώ Αργύρη . . . . Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούλ 2007, 10:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν, μου ξαναεβγαλε μήνυμα ο εγκέφαλος για antipollution fault. Είπα να το αφήσω και να το πάω για έλεγχο όταν θα εόχα λίγο διαθέσιμο χρόνο, αλλά χθέσ ποπυ χρειάστηκα το αμάξι όταν το έβαλε μπροστά μου έκανε το εξήσ: δεν κρατούσε σταθερό ρελαντί αλλά και δεν ανέβαζε πάνω από 2000 στροφέσ. Αφού το έσβησα και το αφησα για κανα λεπτό το έβαλα μπροσ και όλα οκ(βέβαια η ένδειξη για antippolution fault να παραμένει). Μπορεί το ένα πρόβλημα να μη σχετίζεται με το άλλο αλλά ποτέ δε ξέρεις. Πήρα τηλ κανά δυο συνεργεία της peugeot (και τη Lion μέσα σε αυτές ) και δε μπορούσαν να μου κλείσουν ρεαντεβου μέχρι το τέλος του μήνα!!! Επειδή 'εχω βγάλει ήδη εισητήρια για πλοίο να το πάρω το αμαξάκι μου ή θα μου μείνει στα χέρφια σο νησί? Έχετε να προτείνετε κανά καλό συνεργείο άμα ειναι να μου κοιτάξουν μέσα στην εβδομάδα?

Ευχαριστώ!
Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούλ 2007, 10:45:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kazanovas έγραψε:
και δε μπορούσαν να μου κλείσουν ρεαντεβου μέχρι το τέλος του μήνα!!

και που εινα το παραξενο;ολοι θελουν σερβις γιατι πανε διακοπες...λογικο δεν ειναι;

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kazanovas (giannis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 1.6 Gti

Ένταξη: 30 Νοέ 2003
Τόπος: Ζωγράφου-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούλ 2007, 13:57:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά πεταλούδα γκαζιού είναι το πρόβλημα.Ξέρει κανείς αν είναι κάτι σοβαρό και αν μπορώ να το αφήσω κανά δυο βδομάδεσ και να το αλλάξω μετά? Μπορεί να κάνω μγαλύτερη ζημιά έτσι?
(κανείσ που να την αλλάζει εδώ μέσα? Very happy )
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούλ 2007, 16:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
klain έγραψε:
206 groupA έγραψε:

Αυτό το 99% καλύτερα να το ξανασκεφτείς μιας και δεν έχει καμία απολύτως σχέσει με το σέρβις.
Αυτή τη λειτουργία την έχουν ΟΛΑ σχεδόν τα μοντέλα.

Αργύρη, εννοείς και τα 206? Shocked
Γιατί μάλλον πρέπει να ανήκω στην κατηγορία του "σχεδόν".. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Ποτέ δεν έχει δουλέψει το βεντιλατέρ αφού σβήσω τη μηχανή και είναι το μόνο μου παράπονο [καλό το 206, χρυσό το 206] (πολλές φορές αν το αφήσω 1' και ξαναπάω είναι σχεδόν στο κόκκινο [το νερό πάντα έτσι? το λάδι πρέπει να το φτιάξουμε αν και δε χρειάζεται], άρα πρέπει λογικά να δουλέψει).
Αν δεν πρέπει να το κάνει (που μάλλον έτσι θα είναι) no prob, απλά να μου φύγει η ιδέα, αλλιώς.. Laughing Laughing Laughing Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούλ 2007, 16:13:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oyte εμενα δουλευει το βεντιλατερ αμα κλεισω μηχανη...
νομιζω οτι ειναι χαρακτηριστικο ολων των μουλτιπλεξ...
Επιστροφή στην κορυφή
vagva (vag)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 28 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2007, 11:57:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ούτε εμένα....
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούλ 2007, 12:16:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ, ευχαριστώ παίδες! Very happy
Και sorry για το off topic. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης