PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 vs VW golf
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 09:15:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Ρε αλέξανδρε τώρα που το πρόσεξα όταν λές made by myself φιλτροχοάνη τι ακριβώς εννοείς???? Για analyze it (this)!!!!!

Τιποτα ιδιεταιρο..Απλα εβγαλα τον πνιχτη πισω απο το φτερο και αφησα μονο το φιλτροκουτι της μαμας..Στη συνεχεια προσθεσα ενα κοματι ευκαμπτο σωληνα και τον κατεβασα λιγο ποιο κατω απο το ψυγειο και με φορα κοντρα προς τον ανεμο ετσι ωστε να τραβαω οσο ποιο κυο αερα μπορω...Εαν τωρα πατησεις αποτομα το γκαζι ο ηχος εχει μια χροια σαν φιλτροχοανη..Αυτο βεβαια μεχρι να μπει μια κανονικη...

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 10:01:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοντρα???? αλεξανδρε να ερθω εγω που ειμαι εκει κοντα να του δειξω κατι ? Ηδη το Astra 1.4 82PS κλαει ακομα!! και ηταν και φτιαγμενο! με χταποδια φιλτρα εξατμισεις!

Ετοιμαζω κοντρα με ΙΒΙΖΑ 101PS θα σας πω οταν την κανω και αν την κανω... ΦΟΒΑΜΑΙ! λιγο... αλλα ο γαλλος ο τρελλος δεν μασάει!

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 12:07:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο τώρα ποια μηχανή έχεις πάνω?Αν έχει απο το rally θα τον πάρεις.Αλλίως δύσκολα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 16:25:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν 6 μηνες και χωρις τισ τελευτεες ρυθμισεις στο 400ρι μου εφυγε ενα ΙΒΙΖΑ μιση καρότσα... τωρα που παω και καλύτερα ?... Μακρυ διαφορικό γαρ.. και φορτωνει και φορτωνει...

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 16:30:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:
Πριν 6 μηνες και χωρις τισ τελευτεες ρυθμισεις στο 400ρι μου εφυγε ενα ΙΒΙΖΑ μιση καρότσα... τωρα που παω και καλύτερα ?... Μακρυ διαφορικό γαρ.. και φορτωνει και φορτωνει...

Oλο με μικρούλια τα βάζεις...

Σιγά τα ωά! Βάλτα και με κανένα στο μπόι σου... μαντάχαλε! Razz

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 09:22:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoLiThS έγραψε:

Φίλε Πολίτη, αν το Ibiza είναι το πρϋγούμενο (με την οθόνη στο ταμπλό), τότε έχεις πολλές ελπίδες να τον πάρεις!!

Προσοχή! Αν είναι το τελευταίο (αυτό που βγήκε πρίν μερικούς μήνες) ή ακόμα χειρότερα, το πρό Προϋγούμενο (που έβγαινε Top Gun με τα στρογγυλά φανάρια), τότε σκούρα τα πράγματα. Οι δυναμομετρήσεις του δείχνουν 108 hp!! Όταν ένα 206 1.4 2ου σταδίου φτάνει τα 100 με 102hp. Και τα κιλά των 2 αμαξιών είναι παρόμοια.

Πάντως σε μία κόντρα δεν πρέπει να ξεχνάμε και το παράγοντα οδηγό!! Αν είσαι πιο "έμπειρος" και καλήτερος οδηγός, αλλοιώνει την σημασία όλων των παραπάνω αριθμών!!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 12:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα η κοντρα με το golf αναβαλετε προς το παρον! Crying or Very sad Crying or Very sad Το δυστιχο δεν αντεξε....τιναξε φλαντζα κεφαλης, εχασε καποια λαδια και γενικα θα μεινει καποιες μερες συνεργειο! Επισης του αναβει και το λαμπακι και καλα οτι εχει βλαβη κινητηρα και οταν το παιρνανε στον εγγεφαλο βγαζει "απροσδιοριστη βλαβη" Shocked Μαλλον θα κανουμε αρκετες μερες να το ξαναδουμε....Γερμανικη αξιοπιστια σου λενε μετα...Γαλλος και παλι Γαλλος...Ζητω ο Γαλλος!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 12:15:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Τελικα η κοντρα με το golf αναβαλετε προς το παρον! Crying or Very sad Crying or Very sad Το δυστιχο δεν αντεξε....τιναξε φλαντζα κεφαλης, εχασε καποια λαδια και γενικα θα μεινει καποιες μερες συνεργειο! Επισης του αναβει και το λαμπακι και καλα οτι εχει βλαβη κινητηρα και οταν το παιρνανε στον εγγεφαλο βγαζει "απροσδιοριστη βλαβη" Shocked Μαλλον θα κανουμε αρκετες μερες να το ξαναδουμε....Γερμανικη αξιοπιστια σου λενε μετα...Γαλλος και παλι Γαλλος...Ζητω ο Γαλλος!!!

Κάτσε να τα μεγαλώσω λίγο για να τα διαβάσουν μερικοί που αμφιβάλλουν... Wink

"Το δυστιχο δεν αντεξε....τιναξε φλαντζα κεφαλης, εχασε καποια λαδια και γενικα θα μεινει καποιες μερες συνεργειο! Επισης του αναβει και το λαμπακι και καλα οτι εχει βλαβη κινητηρα και οταν το παιρνανε στον εγγεφαλο βγαζει "απροσδιοριστη βλαβη" Shocked Μαλλον θα κανουμε αρκετες μερες να το ξαναδουμε....Γερμανικη αξιοπιστια σου λενε μετα...Γαλλος και παλι Γαλλος...Ζητω ο Γαλλος!!!"

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 12:36:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ο συρφετος με τα vti και τα crx δεν εχει τελειωμο.νεα στρατηγικη τωρα με ανανεωμενη πεταλουδα γκαζιου δινουμε και 1,5 καροτσα στον αντιπαλο ιαπωνα ωστε να ερθουμε φορτωμενοι με 160 γεματοι και να τον χαιρεταμε σαδιστικα Evil Evil Rolling eyes Wink .ρε ιαπωνα πουθε πας???εχω αρχισει να τους σνομπαρω.και δεν βλεπεις και κανα mugen να γινει ο σωστος ο τζερτζελος!!.το χθεσινο ανακοινωθεν εχει τρια συμβαντα:1)ενα σαξο vts το οποιο δεν πηγαινε ασχημα αλλα δεν αντεξε μετα τις μεσαιες της τριτης 2)ενα skoda octavia 1.8 20vt (που πας ρε καραμητρο) και το καλυτερο για το τελος 3) ενα S2000 .αυτο το ατιμο ηταν το μεγαλο ψαρι που ηθελα να πιασω αλλα δεν...!παντως πολυ ικανοποιημενος.στο σπασιμο δευτερας ειχε βγαλει μονο φαναρι(κοιταζομασταν κιολας και το υφος του δεν εδειχνε τοσο ανετο και cool Exclamation Wink Cool Surprised Smile ) στην τριτη ξεκολησε και τεταρτη με 180 χιλιομετρα ηταν 1,5 καροτσα μπροστα!εγω δυο ατομα και αυτος μονος του!επειγοντος ελαφρωμα διοτι εχω πολυ σαβουρα μεσα στο ραλλυ και αν δεν εκμεταλλευτουμε το βαρος τοτε χανουμε και το τεραστιο πλεονεκτημα μας απεναντι στους ανταγωνιστες!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 13:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρχηγος ο danielos!!!!!!!!!!!!!!!!
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Εγω προχτες πετυχα παραλιακη corolla vvti 1.6.Απο την 1η μεχρι και την 4η
εφαγε τετοιο ξυλο που ηταν ολο δικο του Exclamation Exclamation Exclamation

ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

ΤΟ 16ΒΑΛΒΙΔΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 110(114 περιπου στο δυναμομετρο) ΑΛΟΓΑ????????????

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation [/b]
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 13:26:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Judger έγραψε:
Αρχηγος ο danielos!!!!!!!!!!!!!!!!
Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy Very happy

Εγω προχτες πετυχα παραλιακη corolla vvti 1.6.Απο την 1η μεχρι και την 4η
εφαγε τετοιο ξυλο που ηταν ολο δικο του Exclamation Exclamation Exclamation

ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!

ΤΟ 16ΒΑΛΒΙΔΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 110(114 περιπου στο δυναμομετρο) ΑΛΟΓΑ????????????

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation [/b]

το corollaki judger μπορει να ειναι vvti αλλα απο ελαστικοτητα σε ολο το φασμα των στροφων στερειται απο τα 16v pug.δεν ειναι και κανενα πουπουλο οποτε καλα εκανες και τον μαυρισες !!! Twisted evil Twisted evil Twisted evil
προσεχε μονο μην πεσεις σε καμια corolla 1.8 me ta 192 γιατι αυτη παει αρκετα καλα.να προσεχετε με τι τα βαζετε γιατι ελοχευει οκινδυνος πατατρακ.(ξερω απο ιδια πειρα παλαιοτερα ομως.τωρα εμαθα και προσεχω!!)

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 14:30:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo θεσ TOYOTA HUYNDAI Αλλα και διάφορα άλλα.ϊσωσ το CARINA E 115 αλογα πρώτης γενιάς να πηγαίνει κατα τα 180-200 καλύτερα!
Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 14:36:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo θεσ TOYOTA HUYNDAI Αλλα και διάφορα άλλα.ϊσωσ το CARINA E 115 αλογα πρώτης γενιάς να πηγαίνει κατα τα 180-200 καλύτερα!

παιδια οταν τα αυτοκινητα ειναι τοσο κοντα απο πλευρας ιπποδυναμης (οποια και αν ειναι αυτη)τοτε ξεφευγει απο το αυτοκινητο και περναει στον οδηγο το ζητημα.μαι χαμενη αλλαγη και τσουπ την εκατσες την βαρκα.ενα δευτερολεπτο ειναι αρκετο να κανει τη διαφορα!!!!!!

.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 14:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχεις δίκιο μετά τα ΄πράγματα τα ελεγχει ο οδηγός.
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 17:15:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo

+ honda vti,vtec...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 20:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Έχεις δίκιο μετά τα ΄πράγματα τα ελεγχει ο οδηγός.

και η κινηση...και τα φαναρια...πρεπει να προσεχουμε μην πατησουμε κανεναν (μακρια απο εμας, φτου φτου).

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 01:41:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo

+ honda vti,vtec...

vtec = 2λιτρο ή μιλάμε για το 1.6?

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 12:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
teoman έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

+ honda vti,vtec...

vtec = 2λιτρο ή μιλάμε για το 1.6?

Εννοείται το 1600 με 160hp

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 16:55:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Εννοείται το 1600 με 160hp

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 12:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον .....Καποιος ορκισμενος Golfακιας εχθες................................αποφασισε να....................πουλησει το golf του και .......................................να κλεισει κατευθειαν απο την αντιπρωσοπεια της Λαρισας...........................................................το ............................. 206cc!!!!! Παρολα αυτα εξακολουθει να θεωρειτε φανατικος θαυμαστης του golf αλλα θεωρει το 206 ποιο μουρατο!!!! Οπως και να το κανουμε εχουμε ενα απο τα ποιο ομορφα αυτοκινητα!! Very happy Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης