Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
alxdr74 (αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS
Ένταξη: 11 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 491 Τόπος: GREECE
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 09:15:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tomcat έγραψε: | Ρε αλέξανδρε τώρα που το πρόσεξα όταν λές made by myself φιλτροχοάνη τι ακριβώς εννοείς???? Για analyze it (this)!!!!! |
Τιποτα ιδιεταιρο..Απλα εβγαλα τον πνιχτη πισω απο το φτερο και αφησα μονο το φιλτροκουτι της μαμας..Στη συνεχεια προσθεσα ενα κοματι ευκαμπτο σωληνα και τον κατεβασα λιγο ποιο κατω απο το ψυγειο και με φορα κοντρα προς τον ανεμο ετσι ωστε να τραβαω οσο ποιο κυο αερα μπορω...Εαν τωρα πατησεις αποτομα το γκαζι ο ηχος εχει μια χροια σαν φιλτροχοανη..Αυτο βεβαια μεχρι να μπει μια κανονικη...
Peugeot...The drive of your life |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 10:01:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοντρα???? αλεξανδρε να ερθω εγω που ειμαι εκει κοντα να του δειξω κατι ? Ηδη το Astra 1.4 82PS κλαει ακομα!! και ηταν και φτιαγμενο! με χταποδια φιλτρα εξατμισεις!
Ετοιμαζω κοντρα με ΙΒΙΖΑ 101PS θα σας πω οταν την κανω και αν την κανω... ΦΟΒΑΜΑΙ! λιγο... αλλα ο γαλλος ο τρελλος δεν μασάει!
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 12:07:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νίκο τώρα ποια μηχανή έχεις πάνω?Αν έχει απο το rally θα τον πάρεις.Αλλίως δύσκολα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 16:25:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν 6 μηνες και χωρις τισ τελευτεες ρυθμισεις στο 400ρι μου εφυγε ενα ΙΒΙΖΑ μιση καρότσα... τωρα που παω και καλύτερα ?... Μακρυ διαφορικό γαρ.. και φορτωνει και φορτωνει...
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 16:30:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | Πριν 6 μηνες και χωρις τισ τελευτεες ρυθμισεις στο 400ρι μου εφυγε ενα ΙΒΙΖΑ μιση καρότσα... τωρα που παω και καλύτερα ?... Μακρυ διαφορικό γαρ.. και φορτωνει και φορτωνει... |
Oλο με μικρούλια τα βάζεις...
Σιγά τα ωά! Βάλτα και με κανένα στο μπόι σου... μαντάχαλε! 
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 09:22:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PoLiThS έγραψε: | Πριν 6 μηνες και χωρις τισ τελευτεες ρυθμισεις στο 400ρι μου εφυγε ενα ΙΒΙΖΑ μιση καρότσα... τωρα που παω και καλύτερα ?... Μακρυ διαφορικό γαρ.. και φορτωνει και φορτωνει... |
Φίλε Πολίτη, αν το Ibiza είναι το πρϋγούμενο (με την οθόνη στο ταμπλό), τότε έχεις πολλές ελπίδες να τον πάρεις!!
Προσοχή! Αν είναι το τελευταίο (αυτό που βγήκε πρίν μερικούς μήνες) ή ακόμα χειρότερα, το πρό Προϋγούμενο (που έβγαινε Top Gun με τα στρογγυλά φανάρια), τότε σκούρα τα πράγματα. Οι δυναμομετρήσεις του δείχνουν 108 hp!! Όταν ένα 206 1.4 2ου σταδίου φτάνει τα 100 με 102hp. Και τα κιλά των 2 αμαξιών είναι παρόμοια.
Πάντως σε μία κόντρα δεν πρέπει να ξεχνάμε και το παράγοντα οδηγό!! Αν είσαι πιο "έμπειρος" και καλήτερος οδηγός, αλλοιώνει την σημασία όλων των παραπάνω αριθμών!!
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 XS
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 12:00:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικα η κοντρα με το golf αναβαλετε προς το παρον! Το δυστιχο δεν αντεξε....τιναξε φλαντζα κεφαλης, εχασε καποια λαδια και γενικα θα μεινει καποιες μερες συνεργειο! Επισης του αναβει και το λαμπακι και καλα οτι εχει βλαβη κινητηρα και οταν το παιρνανε στον εγγεφαλο βγαζει "απροσδιοριστη βλαβη" Μαλλον θα κανουμε αρκετες μερες να το ξαναδουμε....Γερμανικη αξιοπιστια σου λενε μετα...Γαλλος και παλι Γαλλος...Ζητω ο Γαλλος!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 12:15:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alxdr74 έγραψε: | Τελικα η κοντρα με το golf αναβαλετε προς το παρον! Το δυστιχο δεν αντεξε....τιναξε φλαντζα κεφαλης, εχασε καποια λαδια και γενικα θα μεινει καποιες μερες συνεργειο! Επισης του αναβει και το λαμπακι και καλα οτι εχει βλαβη κινητηρα και οταν το παιρνανε στον εγγεφαλο βγαζει "απροσδιοριστη βλαβη" Μαλλον θα κανουμε αρκετες μερες να το ξαναδουμε....Γερμανικη αξιοπιστια σου λενε μετα...Γαλλος και παλι Γαλλος...Ζητω ο Γαλλος!!! |
Κάτσε να τα μεγαλώσω λίγο για να τα διαβάσουν μερικοί που αμφιβάλλουν...
"Το δυστιχο δεν αντεξε....τιναξε φλαντζα κεφαλης, εχασε καποια λαδια και γενικα θα μεινει καποιες μερες συνεργειο! Επισης του αναβει και το λαμπακι και καλα οτι εχει βλαβη κινητηρα και οταν το παιρνανε στον εγγεφαλο βγαζει "απροσδιοριστη βλαβη" Μαλλον θα κανουμε αρκετες μερες να το ξαναδουμε....Γερμανικη αξιοπιστια σου λενε μετα...Γαλλος και παλι Γαλλος...Ζητω ο Γαλλος!!!"
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
danielos (Γιώργος) Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye
Ένταξη: 02 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 400
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 12:36:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και ο συρφετος με τα vti και τα crx δεν εχει τελειωμο.νεα στρατηγικη τωρα με ανανεωμενη πεταλουδα γκαζιου δινουμε και 1,5 καροτσα στον αντιπαλο ιαπωνα ωστε να ερθουμε φορτωμενοι με 160 γεματοι και να τον χαιρεταμε σαδιστικα .ρε ιαπωνα πουθε πας???εχω αρχισει να τους σνομπαρω.και δεν βλεπεις και κανα mugen να γινει ο σωστος ο τζερτζελος!!.το χθεσινο ανακοινωθεν εχει τρια συμβαντα:1)ενα σαξο vts το οποιο δεν πηγαινε ασχημα αλλα δεν αντεξε μετα τις μεσαιες της τριτης 2)ενα skoda octavia 1.8 20vt (που πας ρε καραμητρο) και το καλυτερο για το τελος 3) ενα S2000 .αυτο το ατιμο ηταν το μεγαλο ψαρι που ηθελα να πιασω αλλα δεν...!παντως πολυ ικανοποιημενος.στο σπασιμο δευτερας ειχε βγαλει μονο φαναρι(κοιταζομασταν κιολας και το υφος του δεν εδειχνε τοσο ανετο και cool ) στην τριτη ξεκολησε και τεταρτη με 180 χιλιομετρα ηταν 1,5 καροτσα μπροστα!εγω δυο ατομα και αυτος μονος του!επειγοντος ελαφρωμα διοτι εχω πολυ σαβουρα μεσα στο ραλλυ και αν δεν εκμεταλλευτουμε το βαρος τοτε χανουμε και το τεραστιο πλεονεκτημα μας απεναντι στους ανταγωνιστες!!
ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ronin (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v
Ένταξη: 08 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 1252 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 13:14:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αρχηγος ο danielos!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω προχτες πετυχα παραλιακη corolla vvti 1.6.Απο την 1η μεχρι και την 4η
εφαγε τετοιο ξυλο που ηταν ολο δικο του
ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!
ΤΟ 16ΒΑΛΒΙΔΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 110(114 περιπου στο δυναμομετρο) ΑΛΟΓΑ????????????
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ [/b] |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 13:26:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Judger έγραψε: | Αρχηγος ο danielos!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω προχτες πετυχα παραλιακη corolla vvti 1.6.Απο την 1η μεχρι και την 4η
εφαγε τετοιο ξυλο που ηταν ολο δικο του
ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!
ΤΟ 16ΒΑΛΒΙΔΟ ΜΟΤΕΡ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ 110(114 περιπου στο δυναμομετρο) ΑΛΟΓΑ????????????
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ [/b] |
το corollaki judger μπορει να ειναι vvti αλλα απο ελαστικοτητα σε ολο το φασμα των στροφων στερειται απο τα 16v pug.δεν ειναι και κανενα πουπουλο οποτε καλα εκανες και τον μαυρισες !!!
προσεχε μονο μην πεσεις σε καμια corolla 1.8 me ta 192 γιατι αυτη παει αρκετα καλα.να προσεχετε με τι τα βαζετε γιατι ελοχευει οκινδυνος πατατρακ.(ξερω απο ιδια πειρα παλαιοτερα ομως.τωρα εμαθα και προσεχω!!)
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 14:30:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo θεσ TOYOTA HUYNDAI Αλλα και διάφορα άλλα.ϊσωσ το CARINA E 115 αλογα πρώτης γενιάς να πηγαίνει κατα τα 180-200 καλύτερα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106 Rallye
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 14:36:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GIANNIS206 έγραψε: | Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo θεσ TOYOTA HUYNDAI Αλλα και διάφορα άλλα.ϊσωσ το CARINA E 115 αλογα πρώτης γενιάς να πηγαίνει κατα τα 180-200 καλύτερα! |
παιδια οταν τα αυτοκινητα ειναι τοσο κοντα απο πλευρας ιπποδυναμης (οποια και αν ειναι αυτη)τοτε ξεφευγει απο το αυτοκινητο και περναει στον οδηγο το ζητημα.μαι χαμενη αλλαγη και τσουπ την εκατσες την βαρκα.ενα δευτερολεπτο ειναι αρκετο να κανει τη διαφορα!!!!!!
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ..... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 14:48:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχεις δίκιο μετά τα ΄πράγματα τα ελεγχει ο οδηγός. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 17:15:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GIANNIS206 έγραψε: | Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo |
+ honda vti,vtec...
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 17 Ιαν 2003, 20:10:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GIANNIS206 έγραψε: | Έχεις δίκιο μετά τα ΄πράγματα τα ελεγχει ο οδηγός. |
και η κινηση...και τα φαναρια...πρεπει να προσεχουμε μην πατησουμε κανεναν (μακρια απο εμας, φτου φτου).
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 01:41:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
teoman έγραψε: | GIANNIS206 έγραψε: | Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo |
+ honda vti,vtec... |
vtec = 2λιτρο ή μιλάμε για το 1.6?
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 12:13:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Dj-Steve έγραψε: | teoman έγραψε: | GIANNIS206 έγραψε: | Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo |
+ honda vti,vtec... |
vtec = 2λιτρο ή μιλάμε για το 1.6? |
Εννοείται το 1600 με 160hp
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.4 XS
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 12:10:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον .....Καποιος ορκισμενος Golfακιας εχθες................................αποφασισε να....................πουλησει το golf του και .......................................να κλεισει κατευθειαν απο την αντιπρωσοπεια της Λαρισας...........................................................το ............................. 206cc!!!!! Παρολα αυτα εξακολουθει να θεωρειτε φανατικος θαυμαστης του golf αλλα θεωρει το 206 ποιο μουρατο!!!! Οπως και να το κανουμε εχουμε ενα απο τα ποιο ομορφα αυτοκινητα!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|