PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 1.6lt / 110ps - εκκεντροφοροι Mπουμπη
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2007, 12:41:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
Πέτρο αυτό το είπα επειδή δεν έχει πειράξει συμπίεση Wink Λίγο αβάνς άμα κόψει πιστέυω να είναι οκ Confused

Γενικα οι bosch εχουν λιγο αβανς, αμα κοψουμε κι αλλο δε νομιζω οτι αυτο ειναι καλο.

Οταν επαιμβαινουμε στο προγραμμα δινουμε κι αλλο αβανς, τωρα πως το καταφερνουν και δε βαραει πειρακια, μαλλον θα οφειλεται και στο περισσοτερο καυσιμο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2007, 14:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Pugobios έγραψε:
Πέτρο αυτό το είπα επειδή δεν έχει πειράξει συμπίεση Wink Λίγο αβάνς άμα κόψει πιστέυω να είναι οκ Confused

Γενικα οι bosch εχουν λιγο αβανς, αμα κοψουμε κι αλλο δε νομιζω οτι αυτο ειναι καλο.

Οταν επαιμβαινουμε στο προγραμμα δινουμε κι αλλο αβανς, τωρα πως το καταφερνουν και δε βαραει πειρακια, μαλλον θα οφειλεται και στο περισσοτερο καυσιμο.

Σωστό, αλλά κόψε μοίρα μοίρα αρχικά. Επίσης δοκίμασε πιο θερμα μπουζί τα οποία να είναι και πιο ψηλά στο θάλαμο καύσης
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2007, 14:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ola αυτα ειναι ωραια στη θεωρια αλλα στη πραξη...δεν...

ο 7.44 ειναι αρκετα εξελιγμενος για να διορθωνει τοσο μικρες αποκλισεις και τη δουλεια των 3-4μοιρων ή ενος μπουζι μπορει να τη κανει.
το λεω τελειως χοντροκομμενα για να ειναι λιγο κατανοητο.

το αμαξι του σπυρου βαραει σα τρελλο πειρακια και εγω θεωρω οτι ειναι απο χαλασμενο καταλυτη...δε θα διορθωθει με τετοιες μεσοβεζικες λυσεις ειδικα οταν εχουμε δει αλλα τετοια αμαξια με μπουμπακια που δεν εκαναν κιχ απο πειρακια...
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2007, 18:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστευω μετα το Πασχα να δουμε Ανασταση με το θεμα του καταλυτη Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
antonios16V (antonios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen Xsara 1.6 Vts (2002)

Ένταξη: 31 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2007, 19:50:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αντωνη μας μαμησες τωρα...
εισαι σιγουρος οτι εχεις τοσο μεγαλο βυθισμα?10???
μου φαινεται τελειως κουλο.
τα ελατηρια των βαλβιδων μας ειναι πολυ μαλ**α (πιο πολυ απο 106) και την ακουνε με βυθισματα πανω απο 9 σχετικα.

τα εχουμε πει ακι στο σιτροεν φορουμ(πσκαρμ) (μη γελατε μαλ**ες?)
και θυμαμαι οτι τοτε μου ελεγες για 250κατι και 8κατι βυθισμα...

Ρε εσυ εισαι? Very happy
Σου ειχα πει ''περιπου 260'' εξαλου μπορουμε να κανουμε και ενα τηλ στον Μπουμπη.
Παλυ κατι αλλο στα σαξοραλλα με μαμα εκκεντροφορους το ρελαντι ειναι σταθερο στα δικα μας με μπουμπισιους χωρευει,θα μου πειτε ειναι θεμα χρονισματος αλλα τοσο πολυ?
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάρ 2007, 09:31:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι antoni αυτο ειναι θεμα προγραμματος...
δε φταιε το χρονισμα νομιζω.
και του φραπεολε και του σπυρου με μπουμπακια ειναι οκ ρελαντι...
Επιστροφή στην κορυφή
antonios16V (antonios)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Citroen Xsara 1.6 Vts (2002)

Ένταξη: 31 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάρ 2007, 13:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι θεμα προγραμματος γιατι κατω απο τις 2000 στροφες δεν ειναι πειραγμενο.
Ο κυριος λογoς ειναι η διαρκεια και το βυθισμα των εκκεντροφορων και μετα το ποσο overlap δινεις.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάρ 2007, 18:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παντως που εχω δοκιμασει ολων των ειδων τα χρονισματα (μη γελατε ζωα) προβλημα με ρελαντι δεν ειχα...ναι μεν σε καποια (δε θυμαμαι ) πειραματα το κραταγε λιγο πιο πανω αλλα γενικα ειναι πολυ ησυχο..

ρυθμιζεται ευκολα απο το προγραμμα αυτο αντωνη μη τρελαινεσαι.
ειπαμε σουπερτσιπ = τελειοτις....
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 12:26:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kpsig έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Miltellas έγραψε:
antonios16V έγραψε:
...Ροικη εξελιξη καπακιου
...

Δηλαδή τί εξέλιξη χρειάζεται το καπάκι μας για να βελτιωθεί η ροϊκότητά του;

Οταν λέμε ροική, δεν μιλάμε μόνο για αύξηση ροικότητας με αυτή, καθαυτή την λέξη. Οταν λέμε σωστή ροϊκή, μεγαλώνουν τη διάμετρος του αυλού της βαλβίδας και της έδρα της. Στην ροϊκότητα λειαίνονται ολες οι απότομες γωνίες ενώ τέλος λειαίνονται όλοι οι αυλοί.

Εγώ πάλι έχω άλλη άποψη περί ροικής.
Σε κάποια σημεία θέλει ΣΤΕΝΕΜΑ ο αυλός, κάπου θέλει γυάλισμα και κάπου αγρίεμα. Και βεβαίως, τα σπασίματα να εξαφανιστούν. Και τέλος, σε κάποια σημεία πρέπει να φτιάξεις και την κατεύθυνση της ροής!
Δεν είναι δικές μου εφευρέσεις. Από forum για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες τα έχω μάθει. Στο μοτέρ του 205 απέδωσαν άψογα αν και δεν είχα μέτρο σύγκρισης παρά μόνο με την παλιά απόδωση.
Βασικό λάθος είναι το γυάλισμα της εισαγωγής. Αν τη γυαλίσεις παντού, τότε θέλει δουλεια η βαλβίδα.
Αλλιώς σκότωσες τη ροπή. Από την άλλη, στην εξαγωγή πρέπει να είναι καθρέπτης ο αυλός!

Τα μηχανακια στροφαρουν 11000 οποτε το φασμα 3000-6000 ειναι το χαμηλο τους για να μην πω το ρελαντι τους οποτε το γυαλισμα των αυλων δεν ειναι και οτι καλυτερο καθως το μιγμα ποτε δεν θα εχει τοσο μεγαλη ταχυτητα για να γλιτωσεις την σταγονοποιηση του. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 14:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα δεν ξερω αν θα επρεπε να ποσταρω εδω απλα επειδη ειναι ιδιου επιπεδου για αυτο και το βαζω. Confused

Αυτη ειναι η αντιπροταση της Cat για light εκκεντροφορους.
Υποθετω οτι θα λειτουργουνε χωρις προγραμμα,οπως και οι μπουμπισιοι...
http://www.catcams.be/800x600/prod01Adata.htm?PN1322701?PN13227xx.js

Λογικα θα βγαζουν και αλλες εταιριες αναλογο προφιλ,σωστα; Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 16:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
kpsig έγραψε:
Sidobre έγραψε:
Miltellas έγραψε:
antonios16V έγραψε:
...Ροικη εξελιξη καπακιου
...

Δηλαδή τί εξέλιξη χρειάζεται το καπάκι μας για να βελτιωθεί η ροϊκότητά του;

Οταν λέμε ροική, δεν μιλάμε μόνο για αύξηση ροικότητας με αυτή, καθαυτή την λέξη. Οταν λέμε σωστή ροϊκή, μεγαλώνουν τη διάμετρος του αυλού της βαλβίδας και της έδρα της. Στην ροϊκότητα λειαίνονται ολες οι απότομες γωνίες ενώ τέλος λειαίνονται όλοι οι αυλοί.

Εγώ πάλι έχω άλλη άποψη περί ροικής.
Σε κάποια σημεία θέλει ΣΤΕΝΕΜΑ ο αυλός, κάπου θέλει γυάλισμα και κάπου αγρίεμα. Και βεβαίως, τα σπασίματα να εξαφανιστούν. Και τέλος, σε κάποια σημεία πρέπει να φτιάξεις και την κατεύθυνση της ροής!
Δεν είναι δικές μου εφευρέσεις. Από forum για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες τα έχω μάθει. Στο μοτέρ του 205 απέδωσαν άψογα αν και δεν είχα μέτρο σύγκρισης παρά μόνο με την παλιά απόδωση.
Βασικό λάθος είναι το γυάλισμα της εισαγωγής. Αν τη γυαλίσεις παντού, τότε θέλει δουλεια η βαλβίδα.
Αλλιώς σκότωσες τη ροπή. Από την άλλη, στην εξαγωγή πρέπει να είναι καθρέπτης ο αυλός!

Τα μηχανακια στροφαρουν 11000 οποτε το φασμα 3000-6000 ειναι το χαμηλο τους για να μην πω το ρελαντι τους οποτε το γυαλισμα των αυλων δεν ειναι και οτι καλυτερο καθως το μιγμα ποτε δεν θα εχει τοσο μεγαλη ταχυτητα για να γλιτωσεις την σταγονοποιηση του. Sad

Σωστό. Αναφερόμουν σε αυτοκίνητα, πλέον, ειδικά σε αυτά που έχουν τετραπετάλουδα όπου ο ψεκασμός γίνεται ψηλά στον αυλό.
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Απρ 2007, 19:55:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Βασικα δεν ξερω αν θα επρεπε να ποσταρω εδω απλα επειδη ειναι ιδιου επιπεδου για αυτο και το βαζω. Confused

Αυτη ειναι η αντιπροταση της Cat για light εκκεντροφορους.
Υποθετω οτι θα λειτουργουνε χωρις προγραμμα,οπως και οι μπουμπισιοι...
http://www.catcams.be/800x600/prod01Adata.htm?PN1322701?PN13227xx.js

Λογικα θα βγαζουν και αλλες εταιριες αναλογο προφιλ,σωστα; Sad

Σωστα, βγαζει και η piper!
Eκει βασιστηκα και εγω στη λογικη να φτιαχτει κατι light που ενδεχομενως να μην χρειαζεται προγραμμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 07:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρολο που εχω τον καταλογο τους,δεν βρηκα κατι... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 15:20:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Παρολο που εχω τον καταλογο τους,δεν βρηκα κατι... Sad

Ναι, φετος δεν το εχει, που ειδα στο site τους.

Περυσι ομως εγραφαν:

PART No: P206BP270
APLICCATION: FAST ROAD
POWER BAND: 2000-7000
POWER INCREASE: 10 BHP
DURATION: INL 256 DEG EXH 252 DEG
VALVE LIFT: .337" 8,56 mm & .333" 8,45 mm
TIMING:18-58 & 56-16
VALVE CLEARENCE: HYDRAYLIC
PRICE:193 REPRO
:466 BLANK (λιρες)
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 15:36:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paidia/
οι κατ και οι παιπερ ποσο εχουν?
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 15:45:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
paidia/
οι κατ και οι παιπερ ποσο εχουν?

Ε ψιτ Κύριος!
Δεν ειδες τις τιμες που εβαλα απο πανω σου? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 15:54:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ψιτ εσυ.
αν ειναι να δωσω 800 για δυο εκκεντροφορους να το χεσω...
200 εχουν οι μαμα του 106
200 προγραμμα
100 ο καταλυτης του τασου
200 ενα μεσσαιο τελικο
120 ενα διχαλο
100 ενα χταποδι 106

τα φτασαμε τα 800?
και ποσο ειπαμε δινουν?
ποσααααα?
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 16:09:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ψιτ εσυ.
αν ειναι να δωσω 800 για δυο εκκεντροφορους να το χεσω...
200 εχουν οι μαμα του 106
200 προγραμμα
100 ο καταλυτης του τασου
200 ενα μεσσαιο τελικο
120 ενα διχαλο
100 ενα χταποδι 106

τα φτασαμε τα 800?
και ποσο ειπαμε δινουν?
ποσααααα?

Επίσης τα μαρούλια έχουν 50λεπτά το ένα
Οι μπανάνες 1 ευρώ το κιλό
Τα γιαούρτια 1,5 ευρώ το κεσεδάκι...

Ρε Παναγιώτη τί ψάχνεις, πως θα χαλάσεις 800 ευρώ ή πως θα φιάξεις ένα καλό αμάξι;

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 16:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτες ειναι τιμες πασχα ?
γαλοπουλα?
αρνι?

πες τα ολα Laughing

το θεμα ειναι οτι ως 140αλογα οτι και να βαλεις ολα τα ιδια σκ**α ειναι...
αυτο θελω να πω.
ειτε κατ ειτε παιπερ...

αν θες πιο πανω θες και αλλα πραματα περα απο 2 εκκεντροφορους Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Απρ 2007, 16:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί να βγάλεις μόνο 140 άλογα;
Η άποψή μου, είναι αν θες, να φιάξεις όλα τα περιφερειακά πλην των εκκεντροφόρων (να μην βάλεις δηλαδή από ραλλύ) και αργότερα (αν δεν έχεις τα χρήματα π.χ.) να βάλεις ένα καλό σετ εκκεντροφόρων ώστε να φτάσεις τα 150.

Γενικά το 150 μου ακούγεται πιο σωστό από το 140....
(γιατί στο 140 θα είσαι πραγματικά στα 135 ενώ για τα 150 και στα 145 να πέσεις ευχαριστημένος θα είσαι...)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης