PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αλλαγή Ιμάντα χρονισμού
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Cobras (dgrjgfjgfhl)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 17 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Νοέ 2006, 17:45:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο τοτε που αλλαξα ιμαντα χρονισμου ακουω ενα συνεχες σφυριγμα μεσα στη καμπινα που ακουγεται και με σταματημενο αμαξι πατωντας γκαζι..ακουγεται απο την περιοχη του ιμαντα χρονισμου τι μπορει ναναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Δεκ 2006, 01:52:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα Παίδες,

Στο 1.4 είχα αλλάξει ιμάντα στις 60.000 ενώ από το εξουσιοδοτημένο πρότειναν στις 80.000. Ήταν το 8βάλβιδο μοντέλο '99 (Από τα πρώτα στην Ελλάδα). Τώρα που έχω πάρει το δίλιτρο ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει αλάξει ιμάντα (138άλογα μοντέλο 2004) και στα πόσα χλμ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Δεκ 2006, 07:40:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στις 90000χλμ αν και το βιβλίο πρέπει να λέει 120000χλμ ή σε 6 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 16:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σας πω τι επαθε ενας φιλος...
εχει το 206 1.4 premium (ωραιο ακουγεται αλλα ειναι το ψοφιο με τα 75 αλογα) και θα ορκιζοταν οτι του ειχαν πει οτι ο ιμαντας χρονισμου αλλαζει στις 100.000χλμ...
εσπασε? χαλασε? αυτο ειναι το παθημα? οοοοοοοχι...
μαλλον λογω κυριως φρονιμων ταξιδιων και τυχης δεν ειχε προβλημα... μολις ομως ειχε πατησει το ποδι του αθηνα και πηγε στην αντιπροσωπεια... μαζι με κατι αλλες αηδιες, του ειπαν και για αλλαγη φλαντζες... 850 εγραψε το κοντερ και το φυσαει και δεν κρυωνει...

να τον βαλουμε στο σωστο δρομο?

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 16:56:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχουμε ξαναπεί ο κατασκευαστής λέει 120000χλμ ή 5-6 χρόνια.
Από εκεί και πέρα και επειδή τα περισσότερα αυτοκίνητα τα χιλιόμετρα που κάνουν είναι κυρίως μέσα στην πόλη η αλλαγή γίνονταν στις 70000χλμ και αργότερα λόγο αλλαγής του ιμάντα χρονισμού στις 90000χλμ.
Για πες του να σου πει τι ακριβώς του έχουν αλλάξει εκτός από φλάντζα κεφαλής και ιμάντα χρονισμού.
Επιστροφή στην κορυφή
kourk (ΙΩΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2004)

Ένταξη: 12 Δεκ 2006
Τόπος: ΚΑΛΛΙΘΕΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιαν 2007, 23:53:00    Θέμα δημοσίευσης: ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 206 1,6 16V ΜΕ 62000ΧΛΜ.ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ 70000ΧΛΜ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ;
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιαν 2007, 14:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μου ειπαν πως στο 206cc θελει αλλαγη ο ιμαντας στα 60000 οπως και στο Rover που ειχα πριν εδω διαβαζω για 70000 90000 120000 μηπως ειναι λιγο υπερβολικο τα 120000?????????????????
Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιαν 2007, 01:15:43    Θέμα δημοσίευσης: ιμαντασ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλοι πεζουκλεσ

εχθεσ πηρα στην dakar στην βουλιαγμενησ και μου ειπανε για τον ιμαντα χρονισμου αλλαγη στα 5χρονια κοστοσ με εργασια και ανταλλακτικο περιπου 200 ευρω, επισησ πηρα και ρωτησα και στον πουλακη που ειναι επανω στην καβαλας υψοσ χαιδαριου ιδια τιμη μου ειπε και αυτοσ

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 31 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάρ 2007, 21:42:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σφυριζει ο ιμαντας γμτ οταν ειναι κρυο το αμαξι,κ απ οσο μου ειπαν καποιοιι πιο εμπειροι,ειναι ο τεντωτηρας,σφιχτηρας, κατι τετοιο... Οταν ζεστενεται το αμαξι σταματαει να σφυριζει... Χρειαζεται αλλαγη αμεσα?Μπορω να το καθυστερησω? Η θα φθαρει και κατι αλλο εξαιτιας του τεντωτηρα? Εχει κ αλλες παρενεργειες η μονο το σφυριγμα ειναι?
Επιστροφή στην κορυφή
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάρ 2007, 13:03:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

up
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάρ 2007, 19:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν είναι ο εξωτερικός ιμάντας δεν έχεις πρόβλημα.
Ο ιμάντας χρονισμού πολύ σπάνια κάνη φασαρία εκτός και αν είναι πολύ σφικτός αλλά αυτό μετά από αλλαγή.
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάρ 2007, 19:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: ιμαντας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΝΤΩΝΗΣ 307 έγραψε:
φιλοι πεζουκλεσ

εχθεσ πηρα στην dakar στην βουλιαγμενησ και μου ειπανε για τον ιμαντα χρονισμου αλλαγη στα 5χρονια κοστοσ με εργασια και ανταλλακτικο περιπου 200 ευρω, επισησ πηρα και ρωτησα και στον πουλακη που ειναι επανω στην καβαλας υψοσ χαιδαριου ιδια τιμη μου ειπε και αυτοσ

200 ευρο για έναν ιμάντα και εργασία σχετικά εύκολη της ώρας?? Shocked Έλεος μηχανικοί θα γίνουμε όλοι στο τέλος Evil Προσωπικά 30 πλήρωσα αλλα τον άλλαξα μόνος Rolling eyes

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
billisdim (Dim)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάρ 2007, 22:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas μηπως ειναι ο τεντωτηρας του ιμαντα του δυναμο που σφυριζει τοτε?αφου λες οτι ο χρονισμου σπανια σφυριζει..
Για να μη σε κουραζω,αν το καθυστερησω κανα μηνα ακομα μεχρι να τον αλλαξω,θα εχω προβλημα?η πρεπει να αλλαχθει αμεσα?
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2007, 06:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

billisdim έγραψε:
Touristas μηπως ειναι ο τεντωτηρας του ιμαντα του δυναμο που σφυριζει τοτε?αφου λες οτι ο χρονισμου σπανια σφυριζει..
Για να μη σε κουραζω,αν το καθυστερησω κανα μηνα ακομα μεχρι να τον αλλαξω,θα εχω προβλημα?η πρεπει να αλλαχθει αμεσα?

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Πολλές φορές κάνει θόρυβο και ο ίδιος ο ιμάντας μέχρι να ζεσταθεί.
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2007, 09:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
billisdim έγραψε:

Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα.
Πολλές φορές κάνει θόρυβο και ο ίδιος ο ιμάντας μέχρι να ζεσταθεί.

Eιδικα αν βρεξει....κ εχει υγρασια...μεχρι να ζεταθει ...τσιριζει !!! Wink

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάρ 2007, 12:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ειμαι στο 3ο ιμαντα (1 εργοστασιακος + 2 αλλαγες) και μου σφιριζει οταν βρεχει. Ο δυο προϊγουμενοι δεν το εκαναν αυτο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Απρ 2007, 12:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω μοντέλο 2002 (1.6 16V) με 64000 χλμ. και απ'ότι βλέπω ο ιμάντας μου έχει κάτι ψιλοραγίσματα στην εξωτερική επιφάνεια, αυτό είναι φυσιολογικό ? να τον αλλάξω στα 70000 ή άμεσα ?

Επιστροφή στην κορυφή
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
Μέλος
Μέλος

206 CC

Ένταξη: 04 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Απρ 2007, 13:34:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα άλλξα ιμάντα στην OSCAR.
Έχουμε και λέμε: κιτ χρονισμού 206 + ιμάντας δυναμό 132
εργασία 75
Σύνολο 207
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 21:26:49    Θέμα δημοσίευσης: ιμαντες χρονισμου και δυναμο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα αλλαξα τον ιμαντα χρονισμου και τον ιμαντα δυναμο με ολο το σετ ενασ τεντωτηρα και ενα ρουλεμαν τον ιμαντασ χρονισμου και τον ιμαντασ δυναμο ολα αυτα μαζι με την εργασια μου κοστισανε 235ευρω νομιζω οτι μου κοστισανε αρκετα καλα

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
LefterisK (Λευτερης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Μάϊ 2005
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Μάϊ 2007, 14:42:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Αν είναι ο εξωτερικός ιμάντας δεν έχεις πρόβλημα.
Ο ιμάντας χρονισμού πολύ σπάνια κάνη φασαρία εκτός και αν είναι πολύ σφικτός αλλά αυτό μετά από αλλαγή.

δηλαδη πειραζει εαν σφυριζει;;;
εννοω φιλε μου κανει κακο στο αυτοκινητο;;
(ρωταω επειδη δεν ξερω...ευχαριστω!)

ex-owner Peugeot 307 1360cc 8v superchiped 86 PS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης