PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ferrari Enzo & FXX
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
-=N4X=- (ΑL-X)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Corsa OPC ύποπτο ΦΠΕ+cooler!

Ένταξη: 10 Μάρ 2004
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Αύγ 2005, 15:36:00    Θέμα δημοσίευσης: Ferrari Enzo & FXX Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ferrari: Ένα μοντέλο για… πιλότους δοκιμών

Ένα πρωτοποριακό καινοτόμο τεχνικό πρόγραμμα πάνω στο πρωτότυπο όχημα FXX, έχει αναπτύξει η Ferrari, στοχεύοντας στους παθιασμένους και αρκετά πλούσιους πελάτες της. Το FXX είναι το προηγμένο τεχνολογικά GT που κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις του Maranello και το οποίο θα δοθεί στους πιο φανατικούς πελάτες της, για να πάρουν μέρος στο Prancing Horse Test Drivers. Τα στοιχεία και οι εμπειρίες που θα αποκομιστούν κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ ειδικού προγράμματος θα είναι εξαιρετικά σημαντικά, καθώς η ανατροφοδότηση από τους πολύ καλά καταρτισμένους αλλά μη επαγγελματίες οδηγούς, θα συγκριθούν και θα συμπληρωθούν με τις προτάσεις του Michael Schumacher, του Rubens Barrichello και των υπολοίπων πιλότων δοκιμών της Ferrari.

Κάθε πελάτης που θα αγοράσει ένα από τα 20 FXX που θα κατασκευαστούν, θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής στην ομάδα της Ferrari. Και τα 20 οχήματα θα τα επιβλέπουν οι ειδικοί της Ferrari ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η άψογη λειτουργία τους. Οι πελάτες θα μπορούν να αφήνουν τα οχήματα τους στο Maranello ώστε να μεταφέρονται άμεσα από τη Ferrari στα διάφορα circuit, αλλά και να τα κυκλοφορούν κάποιες φορές στους δημόσιους δρόμους.

To FXX έχει κατασκευαστεί και σχεδιαστεί πάνω στα πρότυπα των σπορ αυτοκινήτων περιορισμένης παραγωγής και θα χρησιμοποιηθεί για οδική χρήση. Τροφοδοτείται από ένα κινητήρα 6.662 κ.εκ. V12 ο οποίος παράγει περισσότερους από 800 ίππους στις 8.500σ.α.λ., το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ίδιο με αυτό που χρησιμοποιούν τα μονοθεσία της F1 και είναι σχεδόν τόσο γρήγορο όσο και αυτά. Ο αεροδυναμικός σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα καινοτόμος, με την κάθετη δύναμη του να είναι 40% υψηλότερη από κάθε άλλο όχημα, ενώ είναι δυνατή και η ρύθμιση της αποσπώμενης αεροτομής.

Τα ελαστικά που χρησιμοποιεί είναι κατασκευασμένα σε συνεργασία με την Bridgestone και έχουν διάμετρο 19 ιντσών, ενώ το σύστημα ψύξης, τα φρένα και τα κεραμικά υλικά στα δισκόφρενα έχουν δημιουργηθεί από τη Brembo. Αυτό που χαρακτηρίζει πραγματικά το FXX είναι το σύστημα τηλεμετρίας, το οποίο ελέγχει και παρέχει σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες από 39 διαφορετικές παραμέτρους του αυτοκινήτου.

Η πρώτη μονάδα του FXX θα παραδοθεί στον πρώτο πελάτη μετά από ειδική διαδικασία επιλογής των υποψηφίων αγοραστών, μέχρι το τέλος του χρόνου. Η τιμή του εντυπωσιακού οχήματος της Ferrari φτάνει τα 1,5 εκ. ευρώ, χωρίς τους φόρους.

Εμενα παντως σαν enzo που την κανα fast n furious μου μοιαζει..(οχι οτι δεν θα την επαιρνα αν μου την χαριζαν αλλα λεμε τωρα Very happy )

Powered by
CAR RACING TEAM
&
Autospeed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2005, 09:31:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

....ηδη η Ferrari μου εχει στειλει την πρωτη προσκληση σαν καλος πελατης που ειμαι... Silly Tease Blink
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ePhI (Eφη)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

206 1.6(16V) xs3/z4

Ένταξη: 02 Σεπ 2003
Τόπος: always ΒΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Αύγ 2005, 10:26:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
....ηδη η Ferrari μου εχει στειλει την πρωτη προσκληση σαν καλος πελατης που ειμαι... Silly Tease Blink
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch Scratch

``Δύο πράγματα είναι αιώνια,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο``
ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 13:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πωλείται Ferrari ελαφρώς μεταχειρισμένη…

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 14:22:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Άσκηστη...αγρατσούνιστη.....χλμ...0...
Κατάσταση καινουργή..... Laughing Laughing Laughing Laughing

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιαν 2007, 14:42:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Το άρθρο δεν λέει όλη την ιστορία...

Ο αντιπρόεδρος μας ,είχε πεταχτεί για εκδρομή στην γειτονική μας Ιταλία (καβάλα στο αθώο 206 του).
Όπως πέρναγε λοιπόν ,έξω απο το εργοστάσιο της Ferrari στο Maranello ,ο εν λόγο κύριος ''έβγαινε'' καμαρωτος-καμαρωτός και σινάμενος-κουνάμενος με την καινούργια του FXX.

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό ο Μιχάλης μας...

-Φίλε ,τα πάμε μια 1η-2έρα?
-Στρίβε μικρέ (απαντάει ο δικός σου)
-Μα ελάτε ,να δούμε πώς ανοίγει το εργαλείο...

Κατσούφιασε ο τύπος ,αλλα δέχτηκε...(να μην δείξει και το μηχάνημα τι κάνει στο δίμετρο που είχε δίπλα? Very happy )

Στήνονται που λέτε σε ένα φανάρι που πέτυχαν και αρχίζουν τα ξερόγκαζα...

Βρουμ και βρουμ ,πράσινο το φανάρι...
Μέχρι να βρεί ο τύπος τα paddles,τα anti-lag και τα tcs για να ξυπνήσει το θηρίο,το 206 έχει πεταχτεί μπροστά και απομακρύνετε...
Κάτι πατάει στην τύχη ο μάγκας ,απογειώνετε το ferrari!
Πάνω που πάει να καταπιεί το 206 όμως ,το βλέπει με αναμένα αλάρμ και το Μιχάλη να έχει κατεβάσει παράθυρο και να εχει αναψει τσιγάρο...

Μετά ,την πούλησε...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 20:14:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.tuningfever.fr/Photos/u_5462/244831_max.jpg
όταν κάτι πέσει σε λάθος χέρια Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 20:25:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι ο μόνος Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΥΓ Μάλλον δεν είναι οι μόνοι...Δείτε κι αυτό Twisted evil

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 20:54:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο οδηγος αγωνων Στεφανος Σπαρταλης ειχε διαλυσει τη φερραρι του και της ειχε κανει 102.000 ευρω ζημια απο 140.000 που εκανε καινουργια,για την ιστορια . . . εφτιαξε την ιδια! Shocked Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 21:11:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stunned Stunned Stunned Stunned
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιαν 2007, 22:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απιστευτο.
Αυτο ειναι ο ορισμος της ζημιας πιστευω.
Εκτος αν αυριο δημοσιευσετε χειροτερη φωτο.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 13:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Ηθοποιος "βιασε" Ferrari Enzo Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια σημερα λογο του οτι ειμαι απο της 8 το πρωι ξυνπιος,αν και δεν κοιμηθηκα καθολου,εχω δει ολα τα νεα που συμβαινουν στον κοσμο αλλα και στην Ελλαδα.
Ακουσα πολλα τρελα.Κατι οτι κανουν διαιτα σε κατι Παντα στην Κινα μεχρι και για τα να προστυμα του ΚΟΚ.
Αλλα αυτο που μου εκανε παρα πολυ μεγαλη εντυπωση ηταν το παρακατω.
Ενας ηθοποιος(Ο μαυρος που επαιζε στο Movie Day για οποιον το εχει δει)εκανε καποιες δοκιμες για μια νεα ταινια.
Το σεναριο απο οτι καταλαβα πρεπει να ειχε καμια καταδιωξη και επρεπε να δοκιμασει μια Ferrari Enzo οπου θα ηταν και το αμαξι της ταινιας.
Πηγανε σε μια πιστα για να εχει απειρο χωρο ωστε να μαθει να οδηγει.
Την Ferrari του την εδωσε καποιος αγαθος κυριος.Ομως σε μια στροφη μια στραβοτιμονια τα χαλασε ολα.Η Ferrari αφου πηρε κατι κονους κατεληξε στον τοιχο.Μπροστα εγινε χαλια ενω ο καλος κυριος που παρακολουθουσε τις οδηγικες ικανοτητες του ηθοποιου δεν πιστευε στα ματια του.
Κατεβηκε κατω απομονοθηκε και οπως δηλωσε εκλαιγε για 15 λεπτα ενω προσπαθουσε να πεισει τον εαυτο του οτι υπαρχουν και χειροτερα.

Σχολιο δικο μου:
Εγω θα εκλεγα για μια ζωη γιατι τοσα λεφτα να τα βλεπεις να σκανε στον τοιχο σου πεφτει λιγο βαρυ οπως και να εχει.Και δευτερο δεν θα προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι υπαρχει κατι χειροτερο απο αυτο γιατι θα ηταν το χειροτερο.

Τα ερωτηματα μου:
Εγω δεν δεινω το αμαξι μου ουτε για 2 μετρα σε κανεναν και κανει 20000 ευρω.Αυτουνου πως του πηγε η καρδια να το κανει αυτο?
Φανταστειτε να τον εβλεπαν ατομα της Ferrari.Θα επερνε ποτε Enzo?
Δεν το πιστευω.

Για την ιστορια:
Μια Enzo κοστιζει 1εκ δολλαρια.Τελευταια ενημερωση για την τιμη ειναι η 21/2/2007.
Εκτος της τιμης απο το 2002,οπου εμφανιστικε για πρωτη φορα,μεχρι το 2005 εχουν κατασκευαστει 400 αυτοκινητα.
Σημερα υπαρχουν 399 που κυκλοφορουν ακομα.Τουλαχιστον δεν εχω ακουσει καμια αλλη απολεια.
Ειναι χειροποιητο και τα υλικα απο τα οποια κατασκευαζετε ειναι το Carbon το αλουμινιο και το γυαλι.Το σασι ειναι εξ'ολοκληρου απο Carbon.
Για ολους τους παραπανω λογους η εταιρια της Ferrari δεχετε αιτησεις για την αποκτησει μιας Enzo και την αγοραζουν μονο ανθρωποι που περασουν τα τεστ οδηγισης που τους υποβαλει η εταιρια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 13:49:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι οτι χειροτερο θα μπορουσε να συμβει σε καποιον.
Υπαρχουν 10αδες χειροτερα που μπορουν να συμβουν,
Και ευχομαι να μην συμβουν ποτε ουτε σε σενα ουτε σε κανεναν.
Οσο για το αν αυτος κακως εδωσε το αυτοκινητο του σε καποιον
και εσυ δεν θα το εκανες ποτε , δεν ειστε το ιδιο.
Αυτος για να εχει αυτοκινητο 1 εκατ. λογικα εχει αλλα 100
και αυτο του δινει την ανεση να δινει το αυτοκινητο του σε αλλους
για βολτες.Δυνατοτητα που εσυ και εγω δεν εχουμε γι αυτο
και το προσεχουμε σαν τα ματια μας.

Παντως θα ηταν ενδιαφερον να βρουμε την ιστορια αυτη που περιγραφεις
σε καποιο videaki

Την Καλησπερα μου Smile

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 14:29:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://cbs2.com/video/?id=36333@kcbs.dayport.com
Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 14:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σχολια ειναι κοροιδευτικα περισσοτερο.
Φυσικα και θα μπορουσε να συμβει ενα πιο τραγικο γεγονος απο αυτο.
Αλλα στην κατασταση που βρησκομαι αν ειχα μια Ferrari(λεμε τωρα)και την εδεινα σε εναν φιλο μου να την οδηγησει και την εκανε ετσι τοτε θα ηταν θανατος για μενα.

Laughing Laughing Laughing

Το βιντεακι θα προσπαθησω να το βρω σε YouTube.

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 14:33:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
http://cbs2.com/video/?id=36333@kcbs.dayport.com
Cool

Εδώ είναι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 14:36:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση Thumb Left

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 14:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Τα σχολια ειναι κοροιδευτικα περισσοτερο.
Φυσικα και θα μπορουσε να συμβει ενα πιο τραγικο γεγονος απο αυτο.
Αλλα στην κατασταση που βρησκομαι αν ειχα μια Ferrari(λεμε τωρα)και την εδεινα σε εναν φιλο μου να την οδηγησει και την εκανε ετσι τοτε θα ηταν θανατος για μενα.

Laughing Laughing Laughing

Το βιντεακι θα προσπαθησω να το βρω σε YouTube.

Θανατος για σενα ???? η για αυτον ??? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 14:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ένα πλήρες ρεπορτάζ ->
http://www.cbs2.com/video/?id=36337@kcbs.dayport.com
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 14:44:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.... κουλομαρίαααααααααα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης