PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαριστούν.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 05:42:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Παρακολουθησα την οραια σας κουβεντα και ειδα οτι απο ενα προφιτερολ εφτασε μεχρι στα οικονομικα της λεσχης και σε σχεσεις ανθρωπων.
Αν το ηξερε ετσι το καημενο το γλυκο δεν θα ερχοταν καθολου προς τα εκει.
Για μενα ειναι ολο λαθος απο την αρχη και οχι μονο η αρχη του θεματος.
Δεν ξερω τι εγινε.Βλεπω ομως το μετα και αυτο με λιπει.Με λιπει η εικονα.Ειμαστε σε καποια ηλικια που ο τεκμηριωμενος λογος εχει μεγαλυτερη ισχυ απο τις απειλες που κολλανε περισσοτερο σε παιδια του γυμνασιου.
Και δεν φταιει μονο αυτος που το αρχιζει,φταιει και αυτος που το συνεχιζει με τον ιδιο τροπο.
Δεν κρινω κανεναν γιατι δεν ξερω τι εχει κανει.
Η εικονα ειναι αυτη που με εκανε να δημοσιευω αυτο το ποστ.
Φιλικα παντα.

Πίστεψε με Κωνσταντίνε κανείς δεν ήθελε να το συνεχίσει το θέμα,και τα περισσότερα παιδιά που είχαν θιχτεί είχαν βάλει νερό στο κρασί τους και το είχαν θάψει μέσα τους....
Όταν όμως οι προκλήσεις συνεχίζονται κανείς δεν μπορεί να κλείσει πλέον τα μάτια του και να κάνει για ακόμα μία φορά τον κινέζο...
Ξαναλέω και πάλι ότι τα ανυπόστατα πράγματα θα έχουν και την απάντηση που τους αξίζουν....
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα κάποιων που έστησαν και τρέχουν την ιδέα του peugeot sport club σε όλες του τις μορφές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 07:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...
...
...

Από την στιγμή που δεν συμμετέχεις σε κάτι δεν χρειάζεται να σχηματίσεις την οποιαδήποτε εντήπωση, ιδίως μάλιστα μεσα από "ουσιαστικά" υποκειμενικές περιγραφές γεγονότων, στα οποία από την στιγμή από δεν συμμετέχεις ούτως ή άλλος δεν σε αφορούν.
.....
........

δεν θελω να συμμετάσχω στο ολο σκηνικο και συγγνωμη για την παρεμβαση-μια μικρη ερωτηση-παρατηρηση:
σε σχεση με το παραπανω , γιατι ολη αυτη η αντιπαραθεση μεσω post δημοσιευεται και μαλιστα την διαβαζουμε ολοι εμεις οι ασχετοι με το θεμα ;
σε τι εξυπηρετει να διαβαζω εγω και διαφοροι αλλοι τους καυγαδες 5-6 ατομων ; χωρις να ξερουμε τι συμβαινει και χωρις να εχουμε και ορεξη να μαθουμε (καποιοι) στο κατω κατω ;
εαν οπως λες δεν χρειαζεται να σχηματισουμε την οποιαδηποτε εντύπωση μεσα απο περιγραφες γεγονοτων , τοτε γιατι ολος αυτος ο "σκυλοκαυγας" βγαινει στα posts;
μηπως θελοντας και μη , διαβαζοντας αυτα τελικα σχηματιζουμε λαθος εντυπωσεις ;
αυτο επειδη απλα δεν μου αρεσε η απαντηση στην ερωτηση του "πλακετοκοφτη" που ρωτησε (αχ δεν ηξερε ...δε ρωταγε ..??) για να μαθει ο ανθρωπος και ..αποστομωθηκε.
συγγνωμη και παλι για την κριτικη
πραγματικα φιλικα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 08:10:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξυπηρετεί προφανώς στο ότι εσύ που δεν θες να μάθεις, δεν χρειαζέται να παρακολουθείς το topic. Εγώ που είμαι κουτσομπόλης θέλω να μάθω και δε θέλω να μου στερήσουν το δικαίωμα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 09:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
MEMsound έγραψε:

Από την στιγμή που δεν συμμετέχεις σε κάτι δεν χρειάζεται να σχηματίσεις την οποιαδήποτε εντήπωση, ιδίως μάλιστα μεσα από "ουσιαστικά" υποκειμενικές περιγραφές γεγονότων, στα οποία από την στιγμή από δεν συμμετέχεις ούτως ή άλλος δεν σε αφορούν

Διαφωνώ εν μέρει μαζί σου ως προς το εξής:
Μπορεί να έχω γνωριστεί τυχαία με κάποιους ή τελοσπάντων εκτός λέσχης αλλά να είσαι σίγουρος πως με νοιάζει ποιον έχω "απέναντι" μου και μιλάω έστω και διαδικτυακά και προφανώς έστω και με αυτό τον τρόπο σχηματίζεις γνώμη για κάποιους, έτσι, αν και έμμεσα, θέλω να ξέρω τι γίνεται εφόσον αναφέρεται. (Λέμε τώρα...) φυσικά δεν είναι όλα ίδιας σημασίας, αλλά το παραπάνω θέμα μου φάνηκε σοβαρό.

MEMsound έγραψε:

Σε ορισμένα θέματα για να σχηματίσεις γνώμη ή εντυπωση πρέπει να τα ζήσεις και μετά να τα κρίνεις. Wink

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Wink

ΥΓ. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε απο κοντά, τουλάχιστον με σένα Μάνθο, γιατί αν γράψω εδώ θα παρεξηγηθώ και θα με "ξανα-πυροβολήσετε".

Όταν κάτι σε ενδιαφέρει πολύ (= πχ σκάς , ξενυχτάς , αναλώνεις χρόνο από την προσωπική σου ζωή και χρόνο από την εργασία κλπ κλπ κλπ) τότε βρίσκεις έστω και λίγο χρόνο να το παρακολουθήσεις από κοντά.

Και 'γω ελπίζω να σε δούμε κάποια στιγμή από κοντά. Στο χέρι σου είναι. Wink

Κατανοώ ότι θέλεις να ξέρεις με ποιον μιλάς δικτυακά αλλά αν δεν γνωρίσεις κάποιον/κάτι από κοντά ΠΡΩΤΑ και προηγειθεί μια υποκειμενική περιγραφή (και το χειρότερο δικτυακή, με όλα τα προβλήματα μη ευκολης περαιτέρω επεξήγησης ενός πράγματος καθώς και την δυσκολία από πολλούς κατανόησης του γραπτού λόγου) τότε το ποιο πιθανό είναι να σχηματίσεις μια προκατειλημμένη εικόνα (ανεξάρτητα αν είναι σωστή ή όχι) και αυτό το θεωρώ παντελώς λάθος... Wink

υ.γ. Δεν πυροβολούμε τελευταία... Βομβαρδίζουμε... Laughing Laughing είναι της μόδας άλλωστε... (αστειεύομαι φυσικά)

vinman έγραψε:
brz20 έγραψε:
Παρακολουθησα την οραια σας κουβεντα και ειδα οτι απο ενα προφιτερολ εφτασε μεχρι στα οικονομικα της λεσχης και σε σχεσεις ανθρωπων.
Δεν ξερω τι εγινε.Βλεπω ομως το μετα και αυτο με λιπει.Με λιπει η εικονα.Ειμαστε σε καποια ηλικια που ο τεκμηριωμενος λογος εχει μεγαλυτερη ισχυ απο τις απειλες που κολλανε περισσοτερο σε παιδια του γυμνασιου.
Και δεν φταιει μονο αυτος που το αρχιζει,φταιει και αυτος που το συνεχιζει με τον ιδιο τροπο.
Φιλικα παντα.

Πίστεψε με Κωνσταντίνε κανείς δεν ήθελε να το συνεχίσει το θέμα,και τα περισσότερα παιδιά που είχαν θιχτεί είχαν βάλει νερό στο κρασί τους και το είχαν θάψει μέσα τους....
Όταν όμως οι προκλήσεις συνεχίζονται κανείς δεν μπορεί να κλείσει πλέον τα μάτια του και να κάνει για ακόμα μία φορά τον κινέζο...
Ξαναλέω και πάλι ότι τα ανυπόστατα πράγματα θα έχουν και την απάντηση που τους αξίζουν....
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τον κόπο και τον ιδρώτα κάποιων που έστησαν και τρέχουν την ιδέα του peugeot sport club σε όλες του τις μορφές...

ΑΥΤΟ ακριβώς ολόκληρο και κυρίως η πρώτη παράγραφος (όπως είχα γράψει κι εγώ εδώ.

DimiP έγραψε:
δεν θελω να συμμετάσχω στο ολο σκηνικο και συγγνωμη για την παρεμβαση-μια μικρη ερωτηση-παρατηρηση:
σε σχεση με το παραπανω , γιατι ολη αυτη η αντιπαραθεση μεσω post δημοσιευεται και μαλιστα την διαβαζουμε ολοι εμεις οι ασχετοι με το θεμα ;
σε τι εξυπηρετει να διαβαζω εγω και διαφοροι αλλοι τους καυγαδες 5-6 ατομων ; χωρις να ξερουμε τι συμβαινει και χωρις να εχουμε και ορεξη να μαθουμε (καποιοι) στο κατω κατω ;
εαν οπως λες δεν χρειαζεται να σχηματισουμε την οποιαδηποτε εντύπωση μεσα απο περιγραφες γεγονοτων , τοτε γιατι ολος αυτος ο "σκυλοκαυγας" βγαινει στα posts;
μηπως θελοντας και μη , διαβαζοντας αυτα τελικα σχηματιζουμε λαθος εντυπωσεις ;
αυτο επειδη απλα δεν μου αρεσε η απαντηση στην ερωτηση του "πλακετοκοφτη" που ρωτησε (αχ δεν ηξερε ...δε ρωταγε ..??) για να μαθει ο ανθρωπος και ..αποστομωθηκε.
συγγνωμη και παλι για την κριτικη
πραγματικα φιλικα Wink

Φίλτατε Dimip Razz το ξέρω ότι η κριτική που κάνεις είναι πάντα καλοπροαίρετη.
Κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει γιατί κάποιος γράφει ότι γράφει εδω μέσα.
Όταν όμως το γράφει και κυρίως όταν αφήνει υπονοούμενα (για άτομα ή θεσμούς) πρώτα θα λάβει την σχετική απάντηση και μετά όταν λυθεί ή έστω παγώσει το θέμα, τότε θα σβηστεί γιατί πραγματικά τέτοια πράγματα χαλάνε την εικόνα του Συλλόγου.
Με τον Γιάννη δεν τίθεται θέμαν αποστόμωσης, απλά επεξήγησης.

υ.γ. δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις οτιδήποτε μέσα στο φόρουμ...
Αν θες το διαβάζεις, αν δεν θες όχι, αν θες αναντάς, αν δεν θες όχι και πάει λέγοντας... Wink Wink

Ο Πέτρος πάντως το έθεσε νομίζω ακόμα πιο ωραία:

Baphomet έγραψε:
Εξυπηρετεί προφανώς στο ότι εσύ που δεν θες να μάθεις, δεν χρειαζέται να παρακολουθείς το topic. Εγώ που είμαι κουτσομπόλης θέλω να μάθω και δε θέλω να μου στερήσουν το δικαίωμα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

(θέλω να πιστευώ ότι κατανοείτε το χιούμορ του πόστ... Laughing Laughing Laughing Laughing και να μην παρεξηγηεί κανείς)
Το καλήτερο πάντως θα ήταν να μην είχε γραφτεί οτιδήποτε αλλά όταν οποιοσδήποτε επιμένει εεε τότε πάει γυρευοντας. Wink Wink

υ.γ. το πιο ευκολο είναι να σβήνουμε ότι σαχλαμάρα γράφετε αλλά καλό είναι κάποια πράγματα να ξεκαθαρίζονται όταν αναφέρονται...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 14:44:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:

Σε αυτο με βρισκεις απολυτα συμφωνο.
Επισης συμφωνο οτι κανεις δεν θα ηθελε να δωσει συνεχεια στο θεμα γιατι πανω απο ολα εχω δει τοσο καιρο που βρισκομαι σε αυτον τον χωρο,το φορουμ του PSClub,οτι ολα εχουν τον τροπο τους ωστε να διαεξαγετε μια ηρεμη και ομαλη συζητηση.
Αλλα θα μου επιτρεψετε να μην συμφωνισω με αυτο:

Παράθεση:
Δυστυχώς το συνεχίζεις και μάλιστα με ειρωνικό και προστακτικό στιλάκι τη στιγμή που θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη απο όλους αν ήσουν σωστός...
Και για να μην ''μαμάμε''λοιπόν άλλο το topic θα φτιάξουμε ένα καινούριο (edit:φτιάχτηκε...)όπου θα δημοσιευθούν όλες οι μπουρδολογίες που έχεις πεί κατά καιρούς ώστε να καταλάβουν όλοι με ποιόν έχουν να κάνουν....

Το λαμβανω ως εκδικηση παρα ως θεμα συμορφωσης.
Πιστευω οτι να δαχτυλοδιχνεις κατα καποιον τροπο σε μια δημοσια κουβεντα και μαλιστα για να προστατεψεις αλλους απο αυτο το ατομο μονο κακο κανει.
Αφηστε μας να ανακαλυψουμε μονοι μας ποιοι μας κανουν και ποιοι οχι.

Κανω καλοπροαίρετα την κριτηκη γιατι τοσο καιρο εδω μεσα σας νιωθω ολους φιλους μου.
Απλα δεν μπορω να μην πω κατι που με ενοχλει οπως δεν μπορω να μην πω κατι που μου αρεσει.
Vinman πιστευω να καταλαβαινεις οτι δεν στρεφω τα βελη μου σε εσενα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 15:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον, να πω και εγώ, που αφ'ενός δεν πήρα μέρος σε κανένα καβγά, αφ'ετέρου, ήμουν παρόν και παρακολούθησα τα γεγονότα και live και μέσω forum.

Αρχικά δεν γίνεται να εκτοξεύονται βολές εναντίων του συλλόγου και να μένουν έρμαιες... Για όλους τους λόγους που ανέφεραν τα παιδιά παραπάνω.
Εν συνεχεία, επειδή το τοπικ που γράφτηκαν αυτά ήταν το μεν ένα στις τεχνικές συζητήσεις, και το έτερο στις γενικές στο τοπικ για της συναντήσεις στην λέσχη, το οποίο διαβάζουν όλα σχεδόν τα καινούργια μέλη, ήταν απαράδεκτο να υπάρχουν όλα αυτά σε τέτοιου είδους τοπικς.

Επομένως επειδή έπρεπε να δωθεί απάντηση σε όλες τις βολές-υπονοούμενα, και σε κάποιο σωστό τοπικ, γιαυτό δημιουργήθηκε αυτό το τοπικ. Για τους περίεργους και μη... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 15:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Καταλαβαίνω τι εννοείς, υπό διαφορετικές συνθήκες θα ερχόμουν στην λέσχη. Κάποια στιγμή θα έρθω πιστεύοντας να διαψέυσω αυτά που έχω στο μυαλό μου. Θα με πεις προκατειλημένο τώρα και με το δίκιο σου αλλά έχω κι εγώ τους λόγους μου και τους ανθρώπους που κάνω παρέα τους διαλέγω. Έτσι με τα λεγόμενα κάποιων εδώ μέσα δεν έχω σκόπο να κάτσω στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσω το οτιδήποτε, ένας λόγος που δεν με ελκύει η λέσχη. Το χειρότερο για εμένα αυτά τα άτομα δεν είναι ένας περιστασιακός χρήστης-μέλος, αλλά μέλοι που υποτίθεται εκφράζουν την ιδεολογία της λέσχης. Αυτό είναι πρόβλημα μου φυσικά απλά το αναφέρω με την ευκαιρία.

Aυτό θα ήθελα, αν το θέλεις και εσύ, να το αναλύσεις από κοντά ή έστω και με ΠΜ. Με ενδιαφέρει!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 16:01:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
brz20 έγραψε:
Φιλικα παντα.

Μανο αν η ιδεα ενος τοσο ωραιου club μπορει να θιχτει απο τα λεγομενα ενος και μονο ανθρώπου τι να πω.Αν οι ιδρωτες των ανθρωπων που ετρεξαν και ακομα τρεχουν μπορουν εστω και στο ελαχιστο να προσβληθουν απο τα λεγομενα ενος... Παλι τι να πω.
Ξερεις δινεις αξια στα λεγομενα καποιου οταν λες κατι τετοιο.

Προσβαλει οντως την ιδεα του club αλλα οσοι εχουν ματια βλεπουν.
Επισης οσοι ενδιαφερονται πραγματικα για το club και αυτοι φαινονται.
Τωρα αν καποιος πει κατι εναντια στο club η για τα ατομα που το απαρτιζουν προφανως ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Καταλαβαινω τον θυμο σου αλλα μην εξισωνεσαι με κατι που προφανως δεν εισαι.(αυτα για σενα Μανο)

Υπαρχουν παιδια εδω που κοσμουν αυτο το club και χαρη σε αυτους ειμαι και εγω εδω.

Και καλο θα ειναι να μην τους μαμαμε την ψυχολογια με την 1η ευκαρια.
Ανθρωποι ειναι οχι ζωα.Καποια πραγματα καλο θα ειναι επισης να μην θεωρουνται αυτονοητα.

Επισης καλο θα ειναι να εχουν αποψη ατομα τα οποια τρεχουν γι αυτη την ιδεα και οχι ατομα που κρινουν με "ιδρωτα" απο την πολυθρονα του σπιτιου τους. (αν θελετε πλεον ειμαι διαθεσιμος γι το οτι δηποτε χρειαστει)

Αν σας χαλασε οτι ειπα , διαγραψτε με , ειλικρινα αυτη την στιγμη δεν δινω δεκαρα , αλλα αν θελετε να εχουμε ενα club οχι μονο με κοινες συμφεροντολογιες και εγωισμους αλλα σαν μια μικρη κοινωνια που ενας βοηθαει τον αλλον , εδω θα ειμαι και εγω για οπου και οποτε με χρειαστειτε.

Ευχαριστώ

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 16:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
plaketokofths έγραψε:
Καταλαβαίνω τι εννοείς, υπό διαφορετικές συνθήκες θα ερχόμουν στην λέσχη. Κάποια στιγμή θα έρθω πιστεύοντας να διαψέυσω αυτά που έχω στο μυαλό μου. Θα με πεις προκατειλημένο τώρα και με το δίκιο σου αλλά έχω κι εγώ τους λόγους μου και τους ανθρώπους που κάνω παρέα τους διαλέγω. Έτσι με τα λεγόμενα κάποιων εδώ μέσα δεν έχω σκόπο να κάτσω στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσω το οτιδήποτε, ένας λόγος που δεν με ελκύει η λέσχη. Το χειρότερο για εμένα αυτά τα άτομα δεν είναι ένας περιστασιακός χρήστης-μέλος, αλλά μέλοι που υποτίθεται εκφράζουν την ιδεολογία της λέσχης. Αυτό είναι πρόβλημα μου φυσικά απλά το αναφέρω με την ευκαιρία.

Aυτό θα ήθελα, αν το θέλεις και εσύ, να το αναλύσεις από κοντά ή έστω και με ΠΜ. Με ενδιαφέρει!

έστειλα πμ για την ώρα, πιστεύω τουλάχιστον για την δοκιμή να έρθω απο κοντά.
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 17:03:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προς τι η εκρηξη?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 17:08:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Προς τι η εκρηξη?

Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν υπάρχει καμία απολύτως έκρηξη. Όλα είναι καλά και ήρεμα απλά θα μπορούσαν και καλύτερα. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 17:20:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreas έγραψε:
vinman έγραψε:
brz20 έγραψε:
Φιλικα παντα.

Μανο αν η ιδεα ενος τοσο ωραιου club μπορει να θιχτει απο τα λεγομενα ενος και μονο ανθρώπου τι να πω.Αν οι ιδρωτες των ανθρωπων που ετρεξαν και ακομα τρεχουν μπορουν εστω και στο ελαχιστο να προσβληθουν απο τα λεγομενα ενος... Παλι τι να πω.
Ξερεις δινεις αξια στα λεγομενα καποιου οταν λες κατι τετοιο.

Προσβαλει οντως την ιδεα του club αλλα οσοι εχουν ματια βλεπουν.
Επισης οσοι ενδιαφερονται πραγματικα για το club και αυτοι φαινονται.
Τωρα αν καποιος πει κατι εναντια στο club η για τα ατομα που το απαρτιζουν προφανως ειναι εκτος τοπου και χρονου.

Καταλαβαινω τον θυμο σου αλλα μην εξισωνεσαι με κατι που προφανως δεν εισαι.(αυτα για σενα Μανο)

Υπαρχουν παιδια εδω που κοσμουν αυτο το club και χαρη σε αυτους ειμαι και εγω εδω.

Και καλο θα ειναι να μην τους μαμαμε την ψυχολογια με την 1η ευκαρια.
Ανθρωποι ειναι οχι ζωα.Καποια πραγματα καλο θα ειναι επισης να μην θεωρουνται αυτονοητα.

Επισης καλο θα ειναι να εχουν αποψη ατομα τα οποια τρεχουν γι αυτη την ιδεα και οχι ατομα που κρινουν με "ιδρωτα" απο την πολυθρονα του σπιτιου τους. (αν θελετε πλεον ειμαι διαθεσιμος γι το οτι δηποτε χρειαστει)

Αν σας χαλασε οτι ειπα , διαγραψτε με , ειλικρινα αυτη την στιγμη δεν δινω δεκαρα , αλλα αν θελετε να εχουμε ενα club οχι μονο με κοινες συμφεροντολογιες και εγωισμους αλλα σαν μια μικρη κοινωνια που ενας βοηθαει τον αλλον , εδω θα ειμαι και εγω για οπου και οποτε με χρειαστειτε.

Ευχαριστώ

Ανδρέα δεν είναι μόνο τα λεγόμενα που θίγουν και ενοχλούν αλλά κυρίως οι πράξεις...Αυτές δυστυχώς είναι και η ουσία... Wink
Και πίστεψε με αξία δίνω σε όλους τους ανθρώπους που με περιβάλουν...ακόμα και στους κακεντρεχείς....
Συμφωνώ ότι κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει την εικόνα του συλλόγου τόσο εύκολα,αλλά μπορεί όμως να δημιουργήσει εντυπώσεις και αυτό είναι ακόμα χειρότερο...
Όσο για αυτό που έγραψες....

Παράθεση:
(αν θελετε πλεον ειμαι διαθεσιμος γι το οτι δηποτε χρειαστει)

...εννοείτε πως με πολύ χαρά θα χρειαστούμε τη βοήθεια σου (όπως και όλων των παιδιών που έχουν διάθεση) πολύ σύντομα... Wink
Ο σύλλογος είμαστε όλοι μας.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 18:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το topic το είχα σβήσει εγώ αλλά βλέπω ό,τι αντί να προσπαθήσετε να αμβλύνεται τις διαφορές που όντως υπάρχουν, αυτό που προσπαθείτε να κάνετε [γιατί χρειάζεται τεράστια προσπάθεια να το καταφέρει κάποιος αυτό] είναι να τσακωθείται χωρίς να έχετε κανένα σαφές όφελος και στόχο.

Μια και γράφτηκε κάπου η λέξη Τσικνοπέμπτη...
Τότε θυμάμαι ότι είχα διαβάσει, ότι ετοιμαζόταν κάτι στην Λέσχη. Επειδή θα πέρναγα απ' την περιοχή, σκέφτηκα, τι να στρίψω κατευθείαν αριστερά κάτω απ' την γέφυρα για Εθνική, τι να κάνω μια μικρή παράκαμψη για να σας δω, για λίγο... έτσι κι αλλοιώς είχα κλείσει να πάω κάπου αλλού.

Μπήκα στο forum κι έγραψα "λέω να δώσω ένα κοσμοπολίτικο touch στην βραδυά"... και αμέσως πήρα μια απάντηση απ' τον ζουζουνέλο για κάποιους που δεν γίνεται να πληρώνουν και να τρώνε κάποιοι άλλοι... και κάμποσα άλλα, που δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί δεν με αφορούν.

Διαβάζοντας όλα αυτά τα παραπάνω και με την συμπεριφορά του να ξαναγυρίσει το topic, ειλικρινά σας λέω, δεν μετανοιώνω στο ελάχιστο που δεν πέρασα κι έστριψα κατευθείαν στην εθνική...

Όπως και δεν αισθάνομαι καθόλου ενοχές που από πέρσυ τον Ιούλιο έχω περάσει δύο [2] φορές από την Λέσχη.
Λυπάμαι ρε μάγκες, μπορεί να έχω τσακωθεί άπειρες φορές εδώ μέσα, που τις περισσότερες πιθανόν να είχα και άδικο, αλλά το "σας έχω γραμμένους στ' αρχ**ια μου" δεν το είπα ποτέ και για κανέναν. Ακόμα και γι' αυτούς που θα έπρεπε...
Το έχω ακούσει να λέγεται τουλάχιστον 5 φορές...

Ο Θεός να σας δίνει φώτιση!!!!!

Thank you.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 19:21:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως εισαι λιγο εκτος θεματος?

επειδη ειναι προφανες οτι δε γνωριζεις ουτε στο ελαχιστο την ιστορια και το ολο θεμα, μη προσπαθεις να βγαλεις τα συμπερασματα που θες εσυ.

το ολο σκηνικο τη τσικνοπεμπτη συν αυτα που γραφονται εδω ειναι το κερασακι στη τουρτα.

και οπως βλεπω εγω τα παιδια προσπαθουν να βαλουν τα πραγματα στη θεση τους δημοσια για να μην λεμε σου'πα μου'πες του'πε...

αυτα δεν αφορουν αμεσα εμας τους υπολοιπους οποτε καλο ειναι να μην τα συνδεουμε με δικα μας παραπονα-θεματα.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 19:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρε "ουρανοκατέβατε" Χρήστο είπε κανείς τίποτα για εσένα????

Ασε που τότε δεν είχες γράψει αυτό που λές τώρα:

Παράθεση:
"λέω να δώσω ένα κοσμοπολίτικο touch στην βραδυά"...

Τότε είχες γράψει:

christhehealer έγραψε:
Stevon έγραψε:
- Όσοι θέλουν και μπορούν δηλώσουν στο συγκεκριμένο topic τι θα συνεισφέρουν Very happy

Ένα κοσμοπολίτικο touch. Afroman

Ααααα μόλις τώρα κατάλαβα τι εννοούσες.
Σόρρυ τοτε το είχα εκλάβει σαν σχόλιο για αυτό που έγραψε ο stevon για αυτό και απάντησα δεόντως (επεξηγώντας τα γραφoμμενα του stevon).
Δεν είχα καταλάβει ότι εννούσες ότι η παρουσία σου θα δώσει αυτό το touch...
Anyway παρεξήγηση και χωρίς λόγο μάλιστα.
Ίσα~ίσα που μου έκανε και εντύπωση που τελικά δεν ήρθες ενώ σε είχα σίγουρο μιας και ξέρω ότι σε τέτοιου είδους κέφια ήσουν πάντα μέσα.
Sorry Chris. Embarassed
Εξάλλου το πόσο έχεις συνησφέρει εσύ στην Λέσχη αλλά και στο club γενικώς (τόσο οργανωτικά όσο και οικονομικά) είναι γνωστό σε όλους και μακάρι όλοι να είχαμε κάνει ή να καταφέρουμε στο μέλλον να κάνουμε.

Πάντως για τα υπόλοιπα δεν έχει καμία σχέση με το σβήσιμο που καλά είχες κάνει (και κατανοώ τον λόγο) αν και έπρεπε να το είχες καθιστερήσει λίγο για να "ξεκαθαριστεί" από τότε και να μην επανέλθει μετά από λίγο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Δευ 26 Μάρ 2007, 19:50:01, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 20:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

και οπως βλεπω εγω τα παιδια προσπαθουν να βαλουν τα πραγματα στη θεση τους δημοσια για να μην λεμε σου'πα μου'πες του'πε...

Θα συμφωνισω εδω.
Με την συζητηση ολα τα θεματα λυνονται πιστευω.Και οταν καποια πραγματα ακουγονται δημοσια ειναι πολυ καλυτερα απο το να γραφονται σε πμ's.
Εξαλλου φαινετε οτι οι τονοι αρχιζουν να πεφτουν σε σχεση με τα πρωτα post που πραγματικα γινοταν κριτηκη στα ατομα και οχι στις ιδεες αυτων.

plaketokofths έγραψε:
brz20 έγραψε:
Προς τι η εκρηξη?

Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν υπάρχει καμία απολύτως έκρηξη. Όλα είναι καλά και ήρεμα απλά θα μπορούσαν και καλύτερα.

Δεν αναφερομαι σε εσενα.Στην εκρηξη του Αντρεα αναφερομαι.

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 20:21:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Anyway παρεξήγηση και χωρίς λόγο μάλιστα.

Μανθούκο δεν έχω τίποτα μαζί σου. Καμία παρεξήγηση. Ούτε και με κανέναν.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν επικοινωνούμε μεταξύ μας. Όχι εγώ με σένα. Όλοι μαζί ως club. Υπάρχει μια μόνιμη υγρασία μανούρας, πολύ πιθανόν λόγω κάποιας ασάφειας [?]...
Μπαίνω μέσα διαβάζω ένα Post και λέω σε μισή ώρα θα έχουν αρπαχτεί και όντως συνεπέστατοι, φροντίζεται πάντα να με επιβεβαιώσετε.
Και την τσικνοπέμπτη μύριζε [και γι' αυτό δεν ήρθα] και έγινε.
Το θέμα δεν είναι ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο, αλλά γιατί έγινε η μανούρα. Το "γιατί" πρέπει να ψάξουμε. Μήπως κάνουμε εμείς κάτι λάθος; [στο "εμείς" βάζω κι εμένα μέσα]

Στην διαφήμιση λέμε ότι αν δεν πήρε ο καταναλωτής το μύνημα δεν φταίει ο καταναλωτής. Φταίμε εμείς που δεν δώσαμε σωστά το μύνημα.

Ο πρόεδρας το ήξερε ότι αν ερχόσασταν όλοι στο Πήλιο, θα κλείδωνα την πόρτα και δεν θα την άνοιγα μέχρι να τα βρείτε μεταξύ σας. Ρώτα τον να στο πει.

Το επαναλαμβάνω:
Αντί να τσακώνεστε, βρείτε τα μεταξύ σας...
Δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα.

Όπως και να το σκεφτείς, [όχι αποκλειστικά εσύ, σε όλους αναφέρομαι] θα καταλάβεις ότι έτσι είναι. Χωρισμένοι δεν πάμε πουθενά.

Μαζί όμως, όλο και κάτι θα γίνει...

PS: Όσο για το ουρανοκατέβατος, μπορείς να με φωνάζεις και Θεό... ακούω... Tease Tease
Ότι να ναι... δεν φταίω εσύ μου το έστρωσες... Rotfl Rotfl Rotfl

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 20:38:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

όλα καλά με εσένα
πάλι καλά δηλαδή.
σε όλα τα υπόλοιπα έχεις απόλητο δίκιο και αυτό προσπαθώ να κάνω εδώ και καιρό με τον τρόπο μου
μπορεί να κάνω και κάτι λάθος βέβαια...

πάω για καφέ και έχω το κουλαλέξη δίπλα μου να με τραβάει από το pc...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 22:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά όταν κάποιοι προσπαθούν να εντυπωσιάσουν
είναι λογικό να υπάρχει αυτό το κλίμα....
Προσωπικά δεν έχω με κανέναν τίποτα εκτός από μια εξέρεση..
Ούτε με τον Τάσο ούτε με κανέναν.....
Και ζητάω και συγνώμη για αυτά που υπόθηκαν στο
106 με τα 150 άλογα...
Δεν τον αδικώ ξέρω οτι προσπαθεί για όλους μας....

Ελπίζω τουλάχιστον να λυθούν όλες οι παρεξηγήσεις μας..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάρ 2007, 01:22:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιώργο απλά...
Salute Thumb right Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης