PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 vs VW golf
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 13:35:29    Θέμα δημοσίευσης: 206 vs VW golf Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα...Ο λογος που ανοιγω αυτο το topic ειναι ο εξης:
Εχω εδω στη δουλεια ενα συναδελφο ο οποιος εχει ενα golf 1,4 και μου "κουνιεται" πολυ!!! Ισχυριζεται οτι το "καρο" του συναγωνιζεται μεχρι και 16αρια!! Shocked Θελω λοιπον να μου δωθει η ευκαιρια να του κλεισω το στομα οσον αφορα το 206 γιατι τα θεωρει αυτοκινητα β' κατηγοριας....
Evil Evil Η μονη βελτιωση που εχει γινει στο golf ειναι το χαμηλωμα (αρκετα) καθως και η τοποθετηση φιλτροχοανης...Το δικο μου ειναι 1,4 με τελικο σχεδον ελευθερας 15" ζαντες καθως και με μια made by my self φιλτροχοανη κατι σαν του Αλεξ δηλαδη..Μπορω να τον νικησω?? Υπαρχει καποιος τροπος ετσι ωστε το 206 να παρει καποιους ιππους παραπανω αλλα να φενεται "μαμα"? Θελω να ειμαι σιγουρος οσο γινεται περισοτερο πριν βαλουμε αυτη την κοντρα...

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 13:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xa xa καλο!
Γελασα παλι!
Πες του φιλου σου με το golf να μην κουνιεται πολυ γιατι δεν εχει καμια ελπιδα!
1)Αυτος ειναι 1100 κιλα και εσυ 950.
Αν υποθεσουμε πως και οι 2 ειστε 75 ιπποι τοτε καταλαβαινεις πως εισαι 150 κιλα ελαφρυτερος.
2)Ο πατερας μου εχει το πολο 1.4 75 ιπποι και μια μερα τα εστησα με golf 1.4 και ο φιλος μου με το golf ακομα ψαχνει να με βρει.

Μη φοβασαι,βαλε και λεφτα,να του τα παρεις χοντρα! Very happy

Μονο προσεξε μην μπλοφαρει!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 13:50:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
xa xa καλο!
Γελασα παλι!
Πες του φιλου σου με το golf να μην κουνιεται πολυ γιατι δεν εχει καμια ελπιδα!
1)Αυτος ειναι 1100 κιλα και εσυ 950.
Αν υποθεσουμε πως και οι 2 ειστε 75 ιπποι τοτε καταλαβαινεις πως εισαι 150 κιλα ελαφρυτερος.
2)Ο πατερας μου εχει το πολο 1.4 75 ιπποι και μια μερα τα εστησα με golf 1.4 και ο φιλος μου με το golf ακομα ψαχνει να με βρει.

Μη φοβασαι,βαλε και λεφτα,να του τα παρεις χοντρα! Very happy

Μονο προσεξε μην μπλοφαρει!

Εγω να δεις ποσο γελαω καθε μερα...
Πραγματικοι ιπποι δικοι μου ειναι 77 και 118-120 ροπη (πηγη Autotriti)
Ιπποι δικοι του ειναι 79 με 124 ροπη
Το αυτοκινητο το βλεπω καθε μερα και σιγουρα ειναι "μαμα"!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 13:59:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όρμα και μην μασας τίποτα!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 14:00:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 14:07:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φατον ζωντανο.που να παει με το τανκς.ξεχασες και την ανυπερβλητη powerful νομιζω!!!!ξερεις τι θα παθει οταν θα ακουει το μουγκρητο?????θα του σβησει του γκολφακια!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 14:14:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μερικά "φτιαγμένα" δεν φαίνονται.Κάποτε κυνηγούσα έναν τρελό στην Βουλιαγμένης μέχρι τα 180 και δεν τον πέρασα.Δεν το έκανα για πάνω από 1400.Οπότε κράτα και μία πισινή... Wink

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 14:15:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε σωστές πιέσεις, και πήγαινέ το μια βόλτα μέχρι ΤΡίπολη και πίσω για να ξεκαπνιστεί! Wink

Για την κόντρα, βάλε Racing ή SuperPlus, και όχι γεμάτο τεπόζιτο. Wink

Πρόσεχε μην σου πολυσπινιάρει και μην αλλάζεις ταχύτητες πάνω από τις 5800 (για το 1.4 μιλάω). Wink

Και για να εξηγούμαι: όχι ότι χρειάζεται να κάνεις όλα τα παραπάνω για να καταπιείς ένα Golf 1.4. Το παν φίλε μου είναι η αναλογία κιλών/ίππο, όπως πολύ σωστά έθιξε ένας φίλος νωρίτερα. Κι ό,τι και να κάνει ο άλλος (εκτός μετατροπών φυσικά) τον έχεις στο χέρι! Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 15:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αδερφέ τρέξτον, μην μασάς τίποτα. Καμιά σχέση τα δύο μοτέρ. Εκτός από το βάρος, δύναμη κλπ, είμαστε και πιο πολύστροφοι. Μάθε καλά τον συμπλέκτη σου, να ξεκινάς με ελαφρύ σπινιάρισμα ώστε να μεταδώσεις όλη την δύναμη αμέσως χωρίς να φοβηθείς (προσπάθησε να μαρσάρεις ελαφρώς τον κινητήρα σου και να τον έχεις ήδη "ανεβασμένο" πριν αφήσεις τον συμπλέκτη, απλά όχι πολύ, κοντά στις 1000-1100 στροφές είναι καλά νομίζω, και στη συνέχεια μοκέτα), να ανεβάζεις ταχύτητες γρήγορα και κοφτά, κάνε κανα πείραμα να δεις την ωφέλιμη περιοχή του φορτίου σου (κοντά στις 5800 είναι καλά και λίγο περισσότερο, όπως είπε και ο svstouk), σωστό το να το γεμίσεις με Vpower Racing ή κάτι συναφές, αλλά όχι μόνο οτι θα την βάλεις, σιγουρέψου οτι την καις κιόλας, δηλαδή κάνε μερικές βόλτες να κάψεις την παλιά σου, να έχεις σε καλή θερμοκρασία το μοτέρ σου πριν την κόντρα, και επίσης αν δεις και ζορίζεσαι μείνε στην 4η σου και χτύπα την, μην ανεβάσεις 5η παρά μόνο όταν έχεις ανέβει στα 155+. Αν είσαι χαλαρός δώστου. Laughing Θα τρέξετε 400 μέτρα ή περισσότερο; Όπως και να ΄χει, βάλε ζώνη, το αριστερό χέρι στην κορυφή του τιμονιού, το δεξί στο λεβιέ, γρήγορο αριστερό και το δεξί κόλλησε το στην μοκέτα!!! Wink
Καλή τύχη!

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 16:05:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΤΣΑΙΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 16:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κυρίες και κύριοι εδώ δεν μιλάμε για τέτοια πράγματα...

Φάτου τ 'αντερα...

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 17:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε ΠΑΤΗΣΕ ΤΟΝ Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 20:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη ειστε πολυ ευγενικοι, παρακαλω απομακρυνετε τα παιδια απο τις οθονες γιατι θελω πω τα εξης:
ΣΚΙΣΤΟΝ, ΦΑΤΟΝ, ΠΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΟΡΜΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. ΒΓΑΛΤΟΥ Τ'ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΨΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΛΟ GOLF ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ GOLF

AAAAXXXXX TO ΦΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
ΚΙΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ 1400ΑΡΙΑ ΤΟΥ CLUB ΝΑ ΤΟΥ ΄ ΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ....

ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙς ΣΕ ΣΤΡΟΦΙΔΙΑ Η ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙς ΜΕΣΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ , ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑς ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....

ΑΥΤΑ

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Ιαν 2003, 21:20:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aλέξανδρε φαίνεται ότι άναψες τα αίματα στο Club !!!!!

Ξύπνησες όλους τους Fast & furious της παρέας και περιμένουμε να μας βγάλεις ασπροπρόσωπους!!!

Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Πάντως τι να κλ@σουν και τα 1400 golf???? Είναι που είναι σαν ελέφαντες από το βάρος , κοστίζουν και 5,5 χαρτιά βγάζουν και 75 άλογα!!!!! Δεν παν να γίνουν καλύτερα κομμώτριες !!!!!!!!

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 00:00:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα πως να σχολιάσω το topic.

Τζάπα τόσος κόπος Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Petros (Πέτρος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) ΧS2 (2002)

Ένταξη: 16 Δεκ 2002
Τόπος: Αθήνα - Βριλήσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 00:05:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάλι γιατί ο προϊστάμενός μου με το εκ μετατροπής Golf GTI 2.0 (150hp) δεν με κάνει... παρέα;

Πριν έξι μήνες όταν το μετέτρεψε άρχισε να μου κουνιέται (εγώ τότε είχα το Rallye). Μέχρι που ένα απόγευμα Παρασκευής τον ανέβασα στο Ντράφι. Τον πήγα μία βόλτα με το Golf του και... άσπρισε. Μετά τον πήγα και μία γύρα με το ραλλάκι μου και... χ@στ@κε πάνω του. Rolling eyes
Όπως καταλαβαίνετε όταν του μίλησα για χρονόμετρα, άρχισε να σφυράει κλέφτικα... Razz
Τώρα με το "πολιτισμένο" 206 1.6 κάνει τον κινέζο

Παρεπιμπτόντως, ρε παιδιά τι σόι ξενέρωμα είναι αυτό το Golf GTI. Ακόμη και με αμορτισέρ-ελατήρια (σαύρα) και 205/50/15 λάστιχο τα μούτρα προσπαθούν μονίμως να σε πείσουν ότι η στροφή έχει μικρότερη καμπυλότητα από ό,τι νόμιζες (κοινώς και σε άπταιστα ελληνικά... μουρώνει σα διάολος). Του άλλαξα τον αδόξαστο. Τι απότομο άφημα του γκαζιού, τι φρένα, τι τιμονιές ούτε καν με τα τέσσερα, βρε πάντα μούτρα σας λέω!!! Η αλήθεια είναι ότι τα λάστιχα Maragoni (!!!) που φόραγε έκαναν μόνο καλή... σαπουνάδα Wink

In Rallye I trust (παρόλο που το αποχωρίστηκα)
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 01:42:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε αλέξανδρε τώρα που το πρόσεξα όταν λές made by myself φιλτροχοάνη τι ακριβώς εννοείς???? Για analyze it (this)!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 01:48:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξανδρε, εχω εναν φιλο ο οποιος εχει golf 1400 με 205 λαστιχο και χωρις φιλτροχοανη... Με αυτον δεν εχω βαλει ποτε κοντρα αλλα προσεξε.. Εχω εναν αλλο φιλο με ενα 316.. Τον φιλο με το 316 εγω τον εχω σχεδον στα ισια (μου φευγει λιγο στις 4ες), ενω τον αλλο φιλο μου τον golfakia τον αφηνει πολυ πισω το ιδιο 316..

Αρα!! Οπως καταλαβαινεις μαλλον του ριχνω στ'αυτια.. Smile

Η περιπτωση σου ειναι λιγο διαφορετικη καθως ο golf ΔΕΝ φοραει φαρδυ λαστιχο, αλλα εσυ...

Λοιπον σου προτεινω αφαιρεση ρεζερβας, πατακια πισω καθισματων, αδειασμα υγρου πιτσιλιστιρων, φουσκωμα λαστιχα σε πιεση γυρω στο 35 και καλη βενζινη κατα προτιμηση 99αρα racing... Κατα προτιμηση να σαι σχεδον ετοιμος να σου αναψει λαμπακι ή να σου εχει ήδη λαμπακι...

Θεωρητικα τον παιρνεις και ετσι αλλα αμα κανεις ολα αυτα πιστευω το "σιγουρευεις" σε περιπτωση αμφιροπης μαχης...

Πιστεψε με το βαρος παιζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ρολο.. (οποιος εχει μπει σε 106 1.400 με 810 κιλα θα εχει καταλαβει πιστευω)

Τωρα για αλαγες ταχυτητας.. Αλλαξε πρωτη και δευτερα 6300 και τριτη 6100...Αν χρειαστε να αλλαξεις και τεταρτη τοτε αλλαξε την στις 5900 αλλα το βλεπω ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ Smile... Γενικα απεφυγε κοντρα με πανω απο 130 καθως δεν "ανεβαζει" χιλιομετρα το μοτερ μας πανω απο 130 ευκολα...Το 1400αρι του golf ειναι πιο ροπατο αλλα ευτυχως για μας ΦΟΨΑΕΙ ασχημα μετα τις 5 χιλιαδες στροφες.....

Αυταααααααα..
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 03:34:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα τον φας στεγνα....

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Ιαν 2003, 08:31:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Petros έγραψε:
Εμένα πάλι γιατί ο προϊστάμενός μου με το εκ μετατροπής Golf GTI 2.0 (150hp) δεν με κάνει... παρέα;

Πριν έξι μήνες όταν το μετέτρεψε άρχισε να μου κουνιέται (εγώ τότε είχα το Rallye). Μέχρι που ένα απόγευμα Παρασκευής τον ανέβασα στο Ντράφι. Τον πήγα μία βόλτα με το Golf του και... άσπρισε. Μετά τον πήγα και μία γύρα με το ραλλάκι μου και... χ@στ@κε πάνω του. Rolling eyes
Όπως καταλαβαίνετε όταν του μίλησα για χρονόμετρα, άρχισε να σφυράει κλέφτικα... Razz
Τώρα με το "πολιτισμένο" 206 1.6 κάνει τον κινέζο

Παρεπιμπτόντως, ρε παιδιά τι σόι ξενέρωμα είναι αυτό το Golf GTI. Ακόμη και με αμορτισέρ-ελατήρια (σαύρα) και 205/50/15 λάστιχο τα μούτρα προσπαθούν μονίμως να σε πείσουν ότι η στροφή έχει μικρότερη καμπυλότητα από ό,τι νόμιζες (κοινώς και σε άπταιστα ελληνικά... μουρώνει σα διάολος). Του άλλαξα τον αδόξαστο. Τι απότομο άφημα του γκαζιού, τι φρένα, τι τιμονιές ούτε καν με τα τέσσερα, βρε πάντα μούτρα σας λέω!!! Η αλήθεια είναι ότι τα λάστιχα Maragoni (!!!) που φόραγε έκαναν μόνο καλή... σαπουνάδα Wink

μηπως δεν ηταν maragoni αλλα ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ ;;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης