PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Φοιτητές στο psclub...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 12:55:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασεβια δεν ειναι να σε χτυπα καποιος τον οποιον που φορολογησε για να εχει αυτος λεφτα να φαει και να μεγαλωσει την οικογενεια σου?
Καποιος ο οποιος αν δεν υπηρχαμε ολοι εμεις δεν θα ηταν πουθενα.
Δεν ειπα να μην παρουν καθολου μετρα ή να κατσουν να τους γα*** μιας και τους πληρωνουμς αλλα να πιανουν αυτους που προκαλουν τα επισοδεια και να μην πουλανε νταιλικι σε μενα και σε σενα οταν σε πιανουν για μια παραβαση ή οταν κατεβαινεις για να βρεις το δικιο σου.
Επιδη δεν μπορουν να τα κανουν στους ανωτερους τα κανουν σε μας?
Αν δεν μπορουν να κρατησουν την ψυχραιμια τους(πραγμα για το οποιο εκπαιδευονται)να μην πηγαιναν στην αστυνομια.Να πηγαιναν σε ψυχιατρικη κληνικη.
Και ρωτω ακομα μια φορα.
Γιατι ποτε δεν εχουμε δει κουκουλοφορο να οδηγητε στο εισαγγελεα?
Γιατι ποτε δεν τους πιανουν?
Γιατι δεν βγαινουν και στις διαδηλωσεις των οικοδομων,συνταξιουχων και συμβασιουχων?
Μηπως καποιοι που τους ελενχουν ξερουν οτι μονο με αυτον τον τροπο μπορουν να πισουν καποιους που κανουν την επανασταη απο τον καναπε οτι οι νεοι και μαλιστα οι φοιτητες τα κανουν ολα αυτα?
Γιατι οταν κατεβαινουν οι συνδικαλιστες αστυνομικοι οι κουκουλοφοροι δεν ειναι εκει?
Ισα ισα που τοτε θα μπορουσαν να βγαλουν αφοβα ολο αυτο το μισος που κριβουν για την εξουσια.
Και τι καλυτερο θα τους εβρισκαν ολους μαζεμενους.
Επισης θα σε πληροφορισω οτι τον να διαδηλωνεις ειναι συνταγματικο δικαιωμα.
Επισης ο δρομος ειναι κομματι ολων εμας.Τον εχουμε πληρωσει.
Η ιστορια φιλε Steve γραφετε στο δρομο.Γραφετε οταν αλλαζει μια κατασταση.Γραφετε οταν αμφισβητεις.
Δημοκρατια ειναι το δικαιωμα να αμφισβητεις και οχι να εισαι αβουλο ον που καθε 4 χρονια σε θυμουνται να σε ρωτησουν τι σου αρεσε και τι δεν σου αρεσε και μετα να βγαζεις τον σκασμο για να περασουν το δικο τους.
Αυτο θες?Εγω παντως δεν γουσταρω να μου λενε "βγαλε τον σκασμο,θα κανω αυτο που θελω εγω".
Αλοιμονο αν γινει ετσι.
Εχω παει σε πολλες διαδηλωσης και εχω παιξει και ξυλο με αυτους που καποιοι λενε οτι ειναι αναρχικοι.
Επισης εχω δει απο πολυ κοντα πως περνουν ατομα απο τον σωρο για να κατηγορισουν καποιο πληθος.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 02:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι ποτέ δυνατόν να κλείνεις σχολές και να κάνεις πορείες επειδή δεν θες να υπάρχει όριο σπουδών στο διπλάσιο χρόνο απ το κανονικό; jesus christ superstar....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 03:58:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και να σου πω.
Το ξερεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που τα πρωινα δουλευουν και δεν καθονται και τα ξυνουν οπως εμεις?
Γι'αυτους το ξερεις οτι το μισο προγραμμα μαθηματων που βγαινει απο την σχολη για καθε εξαμηνο αποκλιετε?
Και δεν δουλευουν μονο γιατι οι γονεις τους μπορει να μην εχουν ρε παιδι τοσα για να τα βγαλουν περα αλλα υπαρχει και μια ομαδα φοιτητων που μπορει να εχουν οικογενεια και παιδια.Αυτοι δε γινετε να τα βγαλουν περα χωρις δουλεια.
Ομως κανενας απο εμας δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρεσει το δικο τους δικαιωμα στην γνωση και στην μαθηση.
Ποτε δεν ειναι αργα για κανεναν να υλοποιησει το μελλον που ονειρευτηκε.
Ουτε για το παιδι που οι γονεις του δεν ειναι στην τυχερη θεση να ανταπεξελθουν στις αυξημενες απαιτησεις ουτε και για τον οικογενιαρχη.
Εχω γνωρισει γυναικα που ειναι φοιτητρια στο τμημας η οποια ειναι χειρα.
Σκοτωσαν τον αντρα της και τωρα σπουδαζει να βρει μια πιο ανθρωπινη δουλεια απο αυτην της καθαριστριας για να μεγαλωσει τα 2 της παιδια.
Αυτην τι πρεπει να κανει που ζει απο μια συνταξη και ενα επιδομα?
Και ο νομος δεν στεκετε μονο στους αιωνιους φοιτητες.
Εχει αλλα τοσα κομματια τα οποια και δεν αναφερεις.
Δηλαδη αν διωξουμε τους αιωνιους φοιτητες που υπαρχουν στα πανεπιστιμια θα γινουμε σαν τα πανεπιστιμια των αλλων Ευρωπαικων χωρων?
Σε ρωταω γιατι το εχω ακουσει και αυτο ολες αυτες τις μερες που παρακολουθω της εξεληξης στο θεμα.Και μαλιστα απο πανεπιστιμιακο καθηγητη.
Θα σου πω αυτο.Αν ηταν να γινουμε Ευρωπη αλλαζοντας αυτο το πραγμα μονο τοτε εγω θα ημουν ο πρωτος που θα το ψηφιζα.
Αλλα δυστυχως για να γινουμε Ευρωπη πρεπει να επενδυσουμε πολλα λεφτα στο θεμα της παιδιας.
Η παιδια δεν ειναι μονο να μαθαινεις πραγματα απο διαφορα βιβλια.Ειναι ενα συστημα που σε κανει ανθρωπο.Σε κανει να σεβεσε τον διπλα σου και το περιβαλον και να μην κοιτας μονο την παρτη σου.
Αυτο για να γινει πρεπει να αρχισουν απο τα θεμελια και οχι απο τα κεραμιδια οπως κανουν τωρα.
Αλλα τι περιμενεις απο μια χωρα που δεινει ολα της τα λεφτα σε οπλα και αφηνει τα παιδια της στο ελεος του θεου.
Επενδυουμε τα λιγοτερα λεφτα απο ολη την Ευρωπη στο θεμα της παιδιας.
Αλλα και παλι Ευρωπη δεν θα ειμαστε.
Θα εχουμε ακομα να λυσουμε το προβλημα των μισθων,των συνταξεων,των μπαλοματων στους δρομους,των νοσοκομειων,των δημοσιων υπηρεσιων και αλλα τοσα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 08:16:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ti μου λετε τωρα...Δυστηζως τα χαρτια δεβν μετρανε αλλα τα βυσματα!!!Γιαυτο και γω ουτε καν ασχοληθηκα...Εδωσα πανελληνιες περασ Α.Ε.Ν. δεν πηγα γραφτηκα σε ιεκ τελιωσα και τωρα περημενω να παρω αδεια ασκησεως επαγγελματος.....Αλλα μαλλον μετα το στρατο.Οποτε τι με λετε.....αυτα μου ακουγονται καπως...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 13:11:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιστεψε οτι μπορει να εκανες και την καλυτερη δουλεια.
Αν αναλογιστεις μονο το οτι 60% των ελληνων ασχολουνται με κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που τελειωσαν εσυ ειχες την ευκαιρια να μπεις στην αγορα εργασιας απο τα 20 σου αρα λογικα εχεις ενα προβαδισμα απο εμας που θα βγουμε στην καλυτερη των περιπτωσεων στα 22.
Εχω γνωρισει ταξιτζιδες που κανονικα επρεπε να ειναι γιατροι και λογιστες.
Και δεν το λεω απαξιοτικα γιατι και η αδεια του ταξι θελει @@ για να την αγορασεις.Οπως και η αδεια του αστικου που κανει σχεδον 30 ευρω το εκατοστο.
Δηλαδη για να αγορασεις εξ'ολοκληρου ενα αστικο θες 320000 ευρω.
Δεν μετανιωνω που ηρθα μεχρι εδω για να σπουδασω γιατι μπορει στην τελικη να μην παρω αυτο το πτυχιο(που δεν υπαρχει περιπτωση γιατι τα μαθηματα που μενουν μετριουντε στα δαχτιλα,οποτε δεν τα παραταω με τιποτα)αλλα θα εχει ανοιξει το μυαλο πανω σε αυτην την επιστημη.
Αυτο που εχω καταλαβει ομως τοσο καιρο ειναι οτι στον ιδιοτικο τομεα σε ελαχιστες μονο περιπτωσεις σου ζητανε το πτυχιο.
Ισως ειναι και το αντικειμενο μου ετσι που δεν χριαζετε να εχω το χαρτι αλλα να μπορω να κανω οσο περισσοτερα πραγματα παρα πολυ καλα.
Δεν ξερω ακριβως αν ειναι αυτο.
Παντως εχω παει σε διαφορες δουλειες και μολις αρχιζα να τους λεω οτι ειμαι τελιωφοιτος του τμηματος ΕΠΠ με σκοπο να μην γινει καμια παρεξηγηση μετα μου ελεγε αμεσως "δεν με ενδιαφερει αυτο,τι ξερεις να κανεις?"
Μετα ειναι να μην αρχισεις να σκεφτεσε γιατι σπουδαζεις?

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 13:13:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε brz20, και εγώ από 2 σχολές έχω περάσει, πάντα δούλευα, τώρα κάνω και το στρατιωτικό μου παράλληλα, και σημαντικό πρόβλημα με την σχολή δεν αντιμετώπισα ποτέ. Και φυσικά εννοείται ότι όλοι όσοι κατεβαίνουν στην πορεία είναι παιδιά της εργατιάς και λιώνουν τα πρωινά στις οικοδομές... Άλλωστε ο νόμος πλαίσιο έχει προβλέψει και το φαινόμενο που λες και σε εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες (θανάτους, δουλειές, κλπ) δίνει έξτρα χρόνο, πέρα απ το "2ν".

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 14:15:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σου λεω.
Γιατι στεκεσε μονο σε αυτο το μετρο?
Υπαρχουν και αλλα μετρα μεσα στον Νομο-Πλαισιο.
Ενα απο τα κυριοτερα ειναι η ιδιωτικοποιηση.
Οπως λες ολοι αυτοι ειναι παιδια της εργατιας.Για φαντασου λοιπον να πρεπει να πληρωσουν για να μαθουν.
Θα μπορουν να ανταπεξελθουν?
Μην κοιτας αυτα που λενε οτι τα ιδιωτικα θα κανουν καλο και στα δημοσια γιατι θα αυξηθει ο ανταγωνισμος.
Αυτα ειναι λογια του αερα και θα σου πω γιατι.
Εχεις δει κανενα δημοσιο γυμνασιο-λυκειο να γινετε καλυτερο λογο του οτι στην περιοχη εχει ανοιξει ιδιωτικο.Εγω απο οσο θυμαμαι στα μαθητικα μου χρονια ιδιωτικο γυμνασιο-λυκειο υπηρχε απο τοτε που ημουν 2 γυμνασιου.
Ε σε πληροφοω οτι μεχρι την 3 λυκειου οπου αποφοιτητσα δεν ειχε αλλαξει τιποτα.
Ισα ισα που μας ειχαν γραψει ακομα περισσοτερο.
Και ρωτω.Οι γονεις μου τα ειχαν για να τα δωσουν σε ενα ιδιωτικο.Ομως τα αλλα παιδια τι θα εκαναν?

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 15:00:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να πάνε σε δημόσιο πανεπιστήμιο; Confused

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2007, 03:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν καταλαβα ακριβως.
Ερωτηση μου κανεις?
Για ποιον λογο?Δεν εχω καταλαβει που ακριβως κολλαει?

Σε παρακαλω εξηγησε μου.

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2007, 12:45:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέω, τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική άνεση για ιδιωτικά, θα πάνε σε δημόσια πανεπιστήμια.

Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2007, 13:49:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εκει θα συναντησουν μια κατασταση ανευ προηγουμενου.
Θα εχουν φροντισει καποιοι να εχουν ριξει τον πιχη παρα πολυ χαμηλα.
Ασε που οι εταιριες θα το κοιτανε και αυτο.
Ετσι οσοι δεν μπορουν δεν θα μπορουν να πιασουν μια καλη δουλεια.
Αρα για καποιους αλλους εκτος του οτι θα υπαρχουν ευνοηκοτερες συνθηκες μορφωσης θα εχουν και ευνοηκοτερες συνθηκες εργασιας.
Οι φτωχοι φτωχοτεροι και οι πλουσιοι πλουσιοτεροι.
Βεβαια δεν μπορω να ρωτησω γιατι αυτοι που εχουν λεφτα εχουν και ευνοηκοτερες συθηκες ζωης?
Η απαντηση εξαλλου ειναι ετοιμη.
Το μονο που μπορω να ρωτησω ειναι γιατι καποιοι προσπαθουνε να ριχνουν συνεχεια τον πηχη χαμηλωτερα στον δημοσιο τομεα?
Γιατι να μην κανουν την κατασταση καλυτερη?
Γιατι πρεπει να δινουν ενα σωρο λεφτα σε ιδιωτες για να εξασφαλισουν κατι καλυτερο την ωρα που πληρωνουν στο κρατος μεσα απο τους φορους τους ολα αυτα που δεν τους παρεχονται?
Δηλαδη για ολα αυτα το κρατος δεν πρεπει να απολογηθει?
Και θα κλεισω με κατι που πραγματικα πιστευω και το εχω διξει σε πολλα σημεια της μεχρι τωρα ζωης μου.
Ποτε δεν με ενδιεφερε μονο η παρτη μου.Αν σκεφτομουν ετσι τοτε δεν θα ειχα κατεβει ουτε μια φορα στον δρομο.
Με ενδιαφερει το μελλον της χωρας που ζω.Δεν μπορω να βλεπω τα πραγματα να πανε απο το κακο στο χειροτερο.Και δεν μπορω να βλεπω τον καθενα να ειναι του στυλ "εμενα δεν με νιαζει".
Και αυτο το φαινετε παντου δυστυχως.Απο τα φαναρια που καθεσε μια χαρα και βλεπεις καποιον να σου βγαινει ξαφνικα απο τα δεξια με σκοπο να ξεκινησει πρωτος,απο το παρκαρισμα που κανουν καποιοι.Ειτε ειναι διαβαση ειτε μερος για αναπηρικα ειναι το ιδιο,απο τις εγγραφες στο ΤΕΙ που πατας πανω στον αλλον για να βγεις πρωτος,παντου υπαρχει αυτην η εικονα.
Μας χαρακτηριζει η φραση "να τελειωνουμε" δυστυχως.
Κλαει το μωρο?Παρε μια φιλιπινεζα να τελειωνουμε.
Καταληψη στο δημοσιο?Παμε σε ιδιωτικο να τελιωνουμε.
Αναμονη για μια εγχειριση?Δωσε ενα φακελακι να τελειωνουμε.
Δες μπορεις να βρεις παρκιγκ?Βαλτο οπου να ναι να τελειωνουμε.
Ετσι παει.Αυτην η Ελλαδα υπαρχει αναμεσα μας.
Κλεινουμε τα θεματα πολυ ευκολα.Κανεις δεν προβληματιζετε γιατι να κλαιει το μωρο,γιατι να γινετε καταλυψη,γιατι γιατι γιατι.

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 09:58:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μου ήρθε αυτούσιο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
το παραθέτω απλά για προβληματισμό

Παράθεση:
Αγαπητή Δρ. Παναγιωταρέα.

Σας απευθύνομαι ως μέλος της ακαδημαϊκής κοινότητας που είστε, και συγκεκριμένα σαν Αναπληρώτρια Kαθηγήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μία θέση που συνεπάγεται δηλαδή την μονιμότητα.

Kαι παίρνω αφορμή επειδή σας βλέπω συχνά-πυκνά καλεσμένη στην εκπομπή του κ. Γιάννη Πρετεντέρη για τα θέματα της παιδείας.

H επιλογή του κ. Πρετεντέρη να σας καλεί είναι εξαιρετική.

Αναρωτιέμαι πότε θα την εκμεταλλευτεί κάποιος επιτέλους, καθώς η παρουσία σας σε τέτοιες συζητήσεις Δρ. Παναγιωταρέα είναι η πλέον κατάλληλη για να αποκαλυφθεί η παθογένεια του Eλληνικού Δημόσιου Πανεπιστήμιου, και το χάλι στο οποίο έχει περιέλθει.

Bλέπετε Δρ. Παναγιωταρέα, το Eλληνικό πανεπιστήμιο πάσχει πρώτα από όλα όχι γιατί οι φοιτητές κάνουν καταλήψεις. Πάσχει γιατί δε μπορούν να σεβαστούν ένα πανεπιστήμιο όπου κάποια σαν και εσάς, χωρίς σημαντικά ακαδημαϊκά προσόντα, χωρίς ερευνητικό έργο, χωρίς διεκπεραίωση τον βασικών υποχρεώσεων που έχετε απέναντι στο πανεπιστήμιο, κατέχει μόνιμη θέση καθηγητού σε αυτό.

Θα αναρωτιέστε με ποιο δικαίωμα σας απευθύνω τον λόγο.

H απάντηση Δρ. Παναγιωταρέα είναι ότι πρώτα από όλα με τους φόρους μου πληρώνω τους τρεις μισθούς σας – τον πρώτο στο δημόσιο πανεπιστήμιο, τον δεύτερο στην δημόσια τηλεόραση, την EΡT, τον τρίτο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Αθήνας. (Tον τέταρτο μισθό σας τον πληρώνει το Ίδρυμα Ωνάση).

Kαι επιπλέον όπως εσείς διατηρείτε το δικαίωμα να κρίνετε τους φοιτητές εγώ ως πολίτης έχω το δικαίωμα να κρίνω εσάς.

Tην αφορμή μου την δίνει η προκλητική και θρασύτατη παρουσία σας στα τηλεοπτικά πάνελς ως τιμητού της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η παιδεία στη χώρα μας, όταν εσείς είστε το χαρακτηριστικότερο αίτιο.

Kαι εξηγώ:

Eπισκέφθηκα τον διαδικτυακό τόπου του πανεπιστημιακού τμήματος στο οποίο διδάσκετε και μόνη εσείς από όλους τους διδάσκοντες δεν αναφέρετε ούτε το αντικείμενο του διδακτορικού σας, ούτε τις δημοσιεύσεις σας, ούτε την έρευνα την οποία πραγματοποιείτε;

Γιατί Δρ. Παναγιωταρέα;

Eίναι μυστικά;

Γιατί η ακαδημαϊκή κοινότητα να μη γνωρίζει την σημαντική συνεισφορά σας στην επιστήμη την οποία απαιτεί η καθηγητική καρέκλα που καταλάβατε;

Πείτε μας λοιπόν κυρία Παναγιωταρέα, ποια είναι η ερευνητική δουλειά με την οποία ασχολείστε στην παρούσα φάση;

Σε ποια έγκυρα περιοδικά του εξωτερικού έχουν δημοσιευθεί εργασίες σας; Για να μην μπερδευτείτε, δεν εννοώ τα άρθρα σας στις εφημερίδες. Δεν εννοώ το μυθιστόρημα μας και το βιβλίο συνέντευξη ενός πολιτικού προσώπου. Eννοώ αυτά τα επιστημονικά περιοδικά (refereed scientific journals) στα οποία η δημοσίευση περνάει από κρίση από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, (το λεγόμενο peer review system) και βάσει των οποίων η διεθνής ακαδημαϊκή κοινότητα κρίνει τα μέλη της.

Ποιες από τις εργασίες αυτές υπάρχουν στο "Citation Index", τον κατάλογο εκείνο που παρουσιάζει εργασίες άλλων επιστημόνων που αναφέρονται στο δικό σας επιστημονικό έργο;

Πόσες διδακτορικές εργασίες έχετε επιβλέψει από τότε που γίνατε καθηγήτρια και που βρίσκονται οι διδακτορικοί φοιτητές σας σήμερα;

Mε βάση ποιο επιστημονικό έργο εκλεγήκατε στην βαθμίδα του μόνιμου καθηγητή στο δημόσιο πανεπιστήμιο;

ποιο είναι το θέμα του διδακτορικού σας και που το εκπονήσατε; Που δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα του; Πώς προχώρησε την επιστήμη;

Δρ. Παναγιωταρέα, όταν βγαίνετε στην τηλεόραση οι τηλεθεατές δεν είναι όλοι ανόητοι όπως εσείς πιστεύετε.

Mερικοί από αυτούς έχουν αποκτήσει και διδακτορικό, έχουν διδάξει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, και γνωρίζουν τη σκληρή, επίμονη, ανελέητη διαδικασία που χρειάζεται για να ανέβει κάποιος τις καθηγητικές βαθμίδες.

Απαιτείται κουραστική και χρονοβόρα έρευνα, δημοσίευσή της σε έγκριτα περιοδικά, παρουσίασή της σε συνέδρια, επίβλεψη διδακτορικών εργασιών και ερευνητικού έργου, διδασκαλία σε μεταπτυχιακό επίπεδο και προπτυχιακό επίπεδο (δηλαδή προετοιμασία παραδόσεων, διορθώσεις εργασιών, βαθμολόγηση εξετάσεων κλπ). Ακόμα και για καθηγητές πανεπιστημίου που έχουν αποκτήσει τα διδακτορικά τους από πανεπιστήμια τα οποία βρίσκονται στη διεθνή κατάταξη πολύ υψηλότερα από ότι αυτό στο οποίο έχετε σπουδάσει εσείς, δηλαδή για επιστήμονες με τεράστιο ταλέντο και μεγάλες επιστημονικές επιδόσεις, οι απαιτήσεις της καθηγητικής καρέκλας απαιτούν όλο το χρόνο τους, όλη την ενέργειά τους, για πάρα πολλά χρόνια.

Eσείς όμως ζείτε στην Αθήνα, εργάζεστε σε τρεις (τουλάχιστον) διαφορετικές δουλειές εκτός του πανεπιστημίου, γράψατε ένα μυθιστόρημα, και ταυτόχρονα προσπαθείτε να μας πείσετε ότι εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο που βρίσκεται σε μία άλλη πόλη από εκείνη που βρίσκεται ο τόπος κατοικίας σας και της κύριας εργασίας σας, στη Θεσσαλονίκη.

Kαι αυτό που με εκπλήσσει Δρ. Παναγιωταρέα, αυτό που με θυμώνει ως πολίτη και ως μέλους της ακαδημαϊκής κοινότητας είναι ότι όχι μόνο δεν κρύβεστε, αλλά επειδή έχετε το θράσος να βγαίνετε στις τηλεοράσεις και να παριστάνετε την αγανακτισμένη με την κατάντια του Eλληνικού πανεπιστημίου, στην οποία πρώτη από όλους συνεισφέρετε εσείς.

Tο διαδίκτυο είναι ένα νέο μέσο διαλόγου και μετάδοσης πληροφορίας. Αν σας αδίκησα περιμένω την απάντησή σας την οποία θα δημοσιεύσω χωρίς περικοπές αυτούσια στο blog μου, demasamere.blogspot.com όπου βρίσκεται και η επιστολή μου προς εσάς.

Mε τιμή,

DMR

Yπόψιν

Αναστασία Δουλκέρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα ΜΜΕ, ΑΠΘ
Ανδρέας Βέγλης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα ΜΜΕ, ΑΠΘ

Ελευθερία Καρνάβου, Πρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού, ΑΠΘ

Γιάννης Κρεστενίτης
Γραμματέας Πρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού, ΑΠΘ

Γιάννης Πρετεντέρης
Δημοσιογράφος

Στάθης Σταυρόπουλος
Δημοσιογράφος – Σκιτσογράφος
Εφημερίδα Ελευεθεροτυπία

Λάκης Λαζόπουλος
Ηθοποιός – Σχολιαστής

Εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ"
Εφημερίδα Πρώτο Θέμα
Περιοδικό "Δες" Εφημερίδα Παρών
Εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ
Εφημερίδα Καθημερινή
Ραδιοφωνικός Σταθμός Σκαι
Εφημερίδα Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία
Εφημερίδα το 'Εθνος
Εφημερίδα Αυγή
Εφημερίδα ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Press-gr Blog

demasamere.blogspot.com/

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 13:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά τα λέει το παληκάρι Smile

Είδε κανείς όμως να απαντάει κάποιος από τους Υπόψιν?

Και γιατί δεν μας λέει ονοματεπώνυμο ο "δε μασάμε ρε"? Αφού δε μασάτε, γιατί δεν εμφανίζεστε? Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 14:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν το έχω ψάξει περαιτέρω το θέμα για να σου απαντήσω

υποθέτω αν το ψάξει κάποιος θα δει αν υπάρχει απάντηση ή όχι

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 14:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχει και αδικο.
Καθολου αδικο.Εγω απορω απο την κατα τα αλλα δημοκρατικη τηλεοραση που εχει αναγκη απο τετοιου ειδους αποψεις.
Καλουνε συνεχεια την κυρια η οποια εχει καταλαβει 250 δημοσιες θεσεις και μιλαει για ολα ακομα και για την διαφανεια του δημοσιου.
Τι να λεμε τωρα.
Καλουνε τον κ.Αδωνη του ΛΑΟΣ να μιλησει για το θεμα.
Εδω δεν μπορει να σεβαστει απολυτα δημοκρατικους κανονες σε μια συζητηση τι να πει για τους αγωνες του φοιτητικου κινηματος.

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 14:32:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιον να καλέσει;
Την Παπρήγα και τον Αλαβάνο;;; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 15:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολοι μπορουν να εχουν λογο.
Δεν το ειπα απαξιοτικα.
Αλλα να τον εχουν ομως και οχι ετσι οπως γινετε σημερα στα καναλια.
Εφοσον καλεις καποιους να συμετεχουν σε μια συζητηση συμενει οτι πρεπει να ακουστουν αλλες οι αποψεις.
Δεν μπορω να καταλαβω ποιος ο λογος των παραθυρων εφοσον εχουν προδικασει απο πριν την κουβεντα.
Τα εχω με τα καναλια αυτην την στιγμη.
Με τον κυριο Πρετεντερη και καθε κυριο Πρετεντερη που οταν παει να μιλησει καποιος μονο "Βουλεσε το" δεν του λεει.

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 15:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικά δεν βλέπω τηλεόραση. Απλά κάποιες στιγμές που είμαι στο net (συνήθως την ώρα που έχει ειδήσεις), τυχαινει και την εχω ανοιχτή. Ο Κακαουνάκης είναι πλέον guest star καθημερινά στις ειδ'ήσεις του αλφα.
Καθε μα κάθε μέρα.
ΈΛΕΟΣ
Όλα αυτα γίνονται για την τηλεθέαση... και μόνο.
Όπως επίσης εχθες ασχολουνταν όλοι με την ήττα της Εθνικής... Επι μιση ωρα τα ιδια
Όλοι οι ασχετοι ξαφνικα εμαθαν απο ποδοσφαιρο. Μεχρι και οι πολιτικοι...
Τραγικό.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάρ 2007, 17:25:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Εγω απορω απο την κατα τα αλλα δημοκρατικη τηλεοραση που εχει αναγκη απο τετοιου ειδους αποψεις.

Τα δημοφιλή μέσα ενημέρωσης δεν είναι αξιόπιστα με την ουσιαστική έννοια του όρου. Γιατί κάποιος μπορεί να έχει άποψη για κάτι μόνο όταν είναι γνώστης του θέματος και ειδικά όταν το προβάλει δημοσίως σε χιλιάδες κόσμο. Τα μέσα ενημέρωσης σκεφτονται πρίν από εμάς για εμάς, το οποίο μπορεί να αποτελέσει έλεγχο σκέψης για ένα μεγάλο ποσοστό της μάζας, όσο βαρύγδουπο κι αν ακούγεται αυτό. Γιατί απλά ελάχιστοι μπαίνουμε στη διαδικασία του να εξετάσουμε το ακριβές γεγονός του περιστατικού που ακούμε. Η προπαγάνδα σε μια δημοκρατία είναι ότι η βία σε μία δικτατορία. Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Μάρ 2007, 23:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι θελουν δειχνουν και απο οποια πλευρα πουλαει μαλιστα.
Στο προσφατο γεγονος με τους κουκουλοφορους που σκοτωσαν εναν 25χρονο ατομο σε συμποκη που εγινε στο κεντο της Αθηνας ακουσα καθε ειδους βλακεια.
Οι αστυνομικοι εβγαιναν και ελεγαν οτι τα επεισοδεια γινοταν περαν της ακτινας δρασης τους και γι'αυτο και δεν μπορουσαν να κανουν κατι.Μαλιστα λεγαν οτι η ακτινα δρασης ειναι το 1 χιλιομετρο και αυτα γινοταν πιο περα απο αυτο το οριο.
Ενω στην περιπτωση των 40+ φοιτητων που τους πιασαν και τους οδηγησαν στα δικαστιρια ηταν εντος της ακτινας δρασης τους.
Εδω δεν μπορουσαν με τιποτα να κανουν κατι για προληψη ενω στις πορειες οπου κατεβαινουν ατομα με ιδανικα που παλευουν για ενα καλυτερο αυριο η προληπτικες συληψεις και το ξυλο ηταν στις ημερισιες διαταξεις του σωματος.
Ρε που τα πουλανε αυτα.
Αλλα κανενας δημοσιογραφος δεν τολμισε να τους φερει σε αντιπαραθεση τα δυο αυτα επισοδεια γιατι πισω απο αυτο το γεγονος οπως ακουσα κρυβονται παραγοντες και παιδια αστυνομικων.
Τωρα βεβαια θα γινουν δικες για να απονεμουν δικαιοσυνη.Εδω ακομα περιμενουν να δικαστουν οι φοιτητες γιατι δεν βρισκουν αιθουσες.
Αλλα βεβαια αλλους τους χαιδευουν στην πλατη και αλλους τους φερονται με τον τροπο που τους φερονται.Και αυτο γιατι τολμησαν να διαικδικισουν.
Αλλα τι αλλο μπορω να περιμενω απο μια χωρα που την μια την κανει κουμαντο ενας Κοκκαλης και την αλλη ενας Βαρδινογιαννης.
Οτι πει το μεγα αφεντικο.Αυτος εχει τα λεφτα αυτος μπορει να κανει και την αστυνομια να μην δει 100 μηχανακια.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης