PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μετά το 206 τι...??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 15:11:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για 207 κανεις?Το εχω ερωτευτει!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 17:16:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα ρε Πέτρο, όπως είπαν και οι πάνω, αφού εσύ είσαι καλά, όλα καλά! Εγώ δεν θα μπορούσα να φύγω από τη γαλλική σχολή - φιλοσοφία, άρα τα μόνα που έχω να σου προτείνω είναι 206 στα 1.6, και 207 στα 1.4 (εξοπλισμένο) ή στα 1.6 (άδειο).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2007, 10:49:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρο έχεις π.μ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2007, 12:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιδεροκέφαλος! τώρα προτάσεις για άλλο αυτοκίνητο στα 14-15χιλ καινούργιο

Απο γάλλους

citroen c4 coupe 1.6vtr 14350e
citroen c2 vts afou den thes xwrous 14900e to saxorallo se monterna ekdosh

fiat panda 100ps 12990e grigoro alla psilokouti se sxima
ford sportka 14307e fovero plaisio odikh symperifora an mporeis na jeperaseis ton axladokolo makran to kalytero ford se auth tin katigoria timhs ws AUTOKINITO to fiesta 1.6 menei pooooly pisw apo to ka se odikh symperifora.

Honda Jazz opoia ekdosh thes OMWS me CVT aparaitita. mexri 15000e apisteutoi xwroi fovero kivwtio idaniko gia polh.

Kia ceed gia kati ftino pou den deixnei ftiniariko

Epishs Colt 1.3 cz3 to exei filos paei aneta 170 stin ethniki mikro gia polh kaloi xwroi an kai xrwmata k plastika einai ligo kapws me 13400e kaneis douleia sou

Opel Corsa poly wraio para to hlektriko timoni k me arketo neuro to exw odigisei... to 1.4 me ta 90 paei arketa.

Suzuki Ignis h Jimny an thes kati se poio 4x4

Yaris 1.3 giati kati pou den kai k den spaei/xalaei

TWRA an thes vromogazo
sta lefta sou ford KA h Suzuki swift sport 1.6 k ta dyo me poly kalh odikh
symperifora kai epidoseis

aliws ...

vale k 3-5xil doseis epipleon k koita
Cora h Astra 1.6T 180 h 192 aloga h VW Golf TSI 150 aloga.

Cool Opws vlepeis an den eisai kolimenos pezakias yparxoun polles epiloges se auta ta lefta giati hmarton paidia eipame mas aresoun ta cara mas alla den exoume k metoxes sti peugeot oute galikh ypoikootita kala autokinita yparxoun polla apo pollous
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2007, 14:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κριμα ρε πετραν για το αμαξι σου..αλλα οπως ειπανε και τα αλλ παιδια φτανει που εισαι εσυ καλα..ελπιζω η ασφαλιστικη να σε αποζημιωσει φυσικα..λοιπον εγω με την σειρα μ θα σ προτεινα να κοιταξεις ειτε για το renault clio ειτε για το opel corsa..πραγματικα ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο αποψης ομορφιας τον τελευταιο χρονο+στα χρηματα που συζητας. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 13:44:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρε μιατα να νιωσεις λιγο αυτοκινητο Very happy

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης