PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαριστούν.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 03:51:20    Θέμα δημοσίευσης: xzxZ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Δεν είναι θέμα "on" ή "οff" - topic όταν δεν μπορείται να συνενοηθείται μεταξύ σας για τα απλά και αυτονόητα.

φυσικά άλλοί καταλαβαίνουν από χιούμορ ( Laughing ... + Tease ... ) ενώ άλλοι αρκούνται στην διαμιουργίο ανούσιων εντηπώσεων.

ωραίο το 3 πλυθηντικό... μα πόσοι είμα-ι/-στε τέλος πάντων...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

πολλοι πολλοι!
Εγω, εσυ, αυτος, εμεις, εσεις, αυτοι κλπ ειδες πως μαζευτικαμε?

(τι ασχολεισαι?)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 04:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έλα ντε...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 19:41:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: xzxZ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:

(τι ασχολεισαι?)

Συμφωνω και γω με το παραπανω... Twisted evil
Και με την ευκαιρια ας σβησει κανενας υπευθυνος κανενα περιτο post για πολλα ασχετα βλεπω τελευταια... Exclamation

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 19:48:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: xzxZ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Lef205 έγραψε:

(τι ασχολεισαι?)

Και με την ευκαιρια ας σβησει κανενας υπευθυνος κανενα περιτο post για πολλα ασχετα βλεπω τελευταια... Exclamation

Επειδή επί αρκετό καιρό βλέπω διάφορα και δεν μιλάω για λόγους σεβασμού προς τους υπόλοιπους συνφορουμίτες μου...αλλά και επειδή κάποια πράγματα τελικά προκαλούνται σκόπιμα,θα ήθελα να σε παρακαλέσω Θωμά τα παρακάτω...

1.Σταμάτα να προκαλείς και να ξύνεις συνέχεια τα νύχια σου για καυγά...δεν σε τιμάει καθόλου...
2.Όταν θα κάνεις καταγγελίες για διάφορα θέματα (σαν και αυτό με τη λέσχη)ή θα τεκμηριώνεις με αποδείξεις τις θέσεις σου ή δεν θα μιλάς καθόλου γιατί πολύ απλά η υπομονή έχει και τα οριά της...
3.Δεν θα υποδείξεις εσύ ποια post είναι άσχετα και ποια σχετικά σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες και ορέξεις...
Αυτά προς το παρόν γιατί βαρέθηκα να βλέπω αηδίες και παλιμπαιδισμούς.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 08:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: xzxZ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
Lef205 έγραψε:

(τι ασχολεισαι?)

Επειδή επί αρκετό καιρό βλέπω διάφορα και δεν μιλάω για λόγους σεβασμού προς τους υπόλοιπους συνφορουμίτες μου...αλλά και επειδή κάποια πράγματα τελικά προκαλούνται σκόπιμα,θα ήθελα να σε παρακαλέσω Θωμά τα παρακάτω...

1.Σταμάτα να προκαλείς και να ξύνεις συνέχεια τα νύχια σου για καυγά...δεν σε τιμάει καθόλου...
2.Όταν θα κάνεις καταγγελίες για διάφορα θέματα (σαν και αυτό με τη λέσχη)ή θα τεκμηριώνεις με αποδείξεις τις θέσεις σου ή δεν θα μιλάς καθόλου γιατί πολύ απλά η υπομονή έχει και τα οριά της...
3.Δεν θα υποδείξεις εσύ ποια post είναι άσχετα και ποια σχετικά σύμφωνα με τις δικές σου επιθυμίες και ορέξεις...

Μάνο τα έχεις καταλάβει όλα τελείως λάθος.Μάλλον αλλιώς στα είπανε.Και ξέρεις δεν είναι καλό να ακούς μόνο τη μια πλευρά..Wink
1.ΚΑταρχήν το όλο θέμα δεν έχει ξεκινήσει από μενα.Και γενικά προτιμώ να κρατώ αποστάσεις από κομπλεξικά άτομα.Τώρα αν πετάγεται κάποιος σε 1 θέμα για μοτέρ και κάνει 1 σκέτο post με εικονιδιάκια και σαχλαμάρες, τότε αυτό δε σου φαίνεται άσχετο ποστ?
2.Ποιος έκανε καταγγελίες κατά της λέσχης.Η λέσχη μια χαρά είναι.Άλλοι της δίνουν άσχημη φήμη και την κάνουν να φαίνεται ως κερδοσκοπική..Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι στον σύλλογο.Μην τα μπερδεύουμε.
3.Αν όλα τα τελευταία posts που έχουν γίνει σε αυτό το topic και αλλού ,σου φαίνονται σχετικά με τον τίτλο του topic...Οκ, τι να πω..Άλλοι συνεχίζουν τις αηδίες και παλιμπαιδισμούς που αναφέρεις πιο πανω. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 13:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: xzxZ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρασκευή 23/3/07:

RASTAVIPER έγραψε:
2.Ποιος έκανε καταγγελίες κατά της λέσχης.Η λέσχη μια χαρά είναι.Άλλοι της δίνουν άσχημη φήμη και την κάνουν να φαίνεται ως κερδοσκοπική..Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο πρόσωπο και όχι στον σύλλογο.Μην τα μπερδεύουμε.

Παρασκευή 16/3/07:

RASTAVIPER έγραψε:
Και εγώ κορόιδο για κανέναν φοροεισπράκτορα δε γίνομαι.Εγώ έρχομαι καθαρά και μόνο επειδή έχω κάποια παιδιά που μιλάω και επίσης για τα διάφορα θέματα που συζητάμε.Αν έχετε σκοπό να βγάλετε χρήματα από τη λειτουργία της λέσχης να βγάλετε τον τιμοκατάλογο στην πόρτα για να ξέρουμε πόσο χρεώνετε την είσοδο ανά κεφάλι.

Τελικά τα κορόιδα είμαστε εμείς που δεν σου την είπαμε στα ίσια (για να μην σε προσβάλουμε) και όταν κάποιος είχε τα @.....@ και το έκανε δεν είχε την δέουσα υποστήριξη.... Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil Evil
Και ενώ εσένα σε πειράζουν τα άσχετα ποστ, όταν κατηγορείς κάποιον απροκάλυπτα δημοσίως νομίζεις δεν θα πειράξει τους υπόλοιπους?????
Επειδή μερικοί απλώς δεν έχουν διάθεση να ασχοληθούν-τσακωθούν νομίζεις ότι είμαστε και βλάκες και δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται??????
Κάνεις λάθος.
Εγώ προσωπικά έκανα υπομονή για άλλο λόγο αλλά πλέον δεν σε ανέχομαι.

Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic Off Topic

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 14:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν εχω παρα να συμφωνησω με την pygolabida!

RASTAVIPER έγραψε:

Το τι θα κανουν οι υπευθυνοι (σε αυτο το θεμα) δεν θα τους το πεις εσυ και μαλιστα με αυτο το στυλακι...

Εντομεταξυ δεν θα σβηστεί τίποτα.
ΕΚ του ΔΣ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ghost Dog στις Σαβ 24 Μάρ 2007, 11:26:13, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 17:54:33    Θέμα δημοσίευσης: Re: xzxZ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
vinman έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
Lef205 έγραψε:

(τι ασχολεισαι?)

Μάνο τα έχεις καταλάβει όλα τελείως λάθος.Μάλλον αλλιώς στα είπανε.Και ξέρεις δεν είναι καλό να ακούς μόνο τη μια πλευρά..Wink
1.ΚΑταρχήν το όλο θέμα δεν έχει ξεκινήσει από μενα.Και γενικά προτιμώ να κρατώ αποστάσεις από κομπλεξικά άτομα.Τώρα αν πετάγεται κάποιος σε 1 θέμα για μοτέρ και κάνει 1 σκέτο post με εικονιδιάκια και σαχλαμάρες, τότε αυτό δε σου φαίνεται άσχετο ποστ?
3.Αν όλα τα τελευταία posts που έχουν γίνει σε αυτό το topic και αλλού ,σου φαίνονται σχετικά με τον τίτλο του topic...Οκ, τι να πω..Άλλοι συνεχίζουν τις αηδίες και παλιμπαιδισμούς που αναφέρεις πιο πανω. Wink

Όπως βλέπεις Θωμά καλό θα είναι στο μέλλον να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που λές και προπάντων σε αυτά που γράφεις....
Εκτίθεσαι και μάλιστα ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων των παιδιών...και ξέρεις γιατί??
Απλά γιατί τα γραπτά μένουν....και δεν μπορείς να παίρνεις πίσω όσα εσύ έγραψες....
Πέταξες αστοιχείωτες κατηγορίες δεξιά και αριστερά...και το χειρότερο...
δεν μπορείς να της υπερασπιστείς γιατί δεν έχεις ούτε επιχειρήματα αλλά ούτε και αποδείξεις για αυτά που λές...
Όσον αφορά αυτό που είπες ότι δεν μου τα είπαν καλά να ξέρεις ένα πράγμα....
Κανείς δεν μου είπε τίποτα και ούτε με ενδιαφέρει τι λένε για σένα άλλοι αλλά ούτε και ασχολούμε με το τι κάνουν οι άλλοι...
Δόξα το Θεό και κριτική ικανότητα διαθέτω και νοήμων άνθρωπος είμαι για να καταλάβω τι γίνεται γύρω μου...
Υποβολείς δεν είχα και ούτε θα έχω ποτέ....
Θα σε παρακαλέσω λοιπόν ειδικά όταν θα αναφέρεσαι σε μένα να μην βγάζεις αυθέραιτα συμπεράσματα και να διαβάζεις με απόλυτο σεβασμό αυτά που γράφω,όπως κάνω και εγώ με τον καθένα σας σε αυτό το forum...
Επιστροφή στην κορυφή
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάρ 2007, 00:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη ειμαι κοντα 3 χρονια επισημο μελοs σε αυτον τον συλλογο που πανω απ'ολα ειναι μια μεγαλη παρεα και σκεφτομαι οπωs οι περισοτεροι,και οχι ολοι,με ενοχλει που καποια ατομα οπωs εσυ Θωμα να λεs ανακριβειεs και αβασιμα πραγματα!!!
Η λεσχη μαs που μερικοι γ@@@@καν για να φτιαχτει ουδε ποτε δεν καταχραστηκε λεφτα,να εβαλε κανειs απο την τσεπη του εχει γινει,αλλα για να παρει δεν υπαρχει περιπτωση!!!!
Να κανω μια απλη ερωτηση Question :Ποιοs ειναι ο φοροεισπρακτοραs Question Question
Kαι να συμφωνησω με τον Μανο-Vinman τα γραπτα μενουν Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάρ 2007, 16:52:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά μπορείτε να μαμήσετε περισσότερο το topic?
Ο κόσμος βγάζει τα προβλήματά του (και τα κόμπλεξ) εκεί που πρέπει.
Αυτό το topic τι σας πείραξε?
Αλλά βέβαια τα offtopic υπάρχουν για όποτε μας συμφέρει.Όταν θέλουμε να βγάλουμε τα απωθημένα, τα γράφουμε όπου να ναι και κανείς από τους υπεύθυνους δεν αναλαμβάνει τίποτα.Λες και είπε κανείς ότι απαγορεύεται να μιλήσετε.Λοιπόν τώρα τα είπατε??Μπορούμε να συνεχίσουμε επί του θέματος?? Mad Mad

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Μάρ 2007, 17:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Αλλά βέβαια τα offtopic υπάρχουν για όποτε μας συμφέρει.Όταν θέλουμε να βγάλουμε τα απωθημένα, τα γράφουμε όπου να ναι και κανείς από τους υπεύθυνους δεν αναλαμβάνει τίποτα.Λες και είπε κανείς ότι απαγορεύεται να μιλήσετε.Λοιπόν τώρα τα είπατε??Μπορούμε να συνεχίσουμε επί του θέματος?? Mad Mad

Εμείς τουλάχιστον όπως λές...''μαμήσαμε''ένα topic....
Eσύ όμως ''μάμησες'' όλα τα υπόλοιπα με αυτά που κατά καιρούς έχεις γράψει...
Ακόμα οι παρατηρήσεις που σου κάνουν όλοι τις θεωρείς κόμπλεξ....Τελικά έχεις μεγάλη πλάκα....
Όλοι είναι κομπλεξικοί λοιπόν εκτός απο εσένα....
Και όχι...δεν τα είπαμε...Το θέμα σου δεν θα μείνει έτσι,τουλάχιστον όσο ασχολούμαι εγώ ενεργά με τον σύλλογο....
Δυστυχώς το συνεχίζεις και μάλιστα με ειρωνικό και προστακτικό στιλάκι τη στιγμή που θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη απο όλους αν ήσουν σωστός...
Και για να μην ''μαμάμε''λοιπόν άλλο το topic θα φτιάξουμε ένα καινούριο (edit:φτιάχτηκε...)όπου θα δημοσιευθούν όλες οι μπουρδολογίες που έχεις πεί κατά καιρούς ώστε να καταλάβουν όλοι με ποιόν έχουν να κάνουν....
Είπαμε ότι η υπομονή και η καλή πίστη έχουν τα όρια τους.....
και για να θυμηθούν όλοι το επίπεδο σου,ορίστε τι έγραφες λίγο πριν...για τον Μάνθο...
Παράθεση:
Ή ακόμα χειρότερα αν σου έσπαγα τα μούτρα

"Enjoy"...
Eκ της MOD Team
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2007, 21:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τους τονους στα κειμενα σας υπαρχει καποιο προγραμμα που τους βαζει?
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2007, 22:15:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μιας και υπάρχει δημόσια αντιπαράθεση μπορούμε να μάθουμε κι αυτοί που δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί?

ΥΓ. Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι οτι καλό είναι να λείπουν αυτά σε μια ομάδα-λέσχη-κλάμπ.
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2007, 22:19:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:

Εμείς τουλάχιστον όπως λές...''μαμήσαμε''ένα topic....
Eσύ όμως ''μάμησες'' όλα τα υπόλοιπα με αυτά που κατά καιρούς έχεις γράψει...
Ακόμα οι παρατηρήσεις που σου κάνουν όλοι τις θεωρείς κόμπλεξ....Τελικά έχεις μεγάλη πλάκα....
Όλοι είναι κομπλεξικοί λοιπόν εκτός απο εσένα....
Και όχι...δεν τα είπαμε...Το θέμα σου δεν θα μείνει έτσι,τουλάχιστον όσο ασχολούμαι εγώ ενεργά με τον σύλλογο....
Δυστυχώς το συνεχίζεις και μάλιστα με ειρωνικό και προστακτικό στιλάκι τη στιγμή που θα έπρεπε να ζητήσεις συγνώμη απο όλους αν ήσουν σωστός...
Και για να μην ''μαμάμε''λοιπόν άλλο το topic θα φτιάξουμε ένα καινούριο (edit:φτιάχτηκε...)όπου θα δημοσιευθούν όλες οι μπουρδολογίες που έχεις πεί κατά καιρούς ώστε να καταλάβουν όλοι με ποιόν έχουν να κάνουν....
Είπαμε ότι η υπομονή και η καλή πίστη έχουν τα όρια τους.....
και για να θυμηθούν όλοι το επίπεδο σου,ορίστε τι έγραφες λίγο πριν...για τον Μάνθο...
Παράθεση:
Ή ακόμα χειρότερα αν σου έσπαγα τα μούτρα

"Enjoy"...
Eκ της MOD Team

Πάντως σε κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα απόλαυστε το - enjoy
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2007, 23:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

...Πάντως σε κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα απόλαυστε το - enjoy

Αυτό είναι θέμα της MOD Team και για να το κάνει θα έχει τους λόγους της....οπότε περιτό να το κρίνεις έτσι...απο τη στιγμή μάλιστα που δεν ξέρεις....
Αν ήθελες απλά να ρωτήσεις γιατί υπάρχει το enjoy ας έστελνες ένα π.μ.σε κάποιον moderator να στο εξηγήσει...δικηγόρους όμως πίστεψε με δεν χρειαζόμαστε...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάρ 2007, 23:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

...Πάντως σε κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα απόλαυστε το - enjoy

Αυτό είναι θέμα της MOD Team και για να το κάνει θα έχει τους λόγους της....οπότε περιτό να το κρίνεις έτσι...απο τη στιγμή μάλιστα που δεν ξέρεις....
Αν ήθελες απλά να ρωτήσεις γιατί υπάρχει το enjoy ας έστελνες ένα π.μ.σε κάποιον moderator να στο εξηγήσει...δικηγόρους όμως πίστεψε με δεν χρειαζόμαστε...

Επειδή κάτι που γίνεται κι αναφέρεται εδώ το διαβάζουν πολλοί και δεν ξέρουν τι κάνουν 3 ή 10 άτομα μεταξύ τους, αν θέλει κάποιος ας γράψει τι έχει γίνει να λάβουμε κι εμείς γνώση και να σχηματίσουμε τις εντυπωσεις μας. Το θεωρώ σωστό, αν η mod team δεν το θεωρεί σωστό ας μη γραφτεί αλλά τότε θα ήθελα να μάθω το λόγο για τον οποίο γράφετε κάτι και μετά το "παγώνετε". Αυτά γενικά...

Προς Μάνο...έχει γραφτεί κάτι δημόσια κι εγώ δημόσια ρώτησα και είπα την γνώμη μου, η λογική μου δεν μου είπε να στείλω πμ. Τώρα που μου το είπες θα στείλω σε εσένα κι αν εχεις την καλοσύνη και διάθεση μου απαντάς. Very happy

Αυτό με τους δικηγόρους δεν το κατάλαβα γιατί το λες. Confused πιστεύω όμως πως δεν χρειάζεται κανείς εδώ μέσα.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 01:05:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
τους τονους στα κειμενα σας υπαρχει καποιο προγραμμα που τους βαζει?

δεν υπάρχει πρόγραμμα
πατάς το πλήκτρο που έίναι δεξιά από L πριν το τονιζώμενο φωνήεν και μετά το φωνήεν Wink Cool Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 01:24:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
μιας και υπάρχει δημόσια αντιπαράθεση μπορούμε να μάθουμε κι αυτοί που δεν ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί?

ΥΓ. Το μόνο σίγουρο για εμένα είναι οτι καλό είναι να λείπουν αυτά σε μια ομάδα-λέσχη-κλάμπ.

ΣΗΜΦΩΝΩ 100% ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοια πράγματα γενικώς, δυστυχώς όμως συμβαίνουν...
Άν αρχίσεις να ασχολήσε ουσιαστικά (και όχι μόνο δικτυακά) με τον Σύλλογο θα δεις ότι θα μαθαίνεις ότι χρειάζεται.
(δεν σου την λέω, αλλά αυτό είναι η πραγματικότητα, επίσης αρκεί το περιστασιακά και όχι το συστηματικά)

Από την στιγμή που δεν συμμετέχεις σε κάτι δεν χρειάζεται να σχηματίσεις την οποιαδήποτε εντήπωση, ιδίως μάλιστα μεσα από "ουσιαστικά" υποκειμενικές περιγραφές γεγονότων, στα οποία από την στιγμή από δεν συμμετέχεις ούτως ή άλλος δεν σε αφορούν.

Σε ορισμένα θέματα για να σχηματίσεις γνώμη ή εντυπωση πρέπει να τα ζήσεις και μετά να τα κρίνεις. Wink

Το βρήσκω τελείως κουτσομπολίστικο να κάτω να περιγράφω γεγονότα για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Όποιος θέλει να έχει απόψη καλό είναι να συμμετέχει από κοντά. Να έχει πρώτα από όλα δική τοπυ άποψη και μετά (αν θέλει) να ακούσει τις ουσιαστικά υποκειμενικές περιγραφές οποιούδήποτε για να καταλήξει στα συμπεράσματά του.

Δεν μου αρεσει να κατηγορώ σε 3ους (=μη γνώστες) τον οποιονδήποτε. Έχω τα @@ όταν κάτι υποπέσει στην αντίληψή μου να του τα που κατάμουτρα από την αρχή (στην αρχή με καλό τρόπο και αν δεν καταλαβαίνει με όποιον τρόπο χρειαστεί) και αυτό όσοι με έχουν γνωρήσει από κοντά μπορούν τα επιβαιώσουν πολαλπλώς και ποικιλοτρόπως ότι όταν κάτι πάει στραβά γίνεται πόλεμος...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 02:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Άν αρχίσεις να ασχολήσε ουσιαστικά (και όχι μόνο δικτυακά) με τον Σύλλογο θα δεις ότι θα μαθαίνεις ότι χρειάζεται.
(δεν σου την λέω, αλλά αυτό είναι η πραγματικότητα, επίσης αρκεί το περιστασιακά και όχι το συστηματικά)

Καταλαβαίνω τι εννοείς, υπό διαφορετικές συνθήκες θα ερχόμουν στην λέσχη. Κάποια στιγμή θα έρθω πιστεύοντας να διαψέυσω αυτά που έχω στο μυαλό μου. Θα με πεις προκατειλημένο τώρα και με το δίκιο σου αλλά έχω κι εγώ τους λόγους μου και τους ανθρώπους που κάνω παρέα τους διαλέγω. Έτσι με τα λεγόμενα κάποιων εδώ μέσα δεν έχω σκόπο να κάτσω στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσω το οτιδήποτε, ένας λόγος που δεν με ελκύει η λέσχη. Το χειρότερο για εμένα αυτά τα άτομα δεν είναι ένας περιστασιακός χρήστης-μέλος, αλλά μέλοι που υποτίθεται εκφράζουν την ιδεολογία της λέσχης. Αυτό είναι πρόβλημα μου φυσικά απλά το αναφέρω με την ευκαιρία.

MEMsound έγραψε:

Από την στιγμή που δεν συμμετέχεις σε κάτι δεν χρειάζεται να σχηματίσεις την οποιαδήποτε εντήπωση, ιδίως μάλιστα μεσα από "ουσιαστικά" υποκειμενικές περιγραφές γεγονότων, στα οποία από την στιγμή από δεν συμμετέχεις ούτως ή άλλος δεν σε αφορούν

Διαφωνώ εν μέρει μαζί σου ως προς το εξής:
Μπορεί να έχω γνωριστεί τυχαία με κάποιους ή τελοσπάντων εκτός λέσχης αλλά να είσαι σίγουρος πως με νοιάζει ποιον έχω "απέναντι" μου και μιλάω έστω και διαδικτυακά και προφανώς έστω και με αυτό τον τρόπο σχηματίζεις γνώμη για κάποιους, έτσι, αν και έμμεσα, θέλω να ξέρω τι γίνεται εφόσον αναφέρεται. (Λέμε τώρα...) φυσικά δεν είναι όλα ίδιας σημασίας, αλλά το παραπάνω θέμα μου φάνηκε σοβαρό.

MEMsound έγραψε:

Σε ορισμένα θέματα για να σχηματίσεις γνώμη ή εντυπωση πρέπει να τα ζήσεις και μετά να τα κρίνεις. Wink

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Wink

ΥΓ. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα πούμε απο κοντά, τουλάχιστον με σένα Μάνθο, γιατί αν γράψω εδώ θα παρεξηγηθώ και θα με "ξανα-πυροβολήσετε".
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάρ 2007, 04:38:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακολουθησα την οραια σας κουβεντα και ειδα οτι απο ενα προφιτερολ εφτασε μεχρι στα οικονομικα της λεσχης και σε σχεσεις ανθρωπων.
Αν το ηξερε ετσι το καημενο το γλυκο δεν θα ερχοταν καθολου προς τα εκει.
Για μενα ειναι ολο λαθος απο την αρχη και οχι μονο η αρχη του θεματος.
Δεν ξερω τι εγινε.Βλεπω ομως το μετα και αυτο με λιπει.Με λιπει η εικονα.Ειμαστε σε καποια ηλικια που ο τεκμηριωμενος λογος εχει μεγαλυτερη ισχυ απο τις απειλες που κολλανε περισσοτερο σε παιδια του γυμνασιου.
Και δεν φταιει μονο αυτος που το αρχιζει,φταιει και αυτος που το συνεχιζει με τον ιδιο τροπο.
Δεν κρινω κανεναν γιατι δεν ξερω τι εχει κανει.
Η εικονα ειναι αυτη που με εκανε να δημοσιευω αυτο το ποστ.
Φιλικα παντα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης