PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μετά το 206 τι...??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:28:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έλεος...ότι και να πάρω μαύρο θα είναι, αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για κάνα 206 CC τι λες....;;;
ξέρω ότι θες καινούργιο αλλά λέω μήπως.!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά και καλά ξεμπερδέματα τώρα, ευτυχώς δεν έπαθες τπτ.
Εγώ θα σου πρότεινα το fiesta S, το 1.6 δλδ για ποιο οικονομικό αλλιως το ST, οδηγικά έχει πολύ καλή αίσθηση στο τιμόνι αλλά και κρατήματα, πιστεύω σε αυτό τον τομέα είναι αντίστοιχο ίσως και ανώτερο του 206 1.4. Ψάξτο αν θες να δεις αν ικανοποιεί τα κριτήρια σου. Το μόνο κακό που μπορώ να σου πω είναι οτι θα πρέπει να περιμένεις αρκετά... μέχρι να έρθει.
Καλή τύχη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:49:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τρεις αριθμοι ειναι μονο

207

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:52:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχην λυπαμαι για τη ζημια που επαθες, αλλα φου εσυ εισαι καλα,ολα τα αλλα ειναι περιττα!
Λοιπον στο θεμα μας, θα συμφωνησω κι εγω για το φιεστα 1.6 S, αλλα δε θα με χαλαγε καθολου κι ενα μεγαλυτερης κατηγοριας αμαξι.
Κακως τα απορριπτεις.
Αλλο πατημα,πιο σταθερα, ειδικα αν κινεισαι με το πλαισιο θα δεις καμια σχεση.
Ετσι θα κοιταγα και Citroen C4 1.4 me 12.000, ford focus 1.4, astra gtc, mazda 3 1.4, και φυσικα η μεγαλη μας αγαπη το kia ceed.
Τελος, δεν ξεχναμε τη μαμα πεζω με με το 207!
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 13:58:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά είναι όλα αυτά αλλά επειδή τα λεφτά αυτά μόνο για 1.4 με βγάζουν, το να πάρω αυτοκίνητο που να ζυγίζει τόσα κιλά όσο το c4 ή το 207 δεν λέει ειδικά από την στιγμή που δεν χρειάζομαι τους χώρους... αν ήταν για 1.6 θα το συζήταγα ίσως, αλλά για 1.4 όχι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέτρο νομίζω είναι στα οικονομικά πλαίσια που θέτεις, αν σου αρέσει εμαφανησιακά πιστεύω είναι ενα πολύ καλό και σπορ αυτοκίνητο.

http://www.ford.gr/ie/fiesta06/fie_0508_body/fie_0508_body_s/-/-/-/-
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:31:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
καλά είναι όλα αυτά αλλά επειδή τα λεφτά αυτά μόνο για 1.4 με βγάζουν, το να πάρω αυτοκίνητο που να ζυγίζει τόσα κιλά όσο το c4 ή το 207 δεν λέει ειδικά από την στιγμή που δεν χρειάζομαι τους χώρους... αν ήταν για 1.6 θα το συζήταγα ίσως, αλλά για 1.4 όχι.

Οτι επιλεξεις καλο θα ειναι εφοσον θα το θες.
Μην σε χασουμε ομως απο την παρεα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Baphomet έγραψε:

Οτι επιλεξεις καλο θα ειναι εφοσον θα το θες.

δε με χάνετε, αυτό είναι σίγουρο Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 14:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μπορείς να γίνεις ανατρεπτικός πάρε panda 100 και δεν θα το μετανιώσεις. Πραγματικό παιχνίδι... Αν παραμένεις στις σταθερές αξίες Fiesta 1.6 S ενώ αν κάνεις συμβιβασμό στις επιδόσεις και το απλό Swift παρουσιάζει κάποιο οδηγικό ενδιαφέρον!

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 15:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η γνωμη μου ειναι , αν εχεις ηδη το ποσο που εχεις προανεφερει, να
βαλεις 3-4 χιλιαρικα + (εστω και με δοσεις) και να παρες κατι μεγαλυτερο
σε κυβικα και να το γουσταρεις με 1000.

Το να παρεις κατι που να σου αρεσει καπως και να δωσεις 14-15 χηνες
για 1400 με 75-100 αλογα και ροπη μπαμιες δεν λεει.
ενω με 3-4 χιλιαρικα plus σε αυτα, να παρεις κανα 1800αρι η 2λιτρο που να το γουσταρεις "καργα" σε ολα , λεει πολλα Smile

Τεσπα γνωμη μου ειναι οτι θελεις κανεις
Καλη τυχη σε οτι αποφασισεις !!

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 16:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δαγκωτό Fiesta 1.6 S.....

Ίσως να μην είναι πολύ όμορφο και έχει το πιο ηλίθιο τασάκι που έχω δει, αλλά έχει 5 χρόνια εγγύηση και οδηγικά είναι με διαφορά το καλύτερο μικρό που έχω οδηγήσει ποτέ με εξαιρετικό στήσιμο που σε παρακαλάει να το στρίβεις και να το στίβεις και καταπληκτικό τιμόνι, επιλογέα, θέση οδήγησης κλπ. Wink

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 16:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

egο παντως αν μου κλεβανε τωρα το 206 ή με τρακαραν
θα επαιρνα ΔΑΓΚΩΤΟ

ΕΝΑ ραλλυ 1.6 8ν ( το καλυτερο ραλλυ για οσους ξερουν) που πωλειται στις αγγελιες με ενα ταληρακι και πολλα λεω...
και θα κραταγα και τα 10 για να παρω μετα απο λιγο μολις ξελασκαρω ενα 1.4 πολης π.χ ενα γκετζ 1.4 που ειναι γα** για να κανω ταξιδια βολτες κλπ...

θα κλειδωνα το ραλλυ και θα το εβγαζα καθε κυριακη και αν...

θα μου πεις διπλα τελη και ασφαλεια. οκ ναι ειναι ενα μεγαλο μειον ειδικα αν ζεις με ενα μισθο.
για αυτο ειπα. παιρνεις το 106 τωρα και μολις ξελασκαρεις χτυπας και κατι μικρο για να το βαλεις στην ακρη Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

Ένταξη: 23 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 17:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσύ να σαι καλα και όλα γίνονται.

Συμφωνώ με τα λίγο παραπάνω φράγκα γιατί όπως και να έχει θα το βελτιώσεις το αμάξι σου( και λεφτά θα ξοδέψεις παραπάνω έτσι και αλλιώς).
Δυστυχώς από ότι έμαθα η προσφορά για το st ,και για τα ford γενικα, κατα πάσα σταμάτησε.
Το st για μενα είναι η καλύτερη λύση απόδωσης-χρήματων.
Έχει πολύ καλό πλαίσιο(βράχος) και s kai to st.Ίδια είναι από όσο γνωρίζω.
Υπάρχουν επίσης και έτοιμες λύσεις για το s.
To αμάξι επίσης στρίβει πολύ καλά. Διαπιστομένο σε αφίδνες και σε επαρχιακό.
Παιχνιδιάρικος χαρακτήρας με καλούς κινητήρες . Για μένα είναι ένα πολύ καλό value for maney, συγκριτικά με τον υπάρχοντα ανταγωνισμό.Το κόλλημα είναι στην εμφάνιση που είναι εντελώς υποκειμενική.
Σε αυτά τα λεφτά έχω βρει και μεταχειρισμένο rc του 04(15000++ ευρω) για σκέφτου...

Καλή επιλογή man!

(Στις αφίδνες ένα s κυνηγούσε "κουλό" rs (nai focus)!!)

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 17:10:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
egο παντως αν μου κλεβανε τωρα το 206 ή με τρακαραν
θα επαιρνα ΔΑΓΚΩΤΟ

ΕΝΑ ραλλυ 1.6 8ν ( το καλυτερο ραλλυ για οσους ξερουν) που πωλειται στις αγγελιες με ενα ταληρακι και πολλα λεω...
και θα κραταγα και τα 10 για να παρω μετα απο λιγο μολις ξελασκαρω ενα 1.4 πολης π.χ ενα γκετζ 1.4 που ειναι γα** για να κανω ταξιδια βολτες κλπ...

Δεν θέλει μεταχειρισμένο, αν βάλουμε τα μεταχειρισμένα μέσα δεν θα τελειώνουμε ποτε....

Πάρε μια corolla ae86, trueno κατα προτίμηση, 3500ε έχει
Πάρε ενα 205 και καντο group A
Πάρε ενα RX7-II lol... ο καθένας με την τρέλλα του.
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 22:40:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pappaki έγραψε:
Αν μπορείς να γίνεις ανατρεπτικός πάρε panda 100 και δεν θα το μετανιώσεις. Πραγματικό παιχνίδι... Αν παραμένεις στις σταθερές αξίες Fiesta 1.6 S ενώ αν κάνεις συμβιβασμό στις επιδόσεις και το απλό Swift παρουσιάζει κάποιο οδηγικό ενδιαφέρον!

Μαζί με το vts αυτές είναι οι 4 επικρατέστερες επιλογές...
για το clio έχει αποψη κανείς???
Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 10:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν φτάσεις για VTS,C2 φαντάζομαι, πήγαινε για Swift Sport... είναι και αυτό αρκετά αξιόλογο(παίζει και το Panda...!!!) To Clio στις μικρές εκδόσεις, έχει γίνει λίγο Polo...πιστεύω ότι το 207 είναι καλύτερη επιλογή.
Καλά ψώνια!

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 13:09:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Colt 3θ 1.3;

13.540,00 € αρχική τιμή

Αν ξεπεράσεις το σοκ της κεντρικής κονσόλας, έχει να δώσει καλά πράγματα πιστεύω
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 14:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
brz20 έγραψε:

δε με χάνετε, αυτό είναι σίγουρο Laughing Laughing Laughing

φτου γα**το... Laughing Laughing Laughing

®
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάρ 2007, 14:59:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρε διευθύνσεις αντιπροσωπειών να κάνουμε ένα touring αύριο.. Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης