PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Mp3 στο αυτοκίνητο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 16:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

........ Wink Wink Wink

όσο για αυτά που είπες στο κύκλωμα προενίσχυτσης ουσιαστικά τα καταλαβαίνεις και τα αξιοποιείς όταν μιλάς για hi-end (=hi-end ενισχυτές/ηχεία/καλώδια/ηχομονωτικά και το βασικό Hi-end ηχογραφήσεις... = πρακτικά στο αυτοκίνητο και κυρίως εν κινήση και όχι ακινοποιημένο σε μια έκθεση auto-hifi... διαφορές δεν αντιλαμβάνεσαι ή έστω είναι δύσκολο να αντιληφθείς...)

συγχρονα state of the art συστήματα ανφοράς...:
http://www.alpinef1status.com/e/index.html
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/61/DEH-P88RS/index.html
http://www.pioneer.eu/eur/products/25/29/182/DEQ-P90/index.html
http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=1&series_id=49&family_id=50&item_id=106187&locale=en_US&p_status=
http://www.emphaser.com/index_e.html
www.nakamichi.com/
http://www.mcintoshlabs.com/mcprod/shopdisplaycategories.asp
http://www.becker.de/beckerCC21/www_root/index.jsp?language=En

Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 16:42:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 Μάνθο, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα

Όσο για τα λινκς +1χ3 Wink

κοίτα κι εδώ για το χώρο του car audio hi end, δυο καλές μάρκες

http://www.audiotec-fischer.com/englisch/afstart.html

http://www.genesiscaraudio.net/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 18:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστότατος.

απλά το hi-end δεν έχει απόλητα νόημα για τον μέσο (μεταξύ μας...) "κουφό" / άσχετο ακροατή... (ιδίως μέσα στο αμάξι) που θα ακούσει την μια ραδιόφωνο (με μερικά παράσιτα πότε-πότε... την άλλη cd από πλανόδιο... και την άλλη θα έχει ανοιχτά τα παράθυρα και θα ακούει stereo την βαβούρα του δρόμου... και όλα αυτά το πιο πιθανό με ηχεία πολύ συχνά ότι να 'ναι) χωρίς ενισχυτή και χωρίς sub...
και μετά ψάχνουμε να δούμε διαφορές μεταξύ πηγών...

ε δεν πάμε καλά... Laughing Laughing Laughing Laughing

οπότε αν μιλάμε για απλό ακροατή βάζουμε μια όμορφη πηγή με ικανοποιητικές ρυθμίσεις (του το ρυθμίζουμε κιόλας...) και είμαστε κομπλε σεμπλόν Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 18:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Τα pioneer ειναι φτηνα και καλα σε οτι αφορα το value to money...εκτος αυτο τα alpine ειναι πολυ ψαγμενα εχουν τοσες ρυθμησεις που χανεις τη μπαλα απο ενα σημειο και μετα....

και τα pioneer εχουν απιστευτες ρυθμισεις αναλογα το μοντελο και το κοστος.
το ζητουμενο ειναι "θα τις χρησιμοποιησει ποτε ο μεσος χρηστης;" Question

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 19:09:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η μαγκια του alpine ειναι οτι το βαζεις πανω χυμα και αρυθμιστο και η χροια που βγαζει δε συγκρινεται με το pioneer οσο καλα ρυθμισμενο και να ειναι το δευτερο...

μιλαω για μοντελα ανω των 500ευρω....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 19:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτι τέτοιο δεν το έχω δοκιμάσει για να μπορώ να εκφέρω γνώμη
για να το λες κάτι θα ξέρεις

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 20:19:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μοντέλα ανω των 500e έχουν πάνω χρονοκαθυστέρηση, πράγμα που σημαίνει πως το αριστερό ηχείο μπορεί να έχει καθυστέρηση 2 δευτερολέπτων απο το δεξί άρα χύμα και αρύθμιστο μάλλον δεν θα παίξει είναι η ταπεινή μου γνώμη.

Φαντάζομαι ο Παναγιώτης δεν εννοεί αυτό, εννοεί χωρίς να ρυθμίσεις το ραδιο-σιντι, δλδ με "flat" ρυθμίσεις πως παίζει μια χαρά... τότε ναι εν μέρει θα συμφωνήσω κι εγώ. Αλλά όχι να κάνει οτι να ναι ρυθμίσεις οτι θα παίξει. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 20:25:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χρονοκαθυστέρηση έχει και το 8600 που πλέον κάνει κάτω από 400... Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 20:46:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
χρονοκαθυστέρηση έχει και το 8600 που πλέον κάνει κάτω από 400... Laughing Laughing Laughing Laughing

άλλο αυτό Twisted evil

Μιας και πανω κάτω συγκρίνουμε τις μαρκές να πω κάτι που εχει το alpine και μέχρι τότε που τα παρακολουθούσα δεν ειχαν οι αλλες μάρκες.

Γρήγορα προσπέλαση των αρχείων mp3, δλδ πατας ενα "μαγικό" κουμπακι και με την ροδέλα βλέπεις τους τίτλους των επόμενων τραγουδιών αλλά και φακέλων χωρις να γίνεται αναπαραγωγή αυτών. Είναι πάρα πολύ γρήγορο κι ευχρηστο σε όσους χρησιμοποιούν mp3.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 20:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για πήγαινε να κάνεις ένα sound-test το 8600... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 20:54:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
για πήγαινε να κάνεις ένα sound-test το 8600... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

λες ε? έχω χάσει επεισόδια κι εδώ μάλλον Crying or Very sad

τελικά το 8600 το έχει αυτό το τσουμπλέκι?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 21:00:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι. Wink
όπως και dsp
και μικρόφωνο για να κάνει μέτρηση ακουστικής της καμπίνας του αυτοκινήτου και μετά αυτόματη ισόσταθμιση/χρονακαθηστέρηση βάση των ηχείων που έχεις και διάφορα άλλα τσουμπλέκια...
Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 21:08:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
ναι. Wink
όπως και dsp
και μικρόφωνο για να κάνει μέτρηση ακουστικής της καμπίνας του αυτοκινήτου και μετά αυτόματη ισόσταθμιση/χρονακαθηστέρηση βάση των ηχείων που έχεις και διάφορα άλλα τσουμπλέκια...
Laughing

plaketokofths έγραψε:
έχω χάσει επεισόδια κι εδώ μάλλον

μάλλον Arrow σίγουρα έχω χάσει επεισόδια. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάρ 2007, 22:19:13    Θέμα δημοσίευσης: aa Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=196404#196404

Giannis307 έγραψε:
Το clarion μολις πηρε ποδι και στη θεση του βασιλευει πλεον ενα Pioneer DEH-55BT αλλα παρτηρησα κατι κακο....Το R/CD δεν σβηνει οταν κλεισω το διακοπτη και με τα απο λιγο χανει την μνημη του και λεω μηπως εκανα κατι λαθος?Η απλα τα Peugeot κοβουν τελιωσς το ρευμα στο ραδιο αλλα μου κανει καπως γιατι το αλλα κραταγε μνημη....anyway...θα το βρω...

Γιάννη να ρωτήσω πόσο αγόρασες το συγκεκριμένο radio cd player και αν είσαι μέχρι στιγμής happy με αυτό?
To είδα στο site της Pioneer και μου φάνηκε μια χαρά. Τα χρώματα του ταιριάζουν με τα υπόλοιπα χρώματα (πορτοκαλί) της κονσόλας.
Απλά κοίταζα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης συσκευής και αναφέρουν ότι υπάρχει είσοδος για adaptor οθόνης και είσοδος για adaptor χειριστιρίων στο τιμόνι.
Έκανα όμως download της οδηγίες εγκατάστασης της συσκευής από το επίσημο site της Pionner και στη συνδεσμολογία δεν κάνει καμία αναφορά για έξοδο προς adaptor-ακι για την οθόνη... και έχω μπερδευτεί λίγο. Θα έπρεπε ή δεν θα έπρεπε να το αναφέρει??? μόνο εσύ είδες τη συγκεκριμένη συσκευή από ΄πισω πρόσφατα για να μου πεις με σιγουριά πριν την αγοράσω.
Τώρα...αν με ρωτήσεις γιατί επιμένω τόσο πολύ με τις ενδείξεις στην οθόνη του 206 ..... δεν έχω απάντηση ειλικρινά. Μάλλον συνήθεια θα έλεγα και τίποτα άλλο....
Επισης στο site της Pioneer αναφέρεται και επίσημα ότι υπάρχει adaptor οθόνης για το 206 αλλά κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο site του επίσημου αντιπροσώπου στην Ελλάδα αλλά ούτε και στο site του Καλογερόπουλου....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2007, 02:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλά.
υπάρχει και κάνει 130ε
χωρίς περισσότερες ερωτήσεις. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2007, 02:41:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τους mp3-ακηδες μια πολύ καλή λύση είναι συσκευές που δέχονται μνήμες τύπου sd ή usb δίσκους ή μνήμες. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί νομίζω,τα cd καταστρέφονται και τα μη επανεγγράψιμα είναι μέχρι να γεμίσουν κτλ κτλ.

Η jvc έχει βγάλει σίγουρα τέτοια μαραφέτια, επίσης γνωρίζω πως η alpine έχει βγάλει αντάπτορα μεσω Ai-Net, οσοι έχουν μπορούν να απολαύσουν mp3 μέσω usb flash ή usb δίσκου έναντι των 250e περίπου (κοστίζει αρκετά, μερικοί που τα έχουν ομως δεν χαλιούνται κιολας)
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2007, 03:25:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και η sony επίσης καθώς και η kenwood:

επίσης στα pioneer υπάρχει αντάπτορας με κόστος γύρω στα 30ε που δίνει line-in σε βύσμα rca (κόκκινο/άσπρο) το οποίο με ένα καλώδιο (κόστος 5~10ε) "rca Arrow mini-jack" (=βύσμα ακουστικών) γίνεται μιας πρώτης τάξης δυνατότητα σύνδεσης οποιοδήποτε φορητού mp3 player που έχει έξοδο συμβατική έξοδο ακουστικών.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2007, 08:29:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα adaptor οθνονης δεμ ξερω αν βολευει τοσο οσο το adaptor για το χειρηστηριο του τιμονιου....Εγω γιαυτο ψηνομαι περισοτερο...τωρα αμα παιξει μπαλα και για οθονη ακομα καλλητερα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2007, 09:26:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη με 130ευρω παιρνουμε ανταπτορα για pioneer Που μετα θα δουλευει και οθονη και χειριστηριο????

ενα νορμαλ pioneer mp3 ποσο εχει ειπαμε?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2007, 10:22:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Κοιτα adaptor οθνονης δεμ ξερω αν βολευει τοσο οσο το adaptor για το χειρηστηριο του τιμονιου....Εγω γιαυτο ψηνομαι περισοτερο...τωρα αμα παιξει μπαλα και για οθονη ακομα καλλητερα

ένας είναι ο αντάπτορας και συνδέει και οθόνη και χειριστήριο με το Pioneer.

volvos έγραψε:
δηλαδη με 130ευρω παιρνουμε ανταπτορα για pioneer Που μετα θα δουλευει και οθονη και χειριστηριο????

ενα νορμαλ pioneer mp3 ποσο εχει ειπαμε?

ΕΙΠΑΜΕ ΝΑΙ!!!! Laughing

μπες στο αμάξι του Αρη να δεις πως δουλευει το σύστημα...

Ενδεικτική τιμές για το πιο απλό mp3:
DEH-2900MP γύρω στα 120ε
αν και εγώ θα έπερνα αυτό:
Pioneer - DEH-30MP με ~150ε (λόγω Με AUX-Input και καλώδιο σύνδεσης mini jack)

αν μιλάμε για το πιο απλό
εγώ θα αγόραζα το πιο απλό με bluetooth
Θα μου πεις εσύ έχεις το bluetooth ακουστικό.
Δεκτό αλλά να έχεις αυτό το καρότο Razz Laughing στο αυτί δεν είναι και όχι καλύτερο εν ώρα οδήγησης... αλλά ανεβαίνεις στα 300κάτι ευρώ...(Pioneer - DEH-P55BT )

πάρε ένα τηλέφωνο στην Ηχοκίνηση ζήτα τον Νίκο ή τον Βασίλη πες "Μάνθος/PSClub" να σε φτιάξουν δεόντως...
Cool Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 7 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης