PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με μαμά-ράδιο (clarion)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2007, 11:06:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Hχεια pioneer?ποια κατι με πορτοκαλι χρωμα στον κωνο τους?Τα ιδια εχω και γω δεν λενε κατι!!Εξαλλου τα ηχεια αμα δεν τα οδηγαει καλη πηγη δεν θα παιξουν ποτε καλα οποτε...Ξεκινας απο κει και μετα χτιζεις κατι αξιοπρεπες και που να καλυπτει τα γουστα σου αλλα η πηγη ειναι το βασικοτερο και δεν θελει τσιγκουνιες!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάρ 2007, 14:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
άκυρο saura! το δικό μου πάλι κάνει λαδιές!

Παράθεση:
pioneer και ξερό ψωμί...

...απλά... άλλη φάση ηχητικά...

έχω ηχεία pioneer, μήπως να αρχίσω να ψάχνω για mp3?????

...ε ναι... Wink

Η συζήτηση για mp3-player συνεχίζεται εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2252
Ας περιοριστούμε εδώ στο θέμα της βλάβης.

Εκ της MOD Τeam
MEMsound

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Πεμ 15 Μάρ 2007, 14:17:13, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2007, 12:15:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αισθητικά μου αρέσουν πολύ τα pioneer

αλλά προς το παρόν βρήκα ευκαιρία και ακούω κάποια cd που τα είχα ξεχασμένα! Laughing Laughing Laughing Laughing

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2007, 12:20:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασε μην το ματιασω αλλα κατσε γιατι μπορει απο υην ακινισια το cd player να αρχισει τπτ τρελλα!!θα βαζεις sarbel και θα παιζει καρρα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 XS 1.6 (February 2002)

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2007, 13:33:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

By the way....εμένα Χρύσα εκτός απο τα προβλήματα του ραδιοφώνου που έχουμε ήδη αναφέρει που και που έχει αρχίσει και φτύνει cd (δεν τα δέχεται δηλαδή) ή απλά πηδάει ... οπότε ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2007, 15:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι εταιριες εξαρχης δεν βαζουν σωστα r/cd που να ειναι επεκτασιμα και αναβαθμισιμα....
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάρ 2007, 22:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά πράγματα.... Σε δουλειά να βρίσκονται... και αυτοί.
Γιατί φαντάσου τι θα γινότανε αν άλλαζε πολύ απλά το radio cd και δεν είχε χειριστήριο στο τιμόνι και ενδείξεις στην οθόνη... Απλά για πέταμα. Θα το έβγαζες και θα έβαζες ότι σηκώνει η τσέσπη σου... Ενώ τώρα όλο και κάποιοι θα κυνηγήσουν τις ευκολίες, όλο και κάποιοι θα πάνε σε εξουσιοδοτημένο... Οπότε...

Πάντως ακόμα και σήμερα το δικό μου έχει επανέλθει στα κανονικά του.... Μόνο κάτι cd πετάει αραιά και που γιατί μάλλον δεν του αρέσουν... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 00:29:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να πω.Δοκιμασες να τα αλειψεις με μελι η σαντηγη μηπως τα δεχτει...!!!!!Ειναι ωρα για Pioneer λεμε!!!
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 00:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το βράδυ τα πήρα πολύ κρανίο με το radio cd...
Το ραδιόφωνο εγκατέλειψε την επαφή του από τα πρώτα 5 λέπτα λειτουργίας και το cd συνέχεια έκανε jump χωρίς να έχει καμία ανωμαλία ο δρόμος.... ούτε το cd φυσικά... δοκίμασα τόσο δικά μου cd-ια όσο και εταιρικά. Άρα τέλος....εποχής για το clarion.
Εύκολο να το ξηλώσω μόνος μου και να εγκαταστήσω κάτι άλλο?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 02:25:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ειναι γελιο....Βλεπεις τισ τεσσερις τρυπιτσες που εχει 2 και δυο στις ακρες πρεπει να βρεις ενα συρμα σκληρο σχετικα και να κανεις 2 π και να τα βαλεις με πιεση στις τρυπες μολις μπουνε και τα νιωσεις ψιλοσφηνομενα τραβα το R/CD και βγηκε...τωρα γαι να μπει αλλο τ αρευματα εινα iso φισα σε ολα τα aftremarket r/cd αλλα θες ανταπτωρα iso για τα καλωδια του ηχου εκτος και αν απλα τα κουτσουρεψεις....και τα ματισεις μεα αυτα τηση πλεξουδιτσας του καινουριου...αυτα ειναι το πολυ 20 λεπτα δουλεια
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 08:17:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία. Ξεκινάω δουλειά.
Πρώτα βέβαια πρέπει να κάνω μια έρευνα αγοράς για να βρω κάτι σχετικά καλό ως πηγή και ηχεία και πιάνουμε δουλειά...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 13:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όπως στα είπε ο Giannis307 πιο πάνω αλλά θα κάνεις πιο ευκολα δουλειά αν ξηλώσεις την κεντρική κονσόλα
τραβάς προς τα πάνω και ταυτόχρονα σπρώχνεις προς τα εμπρός το πάνω τμήμα της κεντρικής κονσόλας (εκεί που είναι το κουμπί των αλαρμ)
οταν τοπ βγάλεις θα δεις ότι το κομμάτι της κονσόλα που είναι το rcd στηρίζεται με 2 βίδες torx
τις ξεβιδώνεις
απασφαλίζεις και το κάτω της κονσόλας τραβώντας το προσεκτικά και περνεις την κεντρική κονσόλα και με το rc χέρια.

αυτό σου δίνει και περισσότερο χώρο για να τακτοποιήσεις τα καλώδια από πίσω...

Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 00:57:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι ρε συ δεν ειναι αναγκη να ξηλωσεις την κονσολα κουμποτω ειναι το ραδιο...Τελος παντων εμενα σημερα αφησε χρονους και το δικο μου....Εμπροσ λιοπον καλο μου Pioneer!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 02:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dizzy2 Wacko W00t Laughing Laughing
MEMsound έγραψε:
όπως στα είπε ο Giannis307 πιο πάνω αλλά θα κάνεις πιο ευκολα δουλειά αν ξηλώσεις την κεντρική κονσόλα

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 15:29:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το clarion μολις πηρε ποδι και στη θεση του βασιλευει πλεον ενα Pioneer DEH-55BT αλλα παρτηρησα κατι κακο....Το R/CD δεν σβηνει οταν κλεισω το διακοπτη και με τα απο λιγο χανει την μνημη του και λεω μηπως εκανα κατι λαθος?Η απλα τα Peugeot κοβουν τελιωσς το ρευμα στο ραδιο αλλα μου κανει καπως γιατι το αλλα κραταγε μνημη....anyway...θα το βρω...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 15:47:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το βρηκα....!!Ειχα παρει εναν ανταπτωρα απο το συνεργειο γιτι ειχα πει οτι καποια στιγμη θα αλλαζα πηγη αλλα τον ειχα ξεχασει...Το προβλημα ειναι οτι το μαμα εχει αντιθετα τα ρευματα απο οτι τα aftermarket οποτε μπηκε ο ανταπτωρασ και ολα οκ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
saura 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 17:50:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιάννη την τοποθέτηση την έκανες μόνος σου?
Έχεις πρόβλημα με τις ενδείξεις στην οθόνη του 206????
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 18:30:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Το clarion μολις πηρε ποδι και στη θεση του βασιλευει πλεον ενα Pioneer DEH-55BT αλλα παρτηρησα κατι κακο....Το R/CD δεν σβηνει οταν κλεισω το διακοπτη και με τα απο λιγο χανει την μνημη του και λεω μηπως εκανα κατι λαθος?Η απλα τα Peugeot κοβουν τελιωσς το ρευμα στο ραδιο αλλα μου κανει καπως γιατι το αλλα κραταγε μνημη....anyway...θα το βρω...

Giannis307 έγραψε:
Το βρηκα....!!Ειχα παρει εναν ανταπτωρα απο το συνεργειο γιτι ειχα πει οτι καποια στιγμη θα αλλαζα πηγη αλλα τον ειχα ξεχασει...Το προβλημα ειναι οτι το μαμα εχει αντιθετα τα ρευματα απο οτι τα aftermarket οποτε μπηκε ο ανταπτωρασ και ολα οκ!!!

δεν κατάλαβα γιατί χρειάστηκες τον αντάπτορα. Confused

στην καλωδίωση του pioneer υπάχρουν δύο καλώδια ρευματος
το ενα για συνεχες (μνήμες κλπ) και το άλλο για το διακοπτόμενο (για να λειτουργήσει)

είναι το κόκκινο και το πορτοκαλί καλώδιο τα οποία αν δεις στην μέση του μήκους τους έχουν χώρισμα με βυσματάκια.
αν τα χιάσεις εκεί μεταξύ τους δηλαδή το κόκινο στο πορτοκαλί και τούμπαλιν θα δεις ότι θα δουλευει μια χαρά χωρίς τον ανταπτορα που χρησιμιποίησες.

η κεντρική οθόνη εξακολουθεί να δουλευει κανονικά απλά δεν δέιχνει πληροφορίες για το r/cd
για να δείξει τέτοιες πληροφορίες με aftermarket r/cd χρειάζεται ειδικός αντάπτορας (της μάρκας του r/cd) όπως έχει αναφερθεί εδώ:
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=191953#191953 Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 21:40:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι ενας ανταπτωρας που ουσιαστικα αλλαζει τα ρευματα εχει απο τη μια θληκο iso και απο την αλλη αρσενικο σαν προεκταση φαντασου αλλα με τη διαφορα οτι εχει τα ρευματα αναποδα γιατι το clarion στο pin που εχει το συνεχες στο pioneer ειναι το διακοπτομενο και αντιστροφως....οποτε ο ανταπυωρας κανει "τουμπα" τα καλωδια και ολα ειναι οκ!Για την οθονη δεν ξερω για το χειρηστηριο στανταρ υπαρχει και ειναι ακπου στα 50 με 60 γιουργια!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 22:36:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα αυτήν την τράμπα που λες μπορείς να την κάνεις στην καλωδίωση του pioneer και ο αντάπτορας δεν σου χρειάζεται Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης