PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

JBL - Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2007, 16:07:53    Θέμα δημοσίευσης: JBL - Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από ότι έχω δει εδώ και χρόνια, η Peugeot βάζει σε μερικά μοντέλα της (406 Coupe, 207 cc κλπ) extra πλήρες ηχοσύστημα της JBL με ενισχυτή, και πολλά ηχεία. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το Hi-Fi JBL ηχοσύστημα; Αξίζει;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Dr_Michael στις Δευ 19 Μάρ 2007, 00:48:08, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 00:44:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εχεις ακριβως κατα νου και ρωτας για JBL?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 00:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Τι εχεις ακριβως κατα νου και ρωτας για JBL?

Σκέφτομαι να πάρω το 207 cc και ρωτάω αν αξίζει να βάλω το JBL Hi-Fi ή αργότερα να βάλω κάτι custom.
Επιστροφή στην κορυφή
rolland206cc (Σπυρος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206cc 1,6(2004)

Ένταξη: 21 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 09:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λογικα αξιζει γιατι δεν θα εχεις και προβλημα με την εγγυηση και θα δουλευουν και τα χειριστηρια στο τιμονι και τα παντα βεβαια αν ειναι πολυ ακριβο ειναι αλλο ζητημα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 10:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: JBL - Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr_Michael έγραψε:
Από ότι έχω δει εδώ και χρόνια, η Peugeot βάζει σε μερικά μοντέλα της (406 Coupe, 207 cc κλπ) extra πλήρες ηχοσύστημα της JBL με ενισχυτή, και πολλά ηχεία. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το Hi-Fi JBL ηχοσύστημα; Αξίζει;

...όλα τα peugeot/jbl πάιζουν πααααάρα πολύ καλά καλά... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 12:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαφωνω παραυτα!!!Ν μπλεξεις με μαμα ενω ολοι λενε να μεινεις μακρια???τι λες τωρα?Απο πλευρα εγγυησης δεν χανεις τπτ γιατι δεν παρεμβαινεις στα ηλεκτρικα του αυτο κινητου απλα αλλαζεις κατι....αλλα δεν πειραζεις εγκεφασουσ ασφαλειοθηκες κλπ...Και περαν αυτου οταν ειχα παρει το δικο ου με χρεωσαν 300(!)ευρω το μαμα clarion και πριν 3 χρονια με 300 επερνα Pioneer η οτιδηποτε αλλο με της παναγιας τα ματια επανω...οποτε συζητας για μαμα ακομη?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 14:25:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rolland206cc έγραψε:
λογικα αξιζει γιατι δεν θα εχεις και προβλημα με την εγγυηση και θα δουλευουν και τα χειριστηρια στο τιμονι και τα παντα βεβαια αν ειναι πολυ ακριβο ειναι αλλο ζητημα

Φίλε μου ,κοστίζει μόνο 400€....και έχεις ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα με MP3 , sub, 8ηχεία.....κτλ..κτλ...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 14:40:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Φίλε μου ,κοστίζει μόνο 400€....και έχεις ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα με MP3 , sub, 8ηχεία.....κτλ..κτλ...

Βγαινει και για το 206 κατι τετοιο? (μαλλον οχι... Confused )
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 15:17:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βγαίνει....βγαίνει...... Laughing Laughing Laughing Wink Wink
Αλλά απο ότι ξέρω δέν πρέπει να έχει έρθει ποτέ......Ελλάδα.... Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 15:28:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
rolland206cc έγραψε:

Όντως 400 ευρώ για:
- mp3 player
- ενισχυτή
- 8 (ή 10; ) ηχεία

Έχει και sub woofer κούτα;
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 15:44:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
Βγαίνει....βγαίνει...... Laughing Laughing Laughing Wink Wink
Αλλά απο ότι ξέρω δέν πρέπει να έχει έρθει ποτέ......Ελλάδα.... Crying or Very sad Crying or Very sad

Μωρε οτι βγαινει το ξερω (το ειχα δει στο site της peugeot στην Αγγλια Wink ), στην Ελλαδα με ενδιεφερε... Rolling eyes Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 15:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμα κανει τοσο παω να το βαλω και γω....Αλλα δεν νομιζω....ειναι πολυ μικρο το κοστος γιατι βαλε καλωδια βαλε ολη η δουλεια να μπουν ολα στη θεση τους.....Δεν ξερω μου ακουγετε καπως!!
Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 16:02:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dr_Michael έγραψε:

- 8 (ή 10; ) ηχεία

Έχει και sub woofer κούτα;

Τα ηχεία του είναι 8 (4τουιτερ-4γούφερ)
Τα sub που βάζει η Peugeot ποτέ δέν είναι κουτιά με την γνωστή έννοια ....είναι ξεχωριστός χώρος στο πορτ-μπαγκάζ κατάληλα διαμορφωμένος .
Τώρα να σου πώ την αλήθεια στο 207cc δέν ξέρω πώς θα είναι μιάς και δέν έχω δεί κάποιο ακόμα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 16:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Αμα κανει τοσο παω να το βαλω και γω....Αλλα δεν νομιζω....ειναι πολυ μικρο το κοστος γιατι βαλε καλωδια βαλε ολη η δουλεια να μπουν ολα στη θεση τους.....Δεν ξερω μου ακουγετε καπως!!

Δέν συζητάμε για τοποθέτηση στην Ελλάδα..αλλά στην Γαλλία.....
Επίσης στο 307 Hatchback ούτε στην 1η ούτε στην 2η γενιά του εβγαινε τέτοιο ηχοσύστημα (απο ότι γνωρίζω τουλάχιστον).

Επιστροφή στην κορυφή
nickzotos (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1400 (8V) ΧΤ 2001

Ένταξη: 07 Ιούν 2004
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 20:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ακουσει το συγκεκριμενο ηχοσυστημα σε 1007 και επαιζα πααααρα πολυ καλα!!και το σαμπ ηταν κατω απο το καθισμα του συνοδηγου!

http://www.quad-atv.gr

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 21:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:

Τα sub που βάζει η Peugeot ποτέ δέν είναι κουτιά με την γνωστή έννοια ....είναι ξεχωριστός χώρος στο πορτ-μπαγκάζ κατάληλα διαμορφωμένος .
Τώρα να σου πώ την αλήθεια στο 207cc δέν ξέρω πώς θα είναι μιάς και δέν έχω δεί κάποιο ακόμα. Wink

4 twiter και 4 woofer;! Δεν έχει mid-range δηλαδή; Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου.
Τα sub πόσα είναι; 1 ή 2; Θα έχω μπάσο όπως μια μπασόκουτα ή όπως 2 oval ηχεία; Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 21:41:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Δεν αξιζει....καλλητερα να δωσεις 800-1000 και να εχεις κατι καλο και επωνημο παρα μαμα και ας λεει JBL ΚΑΙ ΤΑ CLARION γραφουνα επωνιμια αλλα μονο clarion σωστα δεν ειναι...ειναι κατασκευασμενα απο(!) την clarion για την peugeot και κατα συναιπεια δεν δινουν και τοση σημασια ουτε στην δειαρκεια ζωης ουτε στην ποιοτητα...και μαλλον και για τα jbl κατι τετοιο παιζει...

Διπλάσιο ή και τριπλάσιο κόστος, και τρυπάνια στα καθίσματα και τις μοκέτες του ολοκαίνουριου αυτοκινήτου από τον κάθε ... μάστορα. Μπρρρ...
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 21:59:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Δεν αξιζει....καλλητερα να δωσεις 800-1000 και να εχεις κατι καλο και επωνημο παρα μαμα και ας λεει JBL ΚΑΙ ΤΑ CLARION γραφουνα επωνιμια αλλα μονο clarion σωστα δεν ειναι...ειναι κατασκευασμενα απο(!) την clarion για την peugeot και κατα συναιπεια δεν δινουν και τοση σημασια ουτε στην δειαρκεια ζωης ουτε στην ποιοτητα...και μαλλον και για τα jbl κατι τετοιο παιζει...

Είναι βιαστικό να κρίνεις χωρίς να έχεις ακούσει....Και ποτέ μην συγκρίνεις τι φοράει ή φόραγε το δικό σου με τα νεότερα μοντέλα της peugeot...
Στο 407 το ηχοσύστημα για εργοστασιακό με 4 ηχεία και 2 tweeter είναι πάαρα πολύ καλό....και όσα περιοδικά δοκίμασαν το έξτρα ηχοσύστημα της jbl είχαν γράψει τα καλύτερα λόγια....
Μην είσαι λοιπόν βιαστικός γιατί άλλο το δικό σου αυτοκίνητο και άλλο τα μεταγενέστερα... Wink
Ειναι λογικό όσο βγαίνουν νέα μοντέλα να καλυτερεύουν και επιμέρους τομείς όπως ο εργοστασιακός ήχος...και θα το δείς και με τον αντικαταστάτη του 307,το 308....Θα είναι η μέρα με τη νύχτα...
Επίσης εξήγησε μου το παρακάτω...
Παράθεση:
Διαφωνω παραυτα!!!Ν μπλεξεις με μαμα ενω ολοι λενε να μεινεις μακρια???τι λες τωρα?

Δεν είδα στο συγκεκριμένο topic να λέει κάποιος μακριά απο εργοστασιακό εκτός απο σένα.....Ποιοί όλοι το λένε δηλαδή??
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 22:28:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:

ΑΛΛΟ απλά "μαμα rcd" και ΑΛΛΟ μαμά ηχοσύστημα από επώνημη εταιρία.

Εχεις μπει στο καινούργιο Miata το ηχοσύστημα του οποίου έχει επιληφθεί η bose?
απλά θα μείνεις με το στόμα ανοίχτο στο πως παίζει ακόμα και χωρίς sub.
το ίδιο ακρίβώς συμβαίνει και με τη jbl στο 406coupe ή 407 ή στο 206 κλπ κλπ στα οπόια μάλιστα έχει μελετηθεί και προβλεφθεί η χρήση sub.

ΟΜΩΣ μην μπερδευεστε τ'ετοιες υλοποιήσεις είναι σχεδιασμένες για να ακούνε οι μέσα και όχι οι έξω...
= δεν μιλάμε για boomcars... Laughing

Στις περιπτώσεις αυτές η κατασκευάστρια εταιρία δίνει το αμ΄ξι σε μια εταιρία ήχου (πχ η peugeot στην jbl) και εκείνη κάνοντας τις σχετικές μετρήσεις και δοκιμές καταλήγει σε μια ηχητική πρόταση σχεδιασμένη ακριβώς στα μέτρα του αυτοκινήτου για ΝΟΡΜΑΛ επίπεδα έντασης και χωρίς τα μπάσα του sub να προσπαθούν να ξαβιδώσουν κάθε βίδα του οχήματος...

Εαν κάποιος θέλει απλά να ακούει πααααάρα πολύ καλά τότε μια τέτοια πρόταση είναι πάρα πολύ αξιόλογη.

Αν θέλει το τέτλειο ή αν θέλει να κατέβει σε διαγωνισμό είτε ηχητικής πιστότητας / ποιότητας είτε μέγιστης έντασης
τότε δεν του κάνει....

άλλο το ένα... άλλο το άλλο.

Αν δεν ακούσετε από κοντά τέτοιες υλοποιήσεις δεν μπορείτε να καταλάβετε τι ακριβώς γίνεται οπότε μην κρίνετε εκ των προτέρων. Κάντε ένα sound test drive πρώτα. Wink

το μαμλα ηχοσύστημα των 206/307 είναι γνωστό ότι σε σχέση με μια πηγή πχ Pioneer και 2 ηχεία δεν συγκρίνεται...
αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα της jbl.
Φυσικά και μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου κάτι πολύ καλό και πολύ καλήτερο μάλιστα (δίνοντας και τα σχετικά επιπλέον χρήματα) απλά η "μαμά jbl" πρόταση είναι κλάσεις ανώτερη από την "μαμά"... Laughing Cool

Dr_Michael έγραψε:
Stevon έγραψε:

4 twiter και 4 woofer;! Δεν έχει mid-range δηλαδή; Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου.
Τα sub πόσα είναι; 1 ή 2; Θα έχω μπάσο όπως μια μπασόκουτα ή όπως 2 oval ηχεία; Confused

όσο για τα woofer ή midrange βασικά είναι ένα τεράστιο μπέρδεμα ο χαρακτηρισμός των μεγαφώνων από τον καθένα....
ας πούμε απλά ότι ένα μεγάφωνο διαστάσεων από 5,25" έως 8" μπορεί να παίξει ικανοποιητικά καλά ταυτόχρονα και σαν midrange και σαν woofer.

Midrange = μεγάφωνο μεσαίων συχνοτήτων = από συχνότητες από πχ 500Hz ~ 2kHz

Woofer = μεγάφωνο χαμηλών συχνοτήτων = από συχνότητες πχ 100Hz ~ 500Hz

Subwoofer = πολύ χαμηλών συχνοτήτων = από πχ 20Hz (κάτω όριο ακοοής ανθρώπινου αυτιού) έως 100Ηz

tweeter = πολύ υψηλές συχνότητες = από 2~3kHz και πάνω... Wink

τα παραπάνω είναι μια γενική κατηγοριοποίηση... και επιδέχεται πολύυυυ συζήτηση γενικώς... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Dr_Michael 
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 22:42:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMSound ευχαριστώ για την κατατοπιστικότατη απάντησή σου.
Δεν θέλω να ξεβιδώνει βίδες το μπάσο μου, αλλά θέλω ένα πιο ποιοτικό και βαθύ μπάσο από το τρίδρομο οβάλ ηχείο. Κάτι σαν μικρή κουτίτσα...
Δηλαδή έχει subwoofer το HiFi JBL ή απλώς έχει ηχεία που παίζουν και μεσαίες και χαμηλές;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης