PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Εγκέφαλος Rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 16:00:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Βασικα για την κωδικοποιηση εγω μιλαω για μονοφυσο,για τριφυσο δεν ξερω τι ακριβως παιζει.
Sagem παντως εβγαλε μετακυ 2001 και 2002 καποια λιγα κομματια,ειχε ενας φιλος μου τετοιο.

Aπό το 2001 όλα φοράγανε 3φυσο.

Οπου και να το κοιτάξεις το ίδιο θα βρείς. Μόνο αυτοί οι δύο εγκέφαλοι.
Προφανώς κάπου κάνατε λάθος ή δεν ήταν ραλλύ Razz

http://www.ajovalo.net/Peugeot_moottorit.htm
http://www.turbo-teknik.dk/chipliste/peugeot.html

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 16:08:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε και ο Sagem 3φυσος ειναι,απλα κυκλοφορησαν ελαχιστα... Wink
Αν ρωτησεις και στο 106 club θα δεις οτι καποια παιδια εχουν Sagem... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 16:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Ρε και ο Sagem 3φυσος ειναι,απλα κυκλοφορησαν ελαχιστα... Wink
Αν ρωτησεις και στο 106 club θα δεις οτι καποια παιδια εχουν Sagem... Rolling eyes

Τί άλλο θα ακούσω εδώ μέσα.... Stunned

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 16:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειλικρινα νομιζα οτι το ηξερες ρε... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 16:28:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω....

είναι και αυτό Urban Legend

Oπως και πολλά άλλα τέτοια που κατα καιρούς έχουν ακουστεί...

Για να είμαι και σίγουρος, το κοιτάξαμε και στην ίδια την Peugeot. Δεν υπάρχουν στοιχεία σε ραλλύ και GTi με Sagem.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 13:52:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θες να σου πω και πινακιδα αυτοκινητου μηπως το βρουνε μεσα απο το συστημα τους οι ηλιθιοι; Rolling eyes
Το ειδα με τα ματια μου για αυτο στο λεω... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 14:47:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτι για τη φύσα OBD που έχουμε μέσα στο αμάξι.
Εμένα είναι OBD-1 λογικά αφού το σασί είναι του 1997, αλλά δεν μπορώ να βάλω πάνω διαγνωστικό OBD-2, παρόλο που ο εγκέφαλος είναι καινούριος (3φυσος).Παίζει κανένας αντάπτορας?Η δικιά μου η φύσα είναι τετράγωνη και η άλλη φύσα είναι σε σχήμα τραπέζιο και μάλιστα έχει 2 σειρές Pins (πάνω- κάτω) και στη μέση 1 πλακετίτσα.
Καμιά ιδέα?Επίσης φοβάμαι μήπως επειδή η φύσα είναι παλιά δεν αφήνει να διαγνωστεί ο εγκέφαλος με όλες τις λειτουργίες που προσφέρει ο 3φυσος.

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 15:45:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Θες να σου πω και πινακιδα αυτοκινητου μηπως το βρουνε μεσα απο το συστημα τους οι ηλιθιοι; Rolling eyes
Το ειδα με τα ματια μου για αυτο στο λεω... Wink

Θέλω να το δω κι εγώ αυτό ……….. rallye με εγκέφαλο SAGEM ……. Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 20:33:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Για να είμαι και σίγουρος, το κοιτάξαμε και στην ίδια την Peugeot. Δεν υπάρχουν στοιχεία σε ραλλύ και GTi με Sagem.

Τάσο άστο καλύτερα...
ο δικό μου το 206 είχε sagem... Kai τότε με κράζατε αλλά έχει sagem.
Και όποιος δίσπιστος να τον πάω να το δει το αμάξι .

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2007, 06:40:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMCHRI έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Τάσο άστο καλύτερα...
ο δικό μου το 206 είχε sagem... Kai τότε με κράζατε αλλά έχει sagem.
Και όποιος δίσπιστος να τον πάω να το δει το αμάξι .

Το δικό σου ποιο είχε SAGEM ??????
Δεν πιστεύω να λες για το CC γιατί δεν θα το αντέξω…….
Stunned
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 01:41:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E, NAI ΛΟΙΠΟΝ!!! Παντού υπάρχει ένας Sagem!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Mόνο που κάνετε λάθος τα ταμπελάκια!

DIMCHRI Δεν υπάρχει περίπτωση! Ηλεκτρική πεταλούδα bosch δεν παίζει με άλλο εγκέφαλο.

Pughell Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση! Τραβήξτε του καμία φωτογραφία γιατί αυτό το πράγμα μπορεί να μην είναι καν ραλλύ. ΚΑΝΕΝΑ ραλλύ δεν βγήκε με άλλους εγκεφάλους από τους παραπάνω λόγω ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που φοράει το ραλλύ.

Επιστροφή στην κορυφή
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 09:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείτε να μου πείτε αν παίζει κανένας αντάπτορας για τη φύσα μου?

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 09:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόεδρε, με όλο το σεβασμό,

μερικές φορές οι αυτοκινητοβιομηχανίες βγάζουν μικρές σειρές παραγωγής με εγκεφάλους που δεν έχουν τα υπόλοιπα μοντέλα, είτε για δοκιμή είτε επειδή τους ξέμειναν.

Για αυτό δεν αποκλείω καθόλου να συμβαίνει ό,τι γράφει ο Στέλιος, ακόμη κι αν δεν καταφέρουμε να βρούμε μέσα στα αρχεία αναφοράς του group PSA τίποτε σχετικό.
Δεν έχει τύχει να δω μέχρι σήμερα Rallye/Saxo VTS 16V με εγκέφαλο άλλο από Magneti Marelli MM48P2.
Θα έπρεπε να υπάρχει και MM48P σκέτος, αλλά στην πράξη δεν έχω συναντήσει ποτέ.

Εδώ στη συνάντηση της Πέμπτης πληροφορήθηκα για την ύπαρξη εγκεφάλων ΜΕ7.4.5 σε 206 GTi, εγκέφαλοι οι οποίοι μέχρι τώρα υπήρχαν στα C2 VTS. Αντίστοιχα, στις βάσεις δεδομένων δεν αναφέρονται πουθενά τέτοιοι εγκέφαλοι, φαντάζομαι ότι ούτε και θα αναφερθούν στο μέλλον καθότι το 206 θα σταματήσει (αν δεν έχει ήδη) να παράγεται σύντομα με την έλευση του 207.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 09:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τασο αν στην Lion εχουν on line συστημα δειτε για το ΝΖΗ 3048.Ειναι μαυρο Rallye κυκλοφοριας του 2002.
Το αμαξι τωρα βρισκεται καπου στην Ναουσα αν δεν κανω λαθος... Rolling eyes

Αν υπαρχει η δυνατοτητα να το τσεκαρετε,δες το. Wink

Το οτι φορουσε Sagem παντως,ναι ειναι αληθεια,δυστυχως φορουσε... Sad
Και οχι τιποτα αλλο,δεν αναλαμβανε και κανενας να τον "σκαλιξει". Confused
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 09:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο salex ο 7.45 ειναι πολυ καιρο (κανα χρονο φουλ) φορεμενος και σε 206 και σε 307 οποτε ειναι γνωστο και περασμενο στα πισια της αντιπροσωπειας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 11:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Εδώ στη συνάντηση της Πέμπτης πληροφορήθηκα για την ύπαρξη εγκεφάλων ΜΕ7.4.5 σε 206 GTi, εγκέφαλοι οι οποίοι μέχρι τώρα υπήρχαν στα C2 VTS.

O 7.4.5 έχει αντικαταστήσει εδώ και λίγο (όντως κανένα χρόνο που λέει και ο Παναγιώτης) τον 7.4.4. και όλα τα καινούργια TU5JP4 και TU5JP4S βγαίνουν με αυτόν...

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 11:39:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΙ γα** ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ γα** προφανως ειναι αρκετα απλο να δει καποιος πως εχει γινει το rescale sto c2 vts Με κοφτη 7κατι και να το εφαρμοσει και στα πεζο που εχουν 6κατι.....

ενω σε μενα το γκαντεμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη Evil

αργυρη τι θελει για να μπει αυτο ο εγκεφαλος?
ή μαλλον ασε μην απαντας...ξερω ξερω πριν το σουνιιο με λιγο φορα στα βαθια κατευθειαν Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 11:45:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε κι βάψιμο δεν θέλει έτσι μαύρο που είναι δεν θα τρομάζει και τα ψάρια....... Silly Silly Silly Silly
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 11:54:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ESY ΜΗ ΧΑΖΕΥΕΙΣ.....

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ Cool Cool Cool Cool Cool Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 12:11:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

beer beer beer
Beer Beer Beer
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης