Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 21:09:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Snap5 έγραψε: | Γεια σας και απο εμενα. Λοιπον με λενε Παναγιώτη ειμαι 21 χρονων και μπαινω αρκετο καιρο στο forum. Επιτελους πηρα το θαρρος να γραψω και εγω. Οδηγάω περιπου 1.5 χρόνο, οσο καιρο εχω και το pug μoυ (206 Dynamic 1.4 κοκκινο χρωμα). Ειμαι αρκετα τρελαμενος με θεματα βελτιωσης του αυτοκινητου και εχω ριξει αρκετα λεφτα ως τωρα για εξωτερικες αλλαγες, ζαντες, αεροτομες,φαναρια κτλ (κινητηρα δεν εχω πειραξει γιατι φοβαμαι μην βγω εκτος εγγύησης). Ο λογος που εκανα post εδω ειναι γιατι ηθελα να αλαξω μπροστινο προφυλακτιρα και να βαλλω τον αντιστοιχο γνησιο GT. Οταν πηγα στην αντιπροσωπια μου ειπαν οτι κοστιζει 830 euro μονο για τον μπροστινο αλλα και 650 για τον πισω. Αυτο ομως που με προβληματισε περισσοτερο ειναι οτι οπως μου ειπαν πρεπει να αλαξω και φτερα και να βαλλω τα αντιστιχα φουσκώμενα που εχουν τα 1.6 (με αντιστιχη τιμη 130 ευρο το καθενα). Ειχα την εντυπωση οτι το GΤ (grant tourismo) εχει απλα φτερα με κατι προσθετα πλαστικα φτερακια. Συγκεκριμενα το ειχα δει:
http://www.allsportauto.com/modules.php?name=Sportphoto&zl_idMD=478
Το pug μοu το πηρα καινουργιο τον Αυγουστο του 2005. Μήπως παιζει ρολο?
Ευχαριστω προκαταβολικα. |
Ελα ρε πατριωτη, καλως ηρθες!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 21:53:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Σωστά.
Το GT είχε τα απλά φτερά και για να μην περισσευουν οι 16άρες του έβαζαν τα λεπτά φρυδάκια...
Μια χαρά είναι τα φτερά σου...αλλά αν βάλεις τους GT να βάλεις και GT φρυδάκια.
Όσο για την τιμή απλά θα σου πω ότι τα επίσημα μέλη του Συλλόγου βάζουν μπρος/πίσω τους γνήσιους προφυλακτήρες GT με γύρω στα 1100ε (κομπέ βαμμένοι / τοποθετημένοι)...  |
μάνθο από ότι γνωρίζω το gt δεν είχε τα απλά φτερά. είχε τα φουσκωμένα του gti... , δεν είναι τα ίδια με των απλών εκδόσεων.
+ του ότι στο gt υπάρχουν και αυτά τα πλαστικά φρειδάκια τα οποία είναι σχετικά ακριά αλλα δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να μπούνε 
PS FERRIES
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Snap5 (Παναγιώτης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)
Ένταξη: 22 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 263 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 12:44:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ευχαριστώ παιδια, με καλύψατε πλήρως. Τελικα ο τύπος στα ανταλακτικα τις Peugeot μαλλον δεν θα τα γνωρίζει αυτα. Λοιπον θα φροντίσω να γίνω μελος του club το συντομότερο. Οσο για τον προφυλακτήρα οταν αποφασισω να τον βάλλω (μαλλον καλοκαιρακι γιατι προσφατα εβαλα angel eyes και ειμαι ταπι) θα σας ζητησω ξανα την βοήθεια. Θα αρκεστώ μονο τον μπροστινό προφυλακτιρα. Μερικοι μου προτειναν πολιεστερικό με 300 ευρο αλλα απο οτι εχο δει σε θεματα αντοχης/ποιότητας δεν λενε πολλα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|