PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαριστούν.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 09:16:38    Θέμα δημοσίευσης: Κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαριστούν. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα βρε παιδιά.
Σας έβλεπα χτες πώς τσακίζατε το προφιτερόλ (εγώ φυσικά δεν τόλμησα καν να πλησιάσω, μην κατηγορηθώ ξανά για διαφυγόντα κέρδη Twisted evil Twisted evil ) και μου δημιουργήθηκε η παρακάτω απορία..
Πόσο σας χρέωσε πάλι?Κανένα 2ευρω την κουταλιά?? Laughing Laughing

Μιας και αναφέρθηκαν τα παραπάνω καθώς και άλλα πιο κάτω καλό είναι να ξεκαθαριστούν ορισμένα πράγματα, εδώ, σε αυτό το τόπικ και να μην χαλάμε τα υπόλοιπα όπως έγινε εδώ + εδώ

Εκ της MOD Team

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 09:59:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Καλημέρα βρε παιδιά.
Σας έβλεπα χτες πώς τσακίζατε το προφιτερόλ (εγώ φυσικά δεν τόλμησα καν να πλησιάσω, μην κατηγορηθώ ξανά για διαφυγόντα κέρδη Twisted evil Twisted evil ) και μου δημιουργήθηκε η παρακάτω απορία..

α να χαθείς! κρύε! Razz Razz Razz

εγώ είμαι κουβαρντού γυναίκα, δεν έχω τέτοια κολλήματα!
και για όσους δεν ξέρουν, χθες στη λέσχη κέρασα ένα προφιτερόλ από το Ανδριάς για την καλοτυχία που μου επέστρεψαν τα χρήματα... και φυσικά μπορούσαν να φάνε όλοι χωρίς εξαίρεση, μην κοιτάς που μερικοί πέσαν με τα μούτρα και δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει Laughing Laughing Laughing

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 10:09:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
Καλημέρα βρε παιδιά.

α να χαθείς! κρύε! Razz Razz Razz

και για όσους δεν ξέρουν, χθες στη λέσχη κέρασα ένα προφιτερόλ από το Ανδριάς για την καλοτυχία που μου επέστρεψαν τα χρήματα... και φυσικά μπορούσαν να φάνε όλοι χωρίς εξαίρεση, μην κοιτάς που μερικοί πέσαν με τα μούτρα και δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει Laughing Laughing Laughing

Βρε Χρύσα, σιγά μην τολμούσα να πω κάτι για σένα.Δε φτάνει που έφερες ολόκληρο τούμπανο προφιτερόλ. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 10:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πάντως όσοι δεν δοκίμασαν έχασαν....
το προφιτερόλ είναι η σπεσιαλιτέ του ΑΝΔΡΙΑΣ 2gunfire

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 10:33:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστούμε αγαπητή Χρύσα για το γλυκό.... Υπέροχο!!! Ήταν ότι έπερεπε....

Πλάκα πλάκα άκουσα ότι το Σ/Κ θα έχει τέλειο καιρό.... Είναι μήπως κανείς να κανονίσουμε πρωινό καφέ στο Σούνιο Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes ???????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 11:49:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
Καλημέρα βρε παιδιά.

Θεωρούσα ότι είχες καταλάβει το λάθος σου της Τσικνοπέμπτης και το άφησες απλά να ξεχαστεί (για αυτό και δεν θεώρησα σωστό να γράψω οτιδήποτε μέσα στο φόμουμ)
Αφού πας γυρευοντας ας μιλήσουν οι υπόλοιποι και όχι εγώ (εξάλλου εγώ έξω ήμουν και έψηνα και διάφοροι άλλοι μου είπαν ότι μου είπαν και έγινε ότι έγινε).
Για εμένα το περιστατικό θεωρείται εδώ και καιρό λήξαν.
Τώρα αν θες να το συνεχίσουμε είναι δικό σου θέμα.

xrisa-xs έγραψε:

Χρύσα σε αυτό τον "κουβαρντισμό" στηρίζεται η Λέσχη με την έννοια ότι όλοι μας προσφέρουμε ώστε να την διατηρήσουμε.
Καθένας μας με τον τρόπο και στο ποσοστό που μπορεί.
Άλλος έχει φάει ώρες ατελείωτες εκεί μέσα για να την βάψει.
Άλλος έχει βάλει κάμποσες φορές λεφτά για να βγει το ενοίκιο.
Άλλος κάθεται βραδιάτικα όταν οι περισσοότεροι την έχουν κάνει με ελαφρά και πλένει με κρύο νερό ποτήρια και κουτάλια.
Άλλος έχει λιώσει να καθαρίζει το μπάνιο.
Άλλος να σκουπίζει και σφουγγαρίζει
Άλλος τρέχει και αδειάζει τα σκουπίδια.
Αλλλος τρέχει στο ΜΑΚΡΟ για προμήθειες
Άλλος το ένα και άλλος το άλλο.
και και και .....
Οι περισσότεροι κάτι κάνουν για να μπορέσει αυτή η Λέσχη να συντηρηθεί ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ από εκεί μέσα...

Οταν ΟΛΟΙ και όχι οι περισσότεροι ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ότι η Λέσχη είναι ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ και όχι κάποιου "τρίτου" και ότι δεν πληρώνεται κανένας για να την φροντίζει τότε θα πάμε μπροστά...

μέχρι τότε 2~3 θα τρέχουμε για να τα προλάβουμε ... και δεν θα φτάνουμε κιόλας...
...και στο τέλος θα τσακωνόμαστε.

υ.γ. το γλυκό που έφερες ήταν φανταστικό και ακόμα πιο φανταστική σαν κίνηση. Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 13:32:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΑ ειναι που κάνεις δίαιτα..
Πες τα Μανθο γιατι πολλοί είναι κούκου...

Laughing Wink Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 13:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά δεν μου αρέσει το προφιτερόλ (=δεν είναι η γλυκοεπιλογή μου Laughing )
επίσης δοκίμασα μια μισή της μισής κουταλίτσας έτσι για την γευση και μου φάνηκε πολύ καλό...
αλλά το φανταστικό δεν πήγαινε μόνο στην γευση αλλά και στην εμφάνιση αλλά και στο μέγεθος... Cool

very~very nice...Cool

υ.γ. Νο2 μέχρι την επόμενη Πέμπτη ή έστω επιτόπου την επόμενη Πέμπτη νομίζω ότι θα πρέπει να συγυρήσουμε λίγο την Λέσχη γιατί πάτωμα και μπάνιο είναι λίγο κάπως... (σκούπισμα/σφουγγάρισμα εννοώ, πλωτά δεν είναι απαραίτητο)
περιμένω να ακούσω προτάσεις/ιδέες ποιοί/πότε...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 14:03:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
RASTAVIPER έγραψε:
Καλημέρα βρε παιδιά.

Θεωρούσα ότι είχες καταλάβει το λάθος σου της Τσικνοπέμπτης και το άφησες απλά να ξεχαστεί (για αυτό και δεν θεώρησα σωστό να γράψω οτιδήποτε μέσα στο φόμουμ)
Αφού πας γυρευοντας ας μιλήσουν οι υπόλοιποι και όχι εγώ (εξάλλου εγώ έξω ήμουν και έψηνα και διάφοροι άλλοι μου είπαν ότι μου είπαν και έγινε ότι έγινε).
Για εμένα το περιστατικό θεωρείται εδώ και καιρό λήξαν.
Τώρα αν θες να το συνεχίσουμε είναι δικό σου θέμα.

xrisa-xs έγραψε:

Χρύσα σε αυτό τον "κουβαρντισμό" στηρίζεται η Λέσχη με την έννοια ότι όλοι μας προσφέρουμε ώστε να την διατηρήσουμε.
Καθένας μας με τον τρόπο και στο ποσοστό που μπορεί.
Άλλος έχει φάει ώρες ατελείωτες εκεί μέσα για να την βάψει.
Άλλος έχει βάλει κάμποσες φορές λεφτά για να βγει το ενοίκιο.
Άλλος κάθεται βραδιάτικα όταν οι περισσοότεροι την έχουν κάνει με ελαφρά και πλένει με κρύο νερό ποτήρια και κουτάλια.
Άλλος έχει λιώσει να καθαρίζει το μπάνιο.
Άλλος να σκουπίζει και σφουγγαρίζει
Άλλος τρέχει και αδειάζει τα σκουπίδια.
Αλλλος τρέχει στο ΜΑΚΡΟ για προμήθειες
Άλλος το ένα και άλλος το άλλο.
και και και .....
Οι περισσότεροι κάτι κάνουν για να μπορέσει αυτή η Λέσχη να συντηρηθεί ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ από εκεί μέσα...

Οταν ΟΛΟΙ και όχι οι περισσότεροι ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ότι η Λέσχη είναι ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ και όχι κάποιου "τρίτου" και ότι δεν πληρώνεται κανένας για να την φροντίζει τότε θα πάμε μπροστά...

μέχρι τότε 2~3 θα τρέχουμε για να τα προλάβουμε ... και δεν θα φτάνουμε κιόλας...
...και στο τέλος θα τσακωνόμαστε.

υ.γ. το γλυκό που έφερες ήταν φανταστικό και ακόμα πιο φανταστική σαν κίνηση. Wink Wink

Το λάθος μου θα ήταν αν έπεφτα στο επίπεδο σου και ανταπέδιδα τις φωνές και τις βρισιές.Ή ακόμα χειρότερα αν σου έσπαγα τα μούτρα επειδή με έβρισες απροκάλυπτα.
Αλλά επειδή δε νευριάζω εύκολα και μπήκε και ο Άρης στη μέση, το άφησα για τότε.Αλλά δεν έχω ξεχάσει τίποτε και ούτε πρόκεται.
Και εγώ κορόιδο για κανέναν φοροεισπράκτορα δε γίνομαι.Εγώ έρχομαι καθαρά και μόνο επειδή έχω κάποια παιδιά που μιλάω και επίσης για τα διάφορα θέματα που συζητάμε.Αν έχετε σκοπό να βγάλετε χρήματα από τη λειτουργία της λέσχης να βγάλετε τον τιμοκατάλογο στην πόρτα για να ξέρουμε πόσο χρεώνετε την είσοδο ανά κεφάλι.
Αλλά δεν πρέπει να σας κάνει και πολύ εντύπωση, αφού νέα άτομα δεν έρχονται στη λέσχη εδώ και πολύ καιρό και κάθε εβδομάδα είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι.Έτσι θα τραβήξετε κόσμο?

Και αφού παραδέχεσαι και μόνος σου ότι άλλοι ήρθαν και σου είπαν ό,τι σου είπαν, κακώς με έβρισες με αυτόν τον τρόπο.Και ας βγει όποιο ρουφιανάκι είναι να μιλησει…Αν έχει βέβαια τα κότσια.Για να ξέρω να προσέχω και με ποιον μιλάω,γιατί εγώ με τέτοια άτομα δε θέλω σχέσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 14:31:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τοσο μαλ**ας είσαι τέτοιες μαλ***ες λες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 15:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οποιος θέλει μπορεί να μιλήσει και είναι ελευθερος...
εγω δεν θα πω τιποτα παραπάνω για τότε.

επίσης καταλογος υπάρχει... Wink
το κοστος για τα εξοδα της τσικνοπέμπτης επίσης είχε γραφτεί... Wink

αλλα από ότι βλέπω θυμάσαι μόνο ότι θες εσύ...

Δικαίωμα σου φυσικά.

Όσο για αν βγαζει ή εχει βγάλει ή έχει σκοπό να βγάλει κανείς λεφτά άπό την Λέσχη ειδικά ή γενικά από το psclub θα παρακαλέσω να σου απαντήσει ο Τάσος για να είναι επίσημη η απάντηση και να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους γιατί μου φαίνεται ότι είσαι παντελώς άσχετος... ή εστω απλά ανημέρωτος Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 15:25:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακαλώ όχι προσωπικές αντιπαραθέσεις. Απαγορεύεται από τους κανονισμούς λειτουργίας του Forum. Οτι διαφορές έχετε να τις λύσετε προσωπικά.

Από εκεί και ύστερα, το ότι κατηγορείται αυτή την στιγμή ο σύλλογος για κάτι τέτοιο, είναι επιεικώς απαράδεκτο. Ιδιαίτερα όταν τα οικονομικά του συλλόγου, κάθε φορά αναλύονται και υπεραναλύονται. Ιδιαίτερα όταν αυτή την στιγμή η Λέσχη συντηρείται περισσότερο από κάποια άτομα και όχι τόσο από το ταμείο του συλλόγου. Evil

Δεν θα ανεχτώ τέτοια συμπεριφορά από κανέναν.

Αυτή είναι και η τελευταία προειδοποήση: Οποιος εμπλακεί στην συγκεκριμένη περίπτωση και αναφερθεί προσωπικά κατά άλλου, θα εισηγηθώ να απομακρυνθεί από τον σύλλογο.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 16:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr@lly έγραψε:
Τοσο μαλ**ας είσαι τέτοιες μαλ***ες λες...

Τελικά μάλλον καλά έκανα και έθιξα κάποια πράγματα.
Τότε φαίνονται σιγά σιγά οι χαρακτήρες που κρύβονται.
Χαρείτε επίπεδο ανθρώπου που βρίζει χωρίς να τον έχει πειράξει κανείς, ενώ την προηγούμενη μέρα φερόταν σα να μην τρέχει τίποτα.
Μπράβο, έτσι συνεχείστε..

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 17:36:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και δεν θέλω να το παίζω δικηγόρος του εξ'απο'δώ θα το κάνω μόνο σε αυτή την περίπτωση

Θωμά είσαι φάουλ Banned
ξέρεις, δεν χρειάζετε να βρίσει κάποιος με βρισιές για να προσβάλει κάποιον, κάτι που έκανες εσύ μερικά ποστ παραπάνω. Λέγοντας ότι κάποιος\οι βγάζουν κέρδος από το ταμείο της λέσχης, είναι σαν να μας κατηγορείς ότι κλέβουμε από το ταμείο του συλλόγου...
έχεις αποδείξεις για όσα ισχυρίζεσαι? ή τα λες έτσι για να κάνεις εντύπωση? Rolling eyes
πάντως όσο καιρό είμαι σε αυτόν τον χώρο δεν έχω διαπιστώσει να γίνεται κάτι τέτοιο, ίσα ίσα αυτό που έχω δει είναι κάποιος\οι να δίνουν χρήματα από την τσέπη τους για να συντηρηθεί αυτός ο χώρος, στον οποίο έρχεσαι και συ για να συναντάς τους φίλους σου, όπως μας δήλωσες....
αν πάλι τα πιστεύεις αυτά που έγραψες γιατί έρχεσαι ακόμα στη λέσχη?, μπορείς κάλλιστα να πας με τους φίλους σου σε μια καφετέρια να συζητήσετε ωραία και καλά..

νομίζω πως οφείλεις σε όλους, και σε κάποια άτομα ειδικότερα, μια συγνώμη

επίσης gr@lly είσαι και συ φάουλ Banned
δεν είναι τρόπος αυτός να εκφράζεσε δημόσια σε ένα forum
οφείλεις και συ μια συγνώμη

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάρ 2007, 19:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ήσουν από την αρχή θα έδερνες...
Συγνώμη για τα παίδια του Forum ναι..
Για κάτι άλλους ανεγκέφαλους όχι...
Και μάλιστα πανυγηρικό,,,,,..

Onfire Onfire Onfire Onfire Onfire
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάρ 2007, 22:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

α ρε, τα έχασα αυτά όταν γράφονταν live να τον στολίσω κι εγώ ένα χεράκι τον rasta..

αλλά δε φταίει αυτός, εσύ φταις Μάνθο που δεν τον έχωσες μέσα στη ψηστιέρα την Τσικνοπέμπτη.. γιατί έμαθα τι έγινε!!

τεσπα, εδώ είμαστε.. δεν χανόμαστε!

®
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2007, 05:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Laughing

πραγματικά τι να πεις... Confused Confused Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2007, 13:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε συνέχεια αυτού http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=196820#196820

MEMsound έγραψε:
Wacko Dizzy2 Wacko Dizzy2 Laughing Laughing Laughing Laughing

Banned Off Topic Tease Tease beer

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάρ 2007, 23:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέστα ρε Γιώργο, γιατί offtopic κάποιοι είναι όποτε τους συμφέρει... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Μάρ 2007, 03:49:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είναι θέμα "on" ή "οff" - topic όταν δεν μπορείται να συνενοηθείται μεταξύ σας για τα απλά και αυτονόητα.

φυσικά άλλοί καταλαβαίνουν από χιούμορ ( Laughing ... + Tease ... ) ενώ άλλοι αρκούνται στην διαμιουργίο ανούσιων εντηπώσεων.

ωραίο το 3 πλυθηντικό... μα πόσοι είμα-ι/-στε τέλος πάντων...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

και για να επανέλθουμε...
http://www.supersprint.com/prodotti.asp?modello=peu10611

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης